Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bayıldım, birara toparlanma umudumda arttı bu tanımlama ile. benim burcum aslan, o yuzden yazı sıcağı güneşi çokkkkkkk seviyorum. ha kışı sevmezmiyim hayır kış ne de olsa yazı güzel kılan en önemli neden. kışın bol üşüyüp, yazı özlerken insan kuluçkaya yatmış gibi bir anda güneş açınca meyve vermeye başlıyor. tanıma bayıldımmmmmmm

Size bahsetmiştim bir ara görüşmediğim eski bir arkadaşımın oğlu lösemiydi diye...
Dün haberleştim onlarla oğlanın durumu iyiye gidiyormuş nakile gerek yokmuş henüz çok başında oldukları için tedaviye fevkalede cevap veriyormuş...
Çoook şanslılarmış doktorların söylediğine göre kesin iyileşirmiş bu gidişle...
Çok sevindim ben paylaşmak istedim sizinlede....

kızlar burayı takip etmeden bu iş olmayacak sanırm bundan böyle her gün burdayım inş hepimize kolay gelsinnnnn

cherypie ve halley hoşgeldiniz tekrardan...

yenacım arkadaşının oğluna sevindim inş çok daha iyi olur...

umut aynen canım bende şu anda nazın kısaknçlıklarıyal başedemiyorum babasını paylaşamıyor yanyana oturtmuyor yatarken bile anneme doğru gitme bana doğru yanaş baba diyor..anneannesiniç.ok kıskanıyor, benden herkezi kıskanıyor görümcemin kızı geçen gün yenge diyor bana o senin yengen değil yenge deme ona diye yırtındı bütün gün.anne ona süt verme yemek verme diyede beni engelledi daha ilkokul bire gidiyor, ..

dün baskül aldım bir tane daha ödüm kopuyordu çok fazla çıkarım diye allahtan çok iyi rakam gördüm bugün hafta sonu kaçamklarına rağmen vermişim azda olsa....iki gün spor yapamadım bugün 1 saat yapmayı düşünüyorum artık

hayırlı olsun oğluşuna sanada kolay gelsin canım...

ayşem çok geçmiş olsun oğluşuna..bende hastalıklarla boğuşmaktayım ama sıkma canını lütfen kara verdik yapıcaz...

bu söylediklerini uygulcam canım ilaç almak zorunda kalmak rahatsızlık verici...

hoşgeldin, hedefine ulaşman dileğiyle...

bende bu iradesizlik varken bırak 10 kiloyu 1 kilo veremem
moralim dipte
depresyona bağlandım yineee offf off

çok sevindim sağlığına kavusur inşallah kısa zamanda..

Ama kışın da kuluçkaya yatmak yokkk. Şimdiden yola koyulalım biz, havalar ısındıkça daha hızlı moda geçeriz :)
Çook sevindim. Sen yazdığında içime doğmuştu aslında, lösemi tedavisinde çok yol alındı ve erken de teşhis edilince şans çok artıyor diye yazacaktım hatta, üzücü bir konu olduğu için fazla yorum yapmak istemedim sonradan. Vallahi neşem yerine geldi

Senin keyifler nasıl Yenacığım, bu aralar denk gelemedik? Bir de sana güzel bir pazı tarifin var mı diye sorayım. Bizim evde fazla pişmez, ıspanak tarzı yemeği ve dolması dışında bir versiyonunu da yapmadım ben. Bugün pişireyim diyorum, var mı bir önerin?

ayşe miniğe çok geçmiş olsun canım kıyamam ona ben çok zor oluyor ateşli çocuk..

bende yarın kızımı dra götreceğim idrar yollarında enfeksiyon vardı ama ilaçlarını içiremedimki dr bana kızacak kontrole çağırdı çünki...

buraya kar yağıyor arkadaşlar çok sevinçliyim yıllar oldu kar görmeyeli halbuki küçükken düzcede oturuyorduk karın içinde azmı okula gittik o zamanlar aklıma gelmezdi bir gün kar özleyeceğimi...

dün akşam girip de yazamaddım dışardaydım.dün yediklerim:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
1 bardak süt
7-8 adet badem

öğle-ara-akşam-ara hepsi toplam olarak saat 4.5-5 gibi yediim.
1 adet whopper menü

valla artık haftasonu olmasın istiyorum.dün öğleden sonra dışarda olduğumdan ve yanımdakilerin diyette olduğumu bilmemesinden dolayı böyle bi kaçamak oldu ama en azından çok geç yemedim ona şükrediyorum.bugün yine kaldığım yerden devam :))

hayırlı olsun oğluşuna sanada kolay gelsin canım...

..

sağol canım geldi bakalım inşallah çok hasta olmaz, okula ilk başlama zamanı kesin hasta oluyorlar ama bakalım. zorunda kaldım biraz. ama itiraf edeyim işim biran önce bitsin de spora falan yazılayımm hayalleri kurmaya başladım. ama sabah böyle bir boşluk arada unutup bir arandım.

Ben ilk duyduğumda gebermiştim ağlamaktan birde yengem telefonla arayıp söylediğinde hastaneden eve yeni girmiştik düşün artık kafamın güzelliğini..
doktor bu hastalığın bir çok çeşidi var demiş öyle işte...

PAzıyı çocuklar ağzına koymaz ben klasik kavurmasını severim bol soğanlı..eşimde ıspanak gibi pirinçli yemeğini sever..
Aldığımda çocuklara ayrı yemek pazıyıda iki çeşit yemek yapıyorum...:))

Kavurunca bir arkadaşımdan duymuştum. bende uyguladım haşlanmış mısır ekleyince kavurduktan sonra değişik bir tat oluyor...
Fakat mısır kullanımını bu dönemde nasıl karşılarsın bilmiyorum..

Son düzenleme:

Bende onu diyecektim nasıl gidiyor özlüyormusun diye.:))
alışmışmı peki ne diyorlar..

Küçükken daha da zor oluyor, laf geçmiyor, mantık işlemiyor çocuklara. Ama geçiyor zamanla, biz epeyce atlattık çok şükür, darısı size :) Benim kız 3 yaşındaydı kardeşi doğduğunda, ilk aylarda aşırı sevme çabası vardı. Sarılıp sarılıp ağzını yüzünü öpüyordu minicik şeyin, "bakın ben onu seviyorum, siz de beni sevin" mesajı veriyormuş. Alakasız şeylerden sinir krizleri, takıntılar (1 seneye yakın hiçbir düğmeli kıyafet giymedi örneğin, "onda düğme var giymem" dedi mi mümkün olmuyordu giydirmek) hepsini anırla atlattık. Şimdi şımarıklık, kapris, mızmızlık başgöterdi, bakalım bunlar geçince ne başlayacak :)))

derinciğim iyi günlerde kullan baskülünü ve bu son olur inşallah..
kaçıncı oldu değimi.?

Takıntı benim kızımdada çok olmuştu..Deliriyordum artık..
Dün sabah ikisi uyanmış oyun oynuyorlar bağıra bağıra bilgisayarda,bizde uyuyoruz güya.:)
Sonra yanımıza geldiler..Kızım kocaman tabii aramıza aldık ikisinide.
Oğlum sıkıldı hemen indi.. kızım zaten ezelden beri sever benimle uyumayı...

Sen dedim annem 1. sınıfa başlayıncaya kadar sık sık yanımıza gelirdin gece...

Ondan sonra diyorki anne yatağımın altında öcü var diye düşünrüdüm. ki biz asla öcü vb.korkutmadık,yanında asla öyle şeyler konuşmadık konuşturmadım hiç..
Kafama çekerdim yorganı içimden sayardım öcüler gitti diye..ondan sonra koşarak yanınıza gelirdim diyor..
Bende annemiyim dedim sonra kızın öcülerinden bile haberim olmamış.
ŞAka bir yana söylediklerini dikkate almak lazım hep,kaç yaşında olurlarsa olsunlar...
Biz basit korku diyorduk rehberlik tek çocuk ilgi çekmek içindir demişti...

--------------

Tebessüm canım geçmiş olsun bizde salon kapısında yaşadık aynı olayı...
Çok korkunç..

Son düzenleme:

çok sevindim yaa acılarını göstermesin çocuklarımızın .....kızlar burda acaip şiddetli yağmur yağıyor iki gündür havuzgibi oldu yollar öğlen şemsiyem ters döndü rüzgardan uçuruyor insanı benim gibi zarif bir bayanı bile uçuracaktı nerdeyse:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…