hava berbat kar yağıyor tipi eşliğinde bende cuma pazarına gidecektim pöffffff
Merak etme canım Annemde oluyor iğne ama kilo almadı.
Kızlar ayşe yiğenim ayşe değil bizim ayşe hastalanmış...
Hadi gözün aydın canım inşallah tamamen geçer ve çok daha güzel ve rahat kilo verirsin
Benim ilk kan tahlillerimi yaptırdığımda erkeklik hormonu fazla cıkmıştı hatta sonuçları almaya gittiğimde annem arabada beni bekliyordu ve arabaya biner binmez ne cıktı diye sormuştu.
Bende o zaman Anneeeee yaa erkeklik hormonum çok yüksek cıkmış o yüzden sakallarım cıkıyormuş üstelik daha kötü bir haberim var demiştimkadın tabiki meraktan çatlayacak gibi korkulu gözlerle bakıp neymiş o kötü haber dedi bende cevap verdim ;
Anneeeee yakında başka birşeyim de çıkacakmış dedim
ARtık bende piknikte ağaç sulayabileceğim dedimkadın gülmekten resmen altına kaçırdı ve eşşek işin güçün muzurluk demişti
Ama aslında çok üzülmüştüm ama bir şekilde kafamdan o düşünceyi biraz yumuşatmam gerekiyordu
İnşallah hepimiz bir an önce her anlamda çok sağlıklı oluruz ve hedeflerimize daha kolay ulaşırız
Günaydın kızlar :)
dikkaaaaat bildirim yapıyorum
Geçen hafta:106,9
An itibariyle: 105,0
kilo veren herkesi tebrik ederim şimdiden tü tü tü
Herkese hayırlı cumalar...
Günaydın kızlar :)
dikkaaaaat bildirim yapıyorum
Geçen hafta:106,9
An itibariyle: 105,0
kilo veren herkesi tebrik ederim şimdiden tü tü tü
Herkese hayırlı cumalar...
Günaydın herkese umarım bu gün hepiniz tartıda gülümsersiniz kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 92.3
Bu hafta :91.5
Spor :240 dk leslie ile yürüyüş
Giden :800 gr
Valla gitsin de 800 gr gitsin kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi şimdiden tebrik ediyorum bu gün belki daha giremeyebilirim
günaydın kızlar karlı bir sabah hertaraf bembeyaz .aslında ben daha çok kilo vermiştim kaç gündür wc sorunum oldu dukan diyetinden dolayı geçen hafta 100.5
bu hafta 99.5
TOPLU KİLO BİLDİRİMİ YAPAYIM..
111 İLE BAŞLADİM 2 HAFTA ÖNCE GEÇEN CUMA 108 BU HAFTA 106,4spor (yürüyüş 75dk)çok verememişim bu hafta sebze ekledimya diyete ondan oldu herhal...
herkese eksili haftalar..bugun itibari ile sporu arttırıyorum inşallah daha fazla eksilerle karşınızda olcağım
herkese günaydın.hemen kilo bildirimimi yapayım.
geçen hafta:104.5
bu hafta:103.6
giden kilo:900 gr
spor:45 dk yürüyüş
20 dk bisiklet
40 dk parktaki spor aletleri
toplam:105 dk
Günaydın,malum hava şartları internet gidip geliyor.Zor bağlandım.Bildirimi yapayım bağlantıda sorun olmazsa geçmişi okurum.
Kilo bildirimi
Geçen hafta:89,00
Bu hafta : 88,50
Eksilere geçtim şükür.Durmak yok...Tam gaz ileriiiii
günaydınnn fıstıklarım
kilo bildirimimi yapayım geçmişe yol alayım
geçen hafta:108.4
bu hafta:107.2
kilo veren ve sabit kalanlara tebrikler
günaydın arkadaşlar kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım
kilo bildirimim
geçen hafta 94
bu hafta 93.5
şimdiden eline sağlık yena ve beyzuş abla
Selamun aleykum arkadaslar cumaniz mübarek olsun
kilo bildirimim: gecen hafta 146,0bugün 144,8
1 kilo 200 gramcik vermisim
sporumda tam tamina 300 dakika yürüyüs
günaydınlar herkese..
geçen hafta 98
bu hafta 97,8
kilo veren ve sabit kalan herkesi azminden dolayı tebrik ediyorummm...
tebrikler ebrucum....nasıl geçti kaçamaksız ilk haftan?
evetyaa hava ne kötü degil mi
bende erkenden kalktım hazırlandım annemleri almaya istanbula teyseme gitcektikya..hava cok kötüymüş orda,gelmeyin dediler..nasıl hazırlamıstım kendimi bolbol gezip,ikeaya falan gidecektim ben ama
canım sıkıldı,boşluğa düştüm ne bulsamda yesem die dönüorum murfakta:26:
günaydın kızlar, hayırlı cumalar, burada muhteşem kar yağıyor
GÜNAYDIN HERKESE HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım,
sevdiklerimiz sana emanet. Sen hepimizi koru. Bizi dünyadaki işlerimizde yalnız bırakma. Kalbini sana açanlardan olmamız için bize yardım et. Gücünü senden alarak dimdik ayakta duranlardan olmamızı sağla. Senden başka kimsenin önünde eğilmeyen onurlu insanlar olarak hayatımızı devam ettirebilmemizde yardımcımız ol. Senin gösterdiğin yolda hep beraber ama tek başına ilerleyenlerden olmamızı nasip et.
Amin.
yenacım kilom...97,7
bu kilo artışı ilaçlardan olsa gerek hem ödem var hemde ağzımdaki ilaç tadını değiştirmek için sürekli bişeyler atıştırıyorum..birde geçen akşam annem patates köftesi yapmıştı nefisti
Bu ne kadar güzel bir dua böyle.
Amin..
Herkeslere merhaba,
Kilo verebilen herkesi tek tek tebrik ediyorum. Harikasınız ! Hele çizelgelerdeki verilmiş kiloları görünce daha artıyor umudum. Bende listeye girmek istiyorum, haftaya cuma günü bildirim yapsam olabilirmi? Yena liste yapıyor sanırım, zahmet olmazsa beni de eklermisiniz?
Haftalık yaptığımız sporları da bildiriyoruz galiba değil mi?
Hangi cuma pazarına gitcektin =) bende gitcem işten çıkınca cuma pazarına yoksa aynı yerlerdemiyiz
Evet kizlar bomba bildirim bende...
Kilom 88,7 cikti bu sabah. Aslinda hafta ici 87 filandim ama yine de bu yuksek degeri bildirym, haftaya iyi kilo vermisim gibi kendi kendime moral yaparim... Reglim daha bitmedi..
Sporum 60 dakika sadece. Ama haftaya artiricam. Leslie yaparken sinuzitlerim ve kafam zonkluyor resmen. İyilesince devam tmek istiyorum...
Kizm dun gece 11 gibi gelebildi. Uludagdan 4 saatte filan inebilmisler.. O saatten sonra ona sofra kurup pilava dalmasam iyi okacakti... Neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?