Günaydın kızlar...
anam Ankarada bi kar var bi kar var dün akşam başladı sabaha kadar durmadı hiç. Zar zor geldik işe. Ay ama çok güzel yaaa her yer pamuk gibi :)
dün akşam eve gittim ki bizimkiler bana komplo kurmuş misafir gelecek diye bol soslu bi browni ve börek yapmışlar. 1 er dilim yedim söylemesi ayıp ama buna da şükür bana kalsa 3 -5 demez yerdim :)
Ayşe hayırdır canım ya? biraz temiz hava al, güzel sağlıklı bi kahvaltı yap sonra kap çayını arkadaşlarınla da azcık muhabbet et ohhh mis gibi :) gelir keyfin yerine inşallah. Biraz da oku üfle kendine :)
günaydın kızlar hasta olanlara ALLAHTAN ACİL ŞİFA DİLİYORUM
Canım geçmiş olsun sanada. Doğrusu bende o zıkkımı hala bırakıcağım. Eşim ne güzel 10 aydan fazla oldu bıraktı ve inan her akşam aynı şeyi söyleyip duruyor tabi o süre içinde tam 9 kilo aldıtabi onun alması sorun değil çünkü zaten zayıftı ama ben o kiloyu alacağım korkusuna hep erteleyip duruyorum :26: Aslında şu zıkkımı bıraksak herşeyin daha da lezetini alabileceğiz belki o zaman daha zevkle ve dikkatle beslenmemize odaklanabiliriz ama inan kilo alacağım korkusu engel ama yinede şansımı denemek istiyorum bir ara.
En kısa zamanda kendimi oyalaycak birşey bulmam lazım ki aklıma gelmesin. Bir ara denedim çok sinirli oluyorum diye eşim bana bağırdı en sounda yak bi tane yoksa dayak yiyeceksin benden diyesanki çok dövebilecekmiş gibi
RAbbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ... Aminnnnnnnnn
günaydın canım neyin var ne oldu sana?oğluşun ateşlenmiş yine geçmiş olsun...günaydınlar herkese
nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var üstümde dünden beri
akşam yemeğe vurdum kendimi o yüzden
fadime dukan nasıl gidiyor bizim takımdan acaip kilo verdi kızlar bundan
Günaydın kızlar...
anam Ankarada bi kar var bi kar var dün akşam başladı sabaha kadar durmadı hiç. Zar zor geldik işe. Ay ama çok güzel yaaa her yer pamuk gibi :)
dün akşam eve gittim ki bizimkiler bana komplo kurmuş misafir gelecek diye bol soslu bi browni ve börek yapmışlar. 1 er dilim yedim söylemesi ayıp ama buna da şükür bana kalsa 3 -5 demez yerdim :)
Ayşe hayırdır canım ya? biraz temiz hava al, güzel sağlıklı bi kahvaltı yap sonra kap çayını arkadaşlarınla da azcık muhabbet et ohhh mis gibi :) gelir keyfin yerine inşallah. Biraz da oku üfle kendine :)
ayşe hayırlara diyelim hayır çıksın belki reglin yaklaşmış ondan olabilir
evet canım benim o zıkkımla alakam zaten 2 yıl yani yeniyim birde çokazdı zaten hergün bile değildi. o yüzden bıraktım hamd olsun.inşallah tekrarı olmaz. evet işin başında olduğum için bende kilo almaktan korkuyorum ama inanki az içtiğim halde çok farkediyor çok rahatladım...amaaaaaa iştahhh patlamalrı yaşıyorummmm 1 aya geçer heeralde...
günaydın canım neyin var ne oldu sana?oğluşun ateşlenmiş yine geçmiş olsun...
tebessüm yolculuk yaklaşıyor hazırlıklar başladı..yeni yerler görme heyecanı birde ayrılık hüznü sarmıştır seni...
ev iş arası mekik dokumaktan sıkıldım
sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım
haftasonu temizlik yapmaktan sıkıldım
kendime vakit yaratamamaktan sıkıldım
emir de sürekli hasta eşimde grip bunaldım iyice
iş yeri de acayip yoğun
herşeyden sıkıldım
kendimi saldım gitti
keyfimde hiç yok bakalım ne olcak böyle
Günaydınnn,
Yst,çok geçmiş olsun evde yalnız minik çocuğunla olman seni nasıl korkutmuştur Allah bir daha yaşatmasın canım..
Ayşe,düzeldimi emir.? umarım düşmüştür ateşi..
tebessüm, çok duygulandım ama gidiyor olmana.Hayırlı yolculuklar diliyorum.yeni hayat,yeni mekan yaşamınızda farklı bir dilim oluşacak..Gönlünüzce geçer inşallah...bizi bırakmayacağını umuyorum..eğer bizi isteyerek unutursan sana diyorumki verdiklerini geri alasın tebessüm..:)))
umutttt,düzelmenize sevindim..sizi bayağı süründürdü pis bakteriler.. ( oğlumun deyimiyle reklamda var bakteri lafı ordan öğrenmiş hatta geçende çıktığında bööööö yapıyyordu tv.ye doğru nedeni bakterileri korkutuyormuş..)
Derin,inşallah iğneye falan gerek kalmadan atlatırsınız..Artık ağlaya,sızlaya ilacını içirmeye çalışıcaksınız nazlı hanıma..
Sanki hasta birileri daha vardı unuttum ben..Eğer öyleyse atladıysam Kusura bakmayın...
Banucuğum,beni merak etmişsin inan tatil olduğundan beri misafir eksik olmadı dün çıkabildik evden kaçtık kimse gelmeden.:)))
Bugün evlilik yıldönümümüz.:) Bu hafta plan yaptık her gün doluyuz .:)
İlknur cuğum, oğlunun uyku konusunda endişelenme, inan benim kızımda öyleydi..Çok kalitesiz uykusu vardı..Ayrıca sünnet olayı etkilemiştir basit birşey değil sonuçta. ben çoğu erkek çocuğunun etkileneceğine inanıyorum...
Yakında düzelir sen endişeni yansıtmamaya çalış..
Günaydınnn,
Yst,çok geçmiş olsun evde yalnız minik çocuğunla olman seni nasıl korkutmuştur Allah bir daha yaşatmasın canım..
Ayşe,düzeldimi emir.? umarım düşmüştür ateşi..
tebessüm, çok duygulandım ama gidiyor olmana.Hayırlı yolculuklar diliyorum.yeni hayat,yeni mekan yaşamınızda farklı bir dilim oluşacak..Gönlünüzce geçer inşallah...bizi bırakmayacağını umuyorum..eğer bizi isteyerek unutursan sana diyorumki verdiklerini geri alasın tebessüm..:)))
umutttt,düzelmenize sevindim..sizi bayağı süründürdü pis bakteriler.. ( oğlumun deyimiyle reklamda var bakteri lafı ordan öğrenmiş hatta geçende çıktığında bööööö yapıyyordu tv.ye doğru nedeni bakterileri korkutuyormuş..)
Derin,inşallah iğneye falan gerek kalmadan atlatırsınız..Artık ağlaya,sızlaya ilacını içirmeye çalışıcaksınız nazlı hanıma..
Sanki hasta birileri daha vardı unuttum ben..Eğer öyleyse atladıysam Kusura bakmayın...
Banucuğum,beni merak etmişsin inan tatil olduğundan beri misafir eksik olmadı dün çıkabildik evden kaçtık kimse gelmeden.:)))
Bugün evlilik yıldönümümüz.:) Bu hafta plan yaptık her gün doluyuz .:)
İlknur cuğum, oğlunun uyku konusunda endişelenme, inan benim kızımda öyleydi..Çok kalitesiz uykusu vardı..Ayrıca sünnet olayı etkilemiştir basit birşey değil sonuçta. ben çoğu erkek çocuğunun etkileneceğine inanıyorum...
Yakında düzelir sen endişeni yansıtmamaya çalış..
canım benim haftasonu aynı şeyi yaşadım. hastalıklardan kv de kaldık filan düzenimiz bozuldu.ee 4makine çamaşır yıkattım eve serdim cumartesi akşamı temzilik yaptım pazar günü rahat olayım diye ama çok yoruldum oturup ağladım gücüm yetmiyor diye birde ben cumartesi de çalışıyorum bi pazar günü birde çocuk olsa zaten çalışmam. şimdide yardımcı bir bayan bakıyorum güvenilir haftada bir gelsin evi temizlesin diye.birde hayatımda değişiklikler yapıcam eve yeni bişeyler alıcam şeklini değiştircem iyi geliyor bana.
sen de uzun süredir hastalıklarla uğraşıyorsun benim gibi ve bu insanı yoruyor gercekten ama salmayalım kendimizi hayat herşeye rağman güzel...
merhaba arkadaslar
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
ben bundan yaklasik 6ay önce misler gibi 86 kilodaydim dünyanin en güzel kadini görüyodum kendimi
kilom86olmasina ragmen cok cok mutluydum ama nasil oldu bilmiyorum kilo aldim aslinda biliyorumda bu kadar
cabukmu alinirmis kilo ya affffff dün tartildim tam 94,5 cikti kilom yani resmen ben 8,5kg almisim
oysa 86lardayken yeminler ederdim kendi kendime kilo almicam birdaha diye ne zor kg vermek ne hallerle verdim
gelelim bugüne... umutsuz mutsuzum,,, dur kendine gel diyip yeniden bir adim atmiyorum
yoookk iyice bunalima giriyorum sadece nasil bu hale geldigimi düsünüp üzülmekden baska bise yaptigim yok!
keskeeeeee kg almayan biri olsaydim :) neolucak bu halim ya 86nerdeeeeeee 94 nerdeee arada kocaman daglarda kadar yol var
emirin dün ateşi çıkmadı çok şükür iyi idi cnm
sizinde iyi olmanıza sevindim çok
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
allah nice mutlu huzurlu yıllarda eşinle yaşlanmayı nasip etsin
cnm bende kadın çağırım en azından ev işi yapmayım dedim ama haftada 1 alsam 100 lira ayda 400 lira yapıyo
bu da imkansız maddi açıdan düşünürsek
bilmiyorum hayat beni çok yoruyo artık kimseye hiçbişeye de tahammülüm kalmadı
Günaydın...
Meryemciiim Meryemciiim canım iyiyim :) Sağol.Evet dün okudum okudum çıktım.Zaten fazla sayfa ilerlemedi.İşlerim yoğundu.Yazma fırsatım olmadı.
Bu arada diyetim süper gidiyor.Hiç kaçamak yapmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.En sevdiğim özelliklerimden biri de söz verdiğimde sonunna kadar tutmam.Özleme bu konuda teşşekür ederim.Söz verdim ona hiç kaçamak yapmayıp dikkat edicem diye.Memleketten annem babam kızkardeşlerim geldi.Misafirim var ama yinede kaçamaksızım şükür.Bu arada ilaçsız kendiliğimden adet oldum.Kendimi çok iyi hissediyorum.Kilo verdikçe düzeliyor bu pko emin olun yani.Öpüyorum seni tatlıııımmmmm.... :)
dün aile hekiminden istedim en son kadın bana bebek isterken o ilacı kullanamazsın dedi ama ben araştırdım tedavide kullananlar var dedim bana tam anlamadığım kelimelerle birşeyler annattı işin özeti sen istersen reçetesizde alabilirsin dedi bende biliyorum ama ben dr.konturolunde kullanmak istiyorum dedim tavsiye etmem sen bilirsin dedi
bu ilaçları gözümde çok büyüttüm ne endokrin dr.ne kadın doğum nede aile hekimi vermedi
ben sana inanıyorum ebrum benim..zaten yapamıyacagımız birşey degil..sadece bazen motivasyonumuz düşüyor sanırım..evet kaçamaklar olmadığı zaman insan kendini mutlu hissediyor:))
başaracaksın canım..sende bu istek varken olmaz diye bir sey yokk..
demek ilaçsız kırmızılarda gelmişş ohh ohhh..darısı basıma
demek annenlerde geldi gzünaydın,peki yine hep çalısacakmısın sen?aksamdan aksamamı göreceksin?
ayyy iddiadaşımmmm benmde midem bulanıyor yaf..ama şimdi kaynatıyorum suyu,ılıyınca içiyorum hem kaynayınca daha temizlenmiş gelio hemde bu soguklarda ılık su daha ii gidiyor..Valla güzelim bu ara erken kalkıp işleri halletmeye hallediyorum da sonradan nedense bir ağırlık çöküyor totoşum koltuğa yapışıyor işler bitince nedenseYediklerime dikkat ediyorum ama nasıl birşey anlamadım iki gündür yine sudan midem bulanıyor içemiyorum. İnan günde 1 litre ancak içiyorumdur :26: bir ara daha böyle oldum acaba sudanmı dedim suyu değiştirdim ama alakası yokmuş :44:
Bu haftayıda artı cıkmadan geçireyim bana yeter diye düşünüyordum ama inanılmaz ödem var bacağıma bile bastırdığımda gömülü kalıyor orası :26::26: Haftaya hem kadın doğuma bir kontrole gidelim şu Pko ne oldu bir baksın hemde şu hormon tahlillerimi bir daha yaptırıp şu sudan mideminin bulanmasına bir çare bulayım. Tabi birde İnsülin direncim ne alemde onada bakılsın gitmişken YOksa ben bu gidişle zor kilo veririm.
Ama genele baktığında yinede iyi gidiyor hayat
günaydınlar ayşecim ahh sende de mi var bu duygu.günaydınlar herkese
nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var üstümde dünden beri
akşam yemeğe vurdum kendimi o yüzden
günaydın bahar...geçmiş olsun canm..Günaydın kızlar
Dün geceden beri bir mide bulantısıdır gidiyorakşam 11 gibi başım ağrımaya midem bulanmaya başladı ağrı kesici içip baş ağrısını ekarte ettim fakat mide bulantım geçmiyor afedersiniz alttan da üsttende çıkaramıyorum onunda etkisi vardır sanırım Sodada içtim banamısın demedi ne yapıcam bilmiyorum çok rahatsız edici bir durum nane limonmu içsem diye düşünüyorum :26:
2 farklı hastanede işim vardıbirine gidip tahlil sonuçlarımı alırım da diğerine yarın giderim artık Allah herkese sağlık versin inşallah
günayydın kızllarrr kaç gündür felaket bi böbrek ağrısıyla uyanıyorum aceba etkisi varmı blmiyorum ama netten araştırdıma göre yeşilçay fazla tüketildiğğinde böbrekllere rahatsız ediyomuş yazıyo günde 6 büyük fincan içiyorum rahat aceba sizdede böyle etki ediyomu
kahvaltımı yaptım 2 kaşık lor 5-6 zeytin 1 dlm llayt ekmek domates 1 yumurta
günayydın kızllarrr kaç gündür felaket bi böbrek ağrısıyla uyanıyorum aceba etkisi varmı blmiyorum ama netten araştırdıma göre yeşilçay fazla tüketildiğğinde böbrekllere rahatsız ediyomuş yazıyo günde 6 büyük fincan içiyorum rahat aceba sizdede böyle etki ediyomu
Hoşgeldin kuzucum.Günaydın...
Evet diyetim güzel gidiyor canım.Adetim de geldi ilaçsız değme keyfime yani.
Çalışıyorum tabiki maalsefAnnem babam ve 2 kız kardeşim geldi canım.Ama annemle babam 2 gün kalıp haftasonu döndüler.Kızlar kaldı.Onlarda ablamda zaten.Benim bi de ablam ver gölcükte buraya evlendi o da şans işte :) O ev hanımı evlerimizde yakın.Onda kalıyolar hafta sonu bana gelcekler bakalım.
Senin diyet nasıl gidiyor canım?Bırakcan mı diyetisyeni sanki geçen öyle bişeyler yazdığını okudum.Ayça Kayanın diyetine mi başlıcan 1 aylığına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?