- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam kızlarrr ben geldimmmmmm :122:
Bu gece yine kuzenler geliyor Sinema gecesi yapacağız
İşlerimi bitirdim sizlere bir uğrayayım dedim onlar gelene kadar
Bir yandan da onlara akşamlık ne yapayım diye düşünüyorum.
Neyse nasılsa yabancı değiller Allah ne verdiyse yeriz hep birlikte
Canım inan seni çok iyi anlıyorum. Bizde de var öyle bir cins :26: Erkek kardeşim 3 sene oldu evleneli ama daha annemler bir kere bile evine davet edilmedi. Çokta yakın oturuyorlar hatta kadın onların sevdiği birşey pişirdiğinde aman gelin bunuda sever oğlum bunuda sever diye hemen onlarada götürür inan evde de olsa kapıyı açmaz yelloz
Bırak kadın KVlik nedir bilmez her cıktığında ona birşey alır giyim olsun ayakkabı olsun hatta mutfak alışverişini bile aman paralarını keyflerine harçasınlar parasızlık yüzünden huzursuzluk yaşamasınlar diye kendi yapar. Arada ne bir tartışma ne bir laf sokma olmamıştır annem yada bizden yana ama hatun hep triplerde. Kırk yılın başı anneme gelir o zamanda 5 karış surat oturur ki annem ona devamlı hizmet eder anneciğim istediğin başka birşey varsa söyle yapayım falan der.
Yazın tatile gelir inan kahvaltı bile etmez eğer biz hazırlayıpta gelin sofra hazır oturup kahvaltı edin demediğimiz sürece. Düşün ramazanda kardeşim ve eşi oruç tutmadılar ( neymiş kötü oluyormuş tabi kim sigara içmeden duracak akşama kadar ) annem oruçlu haliyle onlara 3 posta sofra kurdu aman yesinlerde aç kalmasınlar diye. Bırak hazır sofraya oturur yemeğini yer sonrada öyle bırakıp balkona sigaraya cıkar. Hiç demez bari sofrayı toplayıp kendi bulaşığımızı yıkıyayım diye. Annemin hali yoktu bir gün kızım siz girin mutfağa ne istiyorsanız yiyin dolapta herşey var dedi hatun önüne konmadı diye akşama kadar yemek yemedi tabi kardeşimede hazırlamadı.
Geçenlerde en sonunda kardeşimle faceden uzun uzun yazıştık ve eğer yaza yine aynı şeyleri yaparsa bu sefer ikisinide kalaylayacağımı ilan ettim Biz ikişer cocukla herşeye koşuyorsak o malak gibi yatamaz babamın karşısında dedim
Bakalım bu sene ya öğrenecek yada bir daha gelmeyecek işine gelirse. Sonuçta annemi hem hizmetci hemde para cüzdanı olarak kullanamayacak.
Valla süper olur canım yaa sabırsızlıkla bekliyorum
Eeee aramıza hoşgeldin o zaman inşallah sende hedeflediğin kiloya bizlerle birlikte bir an önce düşersin
Bu gece yine kuzenler geliyor
İşlerimi bitirdim sizlere bir uğrayayım dedim onlar gelene kadar
Bir yandan da onlara akşamlık ne yapayım diye düşünüyorum.
Neyse nasılsa yabancı değiller Allah ne verdiyse yeriz hep birlikte
iyi geceler kızlar moralim çok bozuk hemen sizinle paylaşmak istedim...
kardeşimin eşi ile 1.5 senedir görüşmüyoruz kendisi şeker hastası evlendiği günden beri bizi istemiyorbiz her zaman ona taptığımız halde ,annemde melek gibidir hiç kvlik yapmaz, kardeşimde çok sakin mükemmel bir eş baba hayırlı bir evlat ona söz geçiremiyor,biz tabii ailece bu duruma çok üzülüyoruz ben büyük olduğum için 1.5 senedir hep onun gelmesini bekledim çünki hiçbir suçum yoktu,ama gelmedi bu gece ben onu aradım kahve içmeye geleceğimi söyledim kabul etmedi ,,,yaptı yine her zamanki terbiyesizliğini,biz seni çok seviyoruz neden böyle yapıyorsun dedim....70 yaşındaki babam hergün ağlıyor torunumu özledim diye annem çok üzülüyor bende üzülüyorum hiç yapmayacağım birşeyi yaptım büyük olduğum halde aradım onu ve asla asla aramam diyordum nasıl aradım şimdi kendimi suçluyorum, ve onun yaptığı terbiyesizliğe ağlıyorum çünki hiçbirablanın ve eniştenin yapmayacağı herşeyi yaptık biz onun için hiç kimseye söyleyemem bu durumu herkez beni topa tutar o aranılacak bir insan değildi ama kardeşimi çok sevdiğim için şansımı denedim neyse üzülmek istemiyorum yine hastalanacağım yeni düzelmeye başladım zaten......
Canım inan seni çok iyi anlıyorum. Bizde de var öyle bir cins :26: Erkek kardeşim 3 sene oldu evleneli ama daha annemler bir kere bile evine davet edilmedi. Çokta yakın oturuyorlar hatta kadın onların sevdiği birşey pişirdiğinde aman gelin bunuda sever oğlum bunuda sever diye hemen onlarada götürür inan evde de olsa kapıyı açmaz yelloz
Bırak kadın KVlik nedir bilmez her cıktığında ona birşey alır giyim olsun ayakkabı olsun hatta mutfak alışverişini bile aman paralarını keyflerine harçasınlar parasızlık yüzünden huzursuzluk yaşamasınlar diye kendi yapar. Arada ne bir tartışma ne bir laf sokma olmamıştır annem yada bizden yana ama hatun hep triplerde. Kırk yılın başı anneme gelir o zamanda 5 karış surat oturur ki annem ona devamlı hizmet eder anneciğim istediğin başka birşey varsa söyle yapayım falan der.
Yazın tatile gelir inan kahvaltı bile etmez eğer biz hazırlayıpta gelin sofra hazır oturup kahvaltı edin demediğimiz sürece. Düşün ramazanda kardeşim ve eşi oruç tutmadılar ( neymiş kötü oluyormuş tabi kim sigara içmeden duracak akşama kadar ) annem oruçlu haliyle onlara 3 posta sofra kurdu aman yesinlerde aç kalmasınlar diye. Bırak hazır sofraya oturur yemeğini yer sonrada öyle bırakıp balkona sigaraya cıkar. Hiç demez bari sofrayı toplayıp kendi bulaşığımızı yıkıyayım diye. Annemin hali yoktu bir gün kızım siz girin mutfağa ne istiyorsanız yiyin dolapta herşey var dedi hatun önüne konmadı diye akşama kadar yemek yemedi tabi kardeşimede hazırlamadı.
Geçenlerde en sonunda kardeşimle faceden uzun uzun yazıştık ve eğer yaza yine aynı şeyleri yaparsa bu sefer ikisinide kalaylayacağımı ilan ettim
Bakalım bu sene ya öğrenecek yada bir daha gelmeyecek
cecom benim kv de kabızlık çekiyor kp ona bir çay almış adını öğrenim mail atıcam sana...
eline sağlık...
Valla süper olur canım yaa sabırsızlıkla bekliyorum
slm kızlar bnde bugun katıldım aranıza:) inş zayıflıycaz hepberaber :)))) neler yapıosunuz bakalım hangi diyet kç dk spor ??? ne yapsam bilemedm:S:S
Eeee aramıza hoşgeldin o zaman