Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese
yorucu ve üzücü bir haftasonunua daha geride bıraktım çok şükür
yeni hafta yeni umutlar yeni mutluluklar getiriri beraberinde diye umuyorum
kayınvalidenin taşınma işi vardı c.tesi eşyalar yüklendi bizde kaldılar
dünde eşimdin abisinde kaldılar
bugünde 11:20 de kalkıyo uçakları
ama sürekli agladı kv gitmek istemiyo hiç
3 çocugu var hepimizin arasında sorun var mesela ben görümcemle konuşmuyorum bana yaptığı şeyi yamıştım burda
eşimde konuşmuyo
eltimlede ben ve eşim konuşmuyo karmakarışık
dün eltimde toplandılar son akşamı diye
görümcemler teyzeler falan ordalardı
ben bizden giderken ısmarlaştım
ağladı gelmicenmi dedi yok dedim eşim bende gelmem eşim yoksa dedi ikna edemedim gitmedi
sonra gece 11 bucukta aradı babası gitti
bizde üzülüyoruz tabi bu duruma
ama gidip evi yerleştirip gelcem dedi
sizde kalırım diyip durdu kısmet napalım buyursun gelsin ama hep bizde kalmasın tabi :)

dün regl sancım başladı hafiften bi kanamam oldu sabah ama şimdiye kadar bişey yok ama kasık ve belimde çok agrı var
üstüne 3 gündür ishalim acayip bir karın agrım var
bi de emir de gece hiç uyumadı bizi de uyutmadı başım çatlıyo agrıdan

umarım sizin keyfiniz yerindedir

canım burayı biliyosun hep birlikte sevinip hep birlikte üzülürüz. sıkma canını allah herşeyin hayırlısını versin(söylemesi kolay dün gece bende döndüm durdum.) valla orda hava nasıl bilmiyorum ama aç perdeleri güneşin evine ve içine girmesine izin ver. güzel ve huzurlu bir gün diliyorum. dinlen birazcıkta. bende bizim dananın altına bakıyım

oğlumun göbüşünü doyurup geliyorum kızlar bekleyin beni. bugün hem evime hem içime bir güneş doğdu rabbim hayıretsin. uykusuz bir geceden sonra maşallah deyin lütfen

hadi başlayalım ikimizde sen dışarı çık yürü hava yürünmeyecek gibi deildir bende akşam hiç yoksa 20 dk yürürüm anca

yazdım ama belin izin verirse zorlama bide hızlı yürüme

Bende özendim şimdi yürümeye ama nasıl kapalı hava düne inat.
Yağmurda çiseliyor. yinede şiddetlenmese kızım okuldan geldiğinde gideceğim yürüyüşe..
Yürüdüğümüz her günü yazalım...Kilo veremiyoruz bari almayalım ve mutlu olalım yürüyüş sayesinde.:)

----------

ayşecim geçmiş olsun. annenlere hayırlı yolculuklar diliyorum..

Son düzenleme:
Ece ciğim linkini verdiğin Gamze Akbaş ı Okan'da izleyip darmadağın olmuştum.
ertesi gün baktım kk da topiğ varmış..
eşim kan örneği verdi bugün ege üni.ye gidip..
Her ne kadar kızsamda zaman zaman gurur duyuyorum duyarlı ırk olduğumuz için..
Hızla yozlaşmamıza rağmen çoğu güzelliğimizi kaybetmiyoruz, inşallah kaybetmeyiz..
Allah yardımcısı olsun gamze'nin..

Son düzenleme:

işyerindeyim malum p.tesi yoğunluğu
eve gidip yatmayı düşünüyorum şuanda

Yürüdüğümüz her günü yazalım...Kilo veremiyoruz bari almayalaım ve mutlu olalım yürüyüş sayesinde.:)

Çok özeniyorum yaaa deniz olan bir şehirde yaşıyor olsam sahilden yukarı çıkmazdım herhalde mutlaka yürürdüm sabahları ya da akşamları ya da hem sabahları hem akşamları

Erzurumda kışın çok zor yürüyüş yolunda 50 cm kar var kaldırımlarda tek insan geçecek yer kadar yürünmüş yerler heryer kar kar kar Valla yürüyecek yeri olanlar bence hiç evde durmasınlar kıymetini bilin

günaydın canım...üzülme herşey yoluna girer elbet...üşütmüşündür bu soğuklarda bende kışın öle oluyorum çünkü hemen yoğun olmuyor...

Merhaba arkadaşlar; bu gun 93 kılo olduğumu gordum ÇOk üzgünüm.Bir çok zayıflama hapı,yöntemi,kremi,otu kullanıp,5-10 hatta 22 kılo verip 6 ay geçmeden yenıden,yenıden almış ve psikolojık olarakta artık bu i,şi tek başıma halledemeyeceğimi düşünen biriyim.Tükendim artık.Motıvem kalmadı."nasılsa yenıden aynı şeyleri yaşayacağım "fikri hep aklımda.Son zamanlarda gastricbypass okuyorum ama ameliyat olmaya korkuyorum.kendim halledemiyorum,kıyafet bulamıyorum ,çabuk yoruluyorum,canım bir şey yapmak istemıyor,vs vs.

saol cnm gittiler bizim içinde hiç iyi olmadı
büyük lazım bence gurbet ah gurbet diyorum
şimdi kaldık yapayalnız
bişey olsa malum ist. trafik oladıgını var sayarsak bile teyzemlere ulaşmak 45 dakikamı alır
rabbim bize de memleketimize taşınmayı nasip etsin inş. ne diyelim

Oturduğum yer denize epey uzak..
İZmir istanbul gibi değil her sokak deniz çıkmıyor..KArşıyaka,güzelyalı,bostanlı,konak,Alsancak oralar denize yakın benim deniz kenarında yürümem için özel araç dışında iki otobüs yapmam gerek.:)

Ama yinede oraya kıyasla her gün rahatlıkla çıkıp yürüyebilirim haklısın..Önemli olan yürümeyi istemek.:)

3 gibi vurcam kendimi yollara :)

MErhaba,

bahsettiğin olay epey riskli..düüşünme bile derim..hepimiz anlattığın gibiyiz burası terapi gibi birbirmizi ayakta tutuyor..Çoğumuz verip tekrar aldık özellikle ben verip verip alanların başındayım,artık veremiyorumda..
Olsun yine burdayım hala zayıflayabilme umudum var..

Son düzenleme:
günaydın canım...üzülme herşey yoluna girer elbet...üşütmüşündür bu soğuklarda bende kışın öle oluyorum çünkü hemen yoğun olmuyor...

herşeyde vardır tatlım bi hayır napalım ben böyle olsun istemedim
kimseye bi kötülük etmedim
sırf bu nedenlerden eşimle huzursuz oluyoruz yıpranıyoruz
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ne diyelim

günaydın :kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
tebriklerrr cuma bildirimde 97 yazarsın umarım:))

günaydın benim renkli şekerlerim ben geldim.
bugün uyandım limonlu suyumu içtim 20dk lesli yaptım. güzel bir karatay kahvaltısında sonra işte burdayım. yeşil çayımıda bitirdim aaferim banaa
Haftaya süper başlamışsın süper de bitirirsin umarımm:)

anladım canım en sağlıklı şekilde kurtulursun o 30 kilodan umarım
Merhaba canım hoşgeldin diyim önce, ben de dün katıldım buraya daha çok yeniyim. Ama daha önce bu site sayesinde rahatlıkla 8 kilo vermiştim buranın çok faydası olacağına emin olabilirsin. Çok çabuk kilo alıyorsan bi endokrin uzmanıyla görüş bence, insülin direnci yüksek olan insanlarda(benim gibi) çok kolay kilo alma ve geri verememe oluyormuş. Belki senin de böyle bir sorunun vardır. Moralini bozma 22 kilo vermişsin daha önce şimdi niye yapamayasın ki? Kendimize inanalım yeter..

tombulkelebekim bana kızma ama onura sinirlendim ben
neden diceksin sen en azından bi çaba sarf ediyosun zayıflamak adına ve verdiğin bi sürü kilo var
o da iğnenin yurdundan geçmiyo görüldüğü üzere onunda çabası varmı ki zayıflamak için sürekli sana kilo aldın, yeme vs. diyo

Valla canım ben de bazen sinirleniyorum da geçiyor Onur şuanda kilolu olduğu için kendini sevmiyor Onur kiloyu hiç sevmiyor ailesinde herkes kilolu kendisinin kilolu olupta verememesi de askerlikle alakalı 3 senedir kilosundan dolayı askere almamışlar bundan sonra alsalarda ben gitmem deyip kilo vermemeye çaba gösteriyor benimle tanıştıktan sonra 10 kilo verdi aşkımdan eridi yavrum Benim kilomu vermemi de ben hep söz verip zayıflıycam deyip verdiğim sözü tutmuyorum ona kızıyor. Ben diyorum bazen sen beni şişmanım diye sevmiyorsun zayıf olmamı istiyorsun diyorum gülüyor adam doğal olarak ben de şişmanım ne alakası var diyor. Diyor ki sen zayıfladığını görünce çok mutlu oluyorsun kilo alınca da çok mutsuz. Ben senin hep mutlu olmanı istiyorum diyor. Kilomu da sağlığım için vermemi istiyor. Haklı da işte bende iş yok

sen öyle diyosan öyel olsun :)

pazartesi sendromuna giren hastalardan dolayı çok yoğundum ancak girebildim siteye....kilo veren herkesi tebrik ediyorum..1.olmuşum çok sevindim..bundan sonra birinciliği kaptırmaya niyetim yoq söliim =) büyük bir azimle devam ediyorum...tebrikleriniz için teşekkür ediyorum...hepimize kolaylıklar diliyorum...

valla ben bilee sevindimmm sorunsuz açıldığınaa o duyguyu biliyorummm...demek benim durumdaa aynı olacak desene bu sessizlik bi süre sonra dilime vuracakkk buraya yazdığında gerçektenn rahatlıyorsunn yanii..bende yazsamm bende rahatlarmıyımm acabaaa..o kadarr dolu okadar doluyumkiii..anlatmakk bii okadardaa susmakk istiyorumm...çok kötü hafta geçirdimm eşime ondan ayrılmak istediğimi söyledimm..bu hafta sonu pervaneydii resmennn eski günlere döndükkk..ama gönlüm kırık...bunu anlaması için ne yapmalıyım bilmiyorumm..

Allah kavuştursun diyeyim önce ama ya ayşem takma neolur. hisli kızsın ama hak etmeyene ne üzül ne sevin. bu işler böyle görüşmeyin bir süre konuşmayında zamanla herr şey olacağına varıyor. hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…