günaydınlar herkese
yorucu ve üzücü bir haftasonunua daha geride bıraktım çok şükür
yeni hafta yeni umutlar yeni mutluluklar getiriri beraberinde diye umuyorum
kayınvalidenin taşınma işi vardı c.tesi eşyalar yüklendi bizde kaldılar
dünde eşimdin abisinde kaldılar
bugünde 11:20 de kalkıyo uçakları
ama sürekli agladı kv gitmek istemiyo hiç
3 çocugu var hepimizin arasında sorun var mesela ben görümcemle konuşmuyorum bana yaptığı şeyi yamıştım burda
eşimde konuşmuyo
eltimlede ben ve eşim konuşmuyo karmakarışık
dün eltimde toplandılar son akşamı diye
görümcemler teyzeler falan ordalardı
ben bizden giderken ısmarlaştım
ağladı gelmicenmi dedi yok dedim eşim bende gelmem eşim yoksa dedi ikna edemedim gitmedi
sonra gece 11 bucukta aradı babası gitti
bizde üzülüyoruz tabi bu duruma
ama gidip evi yerleştirip gelcem dedi
sizde kalırım diyip durdu kısmet napalım buyursun gelsin ama hep bizde kalmasın tabi :)
dün regl sancım başladı hafiften bi kanamam oldu sabah ama şimdiye kadar bişey yok ama kasık ve belimde çok agrı var
üstüne 3 gündür ishalim acayip bir karın agrım var
bi de emir de gece hiç uyumadı bizi de uyutmadı başım çatlıyo agrıdan
umarım sizin keyfiniz yerindedir
oğlumun göbüşünü doyurup geliyorum kızlar bekleyin beni. bugün hem evime hem içime bir güneş doğdu rabbim hayıretsin. uykusuz bir geceden sonra maşallah deyin lütfen
hadi başlayalım ikimizde sen dışarı çık yürü hava yürünmeyecek gibi deildir bende akşam hiç yoksa 20 dk yürürüm anca
yazdım ama belin izin verirse zorlama bide hızlı yürüme
canım burayı biliyosun hep birlikte sevinip hep birlikte üzülürüz. sıkma canını allah herşeyin hayırlısını versin(söylemesi kolay dün gece bende döndüm durdum.) valla orda hava nasıl bilmiyorum ama aç perdeleri güneşin evine ve içine girmesine izin ver. güzel ve huzurlu bir gün diliyorum. dinlen birazcıkta. bende bizim dananın altına bakıyım
Yürüdüğümüz her günü yazalım...Kilo veremiyoruz bari almayalaım ve mutlu olalım yürüyüş sayesinde.:)
günaydınlar herkese
yorucu ve üzücü bir haftasonunua daha geride bıraktım çok şükür
yeni hafta yeni umutlar yeni mutluluklar getiriri beraberinde diye umuyorum
kayınvalidenin taşınma işi vardı c.tesi eşyalar yüklendi bizde kaldılar
dünde eşimdin abisinde kaldılar
bugünde 11:20 de kalkıyo uçakları
ama sürekli agladı kv gitmek istemiyo hiç
3 çocugu var hepimizin arasında sorun var mesela ben görümcemle konuşmuyorum bana yaptığı şeyi yamıştım burda
eşimde konuşmuyo
eltimlede ben ve eşim konuşmuyo karmakarışık
dün eltimde toplandılar son akşamı diye
görümcemler teyzeler falan ordalardı
ben bizden giderken ısmarlaştım
ağladı gelmicenmi dedi yok dedim eşim bende gelmem eşim yoksa dedi ikna edemedim gitmedi
sonra gece 11 bucukta aradı babası gitti
bizde üzülüyoruz tabi bu duruma
ama gidip evi yerleştirip gelcem dedi
sizde kalırım diyip durdu kısmet napalım buyursun gelsin ama hep bizde kalmasın tabi :)
dün regl sancım başladı hafiften bi kanamam oldu sabah ama şimdiye kadar bişey yok ama kasık ve belimde çok agrı var
üstüne 3 gündür ishalim acayip bir karın agrım var
bi de emir de gece hiç uyumadı bizi de uyutmadı başım çatlıyo agrıdan
umarım sizin keyfiniz yerindedir
Bende özendim şimdi yürümeye ama nasıl kapalı hava düne inat.
Yağmurda çiseliyor. yinede şiddetlenmese kızım okuldan geldiğinde gideceğim yürüyüşe..
Yürüdüğümüz her günü yazalım...Kilo veremiyoruz bari almayalım ve mutlu olalım yürüyüş sayesinde.:)
----------
ayşecim geçmiş olsun. annenlere hayırlı yolculuklar diliyorum..
Çok özeniyorum yaaa deniz olan bir şehirde yaşıyor olsam sahilden yukarı çıkmazdım herhalde mutlaka yürürdüm sabahları ya da akşamları ya da hem sabahları hem akşamları
Erzurumda kışın çok zoryürüyüş yolunda 50 cm kar var kaldırımlarda tek insan geçecek yer kadar yürünmüş yerler heryer kar kar kar Valla yürüyecek yeri olanlar bence hiç evde durmasınlar kıymetini bilin
Çok özeniyorum yaaa deniz olan bir şehirde yaşıyor olsam sahilden yukarı çıkmazdım herhalde mutlaka yürürdüm sabahları ya da akşamları ya da hem sabahları hem akşamları
Erzurumda kışın çok zoryürüyüş yolunda 50 cm kar var kaldırımlarda tek insan geçecek yer kadar yürünmüş yerler heryer kar kar kar Valla yürüyecek yeri olanlar bence hiç evde durmasınlar kıymetini bilin
Merhaba arkadaşlar; bu gun 93 kılo olduğumu gordumÇOk üzgünüm.Bir çok zayıflama hapı,yöntemi,kremi,otu kullanıp,5-10 hatta 22 kılo verip 6 ay geçmeden yenıden,yenıden almış ve psikolojık olarakta artık bu i,şi tek başıma halledemeyeceğimi düşünen biriyim.Tükendim artık.Motıvem kalmadı."nasılsa yenıden aynı şeyleri yaşayacağım "fikri hep aklımda.Son zamanlarda gastricbypass okuyorum ama ameliyat olmaya korkuyorum.kendim halledemiyorum,kıyafet bulamıyorum ,çabuk yoruluyorum,canım bir şey yapmak istemıyor,vs vs.
günaydın canım...üzülme herşey yoluna girer elbet...üşütmüşündür bu soğuklarda bende kışın öle oluyorum çünkü hemen yoğun olmuyor...
tebriklerrrgünaydın :kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
Haftaya süper başlamışsın süper de bitirirsin umarımm:)günaydın benim renkli şekerlerim ben geldim.
bugün uyandım limonlu suyumu içtim 20dk lesli yaptım. güzel bir karatay kahvaltısında sonra işte burdayım. yeşil çayımıda bitirdim aaferim banaa
anladım canım en sağlıklı şekilde kurtulursun o 30 kilodan umarımYok canımcım göremeyeceğime inandığımdan falan değilBenim idealim 75 diyetisyenim ölçüp biçtikten sonra 75 olduğunu söyledi boyum 1.73 , kemiklerim bayağı bi iri ayaklarım 42 numara şuan vücudumda 25 kilo yağ varmış 30 kilo verip kurtulsam tamamdır
Merhaba canım hoşgeldin diyim önce, ben de dün katıldım buraya daha çok yeniyim. Ama daha önce bu site sayesinde rahatlıkla 8 kilo vermiştim buranın çok faydası olacağına emin olabilirsin. Çok çabuk kilo alıyorsan bi endokrin uzmanıyla görüş bence, insülin direnci yüksek olan insanlarda(benim gibi) çok kolay kilo alma ve geri verememe oluyormuş. Belki senin de böyle bir sorunun vardır. Moralini bozma 22 kilo vermişsin daha önce şimdi niye yapamayasın ki? Kendimize inanalım yeter..Merhaba arkadaşlar; bu gun 93 kılo olduğumu gordumÇOk üzgünüm.Bir çok zayıflama hapı,yöntemi,kremi,otu kullanıp,5-10 hatta 22 kılo verip 6 ay geçmeden yenıden,yenıden almış ve psikolojık olarakta artık bu i,şi tek başıma halledemeyeceğimi düşünen biriyim.Tükendim artık.Motıvem kalmadı."nasılsa yenıden aynı şeyleri yaşayacağım "fikri hep aklımda.Son zamanlarda gastricbypass okuyorum ama ameliyat olmaya korkuyorum.kendim halledemiyorum,kıyafet bulamıyorum ,çabuk yoruluyorum,canım bir şey yapmak istemıyor,vs vs.
tombulkelebekim bana kızma ama onura sinirlendim ben
neden diceksin sen en azından bi çaba sarf ediyosun zayıflamak adına ve verdiğin bi sürü kilo var
o da iğnenin yurdundan geçmiyo görüldüğü üzere onunda çabası varmı ki zayıflamak için sürekli sana kilo aldın, yeme vs. diyo
Valla canım ben de bazen sinirleniyorum da geçiyorOnur şuanda kilolu olduğu için kendini sevmiyor Onur kiloyu hiç sevmiyor ailesinde herkes kilolu kendisinin kilolu olupta verememesi de askerlikle alakalı 3 senedir kilosundan dolayı askere almamışlar bundan sonra alsalarda ben gitmem deyip kilo vermemeye çaba gösteriyor benimle tanıştıktan sonra 10 kilo verdi aşkımdan eridi yavrum Benim kilomu vermemi de ben hep söz verip zayıflıycam deyip verdiğim sözü tutmuyorum ona kızıyor. Ben diyorum bazen sen beni şişmanım diye sevmiyorsun zayıf olmamı istiyorsun diyorum gülüyor adam doğal olarak ben de şişmanım ne alakası var diyor. Diyor ki sen zayıfladığını görünce çok mutlu oluyorsun kilo alınca da çok mutsuz. Ben senin hep mutlu olmanı istiyorum diyor. Kilomu da sağlığım için vermemi istiyor. Haklı da işte bende iş yok
Canım valla burada bile anlatmak beni inanılmaz rahatlatıyor
Bende senin gibi senelerce hiç sesimi çıkaramadım hep ağlayan taraf oluyordum ve eşime söylüyordum ama oda sağ olsun bana çoğu zaman o benim annem birşey diyemem idare et yada işte ben hallederim de dese gidip annesine söylediği an daha beter oluyordu.
Kadın kendini haklı göstermek için yada kıvırmak için yeri geldiğinde yalan bile söylüyordu.
En son eşim ben karışmıyorum varsa bir derdin anında cevabını ver ki sonradan beni yeme demiştiOna göre senelerce gizli savaş vardı aramızda annesiyle ama artık hep anında lafı yerine oturtuyorum hem sinir olmuyorum hemde eşim yanımızda olduğu için sonradan kıvırma şansı yalan uydurma şansı yok
İnanılmaz ama biraz evvel kapatmıştım laptobu kız kurcalayıp daha beter bozmasın diye ama nasıl içtenlikle Allahım ne olur daha fazla sorun cıkarmasın dediysem şimdi bir açtım ekranda kendine gelmişAllahtan başka şey isteseymişim olacakmış
herşeyde vardır tatlım bi hayır napalım ben böyle olsun istemedim
kimseye bi kötülük etmedim
sırf bu nedenlerden eşimle huzursuz oluyoruz yıpranıyoruz
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?