Allahım allahım bende kendimi yapayalnız sanıyordum.çok utanıyorum diye mızıldanıyordum..Bebeğim 5. aya girdi ve ben 103 kiloyum.106dan buraya inebildim.hep aynı kıyafetlerde kıyafet bulamamaktan.kat kat duran göbeğimden tiksindim ben geliyorummmmm...göbeğime yer açınnnn:)
Sağol canım gerçekten yük kalktı omuzlarımdan desteğin içinde çok sağol...Bala karıştırıyorum canım ben de karabiber, limon suyu da ekliyorum, bir de zeytinyağı ile deneyeyim... Zararı olmaz nasıl olsa...
Eeeee boşuna mı diyoruz BGA diye :))) Sağol canım, daha iyiyiz bugün.
Geçmiş olsun canım. Sporuna da bravo diyorum gözlerimi açaraktan.
Banu minik Ayşe için çok sevindim, gözünüz aydın. Biz de sizinle bir oh dedik :))) Acile giden de minik Ayşe sandım ilk, demek bizim Ayşe, stesten mi oldu acabaBöbrek taşı mı, safra kesesi mi? Merak ettim. Umarım en kısa zamanda iyi olur...
Banu kabızlık kronikse, bence, iki konuda ya da ikisinde birden yanlış bir durum vardır; ya hormonal sebepler (pko, insülin direnci vb.) ya da beslenme. Sen kar kalkar kalkmaz gidip tahlillerine baktır, doktorlarınla görüş arkadaşım. O zaman fıstık gibi gidecek bak herşey...
Ne demezsin canım; ne manken ne manken :)) Ama şu bir gerçek azıcık bile gitse ama istikrarla gitse, devamlı gitse gene iyi. Ama bu kadar yavaş devam edersem 60 yaşlarında filan ideal kiloma geleceğim. Zaten ayda 3 kilo gibi mütevazi bir hedefim vardı, onu bile tutturamadım ilk aydan. Ama tuhaf bir şekilde umudum var kendimden.
Eh ben de düğün motivasyonu var Mutlucuğum; aynen senin gibi anneanne modeli elbiselerle dolaşmak istemiyorum, zaten kırk yılda bir giyinip süslenmek için fırsat çıkıyor, boşa gitmesin bari.
Galiba bizi hep Holywood filmleri mahvetti. Hani esas kız çirkin (aslında bakımsız) ya da şişmandır, sonra balo filan olur metamorfoz geçirir, süslenip öyle bir edayla iner ki merdivenlerden, herkesin nutku tutulur... Öyle bir efekt vermeye hevesleniyor insan bilinçaltından. Ahahahaha yaş 37, hala ergen kız tripleri :)
Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş kızım. AyrılmasaydınızYalnız ben böyle salyangoz hızı ile devam edersem 60 yaşında filan alırım o 36 beden taytı :)))
Canım valla ama doyurucu ben mesal gece ara öğün koydum ya süt ya meyva sende öyle yapabilirsin ama cidden verdiriyor.mery cim istanbul baya bir karlı bence cıkma derım evdennn yollara düşme...
insanlar ne dengesiz yahu bir cümle kuruyorum ama karsımdaki ne hisseder diye düşünmek yok yer buldunmu yapıştır lafıı kilo problemi yaşamıyordur o söyleyen bencillik yapmıştır kesin...boşver canım gidicek bu kilolar öle böle...
banu bende okudum topiği herkes çok ememnun ama 1000 kaloriymiş çok düşük geldi bana..amam herkes etkili olduğunu söyluyor...
Çok şükür hiçbir sorunu yok baharcım iğneleri ol tedirgin olma birde benim annem bol bol scrable oynar hafızası için sanada tavsiye ederim.
Kilo bildirimi 105.5 geçen haftalar 104.5 olmuştum sonra 106.5 çıktım ayça kaya dieti çok faydalı tavsiye ederim 3 gündür güzel yapabiliyorum 1 kilo gitmiş süper mutlu oldum inşallah bu diet beni zayıflatıcak....
Of of offf -17 ha? Erzurum'da filan duymaya alışığız da, Ankara'da -17 uzun zamandır duymamıştım. Eşimin geldiği gün de -12 idi. Burası 0 derece filandır gene de çıkmak için 40 kere düşünüyorum. Bugün kayınvalidemler bize uğramayacaklar sanırım, yemeğim filan da hazır, çocuklarla AVM'ye çıksam mı diyorum, kapının önündne servis geçiyor, bir aklım da otur oturduğun yerde yeni hastalıktan kalktın diyor :)) Karar veremedim...
yalnız değilsin aramıza hoşgeldin...Allahım allahım bende kendimi yapayalnız sanıyordum.çok utanıyorum diye mızıldanıyordum..Bebeğim 5. aya girdi ve ben 103 kiloyum.106dan buraya inebildim.hep aynı kıyafetlerde kıyafet bulamamaktan.kat kat duran göbeğimden tiksindim ben geliyorummmmm...göbeğime yer açınnnn:)
çok iyi bencede canım..hem ara öğün koyarak kaloriyi yükseltmek daha iyi bence biraz yada birazcık porsiyon büyükmek lazım.bende denicem bunu.haftasonunu atlatayımdaaCanım valla ama doyurucu ben mesal gece ara öğün koydum ya süt ya meyva sende öyle yapabilirsin ama cidden verdiriyor.
aaa sıkıntıdan oldu belkide canımya saol haberdar ettiğin için bende merak ediyordum...Sağol canım gerçekten yük kalktı omuzlarımdan desteğin içinde çok sağol...
Ayşede apandistten şüphelenmişler ama çok şükür çıkmamış öyle birşey bugün mesajlaştık daha iyiymiş yatıyorum dedi hepinize selam söyledi.
Sağol canım.Hemen faceden buldum oyunu bakalım nasıl birşeymiş sudoku oynuyordum bulmaca falan çözüyordum umarım bu da işe yarar
Ben erzurumdayımen son -33 teydik
Sağol canım gerçekten yük kalktı omuzlarımdan desteğin içinde çok sağol...
Ayşede apandistten şüphelenmişler ama çok şükür çıkmamış öyle birşey bugün mesajlaştık daha iyiymiş yatıyorum dedi hepinize selam söyledi.
nee o nasıl bir derece yarabbim bizde iki soğuk gördük hemen üşüdük diyoruz allah kolaylık versin canım.
Hoşgeldin semiran gitme ama tamammmıııııı....yine bennnn geldimmmm:)))))))))
Sağol asumancım çok şükür atlattık.Söylerim tabiii.banu gözünüz aydın
ayşeye bizden de selam ilet canım görüşürsen geçmiş olsun dileklerimizle beraber
Baharcım çok güzel bir diyet ben biraz bişeylerde ekledim gece ara öğün yok ben ekledim süt veya meyva birde sabah bazı sabahlar 2 dilim ekmek yiyorum haftada 3 yumurta ama peynirimi kesmeden sana dieti yazıyım.Sağol canım.Hemen faceden buldum oyunu bakalım nasıl birşeymiş sudoku oynuyordum bulmaca falan çözüyordum umarım bu da işe yarar
Bu ayça kaya diyeti nasıl ki canım ben okumadım sanırım kaçırdım :26:
Ben erzurumdayımen son -33 teydik
ya cecom sakın dertlenme herşeyde hayır var dediğin gibi bir de artılar gelir gider sen uzun vadede yapacaklarına bak yazın altınolukta şıpıdık terliklerimiz efil efil elbiselerle gezicez onu düşün
Spor icin belediyenin bedava merkezleri de var banu.
Banu kabızlık kronikse, bence, iki konuda ya da ikisinde birden yanlış bir durum vardır; ya hormonal sebepler (pko, insülin direnci vb.) ya da beslenme. Sen kar kalkar kalkmaz gidip tahlillerine baktır, doktorlarınla görüş arkadaşım. O zaman fıstık gibi gidecek bak herşey...
Allahım allahım bende kendimi yapayalnız sanıyordum.çok utanıyorum diye mızıldanıyordum..Bebeğim 5. aya girdi ve ben 103 kiloyum.106dan buraya inebildim.hep aynı kıyafetlerde kıyafet bulamamaktan.kat kat duran göbeğimden tiksindim ben geliyorummmmm...göbeğime yer açınnnn:)
slm kizlar
ben 2gündür cok iyiyim ilacimin dozunu düsürdü drum eger hep böyle giderse kilo verecegime inaniyorum
[COLOR="#FF0000"
[COLOR="#FF0000"]OCAK YARISMASI[/COLOR]
YARISANLAR
ASUMANZEYNEP 79.6kg
ILBATUM 76.4kg
3MELEGIMVAR 72.5
TOKSIN 69.3kg
TEBESSUM 80.1kg
Ocak Yarisinin Sonucu
ASUMANZEYNEP 79.6kg 79.5kg= 100gr
ILBATUM 76.4kg 74.8kg= 1.6kg
3MELEGIMVAR 72.5 izinli
TOKSIN 69.3kg 72.2kg= 2.9kg
TEBESSUM 80.1kg 79.2kg= 900gr
Ocak Yarisinin 1.cisi
ILBATUM
Ocak yarışının + 90 gurub sonuçu
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr][td]Ceco34[/td]
[td]111.7 kg[/td]
[td]111.5 kg[/td]
[td]- 0.2 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]Fadime02[/td]
[td]101.6 kg[/td]
[td]99.5 kg[/td]
[td]- 2.1 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]İlknur83[/td]
[td]95.7 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td]- 0.7 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]Tomurcukkk[/td]
[td]90 kg[/td]
[td]88.5 kg[/td]
[td]- 1.5 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]Mmery[/td]
[td]112.4 kg[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]- 5.2 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]WAW[/td]
[td]96.7 kg[/td]
[td]93.7 kg[/td]
[td]- 3 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]dermanabla_07[/td]
[td]94.3 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td]- 2.7 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]yst38[/td]
[td]89.4 kg[/td]
[td]89.1 kg[/td]
[td]- 0.3 kg[/td]
[/tr]
[/table]
Başlangıç ve bitiş kilolarını ve farkları tabele yaptım kısaca
Ocak Ayının + 90 gurubunda en başarılıları;
1. Mmery5.2 kg
2. WAW3 kg
3. Dermanabla_072.7 kg
aylık yarışmamı yapılmaya başlandı :26: hiç haberim yok beni de koyarmısın tabloya canım şubat ayı için :44: mümkünmüdür şartı falan varmı girebilmek için :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?