Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım wap site url yazan yeri önce sil oraya yapıştır 2.sini çizelge yazan yerin karşısındaki yere yapıştır ama önce eskileri sil kaydettikten sonra çook aşagıya in sayfanın bitiminde kaydet yazıyor ben öyle yapıyorum

Biz senle gider battal beden ne varsa aliriz kendimize.. O umut zayifi gitsin kendi basina alsin 36 beden taytlari...

Çok şükür hiçbir sorunu yok baharcım iğneleri ol tedirgin olma birde benim annem bol bol scrable oynar hafızası için sanada tavsiye ederim.

Herkeslere tünaydınnnn diyim anca uyandım evi topladım kahvaltımı yeni yaptım ama sıkı bir kahvaltı oldu.
1 yumurta beyaz paeynir 1 dilim kaşer 1 zeytin bol domates salatalık biber beyaz peynir 1 dilim ekmek ama sanki 1.5 gibi:))akşama kadar artık tutar beni inşallah burda kar çok güzel yağıyor heryer bembeyaz ama çok soğuk var dışarda...

Kilo bildirimi 105.5 geçen haftalar 104.5 olmuştum sonra 106.5 çıktım ayça kaya dieti çok faydalı tavsiye ederim 3 gündür güzel yapabiliyorum 1 kilo gitmiş süper mutlu oldum inşallah bu diet beni zayıflatıcak....

Bala karıştırıyorum canım ben de karabiber, limon suyu da ekliyorum, bir de zeytinyağı ile deneyeyim... Zararı olmaz nasıl olsa...
gecmiş olsun umut.
ya sıkıldım şimdiden daha en az 2 ay daha havalar böyle gider
Eeeee boşuna mı diyoruz BGA diye :))) Sağol canım, daha iyiyiz bugün.
Geçmiş olsun canım. Sporuna da bravo diyorum gözlerimi açaraktan.
Banu minik Ayşe için çok sevindim, gözünüz aydın. Biz de sizinle bir oh dedik :))) Acile giden de minik Ayşe sandım ilk, demek bizim Ayşe, stesten mi oldu acaba Böbrek taşı mı, safra kesesi mi? Merak ettim. Umarım en kısa zamanda iyi olur...
Banu kabızlık kronikse, bence, iki konuda ya da ikisinde birden yanlış bir durum vardır; ya hormonal sebepler (pko, insülin direnci vb.) ya da beslenme. Sen kar kalkar kalkmaz gidip tahlillerine baktır, doktorlarınla görüş arkadaşım. O zaman fıstık gibi gidecek bak herşey...

bravo sana 2.300 az ama yol aldığının göstergesi kış ortasın da bence çok iyi bir rakam 3 vereyim derken 3 alanlarda var(misal ben). 7 lere ne kaldı. buluşmamızda manken gibi olacaksın tanımazsın bizi.
Ne demezsin canım; ne manken ne manken :)) Ama şu bir gerçek azıcık bile gitse ama istikrarla gitse, devamlı gitse gene iyi. Ama bu kadar yavaş devam edersem 60 yaşlarında filan ideal kiloma geleceğim. Zaten ayda 3 kilo gibi mütevazi bir hedefim vardı, onu bile tutturamadım ilk aydan. Ama tuhaf bir şekilde umudum var kendimden.
Eh ben de düğün motivasyonu var Mutlucuğum; aynen senin gibi anneanne modeli elbiselerle dolaşmak istemiyorum, zaten kırk yılda bir giyinip süslenmek için fırsat çıkıyor, boşa gitmesin bari.

Galiba bizi hep Holywood filmleri mahvetti. Hani esas kız çirkin (aslında bakımsız) ya da şişmandır, sonra balo filan olur metamorfoz geçirir, süslenip öyle bir edayla iner ki merdivenlerden, herkesin nutku tutulur... Öyle bir efekt vermeye hevesleniyor insan bilinçaltından. Ahahahaha yaş 37, hala ergen kız tripleri :)
Valla be bu durumda umutu bulusmaya kabul etmiyorum zaten Mutlum... Banane ya.. Pis iradeli...

Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş kızım. Ayrılmasaydınız Yalnız ben böyle salyangoz hızı ile devam edersem 60 yaşında filan alırım o 36 beden taytı :)))

Son düzenleme:
Bana bak umut cadisi... Yolarim ben senin tekkeyi dermisim...

70 lerin ucu gorundu, havalara girdin bakiyorum..

umut ben seni başarılı buldum canım hem ocağın bitmesine 4 gün daha var az daha gayret edersen 3 e yaklaşırsın bence
şubatta artık ben de vermek istiyorum şu tatil bitsin hele bi
bugün kızlarım yok yine teyzede mahsur kaldılar ankara yine yoğun kar altında
ben de işe güce verdim kendimi cam sildim perde yıkadım
ama eşim gel sana yemek ısmarlayım dedi 3 den sonra çıkacağım ben az daha çalışayım da bari peşin harcayım kalorileri

Bana bak umut cadisi... Yolarim ben senin tekkeyi dermisim...

70 lerin ucu gorundu, havalara girdin bakiyorum..
E ben o 70'leri 2013'te filan görürüm artık. Ben sizin gibi 10'ar 20'şer vermiyorum kızım, gramla gidiyor benden gramla. Cuma-Cumartesi-Pazar homini gırtlak, pufidi yatak yapıp hafta içi diyete dönersen olacağı bu kadar oluyor. Onu da düzeltmeye niyetliyim ancak :))

Sağol Asumancığım, ağzın bal yesin. Tabii mecazi anlamda, yoksa baldaki kalori malum, ağzın ıspanak yesin, tere yesin filan desem bir tuhaf olacak, bal yesin dedim mecburen :)

Bu soğukta ne camı sildin canım, hastalık mı arıyorsun kendine? İki gün önce eşim Ankara'daydı, çok soğuk olduğunu anlatıyordu, içimden geçirdim, bizim Asuman kayak alıp gezmeye onunla gider yakıda diye :)))

sadece bir camı sildim canım hızlıca
ankara gerçekten tam kayaklık bir de çankaya hep yokuşlu kayak iyi fikir aslında
eşin geçen hafta ki soğuğu görmemiş canım bu ara epey yumuşak sayılır hava yoğun kar var ama ayaz henüz gelmedi ama yakında kesin o da gelir
okullar kapanmadan önceki hafta -17leri bile gördük

bana müsade kızlar hazırlayım kayak takımlarımı da çıkayım yavaştan
akşama görüşürüz

Of of offf -17 ha? Erzurum'da filan duymaya alışığız da, Ankara'da -17 uzun zamandır duymamıştım. Eşimin geldiği gün de -12 idi. Burası 0 derece filandır gene de çıkmak için 40 kere düşünüyorum. Bugün kayınvalidemler bize uğramayacaklar sanırım, yemeğim filan da hazır, çocuklarla AVM'ye çıksam mı diyorum, kapının önündne servis geçiyor, bir aklım da otur oturduğun yerde yeni hastalıktan kalktın diyor :)) Karar veremedim...

Biz senle gider battal beden ne varsa aliriz kendimize.. O umut zayifi gitsin kendi basina alsin 36 beden taytlari...
ya evet hakettik ikimizde hakettik battal beden bizim ruhumuz tabı sığamadı 85 kilo altına hoppp şişmanladık.
bu kez yokkk. vericez umutu hemencecik(ben heralde 6 aya) yakalayacağız. hepberaber alıcaz 36-38 beden giysileri.

mery cim istanbul baya bir karlı bence cıkma derım evdennn yollara düşme...

insanlar ne dengesiz yahu bir cümle kuruyorum ama karsımdaki ne hisseder diye düşünmek yok yer buldunmu yapıştır lafıı kilo problemi yaşamıyordur o söyleyen bencillik yapmıştır kesin...boşver canım gidicek bu kilolar öle böle...

banu bende okudum topiği herkes çok ememnun ama 1000 kaloriymiş çok düşük geldi bana..amam herkes etkili olduğunu söyluyor...

Allahım allahım bende kendimi yapayalnız sanıyordum.çok utanıyorum diye mızıldanıyordum..Bebeğim 5. aya girdi ve ben 103 kiloyum.106dan buraya inebildim.hep aynı kıyafetlerde kıyafet bulamamaktan.kat kat duran göbeğimden tiksindim ben geliyorummmmm...göbeğime yer açınnnn:)

Arkadaşlar cümleten iyi hafta sonları...hava muhalefeti nedeniyle erken paydos yapıyoruz
Dereceye giren arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum...artıkın pazartesi görücem ben listeyi ..dereceye girdiysem pazartesi kabul ederim tebrikleri ...hadiin hafta sonu kaçamak yapmayın ....

otur otur ben çıktım anormal soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…