Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarrr ben geldimmmmmm :122:

Bu gece yine kuzenler geliyor Sinema gecesi yapacağız
İşlerimi bitirdim sizlere bir uğrayayım dedim onlar gelene kadar
Bir yandan da onlara akşamlık ne yapayım diye düşünüyorum.
Neyse nasılsa yabancı değiller Allah ne verdiyse yeriz hep birlikte

Canım inan seni çok iyi anlıyorum. Bizde de var öyle bir cins :26: Erkek kardeşim 3 sene oldu evleneli ama daha annemler bir kere bile evine davet edilmedi. Çokta yakın oturuyorlar hatta kadın onların sevdiği birşey pişirdiğinde aman gelin bunuda sever oğlum bunuda sever diye hemen onlarada götürür inan evde de olsa kapıyı açmaz yelloz
Bırak kadın KVlik nedir bilmez her cıktığında ona birşey alır giyim olsun ayakkabı olsun hatta mutfak alışverişini bile aman paralarını keyflerine harçasınlar parasızlık yüzünden huzursuzluk yaşamasınlar diye kendi yapar. Arada ne bir tartışma ne bir laf sokma olmamıştır annem yada bizden yana ama hatun hep triplerde. Kırk yılın başı anneme gelir o zamanda 5 karış surat oturur ki annem ona devamlı hizmet eder anneciğim istediğin başka birşey varsa söyle yapayım falan der.
Yazın tatile gelir inan kahvaltı bile etmez eğer biz hazırlayıpta gelin sofra hazır oturup kahvaltı edin demediğimiz sürece. Düşün ramazanda kardeşim ve eşi oruç tutmadılar ( neymiş kötü oluyormuş tabi kim sigara içmeden duracak akşama kadar ) annem oruçlu haliyle onlara 3 posta sofra kurdu aman yesinlerde aç kalmasınlar diye. Bırak hazır sofraya oturur yemeğini yer sonrada öyle bırakıp balkona sigaraya cıkar. Hiç demez bari sofrayı toplayıp kendi bulaşığımızı yıkıyayım diye. Annemin hali yoktu bir gün kızım siz girin mutfağa ne istiyorsanız yiyin dolapta herşey var dedi hatun önüne konmadı diye akşama kadar yemek yemedi tabi kardeşimede hazırlamadı.
Geçenlerde en sonunda kardeşimle faceden uzun uzun yazıştık ve eğer yaza yine aynı şeyleri yaparsa bu sefer ikisinide kalaylayacağımı ilan ettim Biz ikişer cocukla herşeye koşuyorsak o malak gibi yatamaz babamın karşısında dedim
Bakalım bu sene ya öğrenecek yada bir daha gelmeyecek işine gelirse. Sonuçta annemi hem hizmetci hemde para cüzdanı olarak kullanamayacak.

cecom benim kv de kabızlık çekiyor kp ona bir çay almış adını öğrenim mail atıcam sana...
eline sağlık...

Valla süper olur canım yaa sabırsızlıkla bekliyorum

slm kızlar bnde bugun katıldım aranıza:) inş zayıflıycaz hepberaber :)))) neler yapıosunuz bakalım hangi diyet kç dk spor ??? ne yapsam bilemedm:S:S

Eeee aramıza hoşgeldin o zaman inşallah sende hedeflediğin kiloya bizlerle birlikte bir an önce düşersin

slm fistiklar kusura bakmayin 3 gündür giremiyorum steye kücük kizim üsütmüs biraz onunla ilgilenmek zorundayim görüyorumki bikac arkadasta hastalanmis üzüldüm herkese acil sifalar diliyorum türkiyeyi gördük kara kis dedikleri bu olsa gerek dikkat edin allah muhafaza biz dayaniriz fakat kücüklerin atlatmasi biraz zor oluyor bu kis zor gececege benziyor burda kar yok ama cok soguk biliyorsunuzdur buranin yagmuru meshur.

iyi akşamlar kızlar
benim sağlıklı beslenme tatilde hala artık sonra toparlarım napıyım
bu arada belimi de incittim kımıldayamıyorum doğru dürüst yürüyüşler de yattı yani

Rejimin 2. gününü de kazasız belasız atlattım çok şükür fakat uyuşukluktan leslie yapamadım
Ben herkese kesinlikle en az 2.5 lt su içmeyi öneriyorum. Su hayattır diyorlar ya çok doğru hele ki insülin direnci PCO tedavisi görenler mutlaka 3 litre içmeli çünkü kullandığımız ilaçlar ürikasiti yükseltiyormuş ve ürikasiti düşürmenin tek yolu da bol su içmek. İnanın 2 gün öncesine kadar pek su içmiyordum sol kolumda ağrım uyuşmam devam ediyordu son 2 gündür 3 lt su içiyorum ağrı sızı kalmadı kolumda çok şükür

Su hayattır mutlaka bol bol tüketelim

Haftasonu kimsecikler olmuyor zaten burada ben de yatayım grip olucam sanırım başım ağırıyor görüşürüz iyi geceler kızlar

Başka işim gücüm yok oturdum hesap yaptım 19 temmuza 175 gün var ve 85e düşmek için vermem gereken 25 kilo var bu da günde 150 gr vermem gerektiği anlamına geliyor ayda 4.200 vermem lazım geliyor :44: yapabilirmiyim :26: yaparım yapamazsam da yaklaşırım en azından

cnm neden olmasın istedikden sonra herşey beyinde bitiyor
bende bu gün çok az yedim kaçamak ta yapmadim demek emzirmek ne kadar aciktiriyormus kardesimdeydim gelinler aciktinmi diyorlar yok dedim ben artık yaşamak için yiyorum yemek için yaşamıyorum önceki gibi
kardeşim cikolata için ısrar etti çok hayır dedim yaza 62olmasamda yaklascam insallah dedim

Son düzenleme:
otur otur ben çıktım anormal soğuk
Duramadım canım ya, salak gibi çıktım dışarı. Salak gibi diyorum çünkü dönüşte salaklık yaptım. Kapımın hemen önünden Palladium servisi geçiyor bindim güzelce, gidip bir ev hediyesi aldım eşimin yengesine (ev taşıdılar, bugün gittik) baktım 15 dakikada işimi halletmişim, servise daha 10 dakika var, son servisti, neyse Penti dükkanını gördüm "kızıma birkaç çorap alayım" diye düşündüm. Sonra "serviste yer filan olmaz vakitlice gideyim" diye vazgeçtim. Güvenliğe yani çıkışa kadar gittim, gene bir şey dürttü geri dönüp çorapçıya girdim, 4-5 çorap aldım, koşturarak servise gittim kalkmış! Daha 2-3 dakika vardı ama erken kalkmış, işin kötüsü tipi altında taksi yok, attım kendimi başka bir servise en azından işlek bir yerden taksiye bineyim diye. Servis acaip yerlerden gitti,uzaklaştıkça uzaklaştım, indiğim yerde yarım saat taksi bekledim filan. Tam salaklık ettim yani, bir de 30 liraya hediye aldım (çelik tencere Esse'den, yarı fiyatına), çoraplarla taksiye 50 lira verdim. Gerizekalıyım ben
.....Ben erzurumdayım en son -33 teydik
-33 mü, vayyyy canına
HAFTANIN 1.si __________- 1.9 kg. _________________Cherry_pie..

HAFTANIN 2.leri ________ - 1.2 kg. ___________merry,akabe,efsunlu.. :81:

HAFTANIN 3.leri ________ - 1 kg. ____________TozToprak,fadime02.. :124: :81: :122:
Yenacığım hem kilo hem spor listesi için teşekkür ederiz Arkadaşlar sizleri de tebrikkk ederimmmm.
...hastalık ve ilaçlar ödem yapar canım biliyorsun
bu ara uyumadın uykusuzlukta ödem yapar ve kilo vermeni durdurur
...
Canım bende pek ödem yoktu, tersine su kaybı vardı. Yüzüklerim filan kaymaya başladı parmaklarımdan. O yüzden bu hafta alırım diye korkuyorum...
Karışık bir durum gerçekten. Yani atama olursa sen şimdi gitmeyeceksin, doğru mu anladım?? "Staj kalkınca" ne demek tam anlamadım, staj dönemi oluyor, onu yapınca mı demek? Eğer öyleyse ne kadar sürüyor bu dönem? Belki stajdan sonra ücretsiz izin alıp gitmeyi düşünürsün, kadron durur en azındna değil mi? Ayrıntıları bilmediğim için tam anlayamadım ama seni zor bir karar bekliyor gibi.. Aileniz için en iyisini, en hayırlısını diliyorum...
Derinciğim karşındaki insanın çiğliği bence, uma rım fazla kafana takıp üzülmemişsindir. Bence sen iyi yapmışsın, en azından yarın bir gün gönül rahatlığı ile "ben elimden gelen herşeyi yaptım" diyebilirsin.
iyi akşamlar kızlar
bu arada belimi de incittim kımıldayamıyorum doğru dürüst yürüyüşler de yattı yani
Asumancığım sen de bu aralar ipe un seriyorsun gibi? Diyeti boşadın epeyce. Gerçi örnek olarak büyük azimle ve de çok kilo verdin, bir süre almayarak koruman bile büyük başarı. Ama biraz daha gevşetip alırsan diye korkuyorum. İdolümsün benim
Belin için de geçmiş olsun

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

cnm gecmis olsun sen tatilden sonra toplarsin ben inaniyorum ben sagligima kavuştum ıstersen gel bu ay yarisalim

Son düzenleme:
Arkdaşlar dün ve bugün çok kötü geçti benim ya Çok kalorili abuk subuk şeyler yedim. Hem hastalıkta çok iştahsızdım, tad koku alamıyordum, o biraz düzelince saldırdım mamalara. Hem Cuma stresi geçince kaçamak mecburi gibi bir hisse kapılıyorum. Böyle Cuma-Pazar arası abartılı şeyler yiyip hafta içi kendimi sıkıyorum sonra gramla veriyorum diyip ağlaşıyorum. Aynı şeyleri yapıp buraya günah çıkarmak da hiç hoşuma gitmiyor ama sizlere söylemeyip kimlere söyleyeceğim

Pilav, börek, kek, profiterol, kaymak-bal dün öğlenden beri yediğim abartı kalorililer. Bunda sonra ben de dermanabla gibi ayda bir kez kaçamak günü yapmak istiyorum, umarım becerebilirim.

Bugün eşimin dayısına gittik, kayınvalideler İstanbul'da olunca aile ziyaretleri çok oluyor. Çok zayıflamış buldular beni, 3-4 kişiden ayrı ayrı duymak iyi geldi, 5 ay önce filan görmüşlerdi en son. Demek ciddi fark ediliyor. Kilomu sordu hanımlar, mecburen söyledim (80 dedim ama, küsüratı attım), sevemedim şu açıktan yapılan kilo muhabbetlerini, özellikle de ortamda 70 yaşın altındaki en şişman insan bensem ((

Herkese iyi geceler kizlaaaarrrrr ben geldimmm
Bu sabah feci karin agrisiyla uyandim. Regl oldum :26::26::26: Sabah esime hemen su torbasini doldurttum onun sicakligiyla öglene kadar yattim. Ben yatarken esimde cocuklari doktora götürdü. Malesef benim yaramazlarda hastalandi. Kizimda cok yok ama oglum herzamanki gibi hemen bronsit olmus
12 yi gecerken yerimden zar zor kalktim ve bi tartilayim dedim 94.800ü görür görmez moralim yerine geldi biraz Keske dün görseydim cok üzülmüstüm bildirimimi 94le yapmayi planlamistim hep. Neyse cocuklarla biraz bisiler atistirip yürüyüse gidelim dedik. Karnim her ne kadar agrisada gittim valla. Bakin buraya gittik: baldeneysee - Google-Suche Harika biryer burasi bayiliyorum buraya hafif türkiyeyi hatirlatiyo bana :26::26::26: 1 saat yürümüsüz dag tepe tirmandik durduk . Yürüyüsten sonra esime beni eve gitmeden magazaya götür dedim. Yarin arkadasimin bebek mevlütüne davetliyim . Hediyesiz gitmek olmaz dedik uyku tulumu aldim ama görseniz cok sirinnn
Bebek esyalarinin arasinda gezerken ay bi tane dahami dogursam dedim Ama kendime hiiiiiic güvenim yok onun icin kalsin Allah isteyenlere versin insallahhhh.... Cocuklarada 3er tane uzun kollu penye 1er tanede gecelik aldik. Kendimede bi tane üstlük aldim. Eve gelincede yemekti , mutfaklari toplamakti derken baya bi oyalanmisim. Cocuklarin dolabinida düzelttim hemde kücük gelenleri ayirdim. Ihtiyac sahipleri icin atilan konteynirlar var onlara attiricam yarin esime. Hepside yeni giyemeden büyüyorlar. Cay falan ictik dizi baktim derken anca geldim. Ay cenem düstü Bugünlük benden bu kadar gecmise bi dalis yapayim bakalim sizler napmissiniz

derincim cnm kardesine uzuldum iki arada kaliyor ve o kadinla bir omur gecirecek cok zor allah sabir versin annelerede torunu zamanla alisir insallah

Derinciğim üzülmekte çok haklısın ben olsam bende deli gibi üzülmüştüm..
Fakat en azından çok rahat olman lazım. yaptığın büyüklük herkes yapamaz senin yaptığını...

Allah islah etsin,inşallah aklı başına gelir ve düzelir...

Geçmiş olsun çocuklara...cicilerinizide iyi günlerde giyinin...

cecoooo ellerine sağlıkk canımm...helal et hakkınııı uğraştırdıkk....bu ay 3 kilo verdim demekk...şubatta daha güsell olacak inş..bu ayy hep misafirlerimm vardııı...ayy şubattada 4 versen 8 li rakamlarıı bi görebilsemmm eşimle anlaşma yaptıkkk 8 li rakamlarda yüzük yada saat alacak...7 li rakamları gördüğümde isee UMRE ye gitmeme izin verecekkk dua ediyorum hem sizin için hem kendim içinn..inş en kısa zamanda istediğimizz kiloya gelirizzzz...

cnm gecmis olsun sen tatilden sonra toplarsin ben inaniyorum ben sagligima kavuştum ıstersen gel bu ay yarisalim

toksin, sütün çekilince dahada hafiflersin.:))
Ayy ne zor bir süreç..Ben oğlumdan çok üzülmüştüm emişmeyi bıraktırdığımda.:))

İyileşmenede sevindim...

bu arada kızlarrr benim vınn ın günü doldu bi kaç gün buraya uğrayamaya bilirimm...görüşünceye dek sizi allaha emanet ediyorumm...hepinizi seviyorumm ve hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm..........

Bugün acaip soğuk burası...
Çok sert geçiyor kış bu yıl..

Son düzenleme:
Ellerine saglik cnm. Insallah subatta en azindan ilk 3e girebilirim yoksa aklima kötü seyler geliyor
Ellerine saglik cnm o kadar spora karsilik nedense böyle oldu :18::18::18:
Hakkinizda hayirlisi neyse öyle olsun cnm insallah dogru karar verirsin farkli yerlerde olsanizda yeterki saglik ve huzur üzerinizden eksik olmasin cnm
Sen dogru olani yapmissin cnm isi inada bindirmek durumu düzeltmiyor ne yazikki ama en azindan vicdanen rahatlamissindir. Onun terbiyesizligi onun olsun sen hic üzülme cnm belki birgün pisman olur ve araniz düzelir. Bendede ailevi problemler cok oldugu icin seni cok iyi anliyorum. Arada kalmak cok zor bir durum biliyorum. Ama sen hic stres yapma sonra hastalanirsin ve kimseden fayda gelmez. Insallah hersey yoluna girerrr...
iyi akşamlar kızlar
Ah asucum ah kis kiyamet cam sildin belin tutuldu dimi
Coooook gecmis olsun cnm sicak tut belini insallah cabuk toparlarsin

Bende kendimi ayda en azindan 3 kilo vermekle sartlamistim ama ben basaramadim. Neredeyse 2.5 ay olucak ve ben 5 kiloyu zor verdim. Insallah sen basarirsin cnm.
Umutcum zaten bizi ne yakiyorsa o abur cuburlar yakiyor. Dün bende yedim pilav bisküvi bugünde cikolata yedim yarinada mevlüte davetliyim kacirmam diyemiycem kesin ordada yiycem
En azindan sadece cumalari kacamak yapsam belki durumu kurtarmis olurum ama baslayincada durdurulmuyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…