Hoşgeldin canım nasılsın.iyi aksamlar arkadaslar
ben geldim :)
Arkadaşlar, bu virüs ne menem bir virüsse bizi mahvetti; geçti sanıyoruz hortluyor. Kızımın 2 gündür ateşi yok çok şükür ama oğlan iyileşemedi. Ateşi antibiyotikle durdurduk çünkü boğaz enfeksiyonu da karıştı, ama huzursuzluk, yorgunluk, burun çeperinde yanma, sürekli uyanma vb. şikayetleri devam ediyor. Neyse en azından ateşi yok. Ben ise Cuma biraz düzeldim sandım ama akşam gene ateşim çıktı, Cumartesi de öyle, bugün hala ancak ateş düşürücülerle ayakta duruyorum, ilacın etkisi geçince ateş yükseliyor ben yerlerdeyim. Evimizin sağlam kalan son kalesi olan eşim de 2 gün önce virüse yenik düştü, ailece süründük. Böylesini şimdiye kadar hiç yaşamamıştık, zor bir haftaydı, gece gündüz herkesin 40 derece ateşi var, çocuklar hele oğlan akla gelmedik huysuzluklar mızmızlıklar yapıyor... Bir gecede abartısız 45-50 kere uyanıyor... Tabii Allah beterinden saklasın.
Neyse benden havadisler böyle, fırsat bulunca yazayım dedim çünkü 1-1,5 saat sonra kayınvalidme ve kayınpederim yoldan gelecekler, belki sonraki günlerde rahat giremem.
Kiloda ve sporda dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim :)) Özellikle dikkatimi çekti; kilo verme kraliçeleri hep 2'nin üzerinde vermiş bu hafta, ne güzel umarım böyle devam eder topiğimizYena, Beyzuş, sizin de ellerinize sağlık, teşekkür ederiz :))
Arkadaşlar, bu virüs ne menem bir virüsse bizi mahvetti; geçti sanıyoruz hortluyor. Kızımın 2 gündür ateşi yok çok şükür ama oğlan iyileşemedi. Ateşi antibiyotikle durdurduk çünkü boğaz enfeksiyonu da karıştı, ama huzursuzluk, yorgunluk, burun çeperinde yanma, sürekli uyanma vb. şikayetleri devam ediyor. Neyse en azından ateşi yok. Ben ise Cuma biraz düzeldim sandım ama akşam gene ateşim çıktı, Cumartesi de öyle, bugün hala ancak ateş düşürücülerle ayakta duruyorum, ilacın etkisi geçince ateş yükseliyor ben yerlerdeyim. Evimizin sağlam kalan son kalesi olan eşim de 2 gün önce virüse yenik düştü, ailece süründük. Böylesini şimdiye kadar hiç yaşamamıştık, zor bir haftaydı, gece gündüz herkesin 40 derece ateşi var, çocuklar hele oğlan akla gelmedik huysuzluklar mızmızlıklar yapıyor... Bir gecede abartısız 45-50 kere uyanıyor... Tabii Allah beterinden saklasın.
Neyse benden havadisler böyle, fırsat bulunca yazayım dedim çünkü 1-1,5 saat sonra kayınvalidme ve kayınpederim yoldan gelecekler, belki sonraki günlerde rahat giremem.
Kiloda ve sporda dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim :)) Özellikle dikkatimi çekti; kilo verme kraliçeleri hep 2'nin üzerinde vermiş bu hafta, ne güzel umarım böyle devam eder topiğimizYena, Beyzuş, sizin de ellerinize sağlık, teşekkür ederiz :))
merhaba fıstıklar kusura bakmayın haber veremedim ,bizimkiler geldi beni bir kaç gün affedin :)
hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum
Harika gerçekten...Çok yaşa emi...Çok güldüm....
Ben de Gırgır ve Hıbır'ın hastasıydım.Öğrenciliğimde ciltler oluşturacak kadar çok Gırgır sayısı vardı.Çok dağınık oluyor diye sobada yakmıştım.Şimdi bu aptallığıma çok kızıyorum....
Bugün dietime güzel başladım fakat evdeki sıcak helvaya yenik düştüm tabikide rejim gümledi.Ama yarın ayça kayanın ayda 8 kilo dieti var ona başlıyorum çokta güzel bir diet inşllah veririm.
Kızlar ben bu gece erken kaçayımsabah 5 de yatınca uyku bastırdı kızı uyutup bende yatarım yarın sabah eşimi işe göndereceğim tabi kızımıda
Eşimin patronu bir kaç günlüğüne şehir dışına cıkınca bizim büyük cadıda ne olur baba benide şirkete götür diye tutturdu oda tamam dediBüyük kızıma hamileyken o şirket kuruldu ve o zamandan beri şirketin maskotu diyip duruyorlar koca eşşek oldu hala el üstünde olduğu için bayılıyor şirkete gitsin tabi birde öğlende yemek ismarlıyorlar ona bütün günde ne kardeş derdi ne ders oturup bilgisayarda oynuyor
Aslında evde de var ama işte seviyor. Geceden ne giyeceğine karar verdi daha duş alıcakmışoda erken yatacakmış
Bende yarın artık küçük kuzuyla keyif yaparım biraz temizlik yaptıktan sonra
Hepinize hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve yarın akşama kadar kendinize iyi bakın
öpüyorum kocaman
cnm masallah sana insallah pazartesi geri eski beslenmene dönersin ben birakinca zor topluyorum kendimi
hepinize gecmis olsun cnm zor gunler geciriyorsun rabbim kolaylik versin acil sifalar cnm
ooo kardesinmi geldi cnm ne dedilerkaldilarmi
Çok geçmiş olsun umutcum inşallah biran önce hepiniz düzelirsiniz.
Gözün aydın canım seni görünce şaşırdılarmı...
Bugün dietime güzel başladım fakat evdeki sıcak helvaya yenik düştüm tabikide rejim gümledi.Ama yarın ayça kayanın ayda 8 kilo dieti var ona başlıyorum çokta güzel bir diet inşllah veririm.
Canım ne fena etkilemiş sizi körolasıca virüs..
İnşallah çabuk düzelirsiniz..Ateş özellikleri yetişkinleri çok etiliyor..
Mİsafirlerin içinde kolay gelsin canım...
Seninde gözün aydın canım...ailen geldi sanırım..
KEşke yakmasaymışsın diyeceğim aynı şeyi bizde yaptık..
Çehizimizdi onlar bizim evlendikten sonra sık taşınınca yok ettik bizde..Şu an çok pişmanım ama.
Kolay gelsin banucum diyetinde...dermanablada onu yapıyor canım...
Cecocuğum benimde oğlan çok seviyor işe gitmeyi..
Ayy arka arkaya çıkmış....
hele bugnü daha kötü babası gelince eşimle konuşmamıza bile tahammül edemedi inan.eşim 7 de geldi bu saate kadar mızmız hala mızımız bişi de yok karnı tok altı pek....seninki de öğrendi demen çikoyu fena ...benim 7 yaşıdaki oğlanı sitenin içindeki küçük markete gönderdğimizde kendine ve kardeşine alıyor istediini.bende kızıyorum vermiyorum hemen .bazen unutturuyorum ama bazen mümkün değil unutmuyorlarufaklık fırsatı degerlendiriyor demek bende aldım prensesi 1saat yürüdüm her gün markete gidiyorduk bu gün kapalı bizde döndük markete varmadan kizdi bana iyice alıştı hanımefendi markete gidip ciko almaya
Bu iki günde 2 dilim yaş pasta yedim mesela porsiyonlarım diyettekinden daha fazlaydı dün sabahta sucuklu yumurta yedim onun dışında çok farklı birşey yemedim
Canım bu hafta ben de, eşim de, iki çocuğum da; geceli gündüzlü, yüksek ateşli hastaydık. Normalde de tembelimdir ama bu hafta geçerli bahanem vardı...
Doğum gününüzün güzel geçmesine çok sevindim canım, ben de gecikmiş de olsa iyi dileklerimi sunuyorum, kutluyorum doğum gününüzü
))
Dizim başladı canım ondan yoktum.nerelere gittin banu,düstün galiba :)
Efsunlu hosgeldin canim
Tahinli kurabiyeyide çok severim ay ben ne sevmiyorumki acaba::)Evde çocukları idare emek devleti idare etmekten zor:)Bende yarın gelecek olan misafirlerim için tahinli kurabiye ve kakaolu muzlu pasta yaptım onlar bekleyince daha güzel oluyorlar...
diğerlerini sabah erken kalkıp hazırlarım..
Aslında öyle yorgunumki bugün hava güneşli ve güzeldi burda,bunu fırsat bilip dışarı çıkalım diye plan yapıyorduk..Sonra kayınvaldem gelince kaldı artık...
Gitmeyince tüm gün oğlum mız mız dı..Kızım surat astı onları idare et, babaannelerine çaktırmamaya çalşıp idare et acaip geriildim..
Sorma valla arka arkaya çıkmış nerden olcak koskadan çıktı bizim eve düştü::))ya öyle sıcak helva fln yazarsan 3 kere çıkar herkesin gözüne gözüne daha bi batar...o sıcak helvada nerden gelmiş acep:26::26::26:
hele bugnü daha kötü babası gelince eşimle konuşmamıza bile tahammül edemedi inan.eşim 7 de geldi bu saate kadar mızmız hala mızımız bişi de yok karnı tok altı pek....seninki de öğrendi demen çikoyu fena ...benim 7 yaşıdaki oğlanı sitenin içindeki küçük markete gönderdğimizde kendine ve kardeşine alıyor istediini.bende kızıyorum vermiyorum hemen .bazen unutturuyorum ama bazen mümkün değil unutmuyorlar
anladım çokta abartmamışsın bakalım ne olacak???
sizede çok çok çok geçmiş olsun .fena olmuş yaa üzüldüm
teşekkürler doğum günü dileklerin içni canım
Güle güle git gel canım iyice dinlen inşallah.çokta abartma sakın aradada çayını içmeye çalış.evet ben geldim ama hemen çıkacağım eşim uyumayan bebişi uyutmaya çalışıyor fazla kızdırmayayım adamcağız yol yorgunu zaten.az önce çkaleye uçak bileti aldık salı gecesi uçuyorum ama ilk defa uçacağım hemde bebişimle ikimiz.sonraki salı sabahıda dönüşü aldık.6 tam gün kalacağım kısmetse.sonra da çocukları almaya gideceğiz hava iyi olursa arabayla kötü olursa ne yaparız bilmem:26::26::26: çok heyecanlıyım ama çocuklar inşallah kv de iyi dururlar.yoksa çok vicdan azabı çekeceğim.evleri biraz soğuktu dedi eşim...inşallah hasta olmazlar.
bu arada yenacım ve beyza ablacım beni 2 hafta izinli yazarsanız sevinirim annemlerde tartı yok.ablamdaki de normal tartı zaten bende diyet fln kalmaz herlade bilmiyorum.şuan dengeli yerim diye aklımdan geçiriyorum en azından geceleri yemesem iyi inşallah bayramdaki gibi 3 kilo artıyla dönmem.tepkileri merak ediyorum bakalım annem ablalarım sonrasında kayınvaldem ne diyecek...?bu arada göbişim regl olduktan sonra baya indi.ona da ayrı seviniyorum.44 beden pantolonumu giyiyordum bayadır artık düşüyor baya bollaşmış aslında koca göbişim tutuyordu ama göbiş inince böyle oldu.yüksel bel gibi .şuanda giyebileceğim 2 pantolonum var sadece.diğerlerini daraltmam lazım bakalım ne yapacağım:26::26::26:
evet ben geldim ama hemen çıkacağım eşim uyumayan bebişi uyutmaya çalışıyor fazla kızdırmayayım adamcağız yol yorgunu zaten.az önce çkaleye uçak bileti aldık salı gecesi uçuyorum ama ilk defa uçacağım hemde bebişimle ikimiz.sonraki salı sabahıda dönüşü aldık.6 tam gün kalacağım kısmetse.sonra da çocukları almaya gideceğiz hava iyi olursa arabayla kötü olursa ne yaparız bilmem:26::26::26: çok heyecanlıyım ama çocuklar inşallah kv de iyi dururlar.yoksa çok vicdan azabı çekeceğim.evleri biraz soğuktu dedi eşim...inşallah hasta olmazlar.
bu arada yenacım ve beyza ablacım beni 2 hafta izinli yazarsanız sevinirim annemlerde tartı yok.ablamdaki de normal tartı zaten bende diyet fln kalmaz herlade bilmiyorum.şuan dengeli yerim diye aklımdan geçiriyorum en azından geceleri yemesem iyi inşallah bayramdaki gibi 3 kilo artıyla dönmem.tepkileri merak ediyorum bakalım annem ablalarım sonrasında kayınvaldem ne diyecek...?bu arada göbişim regl olduktan sonra baya indi.ona da ayrı seviniyorum.44 beden pantolonumu giyiyordum bayadır artık düşüyor baya bollaşmış aslında koca göbişim tutuyordu ama göbiş inince böyle oldu.yüksel bel gibi .şuanda giyebileceğim 2 pantolonum var sadece.diğerlerini daraltmam lazım bakalım ne yapacağım:26::26::26:
ahaha iddiadaşıma bak sen..Tünaydın kızlarrrrrrrrrrrr :122:
Dün malum kuzenler bizdeydi o yüzden uğrayamadım ama inanın aklım sizdeydi
Sabah 5 e kadar oturup sohbet ettik film seyrettik ( Milyon Dolarlık Bebek diye bir film ama gerçekten çok güzelmiş )
Tabi o saatte yatınca 11de ancak uyandıksonra hep birlikte kahvaltı ettik ( şükür fazla kaçmadı )
Kuzenlerden biri gitti dershaneye diğeride şu an eşimle yine oyun konsolunun başındaonun dersi daha geç başlıyacakmış dershanede.
Bende fırsat o fırsat size koşdum :122:
Paylaşımın için çooook teşekkür ederim canım. Ne güzel yeni yeni şeyler öğrenebiliyoruz burada. Boş boş muhabbetler yok ve her gün emin ol en azından bir faydalıı bilgi öğreniyorum sizin gibi güzel dostlardanBazen sağlık bazende hayatla ilgili.
İyiki varsınız... RAbbim herşeyi gönlünüze göre verir inşallah.... Aminnnnnn
Anammmm iddadaşım sen neymişsin beee
Bu arada itiraf edeyim bende birkaç sene evvel şu nette kendi kendine kurabildiğin Radyolar vardı yaa orada birkaç ay DJlik yapmıştımama eşim o dönem bilmiyordu sonradan itiraf ettim kulağımı çekti yaramaz çocuklar gibisin bana niye söylemedin dedi hatta eğer çok istiyorsan kendine bir radyo kur ama sadece akraba ve arkadaşlara linkini at eğlen işte demişti tabi sonra sıkıcı geldi çünkü diğer Djler sallamaya başlayınca bütün gün bana kakalanıyordu
Bende yarın gelecek olan misafirlerim için tahinli kurabiye ve kakaolu muzlu pasta yaptım onlar bekleyince daha güzel oluyorlar...
diğerlerini sabah erken kalkıp hazırlarım..
Aslında öyle yorgunumki bugün hava güneşli ve güzeldi burda,bunu fırsat bilip dışarı çıkalım diye plan yapıyorduk..Sonra kayınvaldem gelince kaldı artık...
Gitmeyince tüm gün oğlum mız mız dı..Kızım surat astı onları idare et, babaannelerine çaktırmamaya çalşıp idare et acaip geriildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?