ohhh ohh bebiş de var demek maş.
evet bir süre diyetsyene gitmek sana ii gelecek zaten yememen gereken seyleri biliyosun ama diyetsyen seni bir disipline sokuyor..Bu arada sen kaç kg? benm kadar yoksundur kesin
hoş geldin...bende yeniyim ama kimseye trip atmadım ..yazılanları okuyup kendine göre en uygun olan regimi belirlemen lazım ve bir an önce başlaman lazım seninde...yaptıklarını ara ara paylaşırsan yorum yaparız muhakkak..bende paylaşıyorum yaptıklarımı az da olsa...ben 172 boyunda 111 kiloydum 2 hafta öncesine kadar.boyum hala aynı değişmedi =))ve 1 çocuk annesiyim 22 aylık kızım var ,çalışıyorum ayrıca.. 19 ocakta dukan diyetine başladım.1.evre olan atak evresinin 10. günündeyim bu sabah tartıldığımda 106,5 kiloydum.yarın 2.evre olan seyir evresine geçiyorum hedefimden çok uzaktayım ama burda yazılanları okuyup butun gun kendimi motive ediyorum.seninde yanındayız ...zayıflamaya çalışan herkesin destekçisiyiz....az sonra işten çıkıcam herkese iyi akşamlar...
moralim sıfır kızlar yemege çıktık dönüşte bir arkadaşımı gördüm
tam 46 tane tıbbi sekreter arkadaşımı ramışlar işten çıkarma için saat 1 bucukta toplantı olacak
ben aranmadım
aranmaya bi kaç arkadaş var ama bizimde 15 gün sonra işten çıkarılacağımız söyleniyo
toplantıya gidecen arkadaşlardan haber beklyoruz bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
benim maaşıma güvenip kredi çektik araba aldık hatırlarsınız belki
işten çıkarılırsam naparım bilmiyorum
doktora sordum canım iştah açar dikkat edeceksin dedi dedi..bende gece yatmadan içmeyi düşünüyorum bugün alıcam ilaçları.
kolay gelsin şimdiden canım diyet işleri bana zor geliyor az yeme moduna geçmeye çalışıyorum ben de. bi başla bakarsın ne verdiriyoe diye yavaş yavaş azaltırsın olmazsa şaka maka yaza kaldı 3-4 ay 12-16 kilo arası bişi verilir çok dikkat etsek bile.Diyeti tavsatmadan once gittigim diyetisyen bana en son 1800 kcal veriyordu. Laf aramizda, kadinin isten cikip benim bir sure diyetisyensiz kalmam ipi koparan olaylar arasinda...neyse ben de p.tesi gunu 1800 ile basladim. Bakalim veriliyor mu.. Zira sutum filan cok azaldi artik. Yani sut icin ilave edilen 500 kalori benim bitaraflarima monte oluyor olabilir.. Bu hafta deneyecegim eger veremezsem haftaya 1700 kaloriye inecegim... Ne dersiniz?
Ayse hayirlisi olsun bosver.. Bence herkesi de cikarmazlar.. Niye sizi sonraya biraksinlar ki? Toptan cikarirlardi oyle olsa..neyse olacagina varacagi icin kendini uzmeye degmez..
Kizlar bulusma yapalim somestre bitince olur mu? Benim haftaya Amtalya'dan yatili ve iki cocuklu misafirim geliyor. Hatirlayan varsa ben yazin onlara gitmistim. Oglanlar cok yaramazlar ve benim kiz da onlara uyuveriyor... ..zima ..cacaklar sanirsam...Biz de iki anne kafayi yiycez..
Kaç çıktı canım senin B12 değerin benimki 122 çıktı normali 134-590 arasıymış :26:
Sağol canım :))) Bir kurtulsak tam oh diyeceğim ama buna da şükür......umutttt,[/COLOR]düzelmenize sevindim..sizi bayağı süründürdü pis bakteriler.. ( oğlumun deyimiyle reklamda var bakteri lafı ordan öğrenmiş hatta geçende çıktığında bööööö yapıyyordu tv.ye doğru nedeni bakterileri korkutuyormuş..)
..
Ayşeciğim sabah içim sıkılıyor diye yazmışsın, sonradan da işten çıkarılmalar olmuş, içine doğmuş demek kiemirin dün ateşi çıkmadı çok şükür iyi idi cnm
sizinde iyi olmanıza sevindim çok
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
allah nice mutlu huzurlu yıllarda eşinle yaşlanmayı nasip etsin
Yeşim böyle arada sırada da olsa havadis ver bari bize :) Listede olmasan bile Cuma günleri gel, kilo durumundan bahset, böylece diyetten de kopmazsınArkadaslar nasılsınız? Hepinizi cok özlüyorum su sıralar. İşlerim o kadar yogunki ofis bilgisayar yüzü görmüyorum diyebilirim. Bu yüzden beni listeden cıkarabilirsiniz. Ben elimden geldiğince paylaşımlarda bulunmaya calısırım ama inanın böyle acayip sorumlulugumu yerine getirememenin sıkıntısını yasıyorum. Öpüyorum görüşmek üzere...
Çok sağol canım, sen de daha iyisindir umarım...çok geçmiş olsun
Eterya merhaba canım. Hem kendi motivasyonun için hem de bizlerin sana daha rahat yorum yapmamız, görüşlerimizi paylaşmamız için kilo çizelgesi yapmanı tavsiye ederim. Diyet grupları ana sayfasında sabit başlık var, "kilo çizelgesi nasıl yapılır" diye, oradan bilgi alabilirsin. Umarım diyetinde de burada da kalıcı olursun, kilolarını sağlıkla verirsin :)hoş geldin...bende yeniyim ama kimseye trip atmadım ..yazılanları okuyup kendine göre en uygun olan regimi belirlemen lazım ve bir an önce başlaman lazım seninde...yaptıklarını ara ara paylaşırsan yorum yaparız muhakkak..bende paylaşıyorum yaptıklarımı az da olsa...ben 172 boyunda 111 kiloydum 2 hafta öncesine kadar.boyum hala aynı değişmedi =))ve 1 çocuk annesiyim 22 aylık kızım var ,çalışıyorum ayrıca.. 19 ocakta dukan diyetine başladım.1.evre olan atak evresinin 10. günündeyim bu sabah tartıldığımda 106,5 kiloydum.yarın 2.evre olan seyir evresine geçiyorum hedefimden çok uzaktayım ama burda yazılanları okuyup butun gun kendimi motive ediyorum.seninde yanındayız ...zayıflamaya çalışan herkesin destekçisiyiz....az sonra işten çıkıcam herkese iyi akşamlar...
Ooooo yine sana esmer günler var demek Beyza. Bol sabır, bol enerji, bol akıl sağlığı diliyorum sana önümüzdeki günler için. Gerçi bunların en az ikisinin stoklarının tükendiğini hissediyorum ama acaba hangi ikisinin?Diyeti tavsatmadan once gittigim diyetisyen bana en son 1800 kcal veriyordu. Laf aramizda, kadinin isten cikip benim bir sure diyetisyensiz kalmam ipi koparan olaylar arasinda...neyse ben de p.tesi gunu 1800 ile basladim. Bakalim veriliyor mu.. Zira sutum filan cok azaldi artik. Yani sut icin ilave edilen 500 kalori benim bitaraflarima monte oluyor olabilir.. Bu hafta deneyecegim eger veremezsem haftaya 1700 kaloriye inecegim... Ne dersiniz?
Ayse hayirlisi olsun bosver.. Bence herkesi de cikarmazlar.. Niye sizi sonraya biraksinlar ki? Toptan cikarirlardi oyle olsa..neyse olacagina varacagi icin kendini uzmeye degmez..
Kizlar bulusma yapalim somestre bitince olur mu? Benim haftaya Amtalya'dan yatili ve iki cocuklu misafirim geliyor. Hatirlayan varsa ben yazin onlara gitmistim. Oglanlar cok yaramazlar ve benim kiz da onlara uyuveriyor... ..zima ..cacaklar sanirsam...Biz de iki anne kafayi yiycez..
hb dum cnm tşk ederim...doktora sordum canım iştah açar dikkat edeceksin dedi dedi..bende gece yatmadan içmeyi düşünüyorum bugün alıcam ilaçları.
bugün biraz daha iyiyim canım..sende ihmal etme tahlillerini tedavini..erken teşhis önemli.bende cildieye gitmesem belkide daha fırlardı değerlerim..2 aydır diyetteyim kansızlık ve b12 vitaminsizliği sıkı diyetlerde oluyomuş.sanıyorumki tsh yükselmesinide b12 ile kansızlık tetikledi.en kısa zamanda endokrine gideceğim.
çok geçmiş olsun yağmurgözlü.inş sonuçların iyi çıkar.
çalışırken börek poğaça açma çok yerdim.birde masa başı iş olunca popo yayıla yayıla bi oldu tabi.keşke zamanında bi dur deseydim..ilk defa bukadar ciddi diyet yapıyorum..eşim bile diyo ilk defa seni bukadar azimli gördüm.bi gün kaçırdığım zaman diyeti bırakmıyorum ertesi gün dewam ediyorum yine..böyle böyle veriliyo kilolar inş sende verirsin kiloları..peki sporsuzmu verdin kilolarını
bende bi parça yiyorum üstünede su içiyorum yer kalmıyo midede :) birde dönem dönem ataklarım oluyo bigün canım hiç bişey istemezken diğer gün dolapta ne warsa mideme indirmek istiyorum tatlı tuzlu acı tatlı ekşi farketmiyo ne pisboğazlık bendekide :)
slm turnal.iyi olmaya çalışıyorum diyim..sen nasılsın
inş tahlil sonuçların iyi çıkmıştır canım.
görüşürüz canım güle güle iyi tatiller
hoşgeldin leah.inş hepimiz eksiliriz
geçmiş olsun canım..sigara bırakmak kilo aldırıyo diyolar ama eşimde bıraktı sigarayı 3 aydır içmiyo.15 yıldır 2 günde bir paket içiyodu.first sakız çiğniyo yemekten sonra..ilk başlarda zor oldu ama şimdi iyi.göbeği war ama diyet yapmıyo o ayrı :) sen yap diyetini diyo
geçmiş olsun.reglken insanın iştahı çok açılıyo ya.kime neyse sanki biz bilincindeyiz diyet yapmanın.
merhaba sutem.Daha fazla kilo almadan farketmişsin 8 kiloyuda verirsin..spor yapıyomuydun önceden
saol canım inşallah düzelir
yiyip yiyip kilo alamayanlar dedinde aklıma kız kardeşim geldi benden 3 yaş küçük.gece gündüz habire yerdi kilo milo almazdı bi ara iştah açıcı şurup alıp yemeklerine koymayı düşünmüştüm :)
çok geçmiş olsun
canım suya limon sıksan ılıkça içsen belki miden bulanmaz.
çok geçmiş olsun inşallah hastanede yatmasına gerek kalmadan iyileşir kızın.
çok geçmiş olsun tekrardan canım.inşallah temiz çıkar sonuçlarınız.
bende sütten peynir yaptığımda suyunu döküyodum..ekmek yapmak için kullanayım güzel fikirmiş canım.
banada öyle oluyo arada..hayattan sıkılmış bi şekilde kolumu kaldırmaya bile üşeniyorum nerdeyse..sanırım kış ayı olduğundan canım
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
tahlil sonuçların nasıl çıktı canım
internette baktımda şimdi 5 fincandan fazlası zarar verebilir diyo.günde 2-3 fincan iyiymiş.
hoşgeldin semirancım
canım inş aranmazsında işten çıkarmazlar.her işte vardır bi hayır bide böyle düşün bozma moralini.bizdede kredi borçlar bi dünya sadece çalışan eşim bende çalışamıyorum oğlumdan dolayı.bi taraftan iş ilanlarına bak istersen söylentilerin aslı var ise.
beyzacım kolay gelsin cnm benimmm çocuklar içinDiyeti tavsatmadan once gittigim diyetisyen bana en son 1800 kcal veriyordu. Laf aramizda, kadinin isten cikip benim bir sure diyetisyensiz kalmam ipi koparan olaylar arasinda...neyse ben de p.tesi gunu 1800 ile basladim. Bakalim veriliyor mu.. Zira sutum filan cok azaldi artik. Yani sut icin ilave edilen 500 kalori benim bitaraflarima monte oluyor olabilir.. Bu hafta deneyecegim eger veremezsem haftaya 1700 kaloriye inecegim... Ne dersiniz?
hb dum cnm tşk ederim...
beyzacım kolay gelsin cnm benimmm çocuklar için
YENA cım evlilik yıldönümünmüş Allahım her daim mutlu etsin sizi her gününüz sağlıkla geçsin .....
Bugün evlilik yıldönümümüz.:) Bu hafta plan yaptık her gün doluyuz .:)
günaydınnnn...
ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
AMİNNN....
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim kızlar...
Günaydın kızlar
Dün geceden beri bir mide bulantısıdır gidiyorakşam 11 gibi başım ağrımaya midem bulanmaya başladı ağrı kesici içip baş ağrısını ekarte ettim fakat mide bulantım geçmiyor afedersiniz alttan da üsttende çıkaramıyorum onunda etkisi vardır sanırım Sodada içtim banamısın demedi ne yapıcam bilmiyorum çok rahatsız edici bir durum nane limonmu içsem diye düşünüyorum :26:
2 farklı hastanede işim vardıbirine gidip tahlil sonuçlarımı alırım da diğerine yarın giderim artık Allah herkese sağlık versin inşallah
günayydın kızllarrr kaç gündür felaket bi böbrek ağrısıyla uyanıyorum aceba etkisi varmı blmiyorum ama netten araştırdıma göre yeşilçay fazla tüketildiğğinde böbrekllere rahatsız ediyomuş yazıyo günde 6 büyük fincan içiyorum rahat aceba sizdede böyle etki ediyomu
kahvaltımı yaptım 2 kaşık lor 5-6 zeytin 1 dlm llayt ekmek domates 1 yumurta
ayyy iddiadaşımmmm benmde midem bulanıyor yaf..ama şimdi kaynatıyorum suyu,ılıyınca içiyorum hem kaynayınca daha temizlenmiş gelio hemde bu soguklarda ılık su daha ii gidiyor..
ahhhbirde şu dr.a gitseydin..tüm tahlillerini yaptırsaydın sölüyosun sölüyosun gitmiyosun ama
kızıcam bak sanaayyy sabah sabah ne suratsızım hahha
merhaba...çok uzun süredir takip ettiğim bir ara yazmaya cesaret ettiğim fakat tayin taşınma derken devam ettiremediğim bir gurup burası...umarım tekrardan aranıza kabul edersiniz..çünkü artık irademe sahip olamıyorum malesef...umarım bu kez başarabilirim..çünkü her akşam söz verip sabah vazgeçmekten bıktım artık..
sa hanımlar nasılsınızz ben kaçağım evet kabul ediyorum kendime biraz mola verdim herşeye mola verdim bu arada annemin evine geldik merzifona burası soğuk çok sizler nasılsınız geçmişi okumaya cesaret edemedim henüz umarım herkes çok iyidir
moralim sıfır kızlar yemege çıktık dönüşte bir arkadaşımı gördüm
tam 46 tane tıbbi sekreter arkadaşımı ramışlar işten çıkarma için saat 1 bucukta toplantı olacak
ben aranmadım
aranmaya bi kaç arkadaş var ama bizimde 15 gün sonra işten çıkarılacağımız söyleniyo
toplantıya gidecen arkadaşlardan haber beklyoruz bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
benim maaşıma güvenip kredi çektik araba aldık hatırlarsınız belki
işten çıkarılırsam naparım bilmiyorum
Herkese merhabaaa nasılsınız bayanlarr...? Benn iyi deilimm halaaa aynı kilodayım ve bu yüzden cok mutsuzum(( zamp gibi yapıstım 100.5 e ((((
kızlar tek tek alıntı yapamadım saolun hepimiz
ben yokum ama 43 kişi çıkarıldı o yüzden kendime sevinemiyorum
ve bu insanların en az 30u istanbulda ailesinden ayrı yaşıyo bekar evinde kalıyo
işlerine güvenip borç yapıyolar ev kirası ve yiyeceği var bilmiyorum çok kötüyüm
acayip midem ağrıyo
hoş geldin...bende yeniyim ama kimseye trip atmadım ..yazılanları okuyup kendine göre en uygun olan regimi belirlemen lazım ve bir an önce başlaman lazım seninde...yaptıklarını ara ara paylaşırsan yorum yaparız muhakkak..bende paylaşıyorum yaptıklarımı az da olsa...ben 172 boyunda 111 kiloydum 2 hafta öncesine kadar.boyum hala aynı değişmedi =))ve 1 çocuk annesiyim 22 aylık kızım var ,çalışıyorum ayrıca.. 19 ocakta dukan diyetine başladım.1.evre olan atak evresinin 10. günündeyim bu sabah tartıldığımda 106,5 kiloydum.yarın 2.evre olan seyir evresine geçiyorum hedefimden çok uzaktayım ama burda yazılanları okuyup butun gun kendimi motive ediyorum.seninde yanındayız ...zayıflamaya çalışan herkesin destekçisiyiz....az sonra işten çıkıcam herkese iyi akşamlar...
mutlucum
nasılsın canım daloki nasıl
selam kızlarrrrrrr :)
sizleri çok özledim ama giremiyorum malesef ,inanın hiç zamanım olmuyor.
beni bu hafta İZİNLİ yazarsanız çok sevinirim çünkü diyet miyet hak getire bu ara
aslında çok üzülüyorum 74ü gördüm ama durduramadım kendimi buradan uzak kalmamak şart:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?