Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmmmmmm ben gelemiyorum artık ya ve çok üzülüyorum ((
bugün toplantı vardı geç çıktık eve gelene kadar dahada geç oldu artı nöbetçiydim ve çok yoruldum, eve gelincede bebişle uğraş derken uykum gelmiş azcıkta kestirmişim ama hala var o ayrı .
sizleri ve paylaşımlarınızı nasıl özledim anlatamam
bende diyet miyet kalmadı okuldan nasıl aç geliyorsam artık evde ne varsa saldırıyorum resmen çikolata gibi zararlı mamalarda dahil
bir an önce toparlanmalıyım diyorum ama kime diyorum
okulda birşey yiyemiyorum ama evde fazlasıyla telafi ediyorum
ne yapacağım ben ya

İyi geceler kızlaaar

Ben kaçayım yarın sabah erken kalkıcam malum onur gelecek saç baş yapcam ancak yetişirim.

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca burayı ihmal etme olasılığım %100000 ama kusuruma bakmayın.

Yenacım Cuma günü bildirim yapmaya çalışıcam ama aşktan gözüm kör olup unutursam lütfen beni izinli ya da aynı geçermisin

Görüşmek üzere tektaşımla aranıza dönmek ümidiyle

Canım yaaa bizde seninle sohbet etmeyi özledik ama okuduklarım hiç hoşuma gitmedi Özlemciğim yaaa
Sen okadar emek verdin okadar zaman harçadın efor harçadın o fazlalıklarından kurtulmak için sakın iyice salma kendini.
Buraya gelemesende bizlerle yazışamasanda her an seni izliyormuşuz gibi düşün
Kızlar bunu görürse beni gebertir de gerekirse fazla kaçırmamak için
Fıstık gibi olmuşken gözünü seveyim sakın geriye dönüş yapma

sen herşeyin en güzelini hakediyorsun yazana değil yazdırana bak.

sağol canım güzel dileklerin için, inşallah zayıf bir yıl olur :)
fıstığım sağoalasın yaşlandık işte :) aminnnnn güzel dileklerine :)
evet ebrum karşılaşamıyoruz malesef artık eskisi gibi değilim çok yoğunum malesef. eşim bugün çiçek almış :) alır mutlaka ama ben almam nedense :) o da hep yüzüme vurur ama ne yapayım ya alamıyorum zamanım yok :)
nevincim canım inan sizlerle olmayı nasıl özlüyorum bir bilsen. burada motive oluyordum ama şimdi zaten açım modundayım resmen ya herşey dahada zorlaştı, evde ne güzel rahattı ,herşeye uyuyordum şimdi diyet miyet yok ya
teşekkür ederim canım yaşlandık 1 yaş daha :)
umudum malesef geriye dönme imkanım olmuyor ilk defa bugün zamanım olduda azcıkta olsa okudum :) ama gönlüm hep sizinle emin ol.
canım benim sağolasın birlikte nice yıllara hatta çıtır yıllara inşallah :)

benimde yaptıklarım hoşuma gitmiyor ama ne yapayım az önce koca maksimus ne onu yuttum
yok yapmayacağım diyorum ama sonra elimde çikolatayla dolaşıyorum ve kendime çok kızıyorum
okulda rahat olur daha dikkat ederim diyordum ama daha zor çünkü hep ayaktayım ve çok yoruluyorum eve gelene kadar artık nasıl acıkıyorsam resmen saldırıyorum ya
siz hep aklımdasınız hatta perşembe ben hangi yüzle çıkacağım tartıya bile dedim ama bakalım
yok asla geriye dönüş istemiyorum ama azcıkta versem belki tekrardan bir gaz olur bana
o nedenle yine yasaklı diyetlerden düşünüyorum :) en azından gaza gelirim belki. perşembe başlasam 3-4 gün yapsam fena olmaz değil mi :)

Canım bence yasaklı diyet yapacağına sabah sağlam bir kahvaltı et okulada giderken yanına badem yada leblebi al en azından ara ara ağzına onlardan atarsan hem fazla kalori almamış olursun sonuçta bir öğüne bile 50 badem olur deniyordu hemde en azından akşama doğru iyice acıkıpta saldırma durumun ortadan kalkar.
Yada geçenlerde eşimin iş icabı tanıdığı bir bayan şu yuvarlak Mısır patlakları var ya onlardan iş yerinde yediğini söylemişti ve sadece öğlenleri onu tükkettiği halde 10 ayda 13 kilo vermişti

Ben eminim sen kendini bir iki güne kadar toparlarsın şimdi hayatında büyük bir değişim olduğu için beyninde sana oyun oynuyordur yoksa sen çok uzun süre kaçamak yapmadan bile durabiliyordun
Birde şu abur cuburları yedikce resmen uyuşturucu gibi vucut devamını istiyor. İnan ben resmen savaşıyorum kendimle mesela bu gece bile eşim bisküvi yerken neredeyse ağzımı açıyordum bilinçsizce karşıdan acaba yesemmi bende iki yada üç tane diye baya bir düşündüm sonrada geçenlerde eşimin aldığı o eti formun tahta kurularından yedim sadece hiç sevmem aslında ama kendimi kandırmak zorundaydım o an.

Birde bu ay hala adet olmadım sanki zaman geçtikce dahada bir gecikmeli oluyorum :26: acaba ondanmı bukadar şeytan dürtüyor ama uymayacağım şeytana

iyi akşamlar teşekkür ederim kızlar eşim geldi çok şükür ama gene giider sanırım temmuza kadar böylee gitmesine alıştımda sağ mı ölümü döncek diye kafamı kemiren saçma sapan düşüncelere alışamadım hala allahın taktiri gerçi alllahtan gelene ne denebilirki alllah hakkıızda hayırlısını versin anı yaşamak güzel şimdilik çocuklar çok mutlu ben huzursuz olunca onlarda oluyo ne kadar yansıtmasam ortamımız dan etkileniyolar inşallah biticek 5 ay sonra bu günlerimiz

dyet kaçamaklarlada olsa ne gerileme ne ilerleme var haftaya ankaraya gidiyoruz 10 gün
biraz deişiklik olucak ailecek hepimize

özlemcim doğum günün kutlu olsun biraz gecikmeli oldu ama sevdiklerinle mutlu bir ömür beraber olsun:)
bu arada cecoya katılıyorum badem götür yanına.sandviç yap geceden çayla yersin.gündüz çok aç kaldığın ve kalori harcadığıni için gece saldıryorsun.yoksa gündüz yersen akşamı dengelersin.50 badem bir öğün.sandviç olablir,ben makarna bile götürüyordum yoğurtlayıp.akşam yediğin çikodan daha masumdur merak etme.bulgur pilavı vs de götürülebilir yada soğuk yenebilecek herşey....bu arada doğumdan 1 yıla kadar nöbet tutmuyoruz yönetmelikte var.kesnilikle nöbet tutma kimse tutturamaz.kızdım müdürüne gıcık şey....

ceco kaynananın kocasız iilk sevgililer günüyalnız burakmasaydınız

ayyyy hiç gülesim yoktu canım sen çok yaşa emi
Valla en son cumartesi günü görüşmüştük hiç aklımıza bile gelmedi adamcağızı tamamen hayatından çıkarma derdine düşmüş hatun. Neymiş telefon rahmetlinin adınaymış kendi adına alacakmış yok kızıyla görüştüğü msn adresinide ben eşinin adına almışım ( kasten yaptım ) msnde niye adı geçmiyormuş, yok cep telefonunuda kendi adına alacakmış kontürlüde olsa neden onun adına olsunmuş. Sonunda dayanamadım ve ya neden bukadar ısrarla rahmetlinin adını dahi birşeyde geçmesini istemiyorsun ki benim rahmetli babannem öleli 7 sene oldu ama ev telefonu hala onun adına geliyor annemlerin yazdan yaza kaldıkları evde ne varki bunda dedim.
Kadın eşime söylüyor msne en azından sayfa başında benim adım geçsin sen onu yap diye eşimde onu ben bilemem banu yapar ancak dedi ama bende inat ettim değiştirmedim bari adı kalsın.

Kadının eşine karşı bir sevgisi yokki sevgililer gününde üzüntülü olsun. Onun tek üzüntüsü annesinin hayatına müdahale edip onu bir yere salmaması

Selam gece kuşları nasılsınız bakalım :)))) Ben bir kaç gündür annanemi misafir ettiğimden onunla geçiriyorum zamanımı sizler iyisinizdir inşallah.

Banu sevgililer günüyle ilgili yazını okudum inan öyle duygulanıp sevindim ki okurken,helal olsun eşine ama en çokta sana helal olsun çünkü bunca yıla rağmen hala eşine bunları yazdıran sensin,senin iyiliğin güzelliğindir benim gözümde.Mutluluğunuz bir ömür daim olsun canım benim.Ayrıca bütün topiğin SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

Benim eşimde dün bana gelmiş ne istersin benden dedi,aynen ben de banu gibi eşimden böyle şeyleri beklemeyi keseli çok olduğu için çoğu zaman hüsrana uğradığımdan sevgiler gününü bile unutmuşum.Naıl yani dedim eşime ne gibi bişi istiyim nolduki filan derken sevgililer günü aklıma geldi düşüniyim biraz dedim sonra bir iki şey sıraladım annane bizde olduğu için de hafta sonuna erteledik gidip almayı bakalım.Bu akşam istersen gidelim alalım dedi ama ben annanemi yalnız bırakmak istemedim sonuçta bize amanet etti annem giderken.Annanem eşimin annanesi benimki vefat etti yıllar önce ben de napıyım onun yerine de seviyorum işte ayrıiyetten annanemi :))) öyle güzel ki kaç gündür bana bir sürü şey anlatıyor eskilerden sanki o günleri yaşıyorum çokta güzel anlatır sağolsun bazılarını defalarca dinlemişimdir ama yine de bıkmadan dinlerim.Allah uzun ömür versin tontoşuma.

Özlem sen de canım okula bir başladın stresten sapıttın dimi (( inşallah tez zamanda bulursun o eski disiplin ve azmini.Oğluşunun özlemi de büyük stres kaunağı oluyordur sana eminim.Lütfen o eski şişman halindeki fotolarına bak tez zamanda ve ne için bu yola çıktığını hatırla lütfen kilo alma canım benim.

Amin canım cümlemizin mutlulukları daim olur inşallah
Güzel iltifatların içinde ayriyetten teşekkürler o senin yüreğinin güzelliğinden kaynaklanıyor
İnşallah sizde geçikmeli de olsa çok güzel bir gün geçirirsiniz hafta sonunda

Bende bayılırım büyüklerimizin geçmişi anlatmalarını Allah Anannenize uzun ve en önemlisi sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah ... Aminnnnnn

Selamlar herkesi öpüyorum uğrayamadım kaçgündür canlarımsevgululer gününüz kutlu olsun yenoşum geçen sormuştun diye yazıyorum

Yasladım başımı koltuğa
daldım gittim içimdeki karanlığa
Canım yanar içim acır ama olsun
Sadece seslenişim yalnızlığa

Ürperdim gecenin karanlığnda
Yağmur yağar belki ıslanır seninde saçların
Belki bu ıssız yalnızlıkları yağmurlarında

by tursari

slm kızlar ayran detox unu bulamıyorum bugün başladım ama henüz bişi yiyemedim çünkü bulamadım lütfen bilen varsa paylaşabilirmi

Az daha unutuyordum valla son anda aklıma geldi
Geçmişde aradım buldum umarım işini görür

Sonuçuda bildir merak ederiz

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi)

Yüreğine sağlık

ayyy kadın belki yen ufuklara açılacaktır neden mani oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…