Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence annen farkı farketmez çünki bizlerin kilosu fazla olduğu için üçü beşi farkettirmiyor gerçi senin ki 10 kilo ama daha farkedilmez heralde

Canım bende inan iyiki sizleri tanımışım diyorum her gün
İnşallah rabbim sanada en kısa zamanda o güzel duyguyu yaşamayı nasip eder ama önce biraz daha kilocuklardan gitsin Meryemciğim en azıdan hamilelikte de az da olsa geri alsana biz nasilsa yine buralardayız sen yeterki o mucizene kavuş inşallahhhhhhhhhh.
Rabbim bebek özlemi çeken bütün buradaki güzel Anne Adaylarına nasip eder inşallah bebek sahibi olmayı .... Aminnnnnnnnnn

İsmi lazım değil takımında bir eleman acaip kilo veriyor istikrarlı bir şekilde.. çok fena hasetleniyorum..:18::18:
Bir insan düzenli nasıl verir her hafta 3-5 anlamıyorum..

Valla yaaa epten aykırı gidiyor beyaw
Hayır bizde bilsekta 3er 5er değilde 1er 1er seksek peşinden
Artık nasıl bir psikolojiyse her gün dua ediyorum Allahım ne olur artık tartıda da bir fark göreyim zayıflayayım diye Hatta cığır açtım resmen millet önemli şeyler için adak adar bende dün kuran okurken kendi kendime Allahım ben baya bir zayıflayayım 40 yasin okuyacağım derken buldum kedimi nasıl aklımı bozduysam otur KVye akıl fikir için dua et ne bileyim başka daha önemli birşey için dua et ama yooook o an bil kiloya takılmışım adağımda ona göre oldu
Allahtan zayıflarsam bir tepsi baklava dağıtacağım diye adak yapmadım valla iki bana bir sana olurdu kesin dağıtımıda

Anammmm sıyırıyorum Allahım sen sonumu hayır eyle

10 kg. vermişsin kesin farkederler..

Anladım canm evet zamanla artırsan daha ii olur..ben içmeye basladıgım ilk 1hafta 10gün mide bulantısı,agız acılığı,hayattan soğuma yapmıstı anlayacagın..yeni yeni alıstım..

İnsallah papatyam ne güzel bir dua bu...seninle beraber kavusurus insallah

inşallah canım inşallah tez vakitte bizde yavrularımıza kavuşacağız
bendede biraz bulantı ve afedersiniz ishal yaptı ama eczacıda yan etkilerinin 1 hafta içinde geçeceğini korkmamam gerektiğini söyledi

Beyzuşum,canım geldinmi.? çok özledim seni..

Ben de özledim canım....

Memleketteyim...Yarın;liseden beraber mezun olduğumuz arkadaşlarımızla buluşmamız var...Ankara'dan bile gelen arkadaşımız oldu.Ben gelmesem olmaz;alt tarafı 2 saat mesafedeyim..

Kar başlamadan geldim...Burası çok soğuk.Ayazdan kar yağmıyor.Biraz yumuşasa döktürecek sanırım.Biraz yağıp duruyor.İstanbul;benim arkamdan hüzünlenip beyazlara bürünmüş....

Ne güzel, değişik bir gün olacak senin için...umarım çok iyi geçer...
bizde bir iki kez buluşmuştuk öyle..İlk karşılaştığımızda acık hanım hanım takılıp sonra hemen o yıllara dönmüştük kıkır kıkır haller çok eğlenceliydi..
Her seferinde yine yeniden buluşalım diye sözleşmemize rağmen gerek mesafeler gerekse hayat gailesi nedeniyle sürekliliğini sağlayamadık buluşmaların..
İyi eğlenceler tatlım...

yok canım bırakmam
aman sende bedua etmişsin resmen kız zor verdim almam inşallah
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
dede nine oluncada torunlarla kutlarsınız inşallah
peynir altı suyunu sakın dökme
hem bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyorçok faydalı
hemde okuduğuma göre pastanelerde pogoçanın yumuşacık olmasını peynir altı suyu ile sağlıyorlarmış
bende kepekli ekmek yaptım süper oldu
o kadar kişinin işten çıkması kötü olmuş yazık insanlara
sen iyiki yokmuşsun çıkarılacaklar arasında
emir nasıl oldu
geçmiş olsun hastaymışsın şimdi nasıl oldun

sağol canım hayırlısı

sağol canım girerim ara ara

kara turp u oy dolma gibi kabuğunuda soy içine oyuğa bal koy bir kapta beklesin bir gece tabağa su salıyor onu iç günde 2-3 kez 1 çorba kaşığı iç öksürüğe birebir
beni başladımı ilaç fayda etmez onu yapmazsam bir ayöksürürüm

Doktordan geldim simdi. Ortanca 39,5 ates. Ben de sinuzit... Bi iyilesemedik.. Kizim da kayak kampina gitmisti okuldan, iki gundur kusuyormus... Bakalim nasil gelecek.. Bu aksam donuyor... Sefalet....
geçmiş olsu hastalık her yerdensaldırmış umarım çabuk toparlarsınız

umarım ilaçlar fayda eder çabucak
sende guatr vardıda sen bukadar kiloyu nasıl verdin valla bravo

şimdi nasıl barış bu ara salgın var ishal kusma umarım öyle değildir
bu ara hastalık böyle kzımda 10 gün antibiyotik içti burun geçmedi dr. a götürdüm bu mikrop böyle dedi naso... sprey verdi bir kaç gün kullan dedi daha yeni yeni bitti

inşallah tez zamanda verisin
nasılsın çocuklarından ayrımısın hala
iş konusu çok iyi oluş tebrikler

çok iyi ihtiyaten kontrol istemişlerdir şükür temiz çıkmış

yağsızlık kabız yapar kuru kayısı kuru erik daha faydalı çörek otuda çalıştırı bağırsağı
hemoroit için bence dr. a git ilk evrelerde ise ilaçla tedavi edilir benimki gibi ilerlerse ameliyatsız kurtulamıyor insan
sıcak suya oturma banyosu iyi geliyor

iyi geceler
yenacım ellerine sağlık canım
ne başarılı bir ay olmuş benim için kocaman 100 gr vermişim
dereceye girenleri de tek tek tebrik ederim

Slm kizlarrrr
Koskoca bir ayda vere vere 700 gram vermisim yuhhhhlar olsun bana hatta puuuuuuuu bana

HAFTANIN 1.si __________- 1.9 kg. _________________Cherry_pie..

HAFTANIN 2.leri ________ - 1.2 kg. ___________merry,akabe,efsunlu.. :81:

HAFTANIN 3.leri ________ - 1 kg. ____________TozToprak,fadime02.. :124: :81: :122:

AYIN 1.si ________ - 4.5 kg. _________ merry...

AYIN 2.si ________ - 4 kg. ________ TozToprak..

AYIN 3.sü ________ - 2.6 kg. _________ ece78...

herkez tebrik edyorum kızlar azmimizden dolayı inşallahh yaza çıtır oluruz hepimiz
yena ellerine sağlık teşekkür ederim

Son düzenleme:
İsmi lazım değil takımında bir eleman acaip kilo veriyor istikrarlı bir şekilde.. çok fena hasetleniyorum..:18::18:
Bir insan düzenli nasıl verir her hafta 3-5 anlamıyorum..

Kimmiş o çok merak ettim :26:

Slm kizlarrrr
Koskoca bir ayda vere vere 700 gram vermisim yuhhhhlar olsun bana hatta puuuuuuuu bana

Ben hiç verememişim tabiii emek yoksa yemekte yok normaldir kendim için konuşuyorum hiçbirşey yapmadan habire yiyorum sonra da hiç kilo veremedim diye üzülüyorum emek sarfetmek lazım

o tarafta kar çok canım bence gitmeyin
ya kızlar ben karın kası istiyorum ne güzel bir zamanlar vardı offffffff
şimdi göbeğim yere değiyor
bende eskiden nasılda vardı bendede a dümdüz derlerdi valla şimdi off iğrenç
hastalık ve ilaçlar ödem yapar canım biliyorsun
bu ara uyumadın uykusuzlukta ödem yapar ve kilo vermeni durdurur
o ergen kız hayalleri hepimizde var bence bendede var valla
üşütme ya bu havada cammı silinir

ay nasıl daynıyorsuznuz eşim bir kere gitmişti erzuruma valla dayanılır gibi değil demişti
allah kollık versin

Sizlere doyum olmaz güzellikler ben gidip yatayım da şu hayatımı bir düzene sokayım yarın sabah tartılıcam bakalım 1 günde kaç gr verebilmişim

biliyorsunuz eşimle kuveyte gideceğiz şubat 8 de
bu hafta öğretmen atamaları başladı
sonuşlar 3 şubatta açıklanıyor
göreve 6 şubatta başlanıyor
ben 2 senedir giriyorum bu sene puanım fena değildi önümde 133 kişi var ve 110 kişi alacaklarmış fizikçi yani bu atamada heryere giderim diyede işaretlediğim için muhtemelen atama olacak

ama bu durumda eşimle gidemiyeceğim staj kalkınca ancak ücretsiz izin alabiliyomuşum eşim yurt dışında olduğu için

aile tamamen dağılacak diyor eşim ama bu fırsat kaçmaz biraz daha taş basarız bağrımıza diyor

hayırlısı bakalım inşallah olur kzızım büyüdü evde oturmaktan sıkıldım ama dersaneler artık benim gibi tecrubeli öğretmene iyi para vermek yerine ucuza stajer çalıştırmak istiyor hemde çalışma şartları ağır haftada 6 gün bazen 7 gün sabah 8 akşam 8 birde evde deneme sınavı test yazması var
o yüzden devlet istiyorum

hakımızda hayırlısı olur inşallah
ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
bavul bile toplamaya elim gitmiyor dondum kaldım

tebessüm hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım

sağol canım bende öyle dua ediyorum ama bir yandanda atama olsun diyorum çünkü zor şartlarda çalıştım
kızım sayfa açtırtmıyor gündüz bende gece 11 gibi onu uyutup derse başlıyordum gece 3-4 e kadar sabahta 8 de kalkıyordum mecburen kızımla
bir sene boyunca uyku diye öldüm resmen
gece uykum açılsın diye nekadar aburcubur varsa yedim kilo veremedim aldım
emeklerim boşa gitsin istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…