teşekkür ederim yenacığım..insallah devam eder...
inan bugün ebruya yazınca düşündümde ben hiç kaçamak yapmıyorum..
yılbasında bile hersey kızartma diye corba salata yemiştim..
hatta ne börek,ne pasta,ne pizza..hatta ekmegi bile sabahları yiyorum sadece.
sanırım insani ölçülere indikçe bukadar vermem imkansızlaşır..
Teşekkür ederim annemler geldi yarın bana gececekler henüz göremedm ama mutluyum..
Acaba bendeki degişimi farkeder,mutlu olurmu?
inşallah görürsün papatyacım..ben glifor içiyordum dr. bu ay glukofen yazmıs.gerci ikisininde amacı aynı..
850mg sabah aksam yemeklerle beraber içiyorum ben..ve de bol bol su günde 3 lt ye yakın su içiyorum.
ayy evet bu ay böle olmus iddiadasım...ne çok sevindim bir bilsen...
insallah sende versen bende en az ben varmıs kadar mutlu oluyorum
iiki sizleri tanımısım..bulmusum..iiki iddiadaşım olmussun
ayhh ağlayasm geldi resmen ben ilk defa bu işi bu kadar sıkı götürüyorum,pes etmeden,kaçamaksız..
ama bu sefer bebegim için yapıyorum..okadar çok istiyorumki senn gibi tatlı bir anne olabilmeyi
İsmi lazım değil takımında bir eleman acaip kilo veriyor istikrarlı bir şekilde.. çok fena hasetleniyorum..:18::18:
Bir insan düzenli nasıl verir her hafta 3-5 anlamıyorum..
teşekkür ederim yenacığım..insallah devam eder...
inan bugün ebruya yazınca düşündümde ben hiç kaçamak yapmıyorum..
yılbasında bile hersey kızartma diye corba salata yemiştim..
hatta ne börek,ne pasta,ne pizza..hatta ekmegi bile sabahları yiyorum sadece.
sanırım insani ölçülere indikçe bukadar vermem imkansızlaşır..
Teşekkür ederim annemler geldi yarın bana gececekler henüz göremedm ama mutluyum..
Acaba bendeki degişimi farkeder,mutlu olurmu?
sizlerden duymuştum sabah akşam içildiğini ama ben kendi kafamdan içmeye başladım ya bir yan etki filan görmeyim diye günde birtane içiyorum zamanla 2 ye çıkarırım.
meryemciğim inşallah hedeflediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın ve hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah
Anladım canm evet zamanla artırsan daha ii olur..ben içmeye basladıgım ilk 1hafta 10gün mide bulantısı,agız acılığı,hayattan soğuma yapmıstı anlayacagın..yeni yeni alıstım..
İnsallah papatyam ne güzel bir dua bu...seninle beraber kavusurus insallah
Beyzuşum,canım geldinmi.? çok özledim seni..
Ben de özledim canım....
Memleketteyim...Yarın;liseden beraber mezun olduğumuz arkadaşlarımızla buluşmamız var...Ankara'dan bile gelen arkadaşımız oldu.Ben gelmesem olmaz;alt tarafı 2 saat mesafedeyim..
Kar başlamadan geldim...Burası çok soğuk.Ayazdan kar yağmıyor.Biraz yumuşasa döktürecek sanırım.Biraz yağıp duruyor.İstanbul;benim arkamdan hüzünlenip beyazlara bürünmüş....
yok canım bırakmamGünaydınnn,
Yst,çok geçmiş olsun evde yalnız minik çocuğunla olman seni nasıl korkutmuştur Allah bir daha yaşatmasın canım..
Ayşe,düzeldimi emir.? umarım düşmüştür ateşi..
tebessüm, çok duygulandım ama gidiyor olmana.Hayırlı yolculuklar diliyorum.yeni hayat,yeni mekan yaşamınızda farklı bir dilim oluşacak..Gönlünüzce geçer inşallah...bizi bırakmayacağını umuyorum..eğer bizi isteyerek unutursan sana diyorumki verdiklerini geri alasın tebessüm..:)))
umutttt,düzelmenize sevindim..sizi bayağı süründürdü pis bakteriler.. ( oğlumun deyimiyle reklamda var bakteri lafı ordan öğrenmiş hatta geçende çıktığında bööööö yapıyyordu tv.ye doğru nedeni bakterileri korkutuyormuş..)
Derin,inşallah iğneye falan gerek kalmadan atlatırsınız..Artık ağlaya,sızlaya ilacını içirmeye çalışıcaksınız nazlı hanıma..
Sanki hasta birileri daha vardı unuttum ben..Eğer öyleyse atladıysam Kusura bakmayın...
Banucuğum,beni merak etmişsin inan tatil olduğundan beri misafir eksik olmadı dün çıkabildik evden kaçtık kimse gelmeden.:)))
Bugün evlilik yıldönümümüz.:) Bu hafta plan yaptık her gün doluyuz .:)
İlknur cuğum, oğlunun uyku konusunda endişelenme, inan benim kızımda öyleydi..Çok kalitesiz uykusu vardı..Ayrıca sünnet olayı etkilemiştir basit birşey değil sonuçta. ben çoğu erkek çocuğunun etkileneceğine inanıyorum...
Yakında düzelir sen endişeni yansıtmamaya çalış..
peynir altı suyunu sakın dökmedoktora sordum canım iştah açar dikkat edeceksin dedi dedi..bende gece yatmadan içmeyi düşünüyorum bugün alıcam ilaçları.
bugün biraz daha iyiyim canım..sende ihmal etme tahlillerini tedavini..erken teşhis önemli.bende cildieye gitmesem belkide daha fırlardı değerlerim..2 aydır diyetteyim kansızlık ve b12 vitaminsizliği sıkı diyetlerde oluyomuş.sanıyorumki tsh yükselmesinide b12 ile kansızlık tetikledi.en kısa zamanda endokrine gideceğim.
çok geçmiş olsun yağmurgözlü.inş sonuçların iyi çıkar.
çalışırken börek poğaça açma çok yerdim.birde masa başı iş olunca popo yayıla yayıla bi oldu tabi.keşke zamanında bi dur deseydim..ilk defa bukadar ciddi diyet yapıyorum..eşim bile diyo ilk defa seni bukadar azimli gördüm.bi gün kaçırdığım zaman diyeti bırakmıyorum ertesi gün dewam ediyorum yine..böyle böyle veriliyo kilolar inş sende verirsin kiloları..peki sporsuzmu verdin kilolarını
bende bi parça yiyorum üstünede su içiyorum yer kalmıyo midede :) birde dönem dönem ataklarım oluyo bigün canım hiç bişey istemezken diğer gün dolapta ne warsa mideme indirmek istiyorum tatlı tuzlu acı tatlı ekşi farketmiyo ne pisboğazlık bendekide :)
slm turnal.iyi olmaya çalışıyorum diyim..sen nasılsın
inş tahlil sonuçların iyi çıkmıştır canım.
görüşürüz canım güle güle iyi tatiller
hoşgeldin leah.inş hepimiz eksiliriz
geçmiş olsun canım..sigara bırakmak kilo aldırıyo diyolar ama eşimde bıraktı sigarayı 3 aydır içmiyo.15 yıldır 2 günde bir paket içiyodu.first sakız çiğniyo yemekten sonra..ilk başlarda zor oldu ama şimdi iyi.göbeği war ama diyet yapmıyo o ayrı :) sen yap diyetini diyo
geçmiş olsun.reglken insanın iştahı çok açılıyo ya.kime neyse sanki biz bilincindeyiz diyet yapmanın.
merhaba sutem.Daha fazla kilo almadan farketmişsin 8 kiloyuda verirsin..spor yapıyomuydun önceden
saol canım inşallah düzelir
yiyip yiyip kilo alamayanlar dedinde aklıma kız kardeşim geldi benden 3 yaş küçük.gece gündüz habire yerdi kilo milo almazdı bi ara iştah açıcı şurup alıp yemeklerine koymayı düşünmüştüm :)
çok geçmiş olsun
canım suya limon sıksan ılıkça içsen belki miden bulanmaz.
çok geçmiş olsun inşallah hastanede yatmasına gerek kalmadan iyileşir kızın.
çok geçmiş olsun tekrardan canım.inşallah temiz çıkar sonuçlarınız.
bende sütten peynir yaptığımda suyunu döküyodum..ekmek yapmak için kullanayım güzel fikirmiş canım.
banada öyle oluyo arada..hayattan sıkılmış bi şekilde kolumu kaldırmaya bile üşeniyorum nerdeyse..sanırım kış ayı olduğundan canım
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
tahlil sonuçların nasıl çıktı canım
internette baktımda şimdi 5 fincandan fazlası zarar verebilir diyo.günde 2-3 fincan iyiymiş.
hoşgeldin semirancım
canım inş aranmazsında işten çıkarmazlar.her işte vardır bi hayır bide böyle düşün bozma moralini.bizdede kredi borçlar bi dünya sadece çalışan eşim bende çalışamıyorum oğlumdan dolayı.bi taraftan iş ilanlarına bak istersen söylentilerin aslı var ise.
o kadar kişinin işten çıkması kötü olmuş yazık insanlarakızlar tek tek alıntı yapamadım saolun hepimiz
ben yokum ama 43 kişi çıkarıldı o yüzden kendime sevinemiyorum
ve bu insanların en az 30u istanbulda ailesinden ayrı yaşıyo bekar evinde kalıyo
işlerine güvenip borç yapıyolar ev kirası ve yiyeceği var bilmiyorum çok kötüyüm
acayip midem ağrıyo
sağol canım hayırlısıslm kızlar geldim salak salak baktım okudum ama yazacak tek bişey bulamadım. bulamadımdan ziyade kelime üretemedim. tuhafım yani.
ne olcak bu diyet işi bilmiyorum. bugün karataya başlama kararı aldım. bakalım belki daha faydalı olur.
yena sağol canım.
tebessüm allah hakkınızda hayırlısını versin güle güle gidin.
sağol canım girerim ara araiyi akşamlar güzeller
tatil olunca pek giremez oldum kızlardan bana sıra gelmiyor anneanne babaanne teyze geziyoruz biraz da kar kış demeden
diyetse 2 gündür epey gümledi akşam yemesem de kurtaramam durumu sanırım tek tesellim bugün yarım saat yürüdüm karda çok zevkliydi
hasta olan hastası olanlara geçmiş olsun
ayşem senin de hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun canım
tebessüm sana da kolay gelsin özletme kendini çabucak yerleş dön topiğe
yenacım evllilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah bir ömür ayırmasın inşallah canım
ececim de gitti annesine güle güle gider gelir inşallah
dün o kadar çok kar yağdı ki ankarada anlatamam kızalr ama çok güzeldi gece 11 de çıktık kızlar ve eşimle kardan adam yaptık kartopu oynadık
kara turp u oy dolma gibi kabuğunuda soy içine oyuğa bal koy bir kapta beklesin bir gece tabağa su salıyor onu iç günde 2-3 kez 1 çorba kaşığı iç öksürüğe birebirtekrar geçmiş olsun bu yıl ki salgında çok farklıymış henüz adı bile konmamış doktor öyle söyledi. ökrüğün 1 aya geçmez dedi haklıymış.ilaçlar midemi mahvetti herseye hassasiyet oluştu özellikle kokulara karşı..ialç içmiyorum zencefilli bir karışım aldım öksürük için tadı çok kötü ama kullananlar çok memnun 15 günde öksürük filan kalmıyor bronşları açıyormus. Tadı da çok iğrenç 1 kere yedim ama bir daha cesaret edemiyorum.Rabbim dermansız dert vermesin...
geçmiş olsu hastalık her yerdensaldırmış umarım çabuk toparlarsınızDoktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....
umarım ilaçlar fayda eder çabucakcheri dalokaysmom sutem leah geri dondugunuze sevindim hosgelmissiniz
leah geçmiş olsun
yagmurgozlu Sanada geçmiş olsun
unuttuklarim varsa kusura bakmayın telden okuyorum fırsat buldukça sonradan ne okudum unutuyorum
yenacim evlilik yildonumunun kutlu olsun nice yıllara insallah
bu gün 80 dakkk yürüdüm oncedende 205toplam 285dakkk ama kg vermemisimdir dün eltimin çağırdı patateli kofte yapmış gaziantepli arkadaşı insan gibi yemedim siz anladınız bu günde kendimi iyi hissediyorum kan sonucumu geldi 100mikrogram içiyordum dr 1gün 100 ertesi gün 75 iccekmisim 8hafta sonra kontrol olcam insallah hep bu gün gibi iyi olurum rahatladım mayistada Szintigraphie cekilcem hayirlisi olsun artık
tombulkelebek geçmiş olsun cnm aklıma geldikçe yaziyorum
şimdi nasıl barış bu ara salgın var ishal kusma umarım öyle değildirGüzel temennilerde bulunana arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...Çok zarifsiniz...
Dün ailecek dışarıdaydık çok güzeldi..:)
Yeni açılan hoş bir mekana gittik çocuk bölümüde var ve çocukla ilgilenen yardımcılar var.. oğlan deli gibi kudurdu orda.. pislendi,terledi diye eve geldiğimizde yıkadım onu...
Süt içti falan uyuyacak artık ondan sonra foşşş diye ne varsa içinde hepsini çıkardı halı,koltuk battı her taraf...
Yeniden yıka, halı sil,koltuk sil, çok güzeldi herşey dün..:))))
Umutttçuğum çok tatlısın ..
bu ara hastalık böyle kzımda 10 gün antibiyotik içti burun geçmedi dr. a götürdüm bu mikrop böyle dedi naso... sprey verdi bir kaç gün kullan dedi daha yeni yeni bittiArkadaşlar yarın ne gösterecek tartı merak ediyorum. Bu hafta iştahım yoktu, bazı günler gerçekten çok az yedim ama dün dışarıda olmayacak bir şey yedim. Misafir ağırlanıyor, tatlılar pastalar pişiyor, bir çatal tadına baktım. Yani dengesiz bir hafta oldu. Geçen haftaki eksiler de yağ değil su kaybı olduğu için geri gelmiş olabilir, merak içindeyim. Bugün sabah tartılacaktım kendi kendime merak ve gerilim yaratmak için tarılmadım
Durumu da tam düzeltemedim, bende düzelmeyen başağrısı, sürekli sümkürme, burun kanaması var ilaçlara rağmen, sinüsler fena iltihaplanmışÇocuklar da epey düzelmişti, babaanne dedeleri burada olunca sağa sola gidildi ( Kız fena öksürmeye başladı, oğlanın da burnu hor hor çeşmesi gibi
............
Yenacığım, unutulmayacak bir yıldönümü olmuş işte, daha ne istiyorsun? Tekrar kutlarım :))
inşallah tez zamanda verisinkızlar beni bir heyecan sardı sormayın yahu hava yine bozdu ama bu kez sanırım olacak. 7 li kilolar için sabırsızlanıyorum. tabi önce bir 9 lardan kurtulayım da. umarım brkaç hafta sonra tekrar 8 lerin zorlu yollarında olurum.
nasılsın çocuklarından ayrımısın halaMerhaba hanimlar,
Sessizce gitmistim ama geri döndum yaklasik 6 haftadir Türkiyedeydim net imkanim da yoktu
94 kilo gittim 99 kilo döndum nasi ama e tabi normal
yok özlemisim ekmek kadayifi yok hasret gidereyim kunefe derken verecegim yerde alarak geri döndum sorunlar dertler ayni beni beklemede
guzel olan bir sey varsa o da is bulmus olmam haftaya onunla birlikte bir duzene girmem sart yoksa 100 u görmem an meselesi
çok iyi ihtiyaten kontrol istemişlerdir şükür temiz çıkmışBugün bizde tahlillerimizi tekrarladık çok şükürler olsun yüksek sonuçlarımız düşmüş Dr korktuğumuz şey değil ama genede kontrol edicez lenf bezlerini dedi bir ay sonra tekrara çağırdı.Çok şükürler olsunki üstümüzden büyük bir yük kalktı Allahım kimselere dermansız dert vermesin....
Pazartesi ayça kayanın dietine başladım ama iki gündür tam anlamıyla iyi gidiyor diet başladığımda 106.5 çıkmıştım bakalım yarın bir fark olucakmı?
Bu arada hemoroid problemi yaşayanınız varmı ben çok kötü durumdayım hem çok acıyor hemde kanama var rahatlamak için fikri olan var hemde kabız olmamak için muhakkak sebze tüketiyorum ama çok az yağ kullanıyorum acaba ondanmı?
HAFTANIN 1.si __________- 1.9 kg. _________________Cherry_pie..
HAFTANIN 2.leri ________ - 1.2 kg. ___________merry,akabe,efsunlu..:81:
HAFTANIN 3.leri ________ - 1 kg. ____________TozToprak,fadime02..:124: :81: :122:
AYIN 1.si ________ - 4.5 kg. _________ merry...
AYIN 2.si ________ - 4 kg. ________ TozToprak..
AYIN 3.sü ________ - 2.6 kg. _________ ece78...
Sporcular
Akabe.........300 dk.:81:
İlknur83.......300 dk.:81:
toksin.........285 dk..:81:
dermanabla..240 dk..
TozToprak....215 dk..
Derin ...........210 dk..
asumanzeynep..150 dk..
ejje................105 dk..
Efsunlu.............90 dk..
YENA...............80 dk..
eterya.............75 dk..
gulma............ 50 dk..
İsmi lazım değil takımında bir eleman acaip kilo veriyor istikrarlı bir şekilde.. çok fena hasetleniyorum..:18::18:
Bir insan düzenli nasıl verir her hafta 3-5 anlamıyorum..
Slm kizlarrrr
Koskoca bir ayda vere vere 700 gram vermisim yuhhhhlar olsun bana hatta puuuuuuuu bana
o tarafta kar çok canım bence gitmeyinEvet canm bencede gitme hava böle olursa..Ayhh kim gelirde ilaç alır bu karda bahcelere,tarlalara bile gidilmezken
Annemler evet yarın otobüse biner geliriz diyorlar..Sanırım otobüsün daha güvenli oldugunu düşündüler
Evetya bide yakınlarya artık daha da özledim..inan gece boyunca uyuyamadm 4ü gördüm ama sabah 8de kalktım işimi bitirdim tam kahvaltının basındaydık snra cıkıcaktık babam arayıp gelmeyin dedi(
Onlar sabah kalkıp geliris diorlar ama sence eşime baskı yapıp gitsekmi??teyzem çekmeköyde oturuyor.
huuhuuu istanbullu bayanlar fikir verirseniz sevinirim
hahaha elti adayın sende yani..kız eve git kızartma,mantı falan yap yedir onu yedir
inşallah hep böle sürsün arkadaslıgınız..bende çok öptümm
bende eskiden nasılda vardı bendede a dümdüz derlerdi valla şimdi off iğrençya kızlar ben karın kası istiyorum ne güzel bir zamanlar vardı offffffff
şimdi göbeğim yere değiyor
hastalık ve ilaçlar ödem yapar canım biliyorsunMerhabalar güzel bayanlar, kilo bildirimi yapayım, sonra geçmişe bakacağım:
Geçen hafta; 81.7
Bu hafta: 81.3
Giden -400
En azından artı çıkmadığım için sevindim. Yılbaşında aldığım her ay 3 kilo kararım daha ilk aydan gümlemiş oldu böyleceBu hafta 4. haftaydı, bu ay toplamda 2.300 verdim. İlk aylarda 3.5 filan verebilmeyi umut ediyordum, sonraki aylarda 2 civarı verirsem ortalamada 3'ü tuttururum diye. Ama ilk aydan 3'ün altında kaldım Üzüldüm ama yılmadımmmmmm. Şubat daha kısa, daha dikkatli olmam gerekecek.
Bu hafta spor hiç yok, hastalıklar yüzünden malum.
o ergen kız hayalleri hepimizde var bence bendede var vallaBala karıştırıyorum canım ben de karabiber, limon suyu da ekliyorum, bir de zeytinyağı ile deneyeyim... Zararı olmaz nasıl olsa...
Eeeee boşuna mı diyoruz BGA diye :))) Sağol canım, daha iyiyiz bugün.
Geçmiş olsun canım. Sporuna da bravo diyorum gözlerimi açaraktan.
Banu minik Ayşe için çok sevindim, gözünüz aydın. Biz de sizinle bir oh dedik :))) Acile giden de minik Ayşe sandım ilk, demek bizim Ayşe, stesten mi oldu acabaBöbrek taşı mı, safra kesesi mi? Merak ettim. Umarım en kısa zamanda iyi olur...
Banu kabızlık kronikse, bence, iki konuda ya da ikisinde birden yanlış bir durum vardır; ya hormonal sebepler (pko, insülin direnci vb.) ya da beslenme. Sen kar kalkar kalkmaz gidip tahlillerine baktır, doktorlarınla görüş arkadaşım. O zaman fıstık gibi gidecek bak herşey...
Ne demezsin canım; ne manken ne manken :)) Ama şu bir gerçek azıcık bile gitse ama istikrarla gitse, devamlı gitse gene iyi. Ama bu kadar yavaş devam edersem 60 yaşlarında filan ideal kiloma geleceğim. Zaten ayda 3 kilo gibi mütevazi bir hedefim vardı, onu bile tutturamadım ilk aydan. Ama tuhaf bir şekilde umudum var kendimden.
Eh ben de düğün motivasyonu var Mutlucuğum; aynen senin gibi anneanne modeli elbiselerle dolaşmak istemiyorum, zaten kırk yılda bir giyinip süslenmek için fırsat çıkıyor, boşa gitmesin bari.
Galiba bizi hep Holywood filmleri mahvetti. Hani esas kız çirkin (aslında bakımsız) ya da şişmandır, sonra balo filan olur metamorfoz geçirir, süslenip öyle bir edayla iner ki merdivenlerden, herkesin nutku tutulur... Öyle bir efekt vermeye hevesleniyor insan bilinçaltından. Ahahahaha yaş 37, hala ergen kız tripleri :)
Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş kızım. AyrılmasaydınızYalnız ben böyle salyangoz hızı ile devam edersem 60 yaşında filan alırım o 36 beden taytı :)))
üşütme ya bu havada cammı silinirumut ben seni başarılı buldum canım hem ocağın bitmesine 4 gün daha var az daha gayret edersen 3 e yaklaşırsın bence
şubatta artık ben de vermek istiyorum şu tatil bitsin hele bi
bugün kızlarım yok yine teyzede mahsur kaldılar ankara yine yoğun kar altında
ben de işe güce verdim kendimi cam sildim perde yıkadım
ama eşim gel sana yemek ısmarlayım dedi 3 den sonra çıkacağım ben az daha çalışayım da bari peşin harcayım kalorileri
ay nasıl daynıyorsuznuz eşim bir kere gitmişti erzuruma valla dayanılır gibi değil demiştiSağol canım.Hemen faceden buldum oyunu bakalım nasıl birşeymiş sudoku oynuyordum bulmaca falan çözüyordum umarım bu da işe yarar
Bu ayça kaya diyeti nasıl ki canım ben okumadım sanırım kaçırdım :26:
Ben erzurumdayımen son -33 teydik
hay maşşallah yarışmaya bak ya yarışınca bu kadar verdiysek yarışmasak ne yapacaktık biz kızlarOcak Yarisinin Sonucu
ASUMANZEYNEP 79.6kg 79.5kg= 100gr
ILBATUM 76.4kg 74.8kg= 1.6kg
3MELEGIMVAR 72.5 izinli
TOKSIN 69.3kg 72.2kg= 2.9kg
TEBESSUM 80.1kg 79.2kg= 900gr
Ocak Yarisinin 1.cisi
ILBATUM
ellerine emeğine sağlık canımHAFTANIN 1.si __________- 1.9 kg. _________________Cherry_pie..
HAFTANIN 2.leri ________ - 1.2 kg. ___________merry,akabe,efsunlu..:81:
HAFTANIN 3.leri ________ - 1 kg. ____________TozToprak,fadime02..:124: :81: :122:
tüm kilo verenleri tebrik ederim
Ben de özledim canım....
Memleketteyim...Yarın;liseden beraber mezun olduğumuz arkadaşlarımızla buluşmamız var...Ankara'dan bile gelen arkadaşımız oldu.Ben gelmesem olmaz;alt tarafı 2 saat mesafedeyim..
Kar başlamadan geldim...Burası çok soğuk.Ayazdan kar yağmıyor.Biraz yumuşasa döktürecek sanırım.Biraz yağıp duruyor.İstanbul;benim arkamdan hüzünlenip beyazlara bürünmüş....
ne güzel keşke bende buluşsam arkadaşlarla ama herkez bir yere dağıldı
evet canm bi çok arkadasım öle dedi..bende kalbime tas bastım oturdum bu gecenin geçmesini beklıyorum.Artık annemler gelir yarın..o tarafta kar çok canım bence gitmeyin
evet canm bi çok arkadasım öle dedi..bende kalbime tas bastım oturdum bu gecenin geçmesini beklıyorum.Artık annemler gelir yarın..
tebessüm hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?