Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

toksin, sütün çekilince dahada hafiflersin.:))
Ayy ne zor bir süreç..Ben oğlumdan çok üzülmüştüm emişmeyi bıraktırdığımda.:))

İyileşmenede sevindim...

cnm bende uzuluyorum kızım gelip anne acı biiti anne çok açıyor meme bitti diyor kiyamiyom ama eninde sonunda yasiyacam bunları şu an buz koyup yatiyom yoksa çok rahatsız ediyor beni süt
haftaya eksilerde olcam inşallah

Bu aralar eşim bizi hep dışardan topluyor.:)) nasıl gezenti olduk.:)
Ve ben nasıl yiyorum hiiç affetmiyorum önüme gelen herşeyi..
Neyse gece eve döndük alış verişte yapmıştık oğlumla arkada oturuyoruz.. ben bir yandan poşetleri falan ayarlıyorum..Oğlumda kapının dibine gitmiş eşimde onu görmedi arabanın kapısını açmasıyla yere yuvarlandı çocuğum..Neye uğradığımız şaşırdık ve çok üzüldük...allahtan bişeyi yok ama nasıl üzüldü eşim beni affet oğlum görmedim seni affettinmi beni diyor.. oğlumda hala ediyorum diye cevap verdi.:)))

asumancığım geçmiş olsun belin uff olmuş...

Beyzuşun buluşması nasıl geçti acep..:26:

insallah biran önce hedefteki kilolarina düsersinde vaatler yerine gelir cnm ama ben en cok umre sözünü begendim ne güzelll :16:
Ne güzel ya simdiye kadar emzirebilmissin ben ikisinide emzirememistim Kayinvalidem sütün gaz yapiyor diye ikisindede mamaya baslatmisti ve ben simdi cok pismanim :18:
Ay canim benim kiyamam olabiliyor bazen öle ufak kazalar cnm bizimde bu tür hikayelerimiz cok olmustur
Bu arada evlilik yildönümünüz biraz gecsede yinede kutlu olsun cnm bir ömür boyu mutlu olun insallaaaahhhhhhhh

cnm Gecmis olsun yavrularina neguzel ailecek gezmissiniz bizancak yazin gezebiliyoruz

Sagol cnm insallah kötülemeden iyilesir yoksa oglusuma geldimi cok zor geciyor helede bronsiti iyice azarsa :18::18::18:
Esimde bende gezmeyi cok seviyoruz calismiyoda degisik yerlerde yürüyüs yapmak iyi oluyor yoksa insan hep ayni yerleri yürüyünce bikkinlik geliyor . Gecenlerde ise giricek sandim ama oda fos cikti yine evde anliycagin

Kizlar misafirlerim geldi. Bu saat oldu hala yatamadik.. Gozlerimden uyku akiyor yemin ederim. İki gecedir oglanin basucundayim. Dun gene havale gecirecek gibi kasilma titreme oldu. Hemen kalkip banuo yaptirdim, kendine geldi...korkudan uyuyamiyorum...

Bugun ben de cozuttum iraz.. Misafirlere kek, pilav vb yapmistim.. Ucarak daldim hepsine... Ne yazikki ...ustelik ugun leslie yapamadim. Yarin ve ptesi de yapamam heralde. Sali ugurlayana kadar yani....

Derin. Bizim ailede de kayinvaldem super pamuktur. Ama bazi seyleri bana batiyor mesela, yazin cok kirildim mesela cocuklarla ilgilenmiyor diye.. Veya gorumcemi cok kayiriyor ona sinir oluyorum. Oyle zamanlarda tavir yaptim ben de cok. Hatta baya bozuldu .. Ama ben bunlari esime anlattim . Yani nelere kizdigimi filan. Dedim ki, eger cocuklarla ilgili bana yardimci olmazsa, cocuklarin yuzunu goremez. Ben haftasonu o sevecek diye ayagina cocuk tasimam, ozluoyrsa gelsin baksin onlara ve gorsun filan ..Esim de annesine uygun dille soylemis. Simdi var ya... Ben demeden kendi soruyo" kizim ben sana nasil yardim edebilirim, cocuklari birak, ben gelip aliym" filan. Hatta ocakta 3 gun ortanca hastanede yattik o donemde de hergun yeldi gitti, esyalarima, cocuga yardim etti, getirip goturdu...

Yani demem o ki, belki de kizdigi, gucendigi, gocundugu bisey vardir. Sen bir kardesinin agzini ara, varsa arkadasina falan sorup sorustur. Derdi mi var acaba...bir insan sirf inadina bu kadar odun olamaz yani....

Geçmiş olsun Asumancığım dikkat et kendine
sağol canım ederim
sağol umutcum bu ara öyle oldu ama nerdeyse bir senedir ilk oluyor en geç 1 hafta içinde toplarım Allahın izniyle
cnm gecmis olsun sen tatilden sonra toplarsin ben inaniyorum ben sagligima kavuştum ıstersen gel bu ay yarisalim
sağol canım topalayacağım inşaallah
asumancığım geçmiş olsun belin uff olmuş...

Beyzuşun buluşması nasıl geçti acep..:26:

evet uf oldum yena yaa biranlık ters hareket işte
ilknurcum dün 1 cam sildim sadece ondan bişey olamdı da bugün ters bir hareket yaptım istemeden
leah kolay gelsin zorlu günler var önünde salıdan sonra tam gaz devam

Insallah cabuk gecer asucum krem varsa sür bide sicak tut yarina gecer insallah
Asucum ben yatiyorum Allah rahatlik versin cok öptüm seni
Insallah yarin yine görüsürüzzz...

Çok geçmiş olsun yenacım Allahtan ucuz atlatmışsınız şükür.
Çok geçmiş olsun leah bu nasıl bir salgın perişan oldu çocuklar.
ASUMAN sanada çok geçmiş olsun
İLKNUR canım geçmiş olsun.

Hanımlar hafta sonu reheveti çökmüş topicimize inşallah dietler fazla kaçmamıştır benim azıcık bozulduda bakalım yarın napıcam Kp duası var oraya gidicem inşallah pilav et yemem ama kararlıyım yemicem inşallah.

insallah biran önce hedefteki kilolarina düsersinde vaatler yerine gelir cnm ama ben en cok umre sözünü begendim ne güzelll :16:

inşallahhhh ilknurrrrrrrrr....hepimiz için dua ediyorumm...inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırızz...umreyi çocuk olmadan gitmek istiyorum inşallah nasip olur bu sene gönderirse gelince çocuk tedavisine başlıcam inş...rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısınız versin...

Günayydııııııııınnnnnnnnnnnnn

Bugün pazar ya daha kimsecikler gelmez buraya bir benim gibi bekar olanlar uğrar belki

Bugün de tartıldım dün ki rakamdan 400 gr eksik çıktı ama hala çizelgemdeki rakama var neyse cumaya daha çok var dimi Allahın izniyle cuma günü görücem 107

Sabah 9 da kalkıp 2 bardak limonlu ılık suyumu içtim 1.5 litrelik pet şişemi doldurdum suyumu içiyorum şimdi kahvaltımı hazırlayacağım siz daha uyuyun

kim demiş uyuyorum diye sen öyle san.
Eşim ve kızım uyuyor ama oğlumla bayağı erken uyandık..Bende çok acıktım uyanmalarını bekliyorum..
Bak ne güzel istediğin saatte kahvaltını edebilyorsun bekarlık sultanlıktır diye boşa denmiyor..

Son düzenleme:

bende burdayım eşim görevde mallesef bizde bekar takılıyoruz amma bekar olmak var malesef ev temizlik ççamaşır ütü beni bekliyo arada uğrarım

pardon bazı evlilerin günahını almışım valla öyle bekarlık sultanlık ama aile olmakta güzel olsa gerek sevdiğin insanın yanında olmak falan

tombul kelebekim limonlu ılık su zayıflamak lçinmi yoksa kabızlık içinmi içiyosun

Bana diyetisyenim vermişti metabolizmayı hızlandırıyor sanırım :26: daha sonra da starda Melek baykalın programı varya ordaki doktor osman müftüoğlu söylemişti onun için 2 gündür içiyorum tavsiye ederim

boş boş oturmak çok sıkıcı kimse de yok topikte
salı günü kahvaltıya misafir gelecekti büyük ihtimal iptal olacak gibi görünüyor ayakta duramıyorum otururken bile acı hissediyorum
ayrıca 1 haftadır yediklerim bana artı olrak gelmiş haberiniz ola ama artık yeter demek istiyorum inşallah

slm kızlar dün nişana gittim orda yaşpasta kurabiye meyvesuyu ikram ettiler hiç dokunmadan yanımdaki bir çocuga verdim ben ilk defa bu kadar ciddi diyet yapmamıştım .herşeyi kedime borçluyum canım kedim .dün elbisemi giydim kızım anne göbegin küçülmüş dedi çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…