Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarrr
gecenhafta 71.7kg
bu hafta 72.2kg
spor 285dakkk

cok ciktigimin bir nedefi patateskoftesi bir nedenide dunden buyana kizimi emzirmiyorum su an cok sisler ve cok aciyor :18: nadil geri gitcek bu sutler bilen varsa soylermi

Evet kizlar bomba bildirim bende...

Kilom 88,7 cikti bu sabah. Aslinda hafta ici 87 filandim ama yine de bu yuksek degeri bildirym, haftaya iyi kilo vermisim gibi kendi kendime moral yaparim... Reglim daha bitmedi..

Sporum 60 dakika sadece. Ama haftaya artiricam. Leslie yaparken sinuzitlerim ve kafam zonkluyor resmen. İyilesince devam tmek istiyorum...

Kizm dun gece 11 gibi gelebildi. Uludagdan 4 saatte filan inebilmisler.. O saatten sonra ona sofra kurup pilava dalmasam iyi okacakti... Neyse...

Merak etme canım Annemde oluyor iğne ama kilo almadı.

Sağol canım kullanan birinden duymak insanı rahatlatıyor Peki bir işe yaradımı eskisinden iyimi hafızası annenin şuan :26:

Kızlar ayşe yiğenim ayşe değil bizim ayşe hastalanmış...

Aaa çok geçmiş olsun

Ben de eve gelince anneme ben artık kız oldum annneeee dedim senin ağaç sulama işi de mikemmelmiş

Günaydın kızlar :)
dikkaaaaat bildirim yapıyorum

Geçen hafta:106,9
An itibariyle: 105,0

kilo veren herkesi tebrik ederim şimdiden tü tü tü

Herkese hayırlı cumalar...

Maşallah yavrummmm hadi görem seni

Günaydın Kızlar

Kilo bildirimi yapayım da regliyim baskülde gördüğüm rakam doğru değil onun için listemde dalgalanma yapmak istemiyorum Yenacım sen bu hafta beni aynı geç önümüzdeki cuma 107 görmem şart :18:

Kilom : 108.2

Spor: YOK

Günaydın kızlar :)
dikkaaaaat bildirim yapıyorum

Geçen hafta:106,9
An itibariyle: 105,0

kilo veren herkesi tebrik ederim şimdiden tü tü tü

Herkese hayırlı cumalar...

günaydın kızlar karlı bir sabah hertaraf bembeyaz .aslında ben daha çok kilo vermiştim kaç gündür wc sorunum oldu dukan diyetinden dolayı geçen hafta 100.5
bu hafta 99.5

herkese günaydın.hemen kilo bildirimimi yapayım.
geçen hafta:104.5
bu hafta:103.6
giden kilo:900 gr

spor:45 dk yürüyüş
20 dk bisiklet
40 dk parktaki spor aletleri
toplam:105 dk

günaydınnn fıstıklarım
kilo bildirimimi yapayım geçmişe yol alayım

geçen hafta:108.4

bu hafta:107.2

kilo veren ve sabit kalanlara tebrikler

günaydın arkadaşlar kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım

kilo bildirimim

geçen hafta 94
bu hafta 93.5

şimdiden eline sağlık yena ve beyzuş abla

Selamun aleykum arkadaslar cumaniz mübarek olsun

kilo bildirimim: gecen hafta 146,0bugün 144,8
1 kilo 200 gramcik vermisim

sporumda tam tamina 300 dakika yürüyüs

günaydınlar herkese..

geçen hafta 98
bu hafta 97,8

kilo veren ve sabit kalan herkesi azminden dolayı tebrik ediyorummm...

herkese hayırlı cumalar kilo veren tüm güzelleri ayakta alkışlıyorum
veremeyen hatta artıda olanlara da haftaya inşallah diyorum kendime de tabii

günaydın topikimin güzel bayanları

geçen hafta kilom:96,50
bu hafta kilom:95,50 (tartı bi 95 gösterdi bi 95,50 bende buçuklu yazdım)
fark:1 kilo
spor:215 dakika

sanırım içtiğim kan ve b12 vitamin ilaçları kilo aldıracak..tshımda düşük çıkmıştı inş kilo vermem durmaz..sözde 2 günlük diyet yaptıydım.profitin yayınladığı listeydi.2 kilo vermem lazımdı ama olmadı..bugünden itibaren ayça kayanın diyetine başlıyorum artık

yena abla beyzuş abla şimdiden tşk ederim.

Canım kaçamaksız güzel gidiyor diyet tabiki.Geçen haftaki bildirime göre 500 gram gitmiş görünüyor ama aslında hafta içi artılara geçtiğim dolayısıyla artılarda olduğum için daha fazla verdim yani kaçamaksız 1 kilo falan gitti totalde.Olsun buna da şükür gram gram gitsin ama gitsin bi şekilde :)
Sende iyi kilo vermişsin tebrik ederim canım.
Hava kötü hatta çok kötü.Bi de işe geldim düşün yani.Gölcükten Karamürsele İş yok güç yok bu havada boş boş oturuyoruz.Yarın gelmem böyle yağarsa Ulaşlının ordaki virajları askeriyenin orayı bilirsin aklım çıktı buraya gelene kadar yollar karlı çok...Dönüşe Allah kerim.Rabbim korusun herkesi kaza bela vermesin kışta kıyamette kimseyi sokakta aç açık bırakmasın inşallah...
Annenler kendileri mi gelcek o zaman İst.'dan? Sen gidemediğine göre.Ertelememişlerdir sana gelmeyi umarım.Hasretlik zor.Özlemişsindir çok...biran önce kavuş anacığına babacığına sağlıcakla...
Bende de misafit var kaynımın kız arkadaşı geldi bende kalıyor.Elti adayım yani.Bahsetmiştim ya 45 kilo falan diye :) O işte... Eşimde bende işe gidiyoruz ya bizim ev rahat tabi 1 hafta kadar bende bakalım.Anlaştık gibi şimdilik ilerde bişey çıkmazsa nasip artık...

Öpüyorum seniiiii...

GÜNAYDIN HERKESE HAYIRLI CUMALAR

Allah'ım,
sevdiklerimiz sana emanet. Sen hepimizi koru. Bizi dünyadaki işlerimizde yalnız bırakma. Kalbini sana açanlardan olmamız için bize yardım et. Gücünü senden alarak dimdik ayakta duranlardan olmamızı sağla. Senden başka kimsenin önünde eğilmeyen onurlu insanlar olarak hayatımızı devam ettirebilmemizde yardımcımız ol. Senin gösterdiğin yolda hep beraber ama tek başına ilerleyenlerden olmamızı nasip et.
Amin.

yenacım kilom...97,7

bu kilo artışı ilaçlardan olsa gerek hem ödem var hemde ağzımdaki ilaç tadını değiştirmek için sürekli bişeyler atıştırıyorum..birde geçen akşam annem patates köftesi yapmıştı nefisti

Kilo bildirimi yapip kaciyorum:26:
GECEN HAFTA: 95.500
BU HAFTA: 95
Koca haftada 500 gramcik vermisim moralim sifir hatta yerlerdeyim sinirden
SPOR: 300dk
ÖPÜLDÜNÜZZZ...
[/B]

Bu ne kadar güzel bir dua böyle.
Amin..

Herkeslere merhaba,
Kilo verebilen herkesi tek tek tebrik ediyorum. Harikasınız ! Hele çizelgelerdeki verilmiş kiloları görünce daha artıyor umudum. Bende listeye girmek istiyorum, haftaya cuma günü bildirim yapsam olabilirmi? Yena liste yapıyor sanırım, zahmet olmazsa beni de eklermisiniz?
Haftalık yaptığımız sporları da bildiriyoruz galiba değil mi?

bu hafta ilk bildirimini yap haftaya da yapınca listeye alınırsın

Dr Mehmet Öz ün sölediği bir karışım var . 1 TATLI KASIGI TOZ ZENCEFİL + 2 TATLI KASAGI ZERDECAL + 3 TATLI KASIGI ADACAYI TOZU bu 3 baharatı karıstıtırp yemeklerinizce salatalaranızda yedginiz tum seylerde kullandıgınızda daha cabuk doydugunuzu soluyor.ve amerikada suanda cok populermis

geçmiş olsun şimdi tam gaz alıp yola girelim. subat kanlı gececek he he he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…