toksin, sütün çekilince dahada hafiflersin.:))
Ayy ne zor bir süreç..Ben oğlumdan çok üzülmüştüm emişmeyi bıraktırdığımda.:))
İyileşmenede sevindim...
insallah biran önce hedefteki kilolarina düsersinde vaatler yerine gelir cnm ama ben en cok umre sözünü begendim ne güzelll :16:cecoooo ellerine sağlıkk canımm...helal et hakkınııı uğraştırdıkk....bu ay 3 kilo verdim demekk...şubatta daha güsell olacak inş..bu ayy hep misafirlerimm vardııı...ayy şubattada 4 versen 8 li rakamlarıı bi görebilsemmmeşimle anlaşma yaptıkkk 8 li rakamlarda yüzük yada saat alacak...7 li rakamları gördüğümde isee UMRE ye gitmeme izin verecekkk dua ediyorum hem sizin için hem kendim içinn..inş en kısa zamanda istediğimizz kiloya gelirizzzz...
Ne güzel ya simdiye kadar emzirebilmissin ben ikisinide emzirememistim
cnm bende uzuluyorum kızım gelip anne acı biiti anne çok açıyor meme bitti diyor kiyamiyom ama eninde sonunda yasiyacam bunları şu an buz koyup yatiyom yoksa çok rahatsız ediyor beni süt
haftaya eksilerde olcam inşallah
Ay canim benim kiyamam olabiliyor bazen öle ufak kazalar cnm bizimde bu tür hikayelerimiz cok olmusturBu aralar eşim bizi hep dışardan topluyor.:)) nasıl gezenti olduk.:)
Ve ben nasıl yiyorum hiiç affetmiyorum önüme gelen herşeyi..
Neyse gece eve döndük alış verişte yapmıştık oğlumla arkada oturuyoruz.. ben bir yandan poşetleri falan ayarlıyorum..Oğlumda kapının dibine gitmiş eşimde onu görmedi arabanın kapısını açmasıyla yere yuvarlandı çocuğum..Neye uğradığımız şaşırdık ve çok üzüldük...allahtan bişeyi yok ama nasıl üzüldü eşim beni affet oğlum görmedim seni affettinmi beni diyor.. oğlumda hala ediyorum diye cevap verdi.:)))
cnm Gecmis olsun yavrularina neguzel ailecek gezmissiniz bizancak yazin gezebiliyoruz
sağol canım ederimGeçmiş olsun Asumancığım dikkat et kendine
sağol umutcum bu ara öyle oldu ama nerdeyse bir senedir ilk oluyor en geç 1 hafta içinde toplarım Allahın izniyleDuramadım canım ya, salak gibi çıktım dışarı. Salak gibi diyorum çünkü dönüşte salaklık yaptım. Kapımın hemen önünden Palladium servisi geçiyor bindim güzelce, gidip bir ev hediyesi aldım eşimin yengesine (ev taşıdılar, bugün gittik) baktım 15 dakikada işimi halletmişim, servise daha 10 dakika var, son servisti, neyse Penti dükkanını gördüm "kızıma birkaç çorap alayım" diye düşündüm. Sonra "serviste yer filan olmaz vakitlice gideyim" diye vazgeçtim. Güvenliğe yani çıkışa kadar gittim, gene bir şey dürttü geri dönüp çorapçıya girdim, 4-5 çorap aldım, koşturarak servise gittim kalkmış! Daha 2-3 dakika vardı ama erken kalkmış, işin kötüsü tipi altında taksi yok, attım kendimi başka bir servise en azından işlek bir yerden taksiye bineyim diye. Servis acaip yerlerden gitti,uzaklaştıkça uzaklaştım, indiğim yerde yarım saat taksi bekledim filan. Tam salaklık ettim yani, bir de 30 liraya hediye aldım (çelik tencere Esse'den, yarı fiyatına), çoraplarla taksiye 50 lira verdim. Gerizekalıyım ben
-33 mü, vayyyy canına
Yenacığım hem kilo hem spor listesi için teşekkür ederizArkadaşlar sizleri de tebrikkk ederimmmm.
Canım bende pek ödem yoktu, tersine su kaybı vardı. Yüzüklerim filan kaymaya başladı parmaklarımdan. O yüzden bu hafta alırım diye korkuyorum...
Karışık bir durum gerçekten. Yani atama olursa sen şimdi gitmeyeceksin, doğru mu anladım?? "Staj kalkınca" ne demek tam anlamadım, staj dönemi oluyor, onu yapınca mı demek? Eğer öyleyse ne kadar sürüyor bu dönem? Belki stajdan sonra ücretsiz izin alıp gitmeyi düşünürsün, kadron durur en azındna değil mi? Ayrıntıları bilmediğim için tam anlayamadım ama seni zor bir karar bekliyor gibi.. Aileniz için en iyisini, en hayırlısını diliyorum...
Derinciğim karşındaki insanın çiğliği bence, uma rım fazla kafana takıp üzülmemişsindir. Bence sen iyi yapmışsın, en azından yarın bir gün gönül rahatlığı ile "ben elimden gelen herşeyi yaptım" diyebilirsin.
Asumancığım sen de bu aralar ipe un seriyorsun gibi? Diyeti boşadın epeyce. Gerçi örnek olarak büyük azimle ve de çok kilo verdin, bir süre almayarak koruman bile büyük başarı. Ama biraz daha gevşetip alırsan diye korkuyorum. İdolümsün benim
Belin için de geçmiş olsun
sağol canım topalayacağım inşaallahcnm gecmis olsun sen tatilden sonra toplarsin ben inaniyorum ben sagligima kavuştum ıstersen gel bu ay yarisalim
asumancığım geçmiş olsun belin uff olmuş...
sağol canım topalayacağım inşaallah
evet uf oldum yena yaa biranlık ters hareket işte
ilknurcum dün 1 cam sildim sadece ondan bişey olamdı da bugün ters bir hareket yaptım istemeden
leah kolay gelsin zorlu günler var önünde salıdan sonra tam gaz devam
Çok geçmiş olsun yenacım Allahtan ucuz atlatmışsınız şükür.Bu aralar eşim bizi hep dışardan topluyor.:)) nasıl gezenti olduk.:)
Ve ben nasıl yiyorum hiiç affetmiyorum önüme gelen herşeyi..
Neyse gece eve döndük alış verişte yapmıştık oğlumla arkada oturuyoruz.. ben bir yandan poşetleri falan ayarlıyorum..Oğlumda kapının dibine gitmiş eşimde onu görmedi arabanın kapısını açmasıyla yere yuvarlandı çocuğum..Neye uğradığımız şaşırdık ve çok üzüldük...allahtan bişeyi yok ama nasıl üzüldü eşim beni affet oğlum görmedim seni affettinmi beni diyor.. oğlumda hala ediyorum diye cevap verdi.:)))
Çok geçmiş olsun leah bu nasıl bir salgın perişan oldu çocuklar.Kizlar misafirlerim geldi. Bu saat oldu hala yatamadik.. Gozlerimden uyku akiyor yemin ederim. İki gecedir oglanin basucundayim. Dun gene havale gecirecek gibi kasilma titreme oldu. Hemen kalkip banuo yaptirdim, kendine geldi...korkudan uyuyamiyorum...
Bugun ben de cozuttum iraz.. Misafirlere kek, pilav vb yapmistim.. Ucarak daldim hepsine... Ne yazikki ...ustelik ugun leslie yapamadim. Yarin ve ptesi de yapamam heralde. Sali ugurlayana kadar yani....
Derin. Bizim ailede de kayinvaldem super pamuktur. Ama bazi seyleri bana batiyor mesela, yazin cok kirildim mesela cocuklarla ilgilenmiyor diye.. Veya gorumcemi cok kayiriyor ona sinir oluyorum. Oyle zamanlarda tavir yaptim ben de cok. Hatta baya bozuldu .. Ama ben bunlari esime anlattim . Yani nelere kizdigimi filan. Dedim ki, eger cocuklarla ilgili bana yardimci olmazsa, cocuklarin yuzunu goremez. Ben haftasonu o sevecek diye ayagina cocuk tasimam, ozluoyrsa gelsin baksin onlara ve gorsun filan ..Esim de annesine uygun dille soylemis. Simdi var ya... Ben demeden kendi soruyo" kizim ben sana nasil yardim edebilirim, cocuklari birak, ben gelip aliym" filan. Hatta ocakta 3 gun ortanca hastanede yattik o donemde de hergun yeldi gitti, esyalarima, cocuga yardim etti, getirip goturdu...
Yani demem o ki, belki de kizdigi, gucendigi, gocundugu bisey vardir. Sen bir kardesinin agzini ara, varsa arkadasina falan sorup sorustur. Derdi mi var acaba...bir insan sirf inadina bu kadar odun olamaz yani....
insallah biran önce hedefteki kilolarina düsersinde vaatler yerine gelir cnm ama ben en cok umre sözünü begendim ne güzelll :16:
Günayydııııııııınnnnnnnnnnnnn
Bugün pazar ya daha kimsecikler gelmez buraya bir benim gibi bekar olanlar uğrar belki
Bugün de tartıldım dün ki rakamdan 400 gr eksik çıktıama hala çizelgemdeki rakama var neyse cumaya daha çok var dimi Allahın izniyle cuma günü görücem 107
Sabah 9 da kalkıp 2 bardak limonlu ılık suyumu içtim 1.5 litrelik pet şişemi doldurdum suyumu içiyorum şimdi kahvaltımı hazırlayacağım siz daha uyuyun
Günayydııııııııınnnnnnnnnnnnn
Bugün pazar ya daha kimsecikler gelmez buraya bir benim gibi bekar olanlar uğrar belki
Bugün de tartıldım dün ki rakamdan 400 gr eksik çıktıama hala çizelgemdeki rakama var neyse cumaya daha çok var dimi Allahın izniyle cuma günü görücem 107
Sabah 9 da kalkıp 2 bardak limonlu ılık suyumu içtim 1.5 litrelik pet şişemi doldurdum suyumu içiyorum şimdi kahvaltımı hazırlayacağım siz daha uyuyun
kim demiş uyuyorum diye sen öyle san.
Eşim ve kızım uyuyor ama oğlumla bayağı erken uyandık..Bende çok acıktım uyanmalarını bekliyorum..
Bak ne güzel istediğin saatte kahvaltını edebilyorsun bekarlık sultanlıktır diye boşa denmiyor..
tombul kelebekim limonlu ılık su zayıflamak lçinmi yoksa kabızlık içinmi içiyosun
Çok geçmiş olsun yenacım Allahtan ucuz atlatmışsınız şükür.
Çok geçmiş olsun leah bu nasıl bir salgın perişan oldu çocuklar.
ASUMAN sanada çok geçmiş olsun
İLKNUR canım geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?