fadime çizelgeyi nasıl yapıştırıyon msj larının altına...herseferinde tekrar yapıpmı yapıstırıyon ben imza bölümü bulamadığım için yapıştıramadım çizelge yaptım ama yapıştıramıyom...anlat hele
Çok şükür hiçbir sorunu yok baharcım iğneleri ol tedirgin olma birde benim annem bol bol scrable oynar hafızası için sanada tavsiye ederim.Sağol canım kullanan birinden duymak insanı rahatlatıyorPeki bir işe yaradımı eskisinden iyimi hafızası annenin şuan :26:
Aaa çok geçmiş olsun
Ben de eve gelince anneme ben artık kız oldum annneeee dedim senin ağaç sulama işi de mikemmelmiş
Maşallah yavrummmm hadi görem seni
Sen karşı tarftaydın dimi beyza bizim burdada çok var ama sizin kadar değildir heralde ama korkunç bir soğuk var Allah acısın dışardakilere evleri soğuk olanlara.Bizim evin etrafi kartpostal gibi oldu.. Her yer 20 cm kar altinda...
Bala karıştırıyorum canım ben de karabiber, limon suyu da ekliyorum, bir de zeytinyağı ile deneyeyim... Zararı olmaz nasıl olsa...Ne uzun sürüyor hastalıkların iyileşmesi bu sene...
Öksürük fena..ben bile koca halimle öksürdüğümde kaburgalarımdan tut her tarafım ağrıyor...
Pekmeze karabiber serpip içiriyorlar öksürük için.. yada annem yapardı sızma zeytinyağını tavada kızdırıp soğuyunca limon sıkardı içirirdi bize hatırlıyorum...
Zararlı değil dene belki faydası olur..Bir iki tatlı kaşığı..
Bende regl oldum ayrıca bu hafta hep karbonhidrat beslendim hiiç tartılmıyorum almamışsam mucize...
Eeeee boşuna mı diyoruz BGA diye :))) Sağol canım, daha iyiyiz bugün.gecmiş olsun umut.
ya sıkıldım şimdiden daha en az 2 ay daha havalar böyle gider
Geçmiş olsun canım. Sporuna da bravo diyorum gözlerimi açaraktan.Slm kizlar ben geldimmmmmmmmmm
Gecmisi okumaya calisicam dün ve bugün migrenim tuttu. Suan sag gözümde feci agri ve yanma var ama cok sükür bas agrim hafifledi. Esim sagolsun yürüyüse götürdü zorla yoksa bana kalsa evde koltuktan koltuga yatmayi düsünüyordum. Sporumuda bu sayede 5 saat oldu :26::26::26: Sizlerde ne var ne yok bakalim???
Banu minik Ayşe için çok sevindim, gözünüz aydın. Biz de sizinle bir oh dedik :))) Acile giden de minik Ayşe sandım ilk, demek bizim Ayşe, stesten mi oldu acabaKızlar ayşe çok hastalandı dün geceden beri acilde yatmış bugün öğlen çıkarmışlar eve gitti.Apandistten şüphelenmişer tomografi ultrasaon herşey yapılmış onlar temiz çıkmış çok şükür şimdi evde iki gün raporlu inşallah biran önce iyileşir...
Banu kabızlık kronikse, bence, iki konuda ya da ikisinde birden yanlış bir durum vardır; ya hormonal sebepler (pko, insülin direnci vb.) ya da beslenme. Sen kar kalkar kalkmaz gidip tahlillerine baktır, doktorlarınla görüş arkadaşım. O zaman fıstık gibi gidecek bak herşey...Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
....Hayır etrafımdakiler yok yok toparlanıyorsun dedikce ben vermişimdir diyorum ama tartıda yamukluk cıkıyor. Kabızlık desen kronik hale geldi sanki anasını satayımOfffffffffffff sabah sabah okadar canım sıkıldı ki anlatamam
Ne demezsin canım; ne manken ne manken :)) Ama şu bir gerçek azıcık bile gitse ama istikrarla gitse, devamlı gitse gene iyi. Ama bu kadar yavaş devam edersem 60 yaşlarında filan ideal kiloma geleceğim. Zaten ayda 3 kilo gibi mütevazi bir hedefim vardı, onu bile tutturamadım ilk aydan. Ama tuhaf bir şekilde umudum var kendimden.bravo sana 2.300 az ama yol aldığının göstergesi kış ortasın da bence çok iyi bir rakam 3 vereyim derken 3 alanlarda var(misal ben). 7 lere ne kaldı. buluşmamızda manken gibi olacaksın tanımazsın bizi.
Valla be bu durumda umutu bulusmaya kabul etmiyorum zaten Mutlum... Banane ya.. Pis iradeli...
E ben o 70'leri 2013'te filan görürüm artık. Ben sizin gibi 10'ar 20'şer vermiyorum kızım, gramla gidiyor benden gramla. Cuma-Cumartesi-Pazar homini gırtlak, pufidi yatak yapıp hafta içi diyete dönersen olacağı bu kadar oluyor. Onu da düzeltmeye niyetliyim ancak :))Bana bak umut cadisi... Yolarim ben senin tekkeyi dermisim...
70 lerin ucu gorundu, havalara girdin bakiyorum..
umut ben seni başarılı buldum canım hem ocağın bitmesine 4 gün daha var az daha gayret edersen 3 e yaklaşırsın bence
şubatta artık ben de vermek istiyorum şu tatil bitsin hele bi
bugün kızlarım yok yine teyzede mahsur kaldılar ankara yine yoğun kar altında
ben de işe güce verdim kendimi cam sildim perde yıkadım
ama eşim gel sana yemek ısmarlayım dedi 3 den sonra çıkacağım ben az daha çalışayım da bari peşin harcayım kalorileri
E ben o 70'leri 2013'te filan görürüm artık. Ben sizin gibi 10'ar 20'şer vermiyorum kızım, gramla gidiyor benden gramla. Cuma-Cumartesi-Pazar homini gırtlak, pufidi yatak yapıp hafta içi diyete dönersen olacağı bu kadar oluyor. Onu da düzeltmeye niyetliyim ancak :))
Sağol Asumancığım, ağzın bal yesin. Tabii mecazi anlamda, yoksa baldaki kalori malum, ağzın ıspanak yesin, tere yesin filan desem bir tuhaf olacak, bal yesin dedim mecburen :)
Bu soğukta ne camı sildin canım, hastalık mı arıyorsun kendine? İki gün önce eşim Ankara'daydı, çok soğuk olduğunu anlatıyordu, içimden geçirdim, bizim Asuman kayak alıp gezmeye onunla gider yakıda diye :)))
sadece bir camı sildim canım hızlıca
ankara gerçekten tam kayaklık bir de çankaya hep yokuşlu kayak iyi fikir aslında
eşin geçen hafta ki soğuğu görmemiş canım bu ara epey yumuşak sayılır hava yoğun kar var ama ayaz henüz gelmedi ama yakında kesin o da gelir
okullar kapanmadan önceki hafta -17leri bile gördük
ya evet hakettik ikimizde hakettik battal beden bizim ruhumuz tabı sığamadı 85 kilo altına hoppp şişmanladık.Biz senle gider battal beden ne varsa aliriz kendimize.. O umut zayifi gitsin kendi basina alsin 36 beden taytlari...
mery cim istanbul baya bir karlı bence cıkma derım evdennn yollara düşme...Evet canm bencede gitme hava böle olursa..Ayhh kim gelirde ilaç alır bu karda bahcelere,tarlalara bile gidilmezken
Annemler evet yarın otobüse biner geliriz diyorlar..Sanırım otobüsün daha güvenli oldugunu düşündüler
Evetya bide yakınlarya artık daha da özledim..inan gece boyunca uyuyamadm 4ü gördüm ama sabah 8de kalktım işimi bitirdim tam kahvaltının basındaydık snra cıkıcaktık babam arayıp gelmeyin dedi(
Onlar sabah kalkıp geliris diorlar ama sence eşime baskı yapıp gitsekmi??teyzem çekmeköyde oturuyor.
huuhuuu istanbullu bayanlar fikir verirseniz sevinirim
hahaha elti adayın sende yani..kız eve git kızartma,mantı falan yap yedir onu yedir
inşallah hep böle sürsün arkadaslıgınız..bende çok öptümm
insanlar ne dengesiz yahu bir cümle kuruyorum ama karsımdaki ne hisseder diye düşünmek yok yer buldunmu yapıştır lafıı kilo problemi yaşamıyordur o söyleyen bencillik yapmıştır kesin...boşver canım gidicek bu kilolar öle böle...Valla yaşasın kötülük dicem mecbur.Aslında hiç öyle fesatlıklarım yoktur ama elti işte ne de olsa naparsın :) Kızın bi suçu yok tabii.O 45 kilo yani benden 2 tane elti çıkar tam.Ben onun 2 katıyım.Çok zayıf ama çok yemek seçiyor.Mesela soğanlı sarımsaklı hiçbişeyi yemiyor.Pilav yemiyor.Kuru fasulye,maydanoz,mantar vb işte.Tamda bilmiyorum daha neler seçtiğini.O yüzden fazla almamış.Pko su var bide 45 kiloda onu anlamıyorum hiç.
Geçen kv lere gittiğimizde dediler zaten yemek seçiyor falan diye.Benim seçmediğimi de biliyolar ya yiyenle yemeyen belli oluyor dedi ordaki misafirlerden biri.Nasıl ayar oldum var ya.Toplumda bişeyde demek istemedim ama daha çok hırslandım.Şimdiden kıyaslamalar başladı bile.Daha ortada söz yok nişan yok.Bakalım evlencekler mi.Sonrada toparlamaya çalışıyo kadın sen bizim ilk göz ağrımızsın.Senin yerini kimse tutamaz diye.
Şaka bi yana almasın tabii çok kilo istemem ama 45 kilo olmaktan o ve sevgilisi de şikayetçi zaten.Tahta gibi heryeri kemik...
Kilo bildirimi 105.5 geçen haftalar 104.5 olmuştum sonra 106.5 çıktım ayça kaya dieti çok faydalı tavsiye ederim 3 gündür güzel yapabiliyorum 1 kilo gitmiş süper mutlu oldum inşallah bu diet beni zayıflatıcak....
Bana bak umut cadisi... Yolarim ben senin tekkeyi dermisim...
70 lerin ucu gorundu, havalara girdin bakiyorum..
Of of offf -17 ha? Erzurum'da filan duymaya alışığız da, Ankara'da -17 uzun zamandır duymamıştım. Eşimin geldiği gün de -12 idi. Burası 0 derece filandır gene de çıkmak için 40 kere düşünüyorum. Bugün kayınvalidemler bize uğramayacaklar sanırım, yemeğim filan da hazır, çocuklarla AVM'ye çıksam mı diyorum, kapının önündne servis geçiyor, bir aklım da otur oturduğun yerde yeni hastalıktan kalktın diyor :)) Karar veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?