Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm hayirlisi olsun senin için aklıma gelince kuvvet için skyp adresi Aldinmi

Canım Rabbim hayırlısı neyse onu getirsin önünüze inşallah... Aminnn
Gerçekten de işiniz zor ama inşallah en güzel kararı verirsiniz

Kızlar size doyum olmaz ama bana müsaade kücük cadı hala uyumadı onu uyutup bende yatayım ki yarın çok fazla geç kalkmıyayım

Hepinizi kocaman öpüyorum
Muhabbetiniz bol olsun
Hayırlı geceler ve yarın görüşene kadar Allaha emanet olun

iyi geceler kızlar moralim çok bozuk hemen sizinle paylaşmak istedim...
kardeşimin eşi ile 1.5 senedir görüşmüyoruz kendisi şeker hastası evlendiği günden beri bizi istemiyorbiz her zaman ona taptığımız halde ,annemde melek gibidir hiç kvlik yapmaz, kardeşimde çok sakin mükemmel bir eş baba hayırlı bir evlat ona söz geçiremiyor,biz tabii ailece bu duruma çok üzülüyoruz ben büyük olduğum için 1.5 senedir hep onun gelmesini bekledim çünki hiçbir suçum yoktu,ama gelmedi bu gece ben onu aradım kahve içmeye geleceğimi söyledim kabul etmedi ,,,yaptı yine her zamanki terbiyesizliğini,biz seni çok seviyoruz neden böyle yapıyorsun dedim....70 yaşındaki babam hergün ağlıyor torunumu özledim diye annem çok üzülüyor bende üzülüyorum hiç yapmayacağım birşeyi yaptım büyük olduğum halde aradım onu ve asla asla aramam diyordum nasıl aradım şimdi kendimi suçluyorum, ve onun yaptığı terbiyesizliğe ağlıyorum çünki hiçbirablanın ve eniştenin yapmayacağı herşeyi yaptık biz onun için hiç kimseye söyleyemem bu durumu herkez beni topa tutar o aranılacak bir insan değildi ama kardeşimi çok sevdiğim için şansımı denedim neyse üzülmek istemiyorum yine hastalanacağım yeni düzelmeye başladım zaten......

yenacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel mutlu senelere tatlım...
liste içinde ellerine sağlık canım...
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum....
tebessüm biz bile şaşırdık tam gideceğni düşünüyorken sen çok haklısın donup kalmışsındır...ama neyse hayırlısı o olsun ....
banucum benide bu ayki listeye alırmısın canım şubat ayı listesine benimde kilom yakın sizlere.....
baharcım benimde amacım kızımın doğumgününe 30 hazirana85 kilo olmak ,hadi hep birlikte ikili rakamlara doğru gidelim...

Güzel bir icat bende denerim birde elmaları rendele tarçın at pişir istersen cevizde ekle çok güzel bir tatlı oluyor.

bünye alışıyor soğuğa değilmi? abimlerde bu yıl erzincana tayin oldular çok soğuk diyor.

inşallah 89 uda görürsün canım...
slm kizlar
ben 2gündür cok iyiyim ilacimin dozunu düsürdü drum eger hep böyle giderse kilo verecegime inaniyorum
inaşşalh toksinciğim maşallah spordanda vazgeçmemişsin

cecom benim kv de kabızlık çekiyor kp ona bir çay almış adını öğrenim mail atıcam sana...
eline sağlık...

kara tupu duymustum canım hatırlattıgın ıyı oldu kv söyleyımde yapsın..

iyi geceler
yenacım ellerine sağlık canım
ne başarılı bir ay olmuş benim için kocaman 100 gr vermişim
dereceye girenleri de tek tek tebrik ederim
ablacım sen iyisin yine ben sıfıım yaa 0000

hakkında hayırlısı olsun canım...zor bir durum arada kaldın...

derincim şeker hastalığı ile ne ilgisi varki...sen bence en güzelini yapmışsın bu bir erdemdir kardeşinin hatrına aramıssın ne güzel..anlayana...

Günaydınlar Kızlaaar

Kalkınca ilk iş tartıldım dün çıktığım kilodan 1 kg eksik çıktım ama tabii çizelgemdeki rakama ulaşamadım henüz bu hafta cumaya 107 görme temennisindeyim.Sabah 07:30 kalktım limonlu ılık suyumu içip kahvaltımı yaptım Gün içinde uyumazsam herşey tam süper olacak

canım hayırlısı olsun gün doğmadan neler doğar her şeyde hayır vardır eşin ne kkadar kalacak orda peki
zor zor olcak biraz ama geleceğiniz içinde şart yani çalışman bu devirde

neden gelini arıyosunki kardeşini ara onu sevdini annemin babamın torununu görmeye hakkı var arada allıp gel desen gelmezmi kardeşin
maden hanımın görüşmek istemiyo biz seni görmek istiyoruz desen
ççokk zor bi durum allah her kezin yoluna verir merak etme onunda evladı var
alaha havale et

Ceco ellerine sağlık

HAFTANIN 1.si __________- 1.9 kg. _________________Cherry_pie..

HAFTANIN 2.leri ________ - 1.2 kg. ___________merry,akabe,efsunlu.. :81:

HAFTANIN 3.leri ________ - 1 kg. ____________TozToprak,fadime02.. :124: :81: :122:
Yenacığım ellerine sağlık
AYIN 1.si ________ - 4.5 kg. _________ merry...

AYIN 2.si ________ - 4 kg. ________ TozToprak..

AYIN 3.sü ________ - 2.6 kg. _________ ece78...
Yenacığım bu 4 haftalık sonuç değilmi eğer öyleyse benim eksik olmuş ellerine sağlık çok uğraşmışsın

Ellerinize sağlık arkadaşlar Kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum

Yenacığım bu 4 haftalık sonuç değilmi eğer öyleyse benim eksik olmuş ellerine sağlık çok uğraşmışsın

Evet canım söylediğim gibi 3 haftaya tekabül ediyor...4.haftanın kilosunu 1.haftanın kilosundan çıkarıyorum böyle daha net ve rahat oluyor...
Diğer türlü 4 hafta içinde kilolarda artı ve eksi olduğundan çok zorlanıyorum...

Hakikaten bu aşamada zor bir karar...Fakat ben olsaydım diye söze girip, işi tercih ederdim.:)
sonuçta senin olmasını çok istediğin birşeyse eşin orda sürekli ikamet etmeyecek dönecekse ( ki öyle demiştin ) yine bir araya geleceksiniz..
Hem o dönünceye kadar sen mecburi hizmetini yapmış olup eşin dönünce eş durumundan tayin işinde olur değilmi.?
Gideceğiniz yere annende gelir öyle bir olasılık var sanırım..
Ben aktif çalışmıyor olduğum için. çok amaçsız ve mutsuzum o yüzden böyle bir imkanı değerlendir diyorum tabii sadece fikrim bu..en doğru kararı siz vereceksiniz..
Hakkında hayırlısı olsun tebessümcüm..ne olursa olsun huzurlu olman en önemlisi ve sağlıklı...

slm kizlarrrr

bu gün de iyiyim insallah devam eder artık rahatım oh be önceden patliyacak balon gibiydim

bu gün insan gibi yemeye başladım neydi ya öyle ye ye yok emziriyom yok hastayım
bu gün 3.cu günü kizimi memeden keseli uzuluyom kızım umidini kesmedi daha
anne acı bitti diyor emiyom diyor mamis bitti diyor çok zormus ve çok acı veriyor süt geri gidene kadar ama 1hafta sürer diyor gorumcem offf offff
bu gün 45dakkk yürüdük kızımla çok soğuktu

slm kızlar bnde bugun katıldım aranıza:) inş zayıflıycaz hepberaber :)))) neler yapıosunuz bakalım hangi diyet kç dk spor ??? ne yapsam bilemedm:S:S

ah evet baharcıgım..benm en zorlandığım nokta bu...sabah 8.30 -9 da kahvaltı için uyanınca gün içinde hep uyukluyorum,yok kalkamassam da ya sabah ögününü atlıyorum,ya da ögle.. İnsallah sen uyumamıssındır..
slm kızlar bnde bugun katıldım aranıza:) inş zayıflıycaz hepberaber :)))) neler yapıosunuz bakalım hangi diyet kç dk spor ??? ne yapsam bilemedm:S:S

hoşgeldin gözde..ben diyetsyenimin benim için hazırladıgı diyeti yapıyorum..istersen ve kilomuz yakınsa seninle paylaşabilirim.Bunların yanında sitede karaçay,dukan diytlerinede göz atabilirsin.Spor konusuna gelirsek kaç kg tam olarak?benm agır sporlar yapmam yasak..daha yeni yeni haftada 3 gün yürüyüslere baslıyacagım..ilk 2 ayım bitti diyette..

kilo veren dereceye giren arkadaşlar hepinizi çooooooook tebrik ediyorum.maşallah hepinize

ben de dün yediklerimi yazayım
dün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:10 badem

öğle:4-5 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:1 elma

akşam:5 yk yeşil mercimek
1 dilim kepekli ekmek
1 yk bulgur pilavı

ara öğün:çeyrek nar

Yok uyumadım çok şükür ama çok sıkıldım heryer kar soğuk yalnız yalnız yapacak hiçbirşey yok dizi izlemekten bi hal oldum uyku tatlı geliyor bir gözüm yatakta ama uyumuycam inşallah tutucam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…