Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım demek senin ailende geliyor.Hadi şimdiden gözün aydın.Seninkiler çok uzak.Bizimkiler 5 saatlik uzaklıkta.Özleyince çıkıp geliyorlar hafta sonu.Pazar akşamı dönüyorlar yine.
Ablamın eşi gölcüklü değil canım.Bizim hemşehrimiz.Ama burda çalışıyordu o da buraya gelin geldi.Benim eşim buralı biz üniversitede tanıştık.
Kahvaltın gerçekten enteresan olmuş Öğlen yemeğiyle birleştirdin kahvaltıyı sanırım.Neyse pazara gidince dolaşıp eritirsin zaten.Boşver canın çekti mi ye tabi.Aklında kalacağına midende kalsın Sakın haa bu dediğimi unut kaçamak yok...

Diyetisyen işine de gelince ben seni olumsuz yönlendirmek istemem tabi ama aile tıptaki diyetisyenle ilgili bende çok olumlu şeyler duymadım.Daha önce söylicektim ama etkilenirsin gitmekten vazgeçersin diye bişey demedim.Sen kendin de başarırsın.Aynı listene devam et bence zaten az çok miden küçülmüştür.E kaçamakta olmayınca verirsin zaten nolcak.diyetisyene vereceğin paraya spora yazılırsın bikaç ay sonra.Daha iyi olur.Kocana da maddi açıdan ağır gelmez hem... Öpüyorum yanaklarından güzelim...

merhaba...çok uzun süredir takip ettiğim bir ara yazmaya cesaret ettiğim fakat tayin taşınma derken devam ettiremediğim bir gurup burası...umarım tekrardan aranıza kabul edersiniz..çünkü artık irademe sahip olamıyorum malesef...umarım bu kez başarabilirim..çünkü her akşam söz verip sabah vazgeçmekten bıktım artık..

kaçamak yok tatlımm:)) bende seni öpüyorum kocaman

hoşgelsin asu..gelge burada sana da var yer..
gel bize katıl sürekli paylaşımlarla falan direk havaya giriyorsun,kendine yarısacak arkadaşlar buluyorsun.
ve de toplu halde inan daha iyi oluyor..benim çizelgemde kg belli
26 yasımdayım..evliyim ve henüz bebek yok
sen de kendini tanıtırmısın?

slm mmrey...32 yaşındayım..16 aylık bir kızım var..çalışıyorum..ev iş derken geçiyor vakit...gerçekten yalnızken hiç motive olamıyorum zaten sıkıntılı bir konu kilo verme..yakında bi diyetisyene gitmeyi de d,şünüyorum...ama manevi destek şart sanırım..bu arada tşk edrm...

ohhh ohh bebiş de var demek maş.
evet bir süre diyetsyene gitmek sana ii gelecek zaten yememen gereken seyleri biliyosun ama diyetsyen seni bir disipline sokuyor..Bu arada sen kaç kg? benm kadar yoksundur kesin

sa hanımlar nasılsınızz ben kaçağım evet kabul ediyorum kendime biraz mola verdim herşeye mola verdim bu arada annemin evine geldik merzifona burası soğuk çok sizler nasılsınız geçmişi okumaya cesaret edemedim henüz umarım herkes çok iyidir

Ayşecim hayır olsun canım çok sıkma kendini kv gittimi biraz emiri bıraksak yalnız kalsan evde sana iyi gelicek.
Merak ettim bu kadar girmemezlik yapmazdı dedim aman iyisiniz önemli olan o kızında maşallah karnesi pek güzelmiş...
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle çocuklarınla nice güzel yıllar geçirin inşallah.
Geçmiş olsun canım bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak.
Fazla tüketiyosun nursena herşeyin fazlası zarar hem benim bildiğim yeşil çayda kafeinde var günde 2 fincanı geçme.
Hşgeldin semiran özledik seni canımm.

moralim sıfır kızlar yemege çıktık dönüşte bir arkadaşımı gördüm
tam 46 tane tıbbi sekreter arkadaşımı ramışlar işten çıkarma için saat 1 bucukta toplantı olacak
ben aranmadım
aranmaya bi kaç arkadaş var ama bizimde 15 gün sonra işten çıkarılacağımız söyleniyo
toplantıya gidecen arkadaşlardan haber beklyoruz bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
benim maaşıma güvenip kredi çektik araba aldık hatırlarsınız belki
işten çıkarılırsam naparım bilmiyorum

Kizlar ben de ancak 3 gundur toparlanip kendime geldim..okumak icin ugruyorum da yazmaya bazen useniyorum.

ayse Emir'e de gecmis olsun.. Hastasi olmayan yok zaten sitede. benim ortanca da 2 hafta evel 3 gun hastanede yatti. İshal, kusma, bronsiyolit, kulak iltihabi ayni anda cikti.. Perisan oldum.. Bebek evde aglar, oglan hastanede kucagimda aglar...

ayse, kac kilosun dedin ya.. 88 kilo cikti dun... 5 kilo gibi bisey ama hepsi gobegime gitmis.. Gobegim basketbol topu gib... Bu ne ya...

Ayse, sizi cikarmazlar heralde..herkesi cikarip da neyapacaklar? Ayrica koyver gitsin, zaten bunaldim diyordun, baska bir is bulursun cikarirlarsa.. Tazminat vermeleri lazim, onla da krediyi odersiniz veya arabayi satin gitsin neolacak..

Canım inşallah aranmassın neden işten çıkarıyolarkii acaba iyi düşün iyi olsun ayşecim

ayse, sizi cikarmazlar heralde..herkesi cikarip da neyapacaklar? Ayrica koyver gitsin, zaten bunaldim diyordun, baska bir is bulursun cikarirlarsa.. Tazminat vermeleri lazim, onla da krediyi odersiniz veya arabayi satin gitsin neolacak..

cnm taşeron çalışıyoruz biz tazminat ahkkımız yok malesef
ama mahkemeye veririm o da kaç senede sonuçlanır allah bilir tabi

canım inşallah aranmassın neden işten çıkarıyolarkii acaba iyi düşün iyi olsun ayşecim

bilmiyorum cnm iyi düşünmeye çalışıyorum ama bi kaç arkadaşımı aradım sordum herkes ağlıyo konuşamıyo benimde moral sıfırdı ztn şimdi eksilere düştü iyice

Hay Allah ya üzüldüm çok üzme kendini ayşecim bence hepiniz çıkaramazlar kendilerimi yapıcakmış sizlerin işinizi siz olmazsanız hastahanede işler çorba olur bak hem çağırmadıklarına göre seni demekki sen yoksun....

hb dum cnm ben de özledimmmm ancak gelebildimm uzun yoldan

ayşecim herşeyin hayırlısı cnm sıkma kendini su akar yatağını bulur kendini üzme tabikide üzme demek ne kadar doğru sorunlar problemler bizim için hayat inişlerle çıkışlarla bizim için birbirimizin yanında oluyoruz dostluklar bunun için sakin ol bakalım seni de çıkaracklarmı belli bile değilmiş stres yapmaaa

sabahki daralmanın sebebi çıktı( bende leaha katılıyorum belki daha iyidir (olursa şayet) kendini şartlandırma bak seninde bi teneffüse, molaya ihtiyacın vardır belki emirde çocuğum devamlı hasta evde kalırsan bi güzel bakarsın düzeltirsin çocuğu arabayıda satarsınız 5-6 bine araba çok valla ayağım yerden kesilsin dersen o kadar kalmassada amann zaten kış bi yere çıkılmıyor rahat olll boş verrr canınız sağolsun

Arkadaslar nasılsınız? Hepinizi cok özlüyorum su sıralar. İşlerim o kadar yogunki ofis bilgisayar yüzü görmüyorum diyebilirim. Bu yüzden beni listeden cıkarabilirsiniz. Ben elimden geldiğince paylaşımlarda bulunmaya calısırım ama inanın böyle acayip sorumlulugumu yerine getirememenin sıkıntısını yasıyorum. Öpüyorum görüşmek üzere...

bilmiyorum cnm hayırlısı bi çıksınlar toplantıdan öğrenicez bakalım

ayşe pınarıda çağırmadılar dimi?
pınarı çağırmadılar cnm onun kadrosu halkla ilişkiler çünkü

saol cnm benim evet hayırlısı ben bakim iş ilanlarına şimdiden ne olur ne olmaz

cnm araba satılmıyo kredi ödenmeden
bakalım hayırlısı bi belli olsunda bakıcaz bi şekilde başımızın çaresine
allah sağlık sıhhat versin öncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…