hoşgeldin canım memleketindesin ohhh ne güzel..bizde iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz işte...sa hanımlar nasılsınızz ben kaçağım evet kabul ediyorum kendime biraz mola verdim herşeye mola verdim bu arada annemin evine geldik merzifona burası soğuk çok sizler nasılsınız geçmişi okumaya cesaret edemedim henüz umarım herkes çok iyidir
üzülme ayşem sen aranmamıssın hemen panik olma siz özel şirketemi bağlısınız orda nasıl o kadar sekreteri çıkarıyorlar ki... işini kaybetmek zor hakkında hayırlısı olsun hemen üzme kendini başka iş olur...Allahım yardım eder ödemelerinize...moralim sıfır kızlar yemege çıktık dönüşte bir arkadaşımı gördüm
tam 46 tane tıbbi sekreter arkadaşımı ramışlar işten çıkarma için saat 1 bucukta toplantı olacak
ben aranmadım
aranmaya bi kaç arkadaş var ama bizimde 15 gün sonra işten çıkarılacağımız söyleniyo
toplantıya gidecen arkadaşlardan haber beklyoruz bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
benim maaşıma güvenip kredi çektik araba aldık hatırlarsınız belki
işten çıkarılırsam naparım bilmiyorum
sanada geçmiş olsun evet hastayız genelde...aldığın kiloları da dert etme hızlı aldın hızlı giderler...Kizlar ben de ancak 3 gundur toparlanip kendime geldim..okumak icin ugruyorum da yazmaya bazen useniyorum.
ayse Emir'e de gecmis olsun.. Hastasi olmayan yok zaten sitede. benim ortanca da 2 hafta evel 3 gun hastanede yatti. İshal, kusma, bronsiyolit, kulak iltihabi ayni anda cikti.. Perisan oldum.. Bebek evde aglar, oglan hastanede kucagimda aglar...
ayse, kac kilosun dedin ya.. 88 kilo cikti dun... 5 kilo gibi bisey ama hepsi gobegime gitmis.. Gobegim basketbol topu gib... Bu ne ya...
Arkadaslar nasılsınız? Hepinizi cok özlüyorum su sıralar. İşlerim o kadar yogunki ofis bilgisayar yüzü görmüyorum diyebilirim. Bu yüzden beni listeden cıkarabilirsiniz. Ben elimden geldiğince paylaşımlarda bulunmaya calısırım ama inanın böyle acayip sorumlulugumu yerine getirememenin sıkıntısını yasıyorum. Öpüyorum görüşmek üzere...
moralim sıfır kızlar yemege çıktık dönüşte bir arkadaşımı gördüm
tam 46 tane tıbbi sekreter arkadaşımı ramışlar işten çıkarma için saat 1 bucukta toplantı olacak
ben aranmadım
aranmaya bi kaç arkadaş var ama bizimde 15 gün sonra işten çıkarılacağımız söyleniyo
canım herşeyde bir hayır vardır.çok yıpratma kendini.allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar üzülme... Hakkında hayırlısı neyse o olsun...
hoşgeldin canım memleketindesin ohhh ne güzel..bizde iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz işte...
üzülme ayşem sen aranmamıssın hemen panik olma siz özel şirketemi bağlısınız orda nasıl o kadar sekreteri çıkarıyorlar ki... işini kaybetmek zor hakkında hayırlısı olsun hemen üzme kendini başka iş olur...Allahım yardım eder ödemelerinize...
sanada geçmiş olsun evet hastayız genelde...aldığın kiloları da dert etme hızlı aldın hızlı giderler...
iyyiz güzelim sende iyidindr umarım. vakit buldukça uğra gözümüz arıyor..
2 çocukla nası yiyorum anlamıyorumlki küçük iyice çıldırıdı sabah daha yiyesim vardıda kakolu sütü boca etti heryere sinirden yiyemdimayyy
günaydın nursecam...neeegünde 6 fincan yeşil çay mı..yaf ben 2 ayda içmedm o kadar yeşilçayı..
evet fazlası da zarar olabilir.. kahvaltın da gayet güselmiş
ama az degil mi sabah için..doydunmu peki?
Geçmiş olsun güzelim.Ben yeşilçay içmiyorum ama bildiğim ve bazı yerlerde okuduğum kadarıyla günde 2 yada 3 fincan içilmesi gerekiyormuş.Tabi bu tüm bitki çayları için geçerli.Senin 6 fincan çok tabi ondan kaynaklanıyor olabilir ağrın.Bi de su içiyosan bol bol böbrek çok çalışıyor ya ağrı yapıyodur heralde.Dikkat et kendine canım azalt istersen biraz yeşilçayı...
nursenacım 6 fincan yeşilçay çok canım uzmanlar günde 2,3 fincan yeterli diyor sanırım fazlası böbreklerini yordu dikkat et kendine
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle çocuklarınla nice güzel yıllar geçirin inşallah.
Fazla tüketiyosun nursena herşeyin fazlası zarar hem benim bildiğim yeşil çayda kafeinde var günde 2 fincanı geçme.
.
hayırlısı olsun gönllünü ferah tut allah yardım eder inşallahmoralim sıfır kızlar yemege çıktık dönüşte bir arkadaşımı gördüm
ben aranmadım
Kizlar ben de ancak 3 gundur toparlanip kendime geldim..okumak icin ugruyorum da yazmaya bazen useniyorum.
ayse Emir'e de gecmis olsun.. Hastasi olmayan yok zaten sitede. benim ortanca da 2 hafta evel 3 gun hastanede yatti. İshal, kusma, bronsiyolit, kulak iltihabi ayni anda cikti.. Perisan oldum.. Bebek evde aglar, oglan hastanede kucagimda aglar...
ayse, kac kilosun dedin ya.. 88 kilo cikti dun... 5 kilo gibi bisey ama hepsi gobegime gitmis.. Gobegim basketbol topu gib... Bu ne ya...
Canım geçmiş olsun unutkanlık bende de hat safhada ben de bugün kan verdim B12 mede bakacaklar yarın sabah alıcam sonuçları. Sen doktoruna sordunmu bu kansızlık ve unutkanlık için verdiği ilaçlar kilo yaparmıymış :26:
Sağolasın canım bende kanı verdim yarın gidip alıcam sonuçları inşallah herşeylerimiz normal çıkar ya
Selam kızlarrrrrr biraz geçikmeli de olsa gelebildim
Geçmişide bir çırpıtda okudum
Özlemişim sizleri yaaa bugün kızlarda sağ olsun okadar çok kudurdular ki başım şişti biraz kafa dinlim dedim
Canım ikinizede çok geçmiş olsun.
Allah nazardan saklasın bu ne devamlı kuzucuğun hastalanıyor tam iyileşti derken
İnşallah şu an daha iyidir.
Canım yaa ne oluyor bizlere gerçekten ya yerimizde sayıyoruz yada artılara doğru gidiyoruz :26:
Yine topiğimize nazarmı deydi nedir bir ara hastalıktı şu an kilolarda artı :26:
Ablacığımmmm sana da çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende bizlerle birlikte güzel kilocuklar verirsinve hedeflediğin kiloya ulaşırsın
Canım sıkma canını inşallah güzel haberler vereceksin yakında. Bende de var aslında o unutkanlık o yüzden bende haftaya gidiceğim inşallahHormonlarla ilgili bir sorun bile olsa artık ilaçla herşeyin caresi var be güzelim benimde baya oldu yenilemem lazım tahlillerimi. Rabbim dermansız dert vermesin
Üzme kendini ve hep güzel şeyler düşünki güzel olsun.
Canım geçmiş olsun sanada. Doğrusu bende o zıkkımı hala bırakıcağım. Eşim ne güzel 10 aydan fazla oldu bıraktı ve inan her akşam aynı şeyi söyleyip duruyor tabi o süre içinde tam 9 kilo aldıtabi onun alması sorun değil çünkü zaten zayıftı ama ben o kiloyu alacağım korkusuna hep erteleyip duruyorum :26: Aslında şu zıkkımı bıraksak herşeyin daha da lezetini alabileceğiz belki o zaman daha zevkle ve dikkatle beslenmemize odaklanabiliriz ama inan kilo alacağım korkusu engel ama yinede şansımı denemek istiyorum bir ara.
En kısa zamanda kendimi oyalaycak birşey bulmam lazım ki aklıma gelmesin. Bir ara denedim çok sinirli oluyorum diye eşim bana bağırdı en sounda yak bi tane yoksa dayak yiyeceksin benden diyesanki çok dövebilecekmiş gibi
RAbbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ... Aminnnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende kalıcı olur bol bol paylaşımda bulunursunda hepbirlikte hedeflerimize ulaşıp fıstık gibi oluruz
Arada kaynama ilk zamanlar maalesef oluyor oda kasten değil sadece yoğunluk yüzündensen kendini belli et az bağır ki sesin duyulsun inan benim de başıma gelmişti baştan ama şu an en çok sesi cıkanlardan biriyim herhalde
Anlıyacağın Kambersiz düğün olmaz cümlesindeki kamber benim
Tekrar hoşgeldin
Canım iyi olmanıza sevindim inşallah hep öyle devam eder
İnan en güzel zamanlarını yaşıyorsun hamileliğintadını cıkar ve bol bol resim çekil ki ilerde fıstık gibi olduğunda oğluşuna gösterirsin bak bu benim sana hamile kaldığımdaki halim diye
İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde ( normal doğum ) çocuğunu doğurur kucağına alırsın
Az kalmış zaten
teşekkür ederim ayşecim iyiyim çok şükür ağır bir grip ve bademcik enfeksiyonundan sonra burdayım:2:
kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum karaciğerimde sorun varmış ne olduğunu bende bilmiyorum doktorum sonuçlar çıkınca açıklayacakmış çapaya yada cerrahpaşa gönderebilirim dedi...
sana ve emire geçmiş olsun canım
38 yaşım...20 yıldır verdiğim kilolar 50 kiloyu geçmiştir...hepsi geri geldi o ayrı konu...şu anda 92 kiloyum...kafama takmayayım diyorum ama bu karda kışta bir düşsem yarım saat geri kalkamayacağım bunu biliyorum..gecen yaz 75 dim nasıl bu hale geldim anlamıyorum...
)her sabah 2 simit 2 peynir yersem olur tabi) ama iştahımı da engelleyemiyorum...adet takvimim bile altüst oldum...bana da yardım edin nolurrrr....
cnm bende cok kg verdim yine aldim hic bir zaman kontrolu elden birakmicaz dun kanald de dietsiyen vardi yedikletini soledide sok oldum kadin zayif zaten ama bosver bu gunden bisey olmaz demiuor cani simit istediyse yarisini yiyormus biz olsak hepsini yerdik
omur boyu saglikli beslenme omur boyu kontrol bizde olmasi lazim
slm kızlar nasılsınız
Merhabalar kızlar
Bende öğleden sonra tahlillerimi yaptırmaya dahiliyeye gidicem aç aç bekliyorum. bakalım ürikasitim ne durumda kolesterol karaciğer enzimleri inşallah herşeyim temiz çıkar bu sefer birde B12 vitaminine baktırıcam çünkü bildiğin balık hafızalı oldum hiçbirşey hatırlayamıyorumYarın da yine endokrine gidicem adetin 3. günü gel demişti o zaman sonuçlar daha doğru çıkıyormuş yine kan vericem delik deşik oldu kollarım ya neyse sağlığıma kavuşayım da kan verilir mühim değil.
yağmurgözlüm çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur karaciğer değerlerinde.
kızlar benim hazırlanmam lazım akşam 9 da evden çıkacağız daha valizi hazırlamadım gerçi bebiş ve ben hazırlanacağım içni daha kolay 3 çocuğunkini hazırlamaktan ama evde de işler var.yemek fln yapacağım gitmeden biraz.birazden bebişim de uyanır artık giremem heralde.herkesleri kocaman öpüyorum.ablamda internet var ama o kalabalıkta girsemde kısıtlı olur.üniversiteye hazırlanan gençlik interneti görünce eminim elinden kaptırmaz(4-5 günlüğüne izinliler zaten) herkse mutlu bir hafta bol eksili günler diliyorum.haftaya görüşürüzz
Ortoklerim, arkadaslarim...tombikler...
Az once mutluyla konustuk telde bolbol. Birbirimize gaz vermeye calistik... Ben aylardan sonra bugun 4 mil Leslie ile basladim tekrar diyetime... adetim de geldi.. Sanirim bu cuma ilk bildirimimi yapacagim... Az once bir tartildim.. Umarim cumaya 1-2 kilo eksik gorurum su adet sayesinde..
Hepinuzi opuyorum.
Sevgiler
Selam herkese..çok özledim ben sizi yaaaa...hafta sonundan sonra cok yorucu bır hafta başladı diğer yardımcı arkadaşta izinli işyerinde hersey bana kaldı..sizi ihmal ettim ama aklım sizde. Pekte yüzüm yokki..
.kızlar bana bişeyler oluyor ne olduğunu anlamıyorum midem çok hassaslaştı.pişmiş yemek çekmezmi insanın canı yok görünce öle bir önce midem kalkıyor sonra açlıktan yiyorum ama tatlılara saldırdım resmen...açmıyım tokmuyum hiç bişey anlamıyorum. Gecen hafta tarcınlı nane limon içmiştim ayy hala tadı agzımda öyle iğrendimki... şimdi bütün kokulara karşı midem çok hassas. Son zamnlarda o kadar ilaç kullanmak zorunda kaldımki sanırım midemi mahvettimmm...sürekli tatlı bişeler yedim hergün tartılan ben tartılmıyorum bileee...:18::18::18::18:
Birde uzun süredir sigarayı bırakmaya çalışıyordum kilo alırım diye erteliyordum hasta olduğumdan beri içmiyorum sanırım iştah patlamasının onunlada alakası var. Varmı öneriniz ne yapıyım da iştahımı bastırayımm...
Hasta olan ve hastası olanlara geçmiş olsun yeni gelenler hoş gelmişler... Geçmişe göz atım ancak tek tek alıntı yapamayacağım için özür dilerimmm...
Bi akıl verin bana ne olur..
mrb ben geldim kiii
dışarıda kar yağıyo süper bi gün
hem regliyim hemde grip oldum
yediklerime dikkat etmedim. çünküüü 1 hafta zaten topiğe uğrayamadım. iş yerinde ki arkadaşlarımında yediklerimde gözleri vardı. bi gün yanımda tostumu getirmedim diye, kahvaltı tabağı almıştım küçük kaplarda bal vs. olur ya ondan yemiştim domates,salatalık,1-2 dilim salam yedim diyee ne biçim diyet yapıyomuşmuşummm sanki yediklerimin parasını onlar veriyolartembelliğimin sonucu olarakta diyetisyene gitmedim. tek başıma hastaneye gitmeye çekiniyorum nedense annemlerle gitcektim onlarda geç kalktılar gidemedik
merhaba arkadaslar
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
ben bundan yaklasik 6ay önce misler gibi 86 kilodaydim dünyanin en güzel kadini görüyodum kendimi
kilom86olmasina ragmen cok cok mutluydum ama nasil oldu bilmiyorum kilo aldim aslinda biliyorumda bu kadar
cabukmu alinirmis kilo ya affffff dün tartildim tam 94,5 cikti kilom yani resmen ben 8,5kg almisim
oysa 86lardayken yeminler ederdim kendi kendime kilo almicam birdaha diye ne zor kg vermek ne hallerle verdim
gelelim bugüne... umutsuz mutsuzum,,, dur kendine gel diyip yeniden bir adim atmiyorum
yoookk iyice bunalima giriyorum sadece nasil bu hale geldigimi düsünüp üzülmekden baska bise yaptigim yok!
keskeeeeee kg almayan biri olsaydim :) neolucak bu halim ya 86nerdeeeeeee 94 nerdeee arada kocaman daglarda kadar yol var
Hay Allah ya yinemi aateşlendi bu gittiği yuva acaba temizliğe dikkat etmiyomu ayşe ya.Sanada geçiş olsun canım.
Geçmiş olsun yağmurgözlü inşallah önemli değildir.
Canım geçmiş olsun ilaçlarını iç inşallah düzelir.
;nşallah ekincik martta deniycez inşallah bakalım ne olucak...
Geçmiş olsun bak ne güzel genede mutlusun.
Süpersin valla ben tam anlamıyla bakalım yapabilecekmiyim....
Canım üzülme maalesef bizimde nasıl bir bünyeyse almaya gelince birinci ama vermeye gelince sondan birinciyiz :26:
Bende hep gıcık olurum yiyip yiyip kilo almayanlarakalıbımıza bakan bu bni bile yer der ama sonradan bir arada biraz vakit geçirince anam sen nasıl kilo veremiyorsun der
İnşallah hep birlikte daha dikkatli ve azimli olarak çok güzel kilolar vereceğiz
İyi geceler arkadaşlarrr. Bir iki gündür giremedim pek, biraz durgun mu -özellikle gece saatleri- gitmiş bu ara, bana mı öyle geldi acaba? Geçmişe bir göz atıp geleceğim ama önce iyi geceler dilemek istedimÖzledim sizleri....
Hala tam olarak iyileşemedim ama dün akşamdan beri ateşim yok. Bugün doktora gittim, dişime-gözüme vuran acaip bir yüz ağrım olduğu için. Tahmin ettiğim gibi sinüsler iltihaplanmış, özellikle bir taraf feci dolu, 7 günlük antibiyotik tedavisini de aldık kolumuzun altına geri göndük bir torba ilaçla :) Evde %100 iyileşen kimse yok henüz ama hepimiz daha iyiyiz, ateş yok en azından
Kayınvalidemler geldi bu arada, ilk gün sadece yemeği yediler bizde, ertesi gün (dün) bizde kaldılar, bugün de 1 saat kadar önce gittiler, kayınbiraderimde kalmaya... Yardımları da oldu bir yandan, diğer yandan kırk yılda bir gelen misafirler, ağırlamak da icap etti. Böyle geçti işte günlerim. Burd herkes iyidir umarım, hızlı bir geçmiş turu yapayım :)))
Valla güzelim bu ara erken kalkıp işleri halletmeye hallediyorum da sonradan nedense bir ağırlık çöküyor totoşum koltuğa yapışıyor işler bitince nedenseYediklerime dikkat ediyorum ama nasıl birşey anlamadım iki gündür yine sudan midem bulanıyor içemiyorum. İnan günde 1 litre ancak içiyorumdur :26: bir ara daha böyle oldum acaba sudanmı dedim suyu değiştirdim ama alakası yokmuş :44:
Bu haftayıda artı cıkmadan geçireyim bana yeter diye düşünüyordum ama inanılmaz ödem var bacağıma bile bastırdığımda gömülü kalıyor orası :26::26: Haftaya hem kadın doğuma bir kontrole gidelim şu Pko ne oldu bir baksın hemde şu hormon tahlillerimi bir daha yaptırıp şu sudan mideminin bulanmasına bir çare bulayım. Tabi birde İnsülin direncim ne alemde onada bakılsın gitmişken YOksa ben bu gidişle zor kilo veririm.
Ama genele baktığında yinede iyi gidiyor hayat
Sen ne alemdesin inşallah yoktur bir yaramazlık
HOşgeldin canım ben iyiyim seni sormalı
Cadıyı uyutmaya çalışıyorum uyusa bende cumburlop yatağa atacağım kendimi
umutcum biz bugün daha iyiyiz dra götürdük sabah bağırsakları çok hareketli dedi ishal başlayacak,şurup verdi damla verdi eğer içmezse gelin ya hast yatırıcaz yada iğne vereceğim dedi,o yüzden ağlaya ağlaya zorla içiriyoruz...bugün kusma olmadı allahtan ....
Canım son yaptırdığımızda yüksek çıktı kulak burun boğaz dr çok korkuttu bizi Allahtan ayşe çok yardımcı oldu bkalım perşembe tekrarlatıcaz sonuçları dr güzel bir antibiyotik verdi inşallah lenflr küçülmüş ve tahlil sonucuda düzelmiş olur inşallah.
sağol canım eşya toparlama işi zor uzun süre gidince gidecek çok şey var
bu arada geçen gün evde sürke ve yoğurtla kestirerk günlük sütten peynir yaptım güzel oldu az yağlı erzincan tulumuna benzedi suyunada tam buğday unu ve kepek akrışımı ile ekmek yaptım bayıldı eşim
kuveytee bizim ekmekten yokmuş carrefourda falan varmı ama eşim sen yaparsın artık dedi
sağol canım
sağol canım habersiz bırakmam bu ara toparlanma işi var sonrada orda yerleşme işi ve gidince hemen tartı almam lazım
günaydınlar herkese
nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var üstümde dünden beri
akşam yemeğe vurdum kendimi o yüzden
Günaydınnn,
Yst,çok geçmiş olsun evde yalnız minik çocuğunla olman seni nasıl korkutmuştur Allah bir daha yaşatmasın canım..
Ayşe,düzeldimi emir.? umarım düşmüştür ateşi..
tebessüm, çok duygulandım ama gidiyor olmana.Hayırlı yolculuklar diliyorum.yeni hayat,yeni mekan yaşamınızda farklı bir dilim oluşacak..Gönlünüzce geçer inşallah...bizi bırakmayacağını umuyorum..eğer bizi isteyerek unutursan sana diyorumki verdiklerini geri alasın tebessüm..:)))
umutttt,düzelmenize sevindim..sizi bayağı süründürdü pis bakteriler.. ( oğlumun deyimiyle reklamda var bakteri lafı ordan öğrenmiş hatta geçende çıktığında bööööö yapıyyordu tv.ye doğru nedeni bakterileri korkutuyormuş..)
Derin,inşallah iğneye falan gerek kalmadan atlatırsınız..Artık ağlaya,sızlaya ilacını içirmeye çalışıcaksınız nazlı hanıma..
Sanki hasta birileri daha vardı unuttum ben..Eğer öyleyse atladıysam Kusura bakmayın...
Banucuğum,beni merak etmişsin inan tatil olduğundan beri misafir eksik olmadı dün çıkabildik evden kaçtık kimse gelmeden.:)))
Bugün evlilik yıldönümümüz.:) Bu hafta plan yaptık her gün doluyuz .:)
İlknur cuğum, oğlunun uyku konusunda endişelenme, inan benim kızımda öyleydi..Çok kalitesiz uykusu vardı..Ayrıca sünnet olayı etkilemiştir basit birşey değil sonuçta. ben çoğu erkek çocuğunun etkileneceğine inanıyorum...
Yakında düzelir sen endişeni yansıtmamaya çalış..
Günaydın kızlar
Dün geceden beri bir mide bulantısıdır gidiyorakşam 11 gibi başım ağrımaya midem bulanmaya başladı ağrı kesici içip baş ağrısını ekarte ettim fakat mide bulantım geçmiyor afedersiniz alttan da üsttende çıkaramıyorum onunda etkisi vardır sanırım Sodada içtim banamısın demedi ne yapıcam bilmiyorum çok rahatsız edici bir durum nane limonmu içsem diye düşünüyorum :26:
2 farklı hastanede işim vardıbirine gidip tahlil sonuçlarımı alırım da diğerine yarın giderim artık Allah herkese sağlık versin inşallah
günayydın kızllarrr kaç gündür felaket bi böbrek ağrısıyla uyanıyorum aceba etkisi varmı blmiyorum ama netten araştırdıma göre yeşilçay fazla tüketildiğğinde böbrekllere rahatsız ediyomuş yazıyo günde 6 büyük fincan içiyorum rahat aceba sizdede böyle etki ediyomu
kahvaltımı yaptım 2 kaşık lor 5-6 zeytin 1 dlm llayt ekmek domates 1 yumurta
sa hanımlar nasılsınızz ben kaçağım evet kabul ediyorum kendime biraz mola verdim herşeye mola verdim bu arada annemin evine geldik merzifona burası soğuk çok sizler nasılsınız geçmişi okumaya cesaret edemedim henüz umarım herkes çok iyidir
moralim sıfır kızlar yemege çıktık dönüşte bir arkadaşımı gördüm
ben aranmadım
hoşgeldin canım memleketindesin ohhh ne güzel..bizde iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz işte...
üzülme ayşem sen aranmamıssın hemen panik olma siz özel şirketemi bağlısınız orda nasıl o kadar sekreteri çıkarıyorlar ki... işini kaybetmek zor hakkında hayırlısı olsun hemen üzme kendini başka iş olur...Allahım yardım eder ödemelerinize...
sanada geçmiş olsun evet hastayız genelde...aldığın kiloları da dert etme hızlı aldın hızlı giderler...
iyyiz güzelim sende iyidindr umarım. vakit buldukça uğra gözümüz arıyor..
merhaba kızlarr
kaç gündür oruç tutyorum
o nedenle uğrayamadım zaten diyet falan yok bu aralarr orucum bıtsın dukan dıyetı yapacam bakalım becerebılırsemm
herkeze iy günler olsunn
bende öptüm canım..seni çok iyi anlıyorum saolsunlar arakadaşarımız çok anlayışlı...iyiyim canım benim. cok tsk ederim. valla bende özlüyorum. keşke diye başlıyor cümlelerim keşke evde olabilseydim veya buraya sizlere daha fazla vakit ayırabileceğim bir işim olsaydı diyeama malesef nafile anca keşkeler oluyor işte. mutlaka haftada bir ziyaret ederim. öpüyorum nevinim.
kızlar tek tek alıntı yapamadım saolun hepimiz
ben yokum ama 43 kişi çıkarıldı o yüzden kendime sevinemiyorum
ve bu insanların en az 30u istanbulda ailesinden ayrı yaşıyo bekar evinde kalıyo
işlerine güvenip borç yapıyolar ev kirası ve yiyeceği var bilmiyorum çok kötüyüm
acayip midem ağrıyo
ve bu insanların en az 30u istanbulda ailesinden ayrı yaşıyo bekar evinde kalıyo
işlerine güvenip borç yapıyolar ev kirası ve yiyeceği var bilmiyorum çok kötüyüm
acayip midem ağrıyo
acayip midem ağrıyo
neoldu güzelm iyimisin
43 kişi çıkarıldı cnm işten
bizim durum meçhul
alla alla inşallah bu fırtınayı atlatırsın
bu gruba bi soru sordum zor da degildi neden kimse cevap yazmaya tenezzül etmiyor siz yeni gelenleri böyle görmemezliktenmi geliyorsunuz cok incesiniz yaaaa....... sagolun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?