Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyeti tavsatmadan once gittigim diyetisyen bana en son 1800 kcal veriyordu. Laf aramizda, kadinin isten cikip benim bir sure diyetisyensiz kalmam ipi koparan olaylar arasinda...neyse ben de p.tesi gunu 1800 ile basladim. Bakalim veriliyor mu.. Zira sutum filan cok azaldi artik. Yani sut icin ilave edilen 500 kalori benim bitaraflarima monte oluyor olabilir.. Bu hafta deneyecegim eger veremezsem haftaya 1700 kaloriye inecegim... Ne dersiniz?

Ayse hayirlisi olsun bosver.. Bence herkesi de cikarmazlar.. Niye sizi sonraya biraksinlar ki? Toptan cikarirlardi oyle olsa..neyse olacagina varacagi icin kendini uzmeye degmez..

Kizlar bulusma yapalim somestre bitince olur mu? Benim haftaya Amtalya'dan yatili ve iki cocuklu misafirim geliyor. Hatirlayan varsa ben yazin onlara gitmistim. Oglanlar cok yaramazlar ve benim kiz da onlara uyuveriyor... ..zima ..cacaklar sanirsam...Biz de iki anne kafayi yiycez..

ohhh ohh bebiş de var demek maş.
evet bir süre diyetsyene gitmek sana ii gelecek zaten yememen gereken seyleri biliyosun ama diyetsyen seni bir disipline sokuyor..Bu arada sen kaç kg? benm kadar yoksundur kesin

tşk edrm teyzesi:) darısı başına mmery:) ben en son tartıldığım da 100 kg ama tartı bozuldu emin deilim yani:) evet disipline sokmak için açıkcası düşünüyorum...netten çıkmak zorunda kalmıştım eşim yemeğe gelmişti..sorry

1 aşama nasıl oluyo araştırma bana açarsan sevinirim yani nasıl yapıyosun

Üzülme Ayşeciğim umarım her şey yolunda gider her şeyin hayırlısı tabi sıkma canını fazla

kolay gelsin şimdiden canım diyet işleri bana zor geliyor az yeme moduna geçmeye çalışıyorum ben de. bi başla bakarsın ne verdiriyoe diye yavaş yavaş azaltırsın olmazsa şaka maka yaza kaldı 3-4 ay 12-16 kilo arası bişi verilir çok dikkat etsek bile.

Sağol canım :))) Bir kurtulsak tam oh diyeceğim ama buna da şükür.
Demek bakterilerle savaşıyor minik kahraman. Bir de okula başlasa neler icat edecek demek :)) Bizi hem körolasıca virüsler hem pis bakteriler alt etti Yenacığım
emirin dün ateşi çıkmadı çok şükür iyi idi cnm
sizinde iyi olmanıza sevindim çok
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
allah nice mutlu huzurlu yıllarda eşinle yaşlanmayı nasip etsin
Ayşeciğim sabah içim sıkılıyor diye yazmışsın, sonradan da işten çıkarılmalar olmuş, içine doğmuş demek ki Arkadaşların için üzüldüm, bu kadar fazla kişinin işine son verdiklerine göre büyük çaplı bir yapılandırma var herhalde... Bu düzene de, adaletsizliğe de, yapılanlara da söylenecek çok şey geliyor dilimin ucuna da, söylemeyeyim gene de...
Senin için de en iyisini, hayırlısını diliyorum. Herşey olacağına varırmış, o nedenle üzme kendini

Yeşim böyle arada sırada da olsa havadis ver bari bize :) Listede olmasan bile Cuma günleri gel, kilo durumundan bahset, böylece diyetten de kopmazsın
çok geçmiş olsun
Çok sağol canım, sen de daha iyisindir umarım...
Eterya merhaba canım. Hem kendi motivasyonun için hem de bizlerin sana daha rahat yorum yapmamız, görüşlerimizi paylaşmamız için kilo çizelgesi yapmanı tavsiye ederim. Diyet grupları ana sayfasında sabit başlık var, "kilo çizelgesi nasıl yapılır" diye, oradan bilgi alabilirsin. Umarım diyetinde de burada da kalıcı olursun, kilolarını sağlıkla verirsin :)
Ooooo yine sana esmer günler var demek Beyza. Bol sabır, bol enerji, bol akıl sağlığı diliyorum sana önümüzdeki günler için. Gerçi bunların en az ikisinin stoklarının tükendiğini hissediyorum ama acaba hangi ikisinin?
Bence 1.800 ile başla, disiplinli yaparsan 1-2 hafta verirsin kesin, sonra 1.500-1.600'e indirirsin...

İyi akşamlar kızlar

Bugün boşu boşuna gezdim o kadar doktoru. Sabah midem çok kötüydü 2 den sonra gittim sonuçlarımı almaya sonuçlar çıkmış ama ürikasitime bakmamışlar doktor şaşırdı nasıl yani biz ürikasit için istedik bu tahlili nasıl bakmazlar dedi labaratuarı aradı 1 saat sonra gel hepsine toplu bakarız dedi 5.30 gibi tekrar gittim sonuçlarım çıkmamıştı ve doktor çıkıyordu boşuna gezmiş oldum o kadar bir de özel hastane yani yaptıkları saçmalığa bakın yarın sabah 9-10 arası doktor ordaymış izine çıkacakmış sabahın köründe kalkıp doktora gidicem işte

Çıkan sonuçlarım iyi karaciğer enzimlerim düşmüş B12 düşük işte başkada bir sonuç yok henüz

yağmurgözlüm sen naptın alabildinmi sonuçları ne çıktı :26:

Yenacığım, evililik yıldönümünüz kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu; uzun yıllar boyunca elleriniz birbirinden ayrılmasın :)

umut tebessüm toztoprak banu ilknur ve yena çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..
umut benim kızımda 31 aylık ve 15 kilo yememesine rağmen fenada değil boyu kilosu tabii biraz yese vitaminlerden alsa çok sevineceğim sağlıklı olsun yeter diyorum bende senin gibi...
yenacım içiremiyoruz yaaaa bugün zorla içirmeye çalıştık hepsini çıkardı yine....

hb dum cnm tşk ederim...
beyzacım kolay gelsin cnm benimmm çocuklar için
YENA cım evlilik yıldönümünmüş Allahım her daim mutlu etsin sizi her gününüz sağlıkla geçsin .....

iyi akşamlar güzeller
tatil olunca pek giremez oldum kızlardan bana sıra gelmiyor anneanne babaanne teyze geziyoruz biraz da kar kış demeden
diyetse 2 gündür epey gümledi akşam yemesem de kurtaramam durumu sanırım tek tesellim bugün yarım saat yürüdüm karda çok zevkliydi
hasta olan hastası olanlara geçmiş olsun
ayşem senin de hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun canım
tebessüm sana da kolay gelsin özletme kendini çabucak yerleş dön topiğe
yenacım evllilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah bir ömür ayırmasın inşallah canım
ececim de gitti annesine güle güle gider gelir inşallah
dün o kadar çok kar yağdı ki ankarada anlatamam kızalr ama çok güzeldi gece 11 de çıktık kızlar ve eşimle kardan adam yaptık kartopu oynadık

selam kızlarrrrrrr :)
sizleri çok özledim ama giremiyorum malesef ,inanın hiç zamanım olmuyor.
beni bu hafta İZİNLİ yazarsanız çok sevinirim çünkü diyet miyet hak getire bu ara
aslında çok üzülüyorum 74ü gördüm ama durduramadım kendimi buradan uzak kalmamak şart:)))

İyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr :122:

Ben geldim ama maaşallah yine in cin top oynuyor
Nerelere kayıp oldunuz kızlar yaaa
Hadı gelin artık yaw Sülümanı bir yandanda izleyebilirsiniz nasılsa

Bugün evlilik yıldönümümüz.:) Bu hafta plan yaptık her gün doluyuz .:)

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler geçirmenizi nasip eder inşallah... Aminnnn
Herşey gönlüne göre olur ve inşallah güzel geçer

Aminnnnnn.... Yüreği Güzel Ablam inşallah RAbbim herşeyi o güzel yüreğine göre verir ve hep güzel şeyler karşına gelir

Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler verirsin. Daha iyi olmanı umuyorum

Valla bende alıştım yeşil çaya ama sen gerçekten çok fazla tüketiyormuşsun ondan da olabilir bence. Ben genelde günde en fazla 2 tane içiyorum bir sabah bir akşam hesabı şifa niyetine
Sana çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir böbrek ağrın. İnsanı doğumdan sonra süründüren en berbat ağrı doktorların demesi.

Valla ne desen haklsın iddadaşım ben tam dayaklık oldum
Kız kardeşimle birlikte gidicektik hatta birazdan internetten bakacağım randevu alabilirsem cuma yada en geç pazartesi gidiceğiz birlikte inşallah. Onda da Pko cıkmıştı ama o tabi zayıf ama doktor uyarmıştı onu bundan sonra çok cabuk kilo alabilirsin dikkat et diye oda her sabah deli gibi spor yapıyor bide ikizleri var istesede kilo almaz
Birlikte gidip şu Kistlerimize baktıralım yerindelermi yoğsam çalmışlarmı ben çalınmış olmasını diliyorum
Bakalım haber veririm sana zaten iddadaşım ne gününe randevu alabildiğimi

Aramıza hoş geldin
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verir hedeflediğimiz güzel ve en önemlisi sağlıklı forma kavuşuruz

Kaçakkkkkkkkkkkk nerelerdesin dedim ama Annenlerdeymişsin
İyi olmana sevindim ama bizleri ihmal ediyorsun tabi sağlıklı beslenmeden de kopmamışsındır umarım
Daha sık uğra bari yoksa o mola uzadıkca kilocuklar geri gelir bak Allah korusun

Canım Allah korusun inşallah öyle birşey olmaz ama tabi başkalarının da cıkarılmaması daha güzel olurdu
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnn

Herkese merhabaaa nasılsınız bayanlarr...? Benn iyi deilimm halaaa aynı kilodayım ve bu yüzden cok mutsuzum(( zamp gibi yapıstım 100.5 e((((

Valla keşke bana yapışsa o kilo :26: en azından bir süreliğine
Bende 3 haftadır hala aynı rakamlara yapıştım ve ne yapacağımı şaşırdım. Tövbe yarabbim hani kuş pisliği ye kesin zayıflarsın deseler onu bile yapacak hale geldim iğrenççççççççimmmmm ama ne yapayım bıktım artık şu 3lü rakamlardan yaza kadar en azından bir 95 i görsem harbi havalara uçarım

İnşallah ikimizde üzerimize yapışan şu kilolardan ufak ufak kurtuluruz bu hafta ki ben pek ümitli değilim inanılmaz ödem var hala.

Canım Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda onlarda yeni birer iş bulurlarda fazla sıkıntı yaşamazlar.
Sen çok ince düşünceli biri olduğun için etkilenmen gayet doğal güzelim ama bunda da bir hayır vardır demek zorundayız maalesef.

Ya geçen günde yazmıştım ama arada kaynadı herhalde çok fazla yoğunluk olunca trip atasım geldi bak şimdi sana
Şaka şaka... Ya ben şu Dukanı bir türlü anlayamadım acaba zahmet olmazsa bir ara şu atak ve seyir evresiyle ilgili bir iki günlük menü örneği yazabilirmisin en azından kabasını anlayabileyim
Sana zahmet bana eziyet şimdiden sağolasın canım benim

Özlemciğimmm canım benim ne olur aman diyeyim sana sakın ipin ucunu kaçırma bak ne güzel kilolar verdin fıstık gibi oldun her gören sana hayran kalıyor bukadar güzel şeyler yaşarken bir iki kiloda olsa alma sonra insanın sinirleri iyice bozuluyor.
Keşke senin kadar iradeli ve başarılı olabilseydim bende :26: hala yerimde sayıyorum kaç haftadır ama normaldir doğru dürüst su içmiyorum ki :26: Yarın sabahtan itibaren limon sıkmayı deneyeceğim belki o zaman midem bulanmaz da adam gibi suyumu içebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…