selammmmmmmm ben gelemiyorum artık ya ve çok üzülüyorum((
bugün toplantı vardı geç çıktık eve gelene kadar dahada geç oldu artı nöbetçiydim ve çok yoruldum, eve gelincede bebişle uğraş derken uykum gelmiş azcıkta kestirmişim ama hala var o ayrı .
sizleri ve paylaşımlarınızı nasıl özledim anlatamam
bende diyet miyet kalmadı okuldan nasıl aç geliyorsam artık evde ne varsa saldırıyorum resmen çikolata gibi zararlı mamalarda dahil
bir an önce toparlanmalıyım diyorum ama kime diyorum
okulda birşey yiyemiyorum ama evde fazlasıyla telafi ediyorum
ne yapacağım ben ya
sen herşeyin en güzelini hakediyorsun yazana değil yazdırana bak.Hoşgeldin canımSeninde sevgililer günün kutlu olsun
Bu arada kızlar bugün eşim beni inanılmaz şaşırttıAslında Sevgililer Günü mevzu olunca hep derdi senelerdir biz sevgilimiz ki benden hediye bekliyorsun diye ( ilk evlendiğimiz 3 sene ancak hediye almıştır ) hatta o gün çiçeklerin bile iki misline satılmasına kızar banada senin gül fiyatlarından haberin yok herhalde o gün hayatta işim olmaz derdi
Anlıyacağınız yontulmamış odun tavırlarına girerdi o gün
Bu düşüncelerini ve tavırlarını senelerdir bildiğim için hiç birşey beklemezdim ki nitekim bu günde beklemedim
İnanılmaz ama eşim bu gün işten gelirken bana bir tane gül almış :122: gözlerime inanamadım. Tabiki çok mutlu oldum ve yemeğimizi yedikten sonra laptobun başına oturup KKya girecekken baktım yanıma oturdu ( ki normalde ben laptob başındayken o hemen TV kumandasına el koyar dünyayla bağlantısını keserdi) Onun face adresinden kardeşimle de görüşürüm diye faceine de girdim o arada da geçmişe bir bakayım kimler ne yayınlamış dedim. Yavaş yavaş aşağı doğru giderken bir de ne göreyim :122: :122: :122:
Benim mavişim kendi duvarına kocaman bir yazı yazmış ;
Canımdan çok sevdiğim hayat arkadaşım canım eşime sevgililer günün kutlu olsun seni seviyorum.)
diye :122: :122: Nasıl şaşırdığımı mutlu olduğumu anlatamam resmen ağlamaya başladım çünkü gerçekten eşimden bekleyeceğim son şeydi öyle bir yazı
İnşallah hep böyle devam eder diye dua ettim resmen
Rabbim herkesin mutluluğunu ve huzurunu daim etsin ... Aminnnn
sağol canım güzel dileklerin için, inşallah zayıf bir yıl olur :)ilbatum dogum günün kutlu olsun cnm nice saglikli mutlu zayif yillara
lunazul kiz hosgeldin cnm özledim ,merak ettim okudum iyiymissin fazla almamissin kg masallahhhhhhhh
dalokaysmams cnm gecmis olsun
tomurcuk cnm gecmis olsun sana ufak kaza atlatmissin esinin yaptigi süperrr her es arabayi kullandirmazdi iyi bir ese sahipsinkiymetini bil
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz
derincim cnm takilarini güle güle zayif günlerde tak
fıstığım sağoalasın yaşlandık işte :) aminnnnn güzel dileklerine :)Özlemmmmmmmm canımmmmmm ya kusura bakma ya deminden beri yazıcağım yazıcağım ha bire arada kaynıyor;
Geçmiş doğum günün kutlu olsun
Ailen ve tüm sevdiklerinle sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler
Rabbim ağzının tadını asla bozmasın ve inşallah hedefine bir an önce ulaşır fıstıkken çam fıstığı olursun
evet ebrum karşılaşamıyoruz malesef artık eskisi gibi değilim çok yoğunum malesef. eşim bugün çiçek almış :) alır mutlaka ama ben almam nedense :) o da hep yüzüme vurur ama ne yapayım ya alamıyorum zamanım yok :)Günaydın,ne güzel bi kaç gün güneşli açık havalar varken bugün yine kapattı.Yağmurlu boğucu çok...
İyiyim Özlemcim sağol.Karşılaşamıyoruz artık.Yoğunsun sen.Allah kolaylık versin.Eşin ayrı ayrı hediye alıyo mu yoksa ikisini bi arada mı çıkarıyor? :))
Bilmezmiyim canım kıymetini hem de nasıl biliyorum.Öyle taka tuka bi araba olsa çok üzülmezdim aslında ama kredi çekip almıştık.Yeni arabamız.Ona rağmen sakınmadı ya eşim benden daha ne diyim.Yerim ben onu yeerrr :))
Teşekkür ederim canlarım.Allah razı olsun...
nevincim canım inan sizlerle olmayı nasıl özlüyorum bir bilsen. burada motive oluyordum ama şimdi zaten açım modundayım resmen yahoşgeldin topiğimize...kilon verilemeyecek bir kilo değil lütfen böle şeyler düşünme...
özlemcim görüşemiyoruz..bebişinden ayrıldın işe başladın allah kolaylık versin canım sana..doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle uzun sağlıklı ömürler dilerim
canım ben almak istemiyorum gercekten önem vermiyorum o bana hediyeyi verince ölee kalmayım diye düşünüyorum alayım ne olur ne olmaz diye...yoksa insanlar bir gün ilan edilmiş o güne tıkılıp kalmak ban göre değil hiç olmadık zamanda olmadık sürprizler yapmak en güzeli...
canımmm sen böle yaparsan kendi psikolojini zedelersen yavruna nasıl faydalı olucaksın hamd olsun birşeyi yok...sadece kontrol edeceksin. Ama unutmaki şu zamanda her insan her konuda risk altında...yani oturup ne zaman hasta olucaz diyemi beklicez...
maşallah hep hamur işi allah kolaylık versin...
günaydın kızlar sizede...
umudum malesef geriye dönme imkanım olmuyor ilk defa bugün zamanım olduda azcıkta olsa okudum :) ama gönlüm hep sizinle emin ol.Dünden beri iyi toparladım canım. Çok dikkatliyim, bir suyu artırsam süper olacak. Tekrar geçmiş olsun sana da, bebekli kadına büyük eziyet bu tip rahatsızlıklar, hiçbir işi yapamıyor insan
Büyük kaza atlatmışsınız canım, geçmiş olsun. Ve de gözünüz aydın, eşin gelmiş :)
Özlemciğim, geriye dönüp okuyamıyorsun anladığım adarıyla, gene de geçmiş doğum gününü kutlamak istedim. Yeni yaşın mutlu, sağlıklı ve de incecik geçer inşallah :)
Ayşeciğim imkanın varsa yardım almak, en azından denemek çok iyi fikir ben de. Hatta geçen haftalarda seni sıkıntılı görünce, pes etmeye yaklaştığını okuyunca yazmak istedim, belki yanlış anlaşılırım diye vazgeçtim. Senin gibi aklı başında, bilinçli bir kızın yanlış anlamayacağını biliyorum aslında ama gene de vazgeçtim.
Ben buraya da defalarca yazdım, çevremde de belirtiyorum, yeme bozukluğu bence bir sonuç. Asıl bizi bu sonuca götüren sebepleri çözmemiz gerekiyor, ben de niyetlendim bir danışman bulmaya bir ara. Çevremde güvenilecek, etik değerlere saygılı bir uzman bulsam hala niyetim var. Bir kere gidip tanışsam bile yeter diye düşünüyorum, başa çıkmakta orluk çektiğim bir durumda elimin altında güvendiğim biri olur en azından...
Hepiniz nefis görünüyorsunuz, başta da hamsili pilav :)) Ellerine sağlık :)
Canım yaaa bizde seninle sohbet etmeyi özledik ama okuduklarım hiç hoşuma gitmedi Özlemciğim yaaa
Sen okadar emek verdin okadar zaman harçadın efor harçadın o fazlalıklarından kurtulmak için sakın iyice salma kendini.
Buraya gelemesende bizlerle yazışamasanda her an seni izliyormuşuz gibi düşün
Kızlar bunu görürse beni gebertir de gerekirse fazla kaçırmamak için
Fıstık gibi olmuşken gözünü seveyim sakın geriye dönüş yapma
sağol canım güzel dileklerin için, inşallah zayıf bir yıl olur :)
fıstığım sağoalasın yaşlandık işte :) aminnnnn güzel dileklerine :)
evet ebrum karşılaşamıyoruz malesef artık eskisi gibi değilim çok yoğunum malesef. eşim bugün çiçek almış :) alır mutlaka ama ben almam nedense :) o da hep yüzüme vurur ama ne yapayım ya alamıyorum zamanım yok :)
nevincim canım inan sizlerle olmayı nasıl özlüyorum bir bilsen. burada motive oluyordum ama şimdi zaten açım modundayım resmen yaherşey dahada zorlaştı, evde ne güzel rahattı ,herşeye uyuyordum şimdi diyet miyet yok ya
teşekkür ederim canım yaşlandık 1 yaş daha :)
umudum malesef geriye dönme imkanım olmuyor ilk defa bugün zamanım olduda azcıkta olsa okudum :) ama gönlüm hep sizinle emin ol.
canım benim sağolasın birlikte nice yıllara hatta çıtır yıllara inşallah :)
benimde yaptıklarım hoşuma gitmiyor ama ne yapayım az önce koca maksimus ne onu yuttum
yok yapmayacağım diyorum ama sonra elimde çikolatayla dolaşıyorum ve kendime çok kızıyorum
okulda rahat olur daha dikkat ederim diyordum ama daha zor çünkü hep ayaktayım ve çok yoruluyorum eve gelene kadar artık nasıl acıkıyorsam resmen saldırıyorum ya
siz hep aklımdasınız hatta perşembe ben hangi yüzle çıkacağım tartıya bile dedim ama bakalım
yok asla geriye dönüş istemiyorum ama azcıkta versem belki tekrardan bir gaz olur bana
o nedenle yine yasaklı diyetlerden düşünüyorum :) en azından gaza gelirim belki. perşembe başlasam 3-4 gün yapsam fena olmaz değil mi :)
selammmmmmmm ben gelemiyorum artık ya ve çok üzülüyorum((
bugün toplantı vardı geç çıktık eve gelene kadar dahada geç oldu artı nöbetçiydim ve çok yoruldum, eve gelincede bebişle uğraş derken uykum gelmiş azcıkta kestirmişim ama hala var o ayrı .
sizleri ve paylaşımlarınızı nasıl özledim anlatamam
bende diyet miyet kalmadı okuldan nasıl aç geliyorsam artık evde ne varsa saldırıyorum resmen çikolata gibi zararlı mamalarda dahil
bir an önce toparlanmalıyım diyorum ama kime diyorum
okulda birşey yiyemiyorum ama evde fazlasıyla telafi ediyorum
ne yapacağım ben ya
ceco kaynananın kocasız iilk sevgililer günüyalnız burakmasaydınız
Selam gece kuşları nasılsınız bakalım :)))) Ben bir kaç gündür annanemi misafir ettiğimden onunla geçiriyorum zamanımı sizler iyisinizdir inşallah.
Banu sevgililer günüyle ilgili yazını okudum inan öyle duygulanıp sevindim ki okurken,helal olsun eşine ama en çokta sana helal olsun çünkü bunca yıla rağmen hala eşine bunları yazdıran sensin,senin iyiliğin güzelliğindir benim gözümde.Mutluluğunuz bir ömür daim olsun canım benim.Ayrıca bütün topiğin SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
Benim eşimde dün bana gelmiş ne istersin benden dedi,aynen ben de banu gibi eşimden böyle şeyleri beklemeyi keseli çok olduğu için çoğu zaman hüsrana uğradığımdan sevgiler gününü bile unutmuşum.Naıl yani dedim eşime ne gibi bişi istiyim nolduki filan derken sevgililer günü aklıma geldidüşüniyim biraz dedim sonra bir iki şey sıraladım annane bizde olduğu için de hafta sonuna erteledik gidip almayı bakalım.Bu akşam istersen gidelim alalım dedi ama ben annanemi yalnız bırakmak istemedim sonuçta bize amanet etti annem giderken.Annanem eşimin annanesi benimki vefat etti yıllar önce ben de napıyım onun yerine de seviyorum işte ayrıiyetten annanemi :))) öyle güzel ki kaç gündür bana bir sürü şey anlatıyor eskilerden sanki o günleri yaşıyorum çokta güzel anlatır sağolsun bazılarını defalarca dinlemişimdir ama yine de bıkmadan dinlerim.Allah uzun ömür versin tontoşuma.
Özlem sen de canım okula bir başladın stresten sapıttın dimi(( inşallah tez zamanda bulursun o eski disiplin ve azmini.Oğluşunun özlemi de büyük stres kaunağı oluyordur sana eminim.Lütfen o eski şişman halindeki fotolarına bak tez zamanda ve ne için bu yola çıktığını hatırla lütfen kilo alma canım benim.
slm kızlar ayran detox unubulamıyorum bugün başladım ama henüz bişi yiyemedim çünkü bulamadım lütfen bilen varsa paylaşabilirmi
Selamlar herkesi öpüyorum uğrayamadım kaçgündür canlarımsevgululer gününüz kutlu olsun yenoşum geçen sormuştun diye yazıyorum
Yasladım başımı koltuğa
daldım gittim içimdeki karanlığa
Canım yanar içim acır ama olsun
Sadece seslenişim yalnızlığa
Ürperdim gecenin karanlığnda
Yağmur yağar belki ıslanır seninde saçların
Belki bu ıssız yalnızlıkları yağmurlarında
by tursari
Yüreğine sağlık
ayyyy hiç gülesim yoktu canım sen çok yaşa emi
Valla en son cumartesi günü görüşmüştük hiç aklımıza bile gelmediadamcağızı tamamen hayatından çıkarma derdine düşmüş hatun. Neymiş telefon rahmetlinin adınaymış kendi adına alacakmış yok kızıyla görüştüğü msn adresinide ben eşinin adına almışım ( kasten yaptım ) msnde niye adı geçmiyormuş, yok cep telefonunuda kendi adına alacakmış kontürlüde olsa neden onun adına olsunmuş. Sonunda dayanamadım ve ya neden bukadar ısrarla rahmetlinin adını dahi birşeyde geçmesini istemiyorsun ki benim rahmetli babannem öleli 7 sene oldu ama ev telefonu hala onun adına geliyor annemlerin yazdan yaza kaldıkları evde ne varki bunda dedim.
Kadın eşime söylüyor msne en azından sayfa başında benim adım geçsin sen onu yap diye eşimde onu ben bilemem banu yapar ancak dedi ama bende inat ettim değiştirmedimbari adı kalsın.
Kadının eşine karşı bir sevgisi yokki sevgililer gününde üzüntülü olsun. Onun tek üzüntüsü annesinin hayatına müdahale edip onu bir yere salmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?