Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canm bencede gitme hava böle olursa..Ayhh kim gelirde ilaç alır bu karda bahcelere,tarlalara bile gidilmezken
Annemler evet yarın otobüse biner geliriz diyorlar..Sanırım otobüsün daha güvenli oldugunu düşündüler
Evetya bide yakınlarya artık daha da özledim..inan gece boyunca uyuyamadm 4ü gördüm ama sabah 8de kalktım işimi bitirdim tam kahvaltının basındaydık snra cıkıcaktık babam arayıp gelmeyin dedi(
Onlar sabah kalkıp geliris diorlar ama sence eşime baskı yapıp gitsekmi??teyzem çekmeköyde oturuyor.

huuhuuu istanbullu bayanlar fikir verirseniz sevinirim

hahaha elti adayın sende yani..kız eve git kızartma,mantı falan yap yedir onu yedir
inşallah hep böle sürsün arkadaslıgınız..bende çok öptümm

Nereden Çekmeköy'e gideceksiniz? Kar yol durumlarını mı soruyorsunuz?
Eğer öyle ise Çekmeköy tarafında çok kar varmış, bu sabah orada oturan bir arkadaşımla konuşmuştum. Yollarda pek bişey yok gerçi, kar yağışı gece başladığı için geceden tüm yollar tuzlanmış, ana yolların hepsi açık yani.

Yedirdim yedirdim canım merak etme.İlk geldiği gün balık yaptım tavada yağda kızarttım Dün 2 tepsi börek yaptım kıymalı ve peynirli Çayın yanına cips abur cubur çıkardım Bu akşam ton balıklı makarna rus salatası yapıcam hafta sonu da pizza yapcam evde 2 tepsi daha ne olsun.Gitmeden bi de mantı yapmayı düşünüyorum bi de paçanga böreği yedircem ona.En az +2 ye çıkartırım onu hihihihhhiiiii
Ben kaçamak yapmadım ama hiçbirinden... Yapmıcam da...ona aldırayım bende vereyim ortak noktada buluşuruz :)
Canım bence annenler yol konsunda haklı..Bak haberlerde diyor İst.da çalışanlar falan hep toplu taşıma araçlarını kullanmışlar.Önemli olan sağ salim gelmek.Benim patronda gitcekti İst.a kızının yanına.Kızı aradı yollar çok kötü haftaya gelirsiniz diye.Vazgeçti o da.Sen zorlama kocanı bence.1 güncük daha bekle.Sağ salim gelsinler inşallah.

Merhabalar,

Lİsteyi geç gireceğim haberiniz olsun evde değiliz,gece geldiğimde hazırlamış olurum...

İnşallah bol eksili bir listemiz olur...

kötü kızzzzz

ya ben de özellikle de küçük bebeği olan bazı anneler gördüğümde (Manken gibi görünen) onları besleyesim geliyor yağla balla

ya kızlar ben karın kası istiyorum ne güzel bir zamanlar vardı offffffff
şimdi göbeğim yere değiyor

Son düzenleme:
selammm kızlarrrr...yaw bu cuma ne zamann geldiii şoklardayımm....bu hafta yediklerim daha tartıya yansımadı:) kilo bildirimim....

bu hafta:::: 93.7

sporr yokk...

derece alanlarııı şimdidenn tebrikkk ediyorummmmmmmmmmmm......

izmitten gelmeyi düşünüyorduk canım..ama gelmesek daha hayırlı sanki

tamam bebegm haklısın sanırım..oturayım oturduğum yerde..
saçımı basımı topladım,üstüme pijamalarını giydim..salon camım tavandan yere kadar cektim tekli koltugu önüne karı seyrediyorum ama çok sevdigimden de degil uyuz oldugum için gözlerimi diktim bakıyorum

Anammm yazdıklarını okurken ben eridim..tam 2 ay oldu bugün itibariyle hiç aburcubur yemedim
ben hiç pizza yemedim
ben hiç rus salatası yemedim
hatta kıymalı ve peynirli börek bilem yemedim
ben hiç mantı ve paçanga böregide yemedim
valla kendi derdimi unuttum..ahahha anam 45 kilo eltimi olur alsın alsın+3 olsun yarasın tosunuma
Sana da maş canm demek hiç kaçamak yapmadın

Merhabalar güzel bayanlar, kilo bildirimi yapayım, sonra geçmişe bakacağım:

Geçen hafta; 81.7
Bu hafta: 81.3

Giden -400

En azından artı çıkmadığım için sevindim. Yılbaşında aldığım her ay 3 kilo kararım daha ilk aydan gümlemiş oldu böylece Bu hafta 4. haftaydı, bu ay toplamda 2.300 verdim. İlk aylarda 3.5 filan verebilmeyi umut ediyordum, sonraki aylarda 2 civarı verirsem ortalamada 3'ü tuttururum diye. Ama ilk aydan 3'ün altında kaldım Üzüldüm ama yılmadımmmmmm. Şubat daha kısa, daha dikkatli olmam gerekecek.

Bu hafta spor hiç yok, hastalıklar yüzünden malum.

kötü kızzzzz

ya ben de özellikle de küçük bebeği olan bazı anneler gördüğümde (Manken gibi görünen) onları besleyesim geliyor yağla balla

Valla yaşasın kötülük dicem mecbur.Aslında hiç öyle fesatlıklarım yoktur ama elti işte ne de olsa naparsın :) Kızın bi suçu yok tabii.O 45 kilo yani benden 2 tane elti çıkar tam.Ben onun 2 katıyım.Çok zayıf ama çok yemek seçiyor.Mesela soğanlı sarımsaklı hiçbişeyi yemiyor.Pilav yemiyor.Kuru fasulye,maydanoz,mantar vb işte.Tamda bilmiyorum daha neler seçtiğini.O yüzden fazla almamış.Pko su var bide 45 kiloda onu anlamıyorum hiç.
Geçen kv lere gittiğimizde dediler zaten yemek seçiyor falan diye.Benim seçmediğimi de biliyolar ya yiyenle yemeyen belli oluyor dedi ordaki misafirlerden biri.Nasıl ayar oldum var ya.Toplumda bişeyde demek istemedim ama daha çok hırslandım. Şimdiden kıyaslamalar başladı bile.Daha ortada söz yok nişan yok.Bakalım evlencekler mi.Sonrada toparlamaya çalışıyo kadın sen bizim ilk göz ağrımızsın.Senin yerini kimse tutamaz diye.
Şaka bi yana almasın tabii çok kilo istemem ama 45 kilo olmaktan o ve sevgilisi de şikayetçi zaten.Tahta gibi heryeri kemik...

Son düzenleme:
ya kızlar ben karın kası istiyorum ne güzel bir zamanlar vardı offffffff
şimdi göbeğim yere değiyor

ben de yaaa ben de ben deeeee benim hiç olmadı daloki o nasıl bişi hiç bilmiyorum sen yine şanslısın
kilo verince sarkacak diye çok korkuyorum zaten anaaammm :18:

yapmaa cecommm yaaaaaa....gabızım demişsinnn sebepp o işteeee...öyle ağlayıp sorun edersen morel bozukluğu yedirir haftaya dahada çook çıkarr o gabızlığı çözekk haftaya gelirr eksilerrr...ağlama lütfennn....

yaaaa bugün herkezz neden üsgünnnnnn...üzülme sende..anlıyorum seni bende aynı durumdayımm annemlere gidecektim eşyalarımı felan hazırladım aynen sabaha kadar uyku tutmadııı ama sabah bi kalktım karr bastırmışş tipi var oturdumm geriii...sen acıcık sabrett yeme bişi annen gelecekk yaaa ona güsel mamalar yaptırırsın onun yaptıklarında kullanırsınn kaçamakk hakkınıııı....gitmee mutfak tarafa hiçççç:):)

anammmmmmmmmmm bu bizim ocak yarışmasının son bildirimimiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanmıyorum ben bunu tamamen unutmuştummm...iyi aferimmm..ben bu hafta hiç veremedim gibi bişiiii yaw bu tatilde benim ev hep doluydu ee tabikii mutfakda doluyduuuu ben öyle sizin gibi yapıp yiyememezlik yapamıyorum acık acık yiyorumm hele cipssse hiçç dayanamıyorumm...kardeşim geldiğinde bir poşettt cips le gelmiştiiiii..yedik yedik bitmedi hala daha varrr:)çekmecede örtülerin altına saklıyorumki gözüm görmesin diye

evet bugün 2. günüm ve dikkatli olmaya devam tartı bozuk olduğu için 100 kg diyorum bakalım ne olcak...önce tartıyı halletmem gerek..bi ay sonra eşim 3 kg giderse hediye alcaz diye anlaştık:) motivasyon şart..şimdiden herkesi kutluyorum..iradeniz için...

canımmmm sakın takılma söylenenlere sen kararını verdin vereceksin fazlalıklarını. ama sakın bırakma devam et. gecen sene aynen bende elti söz konusu olunca gaza geldim vermeye başladım kiloları bozulunca nişan motvasyonum düştü galiba. resmen düğünde anneleri gibi gezmeyeyim diyordum kendi kendime. şimdi konsantre ol at kiloları görsünler yiyeni yemiyeni. yedirirsin o lafı olur biter.

meryy canım benim küçük emrahh moduna girmişsinn ben gibiii benim hiç pizzam olmadııı kötü bişi diyimmi ben bu haftaaa hepsinden yedim ama asla tavsiye etmiyorum hele benim tartıya daha yansımadııı...haftaya ne olurum bilemem artılarda olmaktan korkuyorumm.... bide benim çook pis bi huyum varrrr git gide alışkanlık haline gelmeye başladı kaçamak yapıyorum yaa hemen onu çıkarma isteği oluyorr..direk mide bulantısı yapıyorrr...ama artık ne kaçamak yapıcam nede çıkarmaa az kaldı tatil bitince kardeşim gidince herşey eski haline dönecekkk..

ben de ilk başladığımda ayda 1 kaçamak yapıyordum fast food ne bileyim aklıma gelipte ay içinde yiyemediğim bişi. birde kıyafet hediyelerim vardı. sonra dağıldım yazlığa gidince dönünce de toparlanamadım.

ben de yaaa ben de ben deeeee benim hiç olmadı daloki o nasıl bişi hiç bilmiyorum sen yine şanslısın
kilo verince sarkacak diye çok korkuyorum zaten anaaammm :18:

senin sarkmaz benim hamile iken göbüşüm fena catladı hatta dağıldı. zayıfladıkça az daha iyi oluyor ama sarkıyor yne de. senin hem de yaşın küçük spora ara vermezsen hiç bişicik olmaz. ilk karın kaslarınla tanısırsın 7 li kilolarda eminim.

bravo sana 2.300 az ama yol aldığının göstergesi kış ortasın da bence çok iyi bir rakam 3 vereyim derken 3 alanlarda var(misal ben). 7 lere ne kaldı. buluşmamızda manken gibi olacaksın tanımazsın bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…