ceco cnm djlikde garanti dinlejicin cokmustur öbür djler başarısız olunca sana bırakmışlardır
şimdi kızım uyuyor uyanınca yağmur yagmassa yurucem 5derece dışarı
iyi pazarlar geçmiş mesajlara baktım sayfalar azdı okudum bende
maşallah iysiniz
benim için çok sıkıcı bir gün ne gelen var nede gidecek bir yer her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım
Sorma birde tabi yazışmalar vardı o radyoda bakıyordum millet fazla ileri gidiyor şarkı söylerim bak diye tehdit ediyordum
Ama baktım bu sefer hem bana kalıyor hemde farklı şeyler geliyor bıraktım
Benimde son kuzi ayrılıyor evden dershaneye gitmek için bakalım biz ne plan yapıcağızbelki bende birazdan sıkılmaya başlarım benimki evde oturalım derse
Gerçekten alışkanlık yapıyor canım ben uğramadan rahat edemiyorum.
Güzel bir paylaşım olmuş canım dualar çok önemliii.
ev pizzası: evde bütün bayat ekmek vardı. 1 parmak kalınlığında kestim.
tepsiye yağlı kağıt sermek gerekti ama ben tepsiyi yağladım.
1 parmak kalınlığında kestiğim ekmekleri ve evdeki çavdar ekmeklerini tepsiye dizdim.
büyük boy çay bardağına göre: yarım çb sıvı yağ, yarım çb yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 yumurta(ben azcık salçada ekledim)(isteğe bağlı pul biber, kekik, tuz,karabiber)
yapılan karışımın yarısını ekmeği ıslatmakta kullandım.
1 çb kaşar, 1çb sucuk, 1çb beyaz peynir, 1çb zeytin verilen sıralamaya göre ekmeklerin üstünde dizilir(sucukların üstüne azcık daha kaşar koydumki ekmeğin üstünden düşmesin diye)
kalan karışımı tekrar ekmeğin üstüne gezdirip 200 derecede pişirdim. sıcak sıcak yedik. afiyet olsun.
dün yediklerim:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
yarım kk lor peyniri
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık
ara öğün:
1 bardak süt
öğle:
4-5 yk ekşili köfte yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
1 greyfurt
akşam:
5 yk kuru fasulye
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
1 dilim ananas
slm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm
sabah 2 dlm kayt ekmekle kaşarlı tost
arada çilekli puding galeta
öğlene yaprak pişiyo sabah saah eşim istedi sardım 7-8 adet yaprak sarma 2 kaşık yoğurt yerim acıkınca
ece78 cnm rabbim kavuştursun cocuklarada Sanada değişiklik olur bende dusunuyom solesin 1haftalığına tatile gitsem ama malesef stres topsuz olmaz bebissiz yani
banucum insallah sende 2li rakamlari görürsün cnm
ılknur geçmiş olsun cnm oluna dua okuyup allaha emanet deyip yatır ben bebise solemeden yatirmiyom
sağol canım inşallah.bende de bir tane var tam yalnız değilim yani 1 yaşındaki evde.o da baya yoruyor onu anlıyorum.bi de şımardı bi günde yaw...anne sürekli onla paylaşacak kimsesi kalmadı diye daha bi şımardı inan.zaten çocuklar evdeyken benim kucağıma fln geldkillerinde ağlıyordu o da gelmek istiyordu şimdi ona kaldım tamamn
Afiyet olsun eline sağlık haftaya bende deniyim çok güzele benziyor.ev pizzası: evde bütün bayat ekmek vardı. 1 parmak kalınlığında kestim.
tepsiye yağlı kağıt sermek gerekti ama ben tepsiyi yağladım.
1 parmak kalınlığında kestiğim ekmekleri ve evdeki çavdar ekmeklerini tepsiye dizdim.
büyük boy çay bardağına göre: yarım çb sıvı yağ, yarım çb yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 yumurta(ben azcık salçada ekledim)(isteğe bağlı pul biber, kekik, tuz,karabiber)
yapılan karışımın yarısını ekmeği ıslatmakta kullandım.
1 çb kaşar, 1çb sucuk, 1çb beyaz peynir, 1çb zeytin verilen sıralamaya göre ekmeklerin üstünde dizilir(sucukların üstüne azcık daha kaşar koydumki ekmeğin üstünden düşmesin diye)
kalan karışımı tekrar ekmeğin üstüne gezdirip 200 derecede pişirdim. sıcak sıcak yedik. afiyet olsun.
canım sadece bayat ekmekleri değerlndirmek adına yapılmış birşeydi. yağı biraz daha az kullanmanızı tavsiye ederim. hem benimkiler çavdar ekmeğindendi.Tünaydın kızlarrrrrrrrrrrr :122:
Ama bu bana yapılırmı yaaaabayılırım pizzaya heleki evde yapıldımı daha bir lezzetli gelir bana ama uzun zamandır yapmadım da almadım da bakalım belki doğum günüme kadar bir 4 yada 5 kilo verebilirsem kendime ödül olarak pizza yaparım yada ısmarlarım
Eminim senin yaptığında müthiş olmuştur. Afiyetler olsun ama fazlada kaçmasın
2 tane kahvaltıda yedim canım çavdar ekmekli. 4 tane kendime 6 tane eşime yapmıştım. kalanıda öğlen yemeği niyetine yedik herkese afiyet olsun.allah kavuştursunnnn yavrullarına insan yalnızlığı özlüyo arada dinlen biraz
ççççooookkkk köööötüüüüüsüünnnn yedik derken kaç adet aceba
şaka afiyet olsun hafta sonu böyle oluyo malesef
çok düzenli gidiyosun off ben cozutmanın doruğundayım bugün
maşşalllahhhh
yap canım evde değişiklik oluyor iyi oluyor. kendine az yağlı yaparsan sende kahvaltıda yiyebilirsin.evet canim eskiden günde bir defa bakarken,gecmis yazilar birikmesin diye simdi günde 3-4 defa bakar oldum :)
tesekkür ederim canim
oy ben bu tarifi cok eskiden yapardim sonra unuttum gitti ,ne güzel oldu yine hatirladim hafta ici yaparim insallah ,esim Bayram eder 
Ejje , ara ögünlerinle ana yemeginle yeme düzenini cok begendim kafamda ´da hafta ici icin baya fikirler olustu cok sagol,ara ara böyle yediklerini devamli paylasirsan bende faydalanirim insallah.
Masallah fadime ne kadar güzel ,tebrik ederim..dukan dietine birde ben göz atayim belki az yapabilirim.
-Rica ederim ceco ,amin ecmain insallah
afiyet olsun nursena üsenmesemde bendemi sarma sarsam ama ben senin gibi 7-8 adet yemem galiba abartabilirim..kalsin bari :)
-ece ,cogu gitti azi kaldi canim dinlemene bak...yavrularin gelince bol bol hasret giderirsin ama dinlenmis ve enerji dolu olursun insallah
Afiyet olsun eline sağlık haftaya bende deniyim çok güzele benziyor.
bence de güzel bir yol izliyorsun bakalım nasıl gidecek?serbest 2 gününde neler yedin peki?yani hamurişi fln yedinmi yoksa gene diyet tarzı ama liste dışımı yedin merak ettim:26::26::26:
teşekkürler banucum bugün daha iyiyim yalnızlık iyi geldi bugün
teşekkür ederim canım inşallah oğlunda en kısa zamanda deliksiz uyur.çok tedirgin oluyorsun haklı olarak.inşallah geçici bir dönemdir ve çabuk atlatırsınız.nazarda olabiir tabi yeni sünnette oldu kıyamam ben ona
ımmmm nefis ellerine sağlık kaldımı bizede???
canım bugün daha iyiym dizi fln izledim biraz kafa dağıttm eşimde gelecek bu akşam.biraz dertleşiriz konuşuruz sakin sakin(tabi bebek fırsay verirse) bikaç gün daha kalıp gezmek istiyorum ama eşimde pek sevmez gezmeyi.sinema izleriz bizde artık biraz.güzelmiydi bu film?bizde baya izleriz ama bunu izledikmi bilmiyorum isimlerini unutuyorum
hadi hayırlısı
Çok geçmiş olsun, ateş fena gerçekten de, insanın kolu kanadı kırılıyor...ama 3 gündürde acayipp hastayımmm ateşimi düşüremiyorummm...hem ruhen hemde fiziken beter durumda olduğum için olsa gerek düşmüyor ateş...toparlayamıyorum kendimi:)..
Mutlucuğum, iyi gidiyordur umarım çalışmaların, gönlüne göre olmasını diliyorum. Tebrik ederim güzel gelişmeleri dekilo veren herkesi kutlarım. ben hayvan gibi yedim tüm hafta 94 kiloyum hala. işle ilgili yeni gelişmeler oldu hayırlısı.belki cerrhapaşa da bişiler yapıcam çok gurur duydum kendimle inşallah anlımın akıyla çıkarım bu işten. kemikiliği nakil ünitesi. daha önce çizmiş ancak santiyesini görememiştim. bu kez tam anlamıyla öğrenicem inşallah.
herkesi öpüyorum pzt. ye belediye projesini teslim edicem harıl harıl çalışıyorum. ve pzt görüşmeye gidicem cerrahpasaya yazarım gelişmleri.
Canım bu hafta ben de, eşim de, iki çocuğum da; geceli gündüzlü, yüksek ateşli hastaydık. Normalde de tembelimdir ama bu hafta geçerli bahanem vardı...ablacım ellerine sağlık....
UMUTTTTTT canım ya iyi ki varsın bende en tembel kendimi sanıyordum :)))
harikasınız kızlar maşallah hepinize....
Doğum gününüzün güzel geçmesine çok sevindim canım, ben de gecikmiş de olsa iyi dileklerimi sunuyorum, kutluyorum doğum gününüzükızlar ben geldim.doğum günümüz çok güzel geçti kızlarım çok mutlulardı.ben baya bi koşuşturdum ama doğum günü menüsünden de yedim başka bişi yiyemedim çünkü onlar gelene kadar.malesef sonrasında da yani akşamada devam ettim biraz.bu hafta dereceye giren 2 ve üstü veren arkadaşlarımı çok tebrik ederim ve kilo veren sabit kalanlarıda tabiki tebrik ederim.sporda derece yapanları ayrıca tebrik ederim yenacım dereceye girmişsin seni de en içten dileklerimle tebrik ederim.ben bu hafta fazla yapamadım.
Geçmiş olsun Yenacığım, neyse ucuz atlatmışsınız, bu oğlanlar nerden böyle haylaz şakalar buluyorlar? :))Kızlar bugün oğlum ödümü kopardı benim...
Beyaz leblebiyi çok sever..ben mutfakta yemek yaparken caillo yu izleyerek leblebi yiyordu...
Birden annee bana yardım eeett dedi..Nasıl korktuğumu ve nasıl salona koştuğumu tahmin edersiniz..
sen al leblebinin birini burnuna sok....Sonra yavaş yavaş burnunun üstünden burun ucuna doğru hafif masaj yaptım pıt çıktı..Fakat çok korktum..
Neden böyle yaptın diyorum sana şaka yapmak istedim diyor.:)
Arkadaşlar, bu virüs ne menem bir virüsse bizi mahvetti; geçti sanıyoruz hortluyor. Kızımın 2 gündür ateşi yok çok şükür ama oğlan iyileşemedi. Ateşi antibiyotikle durdurduk çünkü boğaz enfeksiyonu da karıştı, ama huzursuzluk, yorgunluk, burun çeperinde yanma, sürekli uyanma vb. şikayetleri devam ediyor. Neyse en azından ateşi yok. Ben ise Cuma biraz düzeldim sandım ama akşam gene ateşim çıktı, Cumartesi de öyle, bugün hala ancak ateş düşürücülerle ayakta duruyorum, ilacın etkisi geçince ateş yükseliyor ben yerlerdeyim. Evimizin sağlam kalan son kalesi olan eşim de 2 gün önce virüse yenik düştü, ailece süründük. Böylesini şimdiye kadar hiç yaşamamıştık, zor bir haftaydı, gece gündüz herkesin 40 derece ateşi var, çocuklar hele oğlan akla gelmedik huysuzluklar mızmızlıklar yapıyor... Bir gecede abartısız 45-50 kere uyanıyor... Tabii Allah beterinden saklasın.
Neyse benden havadisler böyle, fırsat bulunca yazayım dedim çünkü 1-1,5 saat sonra kayınvalidme ve kayınpederim yoldan gelecekler, belki sonraki günlerde rahat giremem.
Kiloda ve sporda dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim :)) Özellikle dikkatimi çekti; kilo verme kraliçeleri hep 2'nin üzerinde vermiş bu hafta, ne güzel umarım böyle devam eder topiğimizYena, Beyzuş, sizin de ellerinize sağlık, teşekkür ederiz :))
cnm masallah sana insallah pazartesi geri eski beslenmene dönersin ben birakinca zor topluyorum kendimiBu iki günde 2 dilim yaş pasta yedim mesela porsiyonlarım diyettekinden daha fazlaydı dün sabahta sucuklu yumurta yedim onun dışında çok farklı birşey yemedim
hepinize gecmis olsun cnm zor gunler geciriyorsun rabbim kolaylik versin acil sifalar cnmArkadaşlar, bu virüs ne menem bir virüsse bizi mahvetti; geçti sanıyoruz hortluyor. Kızımın 2 gündür ateşi yok çok şükür ama oğlan iyileşemedi. Ateşi antibiyotikle durdurduk çünkü boğaz enfeksiyonu da karıştı, ama huzursuzluk, yorgunluk, burun çeperinde yanma, sürekli uyanma vb. şikayetleri devam ediyor. Neyse en azından ateşi yok. Ben ise Cuma biraz düzeldim sandım ama akşam gene ateşim çıktı, Cumartesi de öyle, bugün hala ancak ateş düşürücülerle ayakta duruyorum, ilacın etkisi geçince ateş yükseliyor ben yerlerdeyim. Evimizin sağlam kalan son kalesi olan eşim de 2 gün önce virüse yenik düştü, ailece süründük. Böylesini şimdiye kadar hiç yaşamamıştık, zor bir haftaydı, gece gündüz herkesin 40 derece ateşi var, çocuklar hele oğlan akla gelmedik huysuzluklar mızmızlıklar yapıyor... Bir gecede abartısız 45-50 kere uyanıyor... Tabii Allah beterinden saklasın.
Neyse benden havadisler böyle, fırsat bulunca yazayım dedim çünkü 1-1,5 saat sonra kayınvalidme ve kayınpederim yoldan gelecekler, belki sonraki günlerde rahat giremem.
Kiloda ve sporda dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim :)) Özellikle dikkatimi çekti; kilo verme kraliçeleri hep 2'nin üzerinde vermiş bu hafta, ne güzel umarım böyle devam eder topiğimizYena, Beyzuş, sizin de ellerinize sağlık, teşekkür ederiz :))
merhaba fıstıklar kusura bakmayın haber veremedim ,bizimkiler geldi beni bir kaç gün affedin :)
hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum
merhaba fıstıklar kusura bakmayın haber veremedim ,bizimkiler geldi beni bir kaç gün affedin :)
hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum
BEYZUUŞŞ,Lemandan hatırladığım bir karikatürü daha paylaşayım..:).TARKAN ve kurt hikayesini biliyorsun ..
İşte bir gün Tarkan gayri müslim bir çıtırla halvet halindeyken.. Bizanslılar basıyor mekanı tarkan dönüyor kurt a..Atıl kurt diyor .Kurt da
Başlayacağım işine hep atıl kurt atıl kurt diyoorsun birazda katıl kurt desen ne olur...
Bu arada eşimle bunları anlatıp anlatıp gülüyoruz.:) nerdenn geldiyse aklımıza .:))......
Harika gerçekten...Çok yaşa emi...Çok güldüm....
Ben de Gırgır ve Hıbır'ın hastasıydım.Öğrenciliğimde ciltler oluşturacak kadar çok Gırgır sayısı vardı.Çok dağınık oluyor diye sobada yakmıştım.Şimdi bu aptallığıma çok kızıyorum....
Çok geçmiş olsun umutcum inşallah biran önce hepiniz düzelirsiniz.Arkadaşlar, bu virüs ne menem bir virüsse bizi mahvetti; geçti sanıyoruz hortluyor. Kızımın 2 gündür ateşi yok çok şükür ama oğlan iyileşemedi. Ateşi antibiyotikle durdurduk çünkü boğaz enfeksiyonu da karıştı, ama huzursuzluk, yorgunluk, burun çeperinde yanma, sürekli uyanma vb. şikayetleri devam ediyor. Neyse en azından ateşi yok. Ben ise Cuma biraz düzeldim sandım ama akşam gene ateşim çıktı, Cumartesi de öyle, bugün hala ancak ateş düşürücülerle ayakta duruyorum, ilacın etkisi geçince ateş yükseliyor ben yerlerdeyim. Evimizin sağlam kalan son kalesi olan eşim de 2 gün önce virüse yenik düştü, ailece süründük. Böylesini şimdiye kadar hiç yaşamamıştık, zor bir haftaydı, gece gündüz herkesin 40 derece ateşi var, çocuklar hele oğlan akla gelmedik huysuzluklar mızmızlıklar yapıyor... Bir gecede abartısız 45-50 kere uyanıyor... Tabii Allah beterinden saklasın.
Neyse benden havadisler böyle, fırsat bulunca yazayım dedim çünkü 1-1,5 saat sonra kayınvalidme ve kayınpederim yoldan gelecekler, belki sonraki günlerde rahat giremem.
Kiloda ve sporda dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim :)) Özellikle dikkatimi çekti; kilo verme kraliçeleri hep 2'nin üzerinde vermiş bu hafta, ne güzel umarım böyle devam eder topiğimizYena, Beyzuş, sizin de ellerinize sağlık, teşekkür ederiz :))
Gözün aydın canım seni görünce şaşırdılarmı...merhaba fıstıklar kusura bakmayın haber veremedim ,bizimkiler geldi beni bir kaç gün affedin :)
hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?