Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlarrr herkese hayirli gecelerrr
Gecmisi okurken uykum geldi ammada kaynatmissiniz
Yenacim gecmis olsun kuzucuguna benim oglusumda sekeri yutmak istemisti bogazinda kalmisti ne korkmustum :26::26::26: Parmagimla yavasca cekmistimde annecim benim beni sen kurtardin diye gezmisti günlerce etrafimda
Ececim Allah sag salim kavusmayi nasip etsin cnm sende biraz kafa dinlemis olursun cnm.
Tursaride gelmis gitmis valla cok seyi kacirmisim
Asucum ya banada biraz kar gönder kartopu oynamak istiyorum, kardan adam yapmak istiyorum cocuklarla
Baska ne vardi hatirlayamadim umut gelmemis insallah cocuklar düzelmistir. Benim oglusumda dün gece cok sacma sapan uyudu ama bu gece yatmadan melissa cayi icirdim yanina yattim okuya okuya uyuttum insallah yine aglayarak uyanmaz Sanirim nazarada geldi bu ara cok gelen giden oldu :26::26::26:
Yesil cayimida ictim. Elmali tarcindan kaynaticaktim ama yarin kaynatirim gece gece canim hiiic mutfaga girmek istemedi. :26::26::26:

Son düzenleme:
İyi geceler hanımlar nasılsınız.
Sanada iyi geceler banu hamd olsun iyiyiz seni sormali
Demince forumdan vedalastim yattim aklim burda kaldi geri geldim 
Forum kolik oluyorum galiba yavas yavas 

Aleykum selam ilknur hosgeldin
Bende gecmisi oku oku bir bakiyorum yorulmusum birde konulari karistirir oldum 
Oglunada gecmis olsun insallah
Pazartesi su meshur yesil caydan birde ben deniyeyim insallah bakalim nasil olcak

İyi geceler hanımlar nasılsınız.
iyi geceler canim ben bu aralar oglumla ugrasiyorum daha dogrusu geceleri :18: Aysecik nasil oldu???

Aynen ben gelene kadar birde bakiyorumki herkesler gitmis
Oglum tam iyi diycektim simdi yine aglayarak uyandi yatistirdimda tekrar uyudu. Sanirim nazar var napcagimi sasirdim :26::26::26:
Ben bastan sevmiyordum ama artik alistim aksam olunca özellikle hemen iciyorum tavsiye ederim cnm...

7 yasinda cnm 2. sinifta sünnet oldu yilbasindan önce onla alakalimi yoksa nazarmi anladim gece 2 3 sefer böyle aglayarak uyaniyor derin bi dalipta uyuyamiyor

oy kiyamam kücücük daha ,sünnetden dolayida olabilir canim
bir doktora götür istersen hem uykusuzlukta bedenine yorgunluk verir daha da cok rahatsizlanir.
Nazara karsida eger istersen ogluna abdest aldir ayakta kibleye dogru cevir ,kendi ellerine 3 ihlas felak nas ayetel kürsi birde elham oku üfle ve ogluna tepeden ayaga kadar sür buna bir kac gün devam edebilirsin insallah sifa olur

bu zor gelir dersen söyle duada ettirebilirsin ogluna
Peygamberden (sav) söyle rivayet etmistir: "Sizden biriniz uykuda korkarsa söyle desin: Allah'in gazab ve azabindan ve kullarinin serrinden seytanlarin vesvesesinden ve yanima gelmelerinden eksikligi olmayan Allah'in sözlerine siginiyorumn"
(Ebu Davud Nesai Tirmizî)

Son düzenleme:

Cok sagol cnm arkadasim bi arkadasimda 7 ihlas 7 nas 7 felak oku üfle demisti ama senin dediginide yaparim yeterki sifa olsun dünyanin bile duayla ayakta durduguna inanirim. Psikolojikte olabilir diye düsünüyorum arada sayikliyor ögretmeniyle konusuyor ders konusunda acaba cokmu kafaya takiyor diyorum ögretmeniylede bi konusmam lazim . Umarim gecici birseydir. Bide ben cok evhamliyim belkide fazla abartiyorum :26::26::26:

Gerçekten alışkanlık yapıyor canım ben uğramadan rahat edemiyorum.
Allah Allah olur işte çocuk oku bol bol.
Ayşe iyi şükür dün burnu kanadı korktuk ama normalde olabilir işte haftaya inşallah şu sonuçlar güzel çıkarsa rahatlıycaz inşallah.
Güzel bir paylaşım olmuş canım dualar çok önemliii.

ay yena gülmekten öldüm sen çok yaşa emi :)

ev pizzası: evde bütün bayat ekmek vardı. 1 parmak kalınlığında kestim.
tepsiye yağlı kağıt sermek gerekti ama ben tepsiyi yağladım.
1 parmak kalınlığında kestiğim ekmekleri ve evdeki çavdar ekmeklerini tepsiye dizdim.
büyük boy çay bardağına göre: yarım çb sıvı yağ, yarım çb yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 yumurta(ben azcık salçada ekledim)(isteğe bağlı pul biber, kekik, tuz,karabiber)
yapılan karışımın yarısını ekmeği ıslatmakta kullandım.
1 çb kaşar, 1çb sucuk, 1çb beyaz peynir, 1çb zeytin verilen sıralamaya göre ekmeklerin üstünde dizilir(sucukların üstüne azcık daha kaşar koydumki ekmeğin üstünden düşmesin diye)
kalan karışımı tekrar ekmeğin üstüne gezdirip 200 derecede pişirdim. sıcak sıcak yedik. afiyet olsun.

dün yediklerim:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
yarım kk lor peyniri
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
1 bardak süt

öğle:
4-5 yk ekşili köfte yemeği
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 greyfurt

akşam:
5 yk kuru fasulye
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 dilim ananas

Tünaydın kızlarrrrrrrrrrrr :122:

Dün malum kuzenler bizdeydi o yüzden uğrayamadım ama inanın aklım sizdeydi
Sabah 5 e kadar oturup sohbet ettik film seyrettik ( Milyon Dolarlık Bebek diye bir film ama gerçekten çok güzelmiş )
Tabi o saatte yatınca 11de ancak uyandık sonra hep birlikte kahvaltı ettik ( şükür fazla kaçmadı )
Kuzenlerden biri gitti dershaneye diğeride şu an eşimle yine oyun konsolunun başında onun dersi daha geç başlıyacakmış dershanede.
Bende fırsat o fırsat size koşdum :122:

evet hepsini soğuktan yapıyorsun bugün başladım daha uyarıda olduğu gibi henüz tartılmadım ptesi bildiririm aldığım sonuçları

Sonuçunu büyük bir merakla bekliyorum güzelim :122: İnşallah çok güzel netice alırsında bizlerde seni takip ederiz
Bu arada açlık hissediyormusun veya başka birşey yapıyormusun yanında onlarıda yazmayı unutma

Paylaşımın için çooook teşekkür ederim canım. Ne güzel yeni yeni şeyler öğrenebiliyoruz burada. Boş boş muhabbetler yok ve her gün emin ol en azından bir faydalıı bilgi öğreniyorum sizin gibi güzel dostlardan Bazen sağlık bazende hayatla ilgili.
İyiki varsınız... RAbbim herşeyi gönlünüze göre verir inşallah.... Aminnnnnn

Bu arada Akabe sanada ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun vesile oldun birşey öğrenmemize.

Canım Allah kavuştursun Eminim yokluklarını hissedeceksindir ama inan geldiklerinde çok daha enerjik ve rahatlamış bir Anne bulduklarında onlarda çok mutlu olacaklardır. Birbirinizi çok özleseniz bile kavuştuğunuzda çok daha kaliteli zaman geçirme imkanı bulacaksınız

ay karnıma ağrılar girdi gülmekten.
Sen çok yaşa emi

Anammmm iddadaşım sen neymişsin beee
Bu arada itiraf edeyim bende birkaç sene evvel şu nette kendi kendine kurabildiğin Radyolar vardı yaa orada birkaç ay DJlik yapmıştım ama eşim o dönem bilmiyordu sonradan itiraf ettim kulağımı çekti yaramaz çocuklar gibisin bana niye söylemedin dedi hatta eğer çok istiyorsan kendine bir radyo kur ama sadece akraba ve arkadaşlara linkini at eğlen işte demişti tabi sonra sıkıcı geldi çünkü diğer Djler sallamaya başlayınca bütün gün bana kakalanıyordu

Ahanda bir şey daha öğrendim Allah razı olsun.

Ama bu bana yapılırmı yaaaa bayılırım pizzaya heleki evde yapıldımı daha bir lezzetli gelir bana ama uzun zamandır yapmadım da almadım da bakalım belki doğum günüme kadar bir 4 yada 5 kilo verebilirsem kendime ödül olarak pizza yaparım yada ısmarlarım
Eminim senin yaptığında müthiş olmuştur. Afiyetler olsun ama fazlada kaçmasın

slm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm

Tebrikler canım sonunda 2li rakamlarıda gördün
İnşallah hep böyle eksilere doğru gider ve darısı başımıza

Bu arada bir ara fırsatın olursa o bir hafta içinde genel olarak neler yediğini yazabilirmisin şu dukkanı bir türlü anlayamadım da :26:

allah kavuştursunnnn yavrullarına insan yalnızlığı özlüyo arada dinlen biraz
ççççooookkkk köööötüüüüüsüünnnn yedik derken kaç adet aceba

şaka afiyet olsun hafta sonu böyle oluyo malesef

çok düzenli gidiyosun off ben cozutmanın doruğundayım bugün

maşşalllahhhh

sabah 2 dlm kayt ekmekle kaşarlı tost
arada çilekli puding galeta
öğlene yaprak pişiyo sabah saah eşim istedi sardım 7-8 adet yaprak sarma 2 kaşık yoğurt yerim acıkınca

bence de güzel bir yol izliyorsun bakalım nasıl gidecek?serbest 2 gününde neler yedin peki?yani hamurişi fln yedinmi yoksa gene diyet tarzı ama liste dışımı yedin merak ettim:26::26::26:

teşekkürler banucum bugün daha iyiyim yalnızlık iyi geldi bugün

teşekkür ederim canım inşallah oğlunda en kısa zamanda deliksiz uyur.çok tedirgin oluyorsun haklı olarak.inşallah geçici bir dönemdir ve çabuk atlatırsınız.nazarda olabiir tabi yeni sünnette oldu kıyamam ben ona

ımmmm nefis ellerine sağlık kaldımı bizede???

canım bugün daha iyiym dizi fln izledim biraz kafa dağıttm eşimde gelecek bu akşam.biraz dertleşiriz konuşuruz sakin sakin(tabi bebek fırsay verirse) bikaç gün daha kalıp gezmek istiyorum ama eşimde pek sevmez gezmeyi.sinema izleriz bizde artık biraz.güzelmiydi bu film?bizde baya izleriz ama bunu izledikmi bilmiyorum isimlerini unutuyorum

hadi hayırlısı

dinleniyorum bugün mutluyum az önce konuştuk kızm ve oğlumla sesleri iyiydi.kızım biraz mırın kırın ediyormuş ama ben bebeği uyutuyorum sen gel istersen seni de uyutayım deyince yok yok iyi böyle dedi(uykudan nefret ediyor)

Bu çokda eski film sayılmaz ve benim hoşuma gitti. Birde bu gece eğer eşim kıvırmazsa baş başa Siyah KUĞU filmini izlemek istiyorum.
Biz genelde BilimKurgu, Dram, Biyografi tarzı filmleri daha çok seviyoruz. Komediyede bayılırım ama işte şu son zamanlarda pek bulamıyoruz Sümenein Şifresini istiyorduk ama o henüz nette yok
Genelde indirmeden izliyoruz netten ama bir ara sinemayada istiyorumda küçüğünü bırakacak yer yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…