Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben saldım gitti ne olursa yiyorum canavar gibi ...burda kar gene yağıyor geceyarısı başlamış daha eskisi erimemişti evi uzak olanlar gelemedi işe gelenlerde nasıl gidicez diyorlar.

evet canım benim o zıkkımla alakam zaten 2 yıl yani yeniyim birde çokazdı zaten hergün bile değildi. o yüzden bıraktım hamd olsun.inşallah tekrarı olmaz. evet işin başında olduğum için bende kilo almaktan korkuyorum ama inanki az içtiğim halde çok farkediyor çok rahatladım...amaaaaaa iştahhh patlamalrı yaşıyorummmm 1 aya geçer heeralde...

günaydınlar herkese
nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var üstümde dünden beri
akşam yemeğe vurdum kendimi o yüzden
günaydın canım neyin var ne oldu sana?oğluşun ateşlenmiş yine geçmiş olsun...

tebessüm yolculuk yaklaşıyor hazırlıklar başladı..yeni yerler görme heyecanı birde ayrılık hüznü sarmıştır seni...

ayşe hayırlara diyelim hayır çıksın belki reglin yaklaşmış ondan olabilir

ev iş arası mekik dokumaktan sıkıldım
sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım
haftasonu temizlik yapmaktan sıkıldım
kendime vakit yaratamamaktan sıkıldım
emir de sürekli hasta eşimde grip bunaldım iyice
iş yeri de acayip yoğun
herşeyden sıkıldım
kendimi saldım gitti
keyfimde hiç yok bakalım ne olcak böyle

Günaydınnn,

Yst,çok geçmiş olsun evde yalnız minik çocuğunla olman seni nasıl korkutmuştur Allah bir daha yaşatmasın canım..

Ayşe,düzeldimi emir.? umarım düşmüştür ateşi..

tebessüm, çok duygulandım ama gidiyor olmana. Hayırlı yolculuklar diliyorum.yeni hayat,yeni mekan yaşamınızda farklı bir dilim oluşacak..Gönlünüzce geçer inşallah...bizi bırakmayacağını umuyorum..eğer bizi isteyerek unutursan sana diyorumki verdiklerini geri alasın tebessüm..:)))

umutttt,
düzelmenize sevindim..sizi bayağı süründürdü pis bakteriler.. ( oğlumun deyimiyle reklamda var bakteri lafı ordan öğrenmiş hatta geçende çıktığında bööööö yapıyyordu tv.ye doğru nedeni bakterileri korkutuyormuş.. )

Derin,inşallah iğneye falan gerek kalmadan atlatırsınız..Artık ağlaya,sızlaya ilacını içirmeye çalışıcaksınız nazlı hanıma..

Sanki hasta birileri daha vardı unuttum ben..Eğer öyleyse atladıysam Kusura bakmayın...

Banucuğum,beni merak etmişsin inan tatil olduğundan beri misafir eksik olmadı dün çıkabildik evden kaçtık kimse gelmeden.:)))
Bugün evlilik yıldönümümüz.:) Bu hafta plan yaptık her gün doluyuz .:)

İlknur cuğum, oğlunun uyku konusunda endişelenme, inan benim kızımda öyleydi..Çok kalitesiz uykusu vardı..Ayrıca sünnet olayı etkilemiştir basit birşey değil sonuçta. ben çoğu erkek çocuğunun etkileneceğine inanıyorum...
Yakında düzelir sen endişeni yansıtmamaya çalış..

canım benim haftasonu aynı şeyi yaşadım. hastalıklardan kv de kaldık filan düzenimiz bozuldu.ee 4makine çamaşır yıkattım eve serdim cumartesi akşamı temzilik yaptım pazar günü rahat olayım diye ama çok yoruldum oturup ağladım gücüm yetmiyor diye birde ben cumartesi de çalışıyorum bi pazar günü birde çocuk olsa zaten çalışmam. şimdide yardımcı bir bayan bakıyorum güvenilir haftada bir gelsin evi temizlesin diye.birde hayatımda değişiklikler yapıcam eve yeni bişeyler alıcam şeklini değiştircem iyi geliyor bana.

sen de uzun süredir hastalıklarla uğraşıyorsun benim gibi ve bu insanı yoruyor gercekten ama salmayalım kendimizi hayat herşeye rağman güzel...

yenacım Allah nice uzun,sağlıklı, huzurlu seneler yaşamayı nasib etsin eşin ve yavrularınla

emirin dün ateşi çıkmadı çok şükür iyi idi cnm
sizinde iyi olmanıza sevindim çok
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
allah nice mutlu huzurlu yıllarda eşinle yaşlanmayı nasip etsin

cnm bende kadın çağırım en azından ev işi yapmayım dedim ama haftada 1 alsam 100 lira ayda 400 lira yapıyo
bu da imkansız maddi açıdan düşünürsek
bilmiyorum hayat beni çok yoruyo artık kimseye hiçbişeye de tahammülüm kalmadı

günaydınnnn...

ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
AMİNNN....

geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim kızlar...

Canım ben hatırlıyorum seni evet çok güzel kilo veriyordun sen belirli bir diyetin vardı sanırım karbonhidrat diyetiydi :44:
Kilolar nankör işte sen uğraş didiş aç kal ver kiloları 2 gün dikkat etme hooooooop 2 kilo almışsın
Ama şu dağlar yollar olayına gülmedim değil 8 kilo kız ne dağı ne yolu 8 kilocuk bence sevinmelisin ve şükretmelisin çünkü sana erken dank etmiş basküle çıkmak. Bak burda benim gibi 30 kilo alıpta farketmeyen insanlar var 8 kilo hemencecik uçar gider merak etme sen çünkü yerleşmiş kilo değil daha kolay verirsin üzme kendini ama işte verdim kiloları artık süperim deyip bırakmamak lazım ipin ucunu ben bir normal kiloma düşersem yapacağım şey 1 ay dikkat edicem 1 ay salcam çayıra mevlam kayırır inşallah

Günaydın kızlar

Dün geceden beri bir mide bulantısıdır gidiyor akşam 11 gibi başım ağrımaya midem bulanmaya başladı ağrı kesici içip baş ağrısını ekarte ettim fakat mide bulantım geçmiyor afedersiniz alttan da üsttende çıkaramıyorum onunda etkisi vardır sanırım Sodada içtim banamısın demedi ne yapıcam bilmiyorum çok rahatsız edici bir durum nane limonmu içsem diye düşünüyorum :26:

2 farklı hastanede işim vardı birine gidip tahlil sonuçlarımı alırım da diğerine yarın giderim artık Allah herkese sağlık versin inşallah

canım 400 tl benim içinde fazla yaniii.ama ne bilim en azından 2 haftada bir gelse birde bizim burda 100tl değil 60-70 e yapanlar var diye ümid ediyorum...

ben sana inanıyorum ebrum benim..zaten yapamıyacagımız birşey degil..sadece bazen motivasyonumuz düşüyor sanırım..evet kaçamaklar olmadığı zaman insan kendini mutlu hissediyor:))
başaracaksın canım..sende bu istek varken olmaz diye bir sey yokk..
demek ilaçsız kırmızılarda gelmişş ohh ohhh..darısı basıma
demek annenlerde geldi gzünaydın,peki yine hep çalısacakmısın sen?aksamdan aksamamı göreceksin?

ahh papatyam bu dr.lar daha kendileri bile birbirleriyle anlaşamıyorlar sanırım.
bana dr.um bu ilacı yazmadan çocuk istiyormusun?istemiyormusun dedi..
bende istiyorm dedim.ozaman dogum kont. hapı degil glukofen yazıyorum sana pkos un için yardımcı olcak,yumurtalıklarını korucak ve de gebelige engel degil demişti..bak benmde kafam karıstı şimdi:26::26::26:

günayydın kızllarrr kaç gündür felaket bi böbrek ağrısıyla uyanıyorum aceba etkisi varmı blmiyorum ama netten araştırdıma göre yeşilçay fazla tüketildiğğinde böbrekllere rahatsız ediyomuş yazıyo günde 6 büyük fincan içiyorum rahat aceba sizdede böyle etki ediyomu

kahvaltımı yaptım 2 kaşık lor 5-6 zeytin 1 dlm llayt ekmek domates 1 yumurta

Hoşgeldin kuzucum.Günaydın...
Evet diyetim güzel gidiyor canım.Adetim de geldi ilaçsız değme keyfime yani.
Çalışıyorum tabiki maalsef Annem babam ve 2 kız kardeşim geldi canım.Ama annemle babam 2 gün kalıp haftasonu döndüler.Kızlar kaldı.Onlarda ablamda zaten.Benim bi de ablam ver gölcükte buraya evlendi o da şans işte :) O ev hanımı evlerimizde yakın.Onda kalıyolar hafta sonu bana gelcekler bakalım.
Senin diyet nasıl gidiyor canım?Bırakcan mı diyetisyeni sanki geçen öyle bişeyler yazdığını okudum.Ayça Kayanın diyetine mi başlıcan 1 aylığına?

ayyy iddiadaşımmmm benmde midem bulanıyor yaf..ama şimdi kaynatıyorum suyu,ılıyınca içiyorum hem kaynayınca daha temizlenmiş gelio hemde bu soguklarda ılık su daha ii gidiyor..
ahhhbirde şu dr.a gitseydin..tüm tahlillerini yaptırsaydın sölüyosun sölüyosun gitmiyosun ama
kızıcam bak sana ayyy sabah sabah ne suratsızım hahha
günaydınlar herkese
nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var üstümde dünden beri
akşam yemeğe vurdum kendimi o yüzden
günaydınlar ayşecim ahh sende de mi var bu duygu.
aman canm beynimiz bize oyun oynuyor ve en azyıf halimizde yemeye başlıyoruz..
sen ona inanma tatlım..tabiki hem çocuk hem çalısmak seni sıkmısda olabilir ama inş.cabuk gecer canm
günaydın bahar...geçmiş olsun canm..
bu mide bulantısı olayı bende de var sabah bi kalktım ayyy altüst olmus midem..
aynı canım cıksa cıkmıyorda..gerçi pek bişeyde yok içinde
birde sürekli umutlanıp her ay hamilemiyim acaba die düşünüyorum..bana kaderimin bir oyunu bu galiba
Aminn sağlık en önemlisi..ne güsel bir dilek olmuş..

günaydın nursecam...neeegünde 6 fincan yeşil çay mı..yaf ben 2 ayda içmedm o kadar yeşilçayı..
evet fazlası da zarar olabilir.. kahvaltın da gayet güselmiş
ama az degil mi sabah için..doydunmu peki?

Geçmiş olsun güzelim.Ben yeşilçay içmiyorum ama bildiğim ve bazı yerlerde okuduğum kadarıyla günde 2 yada 3 fincan içilmesi gerekiyormuş.Tabi bu tüm bitki çayları için geçerli.Senin 6 fincan çok tabi ondan kaynaklanıyor olabilir ağrın.Bi de su içiyosan bol bol böbrek çok çalışıyor ya ağrı yapıyodur heralde.Dikkat et kendine canım azalt istersen biraz yeşilçayı...

Son düzenleme:

ayy ne güsel görmüşsün hepsini..benmkılerde bu aksam istanbula incekler teyzemde kalacaklar biz cumartesi gidip getircegiz..uçak biletlerinide 10gn sonraya aldım mecbur kalacaklar yoksa 1000km öteden gelıo babam 2 gece kalınca annemin basının etini yemeye baslıyor gidelim die
bu sefer annemi kurtardım ama hepimizi yaktım sanırım
ohhh ne güsel kardeşinde burda yani..o nasıl oldu yaf..ikinizde gölcüklüyü nasıl buldunuz?
benim diyet ii gidiyor sanırım artık tam harfi harfiye listeye uymuyorumnedense ama az yiyorum..kaçamakta yapmıyorum.bak sana anlatayımda gül dedm bugnde erkenden yapayım yemegi,malum pazar işi var bugün kalktım köfteli patates yemegi pişirdim fırında ve kahvaltı hazırlıcaktm ayhh gözüm fırında..canmda kahvaltı istemiyor aman dedm koydum birazcık tabaga 2 dilim ekmekle yedim.napayım canm cekti peynir yerine de köfte yedim

diyetsyene cuma günü son kez gidicem 2 aylık paketim bitiyor. ya tatlım o kadın zaten bana birsey yapmıyor,inan bizim kadar bilmiyor gibi ya da dile getiremiyor bilemiyorum..benm bilmedgim farklı bişe sölemedi bana..bak spor vermemesini sevdim ama

evet bu ay gtmeyeym diyorum,kocişe de yazık..adamcagız aile tıp a çalısıyor..
ayça kayanın listesini yapayım ya da kendi listeme devam edeyim.. zaten 1ayda 8kg verecegimi sanmıyorum 5 versem yeter bana..Bakalım gün be gün durumları belirtirim

nursenacım 6 fincan yeşilçay çok canım uzmanlar günde 2,3 fincan yeterli diyor sanırım fazlası böbreklerini yordu dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…