Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gel gel göbekli ve bebekli. ben de sendenim 110 kiloydum yalnız benimki 5 aylıkken 85 kadar düştum ama yine aldım 3 ay boğazımı tutmayıp benimki mayısta 2 olacak.

Sağol canım gerçekten yük kalktı omuzlarımdan desteğin içinde çok sağol...
Ayşede apandistten şüphelenmişler ama çok şükür çıkmamış öyle birşey bugün mesajlaştık daha iyiymiş yatıyorum dedi hepinize selam söyledi.

Canım valla ama doyurucu ben mesal gece ara öğün koydum ya süt ya meyva sende öyle yapabilirsin ama cidden verdiriyor.

Çok şükür hiçbir sorunu yok baharcım iğneleri ol tedirgin olma birde benim annem bol bol scrable oynar hafızası için sanada tavsiye ederim.

Sağol canım.Hemen faceden buldum oyunu bakalım nasıl birşeymiş sudoku oynuyordum bulmaca falan çözüyordum umarım bu da işe yarar

Bu ayça kaya diyeti nasıl ki canım ben okumadım sanırım kaçırdım :26:

Ben erzurumdayım en son -33 teydik

Ben de bugün bismillah dedim başladım tekrar sağlıklı beslenmeme en dikkat edeceğim şey tatlıdan kaçmak olacak çünkü tatlıya pastaya acayip zaafım var ve insülin direnci olan biri olarak şekerden uzak durmam gerekiyor sağlığım elden gidiyor diye çok üzülüyorum Şimdi kalkıp leslieye yapıcam ilk gün için ne kadar yapabilirsem artık çoook su içmem lazım çoook daha 1.5 lt oldu yatana kadar 1.5 daha içicem...
Şimdilik yediklerim

Sabah
1,5 KK peynir,4 zeytin,salatalık, 2 dilim ekmek, yeşilçay
Öğle
2 domates,2 salatalıktan yaptığım bol limonlu salatam, 2 dilim köy ekmeği
Ara
üzerine tarçın serptiğim kocaman kırmızı bir elma

Şimdi leslie zamanı

yalnız değilsin aramıza hoşgeldin...

Canım valla ama doyurucu ben mesal gece ara öğün koydum ya süt ya meyva sende öyle yapabilirsin ama cidden verdiriyor.
çok iyi bencede canım..hem ara öğün koyarak kaloriyi yükseltmek daha iyi bence biraz yada birazcık porsiyon büyükmek lazım.bende denicem bunu.haftasonunu atlatayımdaa

aaa sıkıntıdan oldu belkide canımya saol haberdar ettiğin için bende merak ediyordum...
Sağol canım.Hemen faceden buldum oyunu bakalım nasıl birşeymiş sudoku oynuyordum bulmaca falan çözüyordum umarım bu da işe yarar

Ben erzurumdayım en son -33 teydik

nee o nasıl bir derece yarabbim bizde iki soğuk gördük hemen üşüdük diyoruz allah kolaylık versin canım.

banu gözünüz aydın
ayşeye bizden de selam ilet canım görüşürsen geçmiş olsun dileklerimizle beraber

nee o nasıl bir derece yarabbim bizde iki soğuk gördük hemen üşüdük diyoruz allah kolaylık versin canım.

Ooo biz ne soğuklar gördük canım -47lere kadar düştü dereceler 6 ay kar altında yaşıyoruz alıştım artık ben 9 sene oldu buraya geleli ama buraların soğuğu kuru soğuk nemli yerlerdeki soğuklar daha çok üşütüyor bilirim

Leslie 30 dakika yapabildim son 1-2 gündür tansiyonum çıkıyor nedense :26: ondan pek zorlamak istemedim kendimi ama olsun her gün arttırırım bu hafta şişliklerimin inmesi lazım 108 kesin görmem lazım hazirana 90larda girmek istiyorum doğumgünümde 89 olmuş olsam tam süper olur

yine bennnn geldimmmm:)))))))))
Hoşgeldin semiran gitme ama tamammmıııııı....
banu gözünüz aydın
ayşeye bizden de selam ilet canım görüşürsen geçmiş olsun dileklerimizle beraber
Sağol asumancım çok şükür atlattık.Söylerim tabiii.
Baharcım çok güzel bir diyet ben biraz bişeylerde ekledim gece ara öğün yok ben ekledim süt veya meyva birde sabah bazı sabahlar 2 dilim ekmek yiyorum haftada 3 yumurta ama peynirimi kesmeden sana dieti yazıyım.
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız Düzenleyen: seva_10 Düzenleme Tarihi : 27-12-2011 Düzenleme Saati :13:51
Çok güzel bir diet baharcım istersen bunu dene inan acıkmıyosun...

Okudum banucum sağol zor bir diyet değilmiş uygulanabilir Önce şu alışma dönemini atlatmam lazım

İlk gün için hiç fena değildi

Süper bir icat buldum tabi benden önce bulunmuş olma olasılığı çok yüksek şu kırmızı unlu elmalar oluyor ya onları kestim üstüne limon sıktım bolca üstüne de tarçın serptim süper oldu yaaa ya da ben çok açım bana çok güzel geldi

selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Bugünki hezimetten sonra biraz kendimi toparladım ve birazda düşündüm nerede yanlışım var diye. Şu su ve spor sorunuma bir çare bulmam şart tabi kabızlık sorununada.
Yarın sabah yeni bir güne ve yeni bir hayata başlangıç yapacağım. Su içemiyorsam kendimi zorlamak içinde olsa gerekirse huniyla ağzıma döktürürüm eşime o su içilecekkkkkkkkkkkkkkkk
Spor işine bir çözüm bulacağım inşallah yarında az da olsa zumba yapmayı deniyeceğim eğer becerebilirsem artık flashbelleğe kayit eder her gün az az da olsa yaparım olmadı lesli bacıya dönüş yaparım

ya cecom sakın dertlenme herşeyde hayır var dediğin gibi bir de artılar gelir gider sen uzun vadede yapacaklarına bak yazın altınolukta şıpıdık terliklerimiz efil efil elbiselerle gezicez onu düşün

Anammmmmm sabah nasıl böyle güzel bir cümleyi kaçırmışım gerçekten yaaa yaza kadar en azından bir 15 kilo verebilirsem süper olur dediğin gibi altınolukta ve akçayda tombul da olsa manken gibi süzülürüm
Zaten benimkide beni başından mı savıyor nedir adam gitmişken 1 ay kal diyor adamın peşine dedektivmi taksam
Özlemiyekmisin diyorum çok özliyeceğim ama mesajlaşırız diyor adam artık sevgililik döneme geri dönerek heycanmı yaratacak yoksa benimi kovalayacak

Spor icin belediyenin bedava merkezleri de var banu.

Evet yaa onu az daha unutuyordum birde şu indirim sitelerini takip etmeye başladım. kavitasyon, powerplate gibi zayıflamaya yardımcı pasif jimnastik gibi seansları çok uygun fiyata sunuyorlar. Hem spora gitmek istiyorum hemde başka şeylerle desteklemeyi düşünüyorum

Kesin var bencede bir şeylik ama işte karlar az erisin hemen doktordayım

Yok anam yooook elini sallasan ellisi ama yakında inşallah hepimiz bir an önce hedeflerimize ulaşıp fıstık gibi olacağız o zaman işte azalacak tombişler ama şimdilik benimde seninde göbişine yer var

slm kizlar
ben 2gündür cok iyiyim ilacimin dozunu düsürdü drum eger hep böyle giderse kilo verecegime inaniyorum

Hadi gözün aydın canım zaten çok güzel kilolar verdin kalan o bir kaç kiloyuda verirsin zaten Darısı benim başıma

Ocak yarışının + 90 gurub sonuçu

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr][td]Ceco34[/td]
[td]111.7 kg[/td]
[td]111.5 kg[/td]
[td]- 0.2 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]Fadime02[/td]
[td]101.6 kg[/td]
[td]99.5 kg[/td]
[td]- 2.1 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]İlknur83[/td]
[td]95.7 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td]- 0.7 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]Tomurcukkk[/td]
[td]90 kg[/td]
[td]88.5 kg[/td]
[td]- 1.5 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]Mmery[/td]
[td]112.4 kg[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]- 5.2 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]WAW[/td]
[td]96.7 kg[/td]
[td]93.7 kg[/td]
[td]- 3 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]dermanabla_07[/td]
[td]94.3 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td]- 2.7 kg[/td]
[/tr]
[tr][td]yst38[/td]
[td]89.4 kg[/td]
[td]89.1 kg[/td]
[td]- 0.3 kg[/td]
[/tr]
[/table]

Başlangıç ve bitiş kilolarını ve farkları tabele yaptım kısaca

Ocak Ayının + 90 gurubunda en başarılıları;

1. Mmery 5.2 kg
2. WAW 3 kg
3. Dermanabla_07 2.7 kg

Son düzenleme:

aylık yarışmamı yapılmaya başlandı :26: hiç haberim yok beni de koyarmısın tabloya canım şubat ayı için :44: mümkünmüdür şartı falan varmı girebilmek için :44:

aylık yarışmamı yapılmaya başlandı :26: hiç haberim yok beni de koyarmısın tabloya canım şubat ayı için :44: mümkünmüdür şartı falan varmı girebilmek için :44:

Birkaç arkadaşımız birbirlerini motive etmek adına ocak yarışı yapalım demişlerdi bizde kilomuz birbirimize yakın olanlardan bir grup daha yaptık maksat motivasyonumuz artsın
Tabiki seve seve senide alırız şubat yarışına nasılsa seninde kilon bize yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…