Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yazıkki öyle öyle geldik gerçekten bu durumlara. ama en azından sen dur diebiliyorsun artık bu muhteşem bişey :)
ben son 1 haftadır dikkat etmeme rağmen yine de duramıyorum bazen
onun vicdanını yazlıyorum ama bugün biraz daha iyiyim aklıma yemek gelmiyor en azından

yenacıgım..

bende yeni geldim diyetisyenden cok geç aldı beni..bende geciktim(
afedersin olur mu?

geçen hafta 107

bu hafta 105.7

süppersinnn arkadaşımmmmmbravoooo hadii bakalımm çorap söküğü gibi gelir inş devamııı.....

ahhh canmmm..vefalı arkadasım..
unutmamıssın demek kız neden unutmadın o iddialı sözlerimi

pek 1 bomba olmadım ama 1.300 gitmiş..neyapayım...buna şükür diyelim..

süperrr daha nee istiyorsunnn....tabikide bunadaşükürrr...ee sen alışıksın 2 şerkilolar vermeye hanfendi beğenemedi 1.300 gramı sana maşallah diyorummnazar değmesinn..

İnşallah ayşecim bende öyle umuyorum en azından tek başıma çaba sarfetmiycem burada çok fazla yorum okuyarak ve resimlere bakarak kendi kendime "bende yaparım tabiki" diyebiliyorum. Motivasyonum yeniden yerine geldi

hep beraber başarıcaz inşallah
birazcık kendini tanıt bize bakalım in misin cin misin :26::26:

30 dk leslie yaptım geldimmm az oldu ama olsun şimdide dün gönderdiğim linklerdeki hareketleri yapıcam dolmasını bekliyorum fişşşşeeekk gibi geliyorummmm bu hafta ben 1. olacaaaaaammmm Allah sağlık verirse inşalllaahhhhhhh

hep beraber başarıcaz inşallah
birazcık kendini tanıt bize bakalım in misin cin misin :26::26:

İnşallah
Walla daha önceden dediğim gibi kayıtlıydım ama hiç formalara girip yazmadım. Şimdide hem kendi motivasyonum için hem de boş vaktimi değerlendirmek için en azından kendime de yararlı bir girişimde bulunmak istedim :)

İnşallah ayşecim bende öyle umuyorum en azından tek başıma çaba sarfetmiycem burada çok fazla yorum okuyarak ve resimlere bakarak kendi kendime "bende yaparım tabiki" diyebiliyorum. Motivasyonum yeniden yerine geldi

butterflyelf hoşgeldinnnn ben de chubbybutterfly

Kaderdaşımmmmmmm benimmmm eylüle kadar 25-30 kilo verebilirsem benim de nişanım olacak sen süper bi kilodasın tebrik ederim amaaannn sakın arkana bakmadan kaç bu kilolardannn

yawww aynenn yaaaa....akşam bana diorkii hafta sonu güsel bi fıstıklı baklava alayıımmmaynen bendee ehhhh be dedim benimle dalgamı geçiyorsunnn..eve gelmeden ne yiyeceksınnn yeeee öyle gelll...ben seni yürütür eritirim diyorr....yok dedimm sen benim öncekilerii erittt şimdi yine hafta sonu geldiii...yemek isticek dışarı çıkıcazz oyyy oyyyy benimm kabusum olduuu bu hafta sonlarıııı..bazı zamanlarrr incecik olmak istiyorumm yiyip yiyip kiloo alamayan tiplerdennn olmak istiyorumm..ama hiç olmucak sanırımmm

bazen çok iradeli bazende acayip iradesiz oluyorum

İnşallahh arkadaşaım :)
Bir haftadır çok zorlanıyorum. Diğer msjlarda dediğim gibide aslında en önemli sorun hareketsizlik. Şimdi kk dan bir video buldum onu indiricem en azından sabahları onu yapıp akşamda en az 1 saat yürüyüş yapmam lazım ki yaptığım zayıflama programı işe yarasın (diyet ya da rejim kelimesinden haz etmediğim için bu kelimeyi kullanıyorum )

Hepimize bol bol bol şanslar olsun inşallaahh :)

tombulkelebekim leslie ne demek??

Leslie evde yapılan egzersiz videosu Leslie Sansone ablamız yaptırıyor şimdi sen nerden indirebilirim diycen ben sana link vermeye çalışıcam fakat site virüs olarak algılayıp göstermiycek linki bu kısa bir şekli youtubeden neye benzediği anlaman için

Leslie Sansone 3 mile Weight Loss Walk - YouTube

tamamını indirmek istersen bana özel msjla facebook ya da mail adresini at link göndereyim canım

yaş kaç çalışıyomusun hangi şehirdesin vs.

ah bu kocalar yok mu ah bu kocalar
cnm biz yedikçe alıcaz o yüzden hayatımız boyunca hep kontrollü yemek zorundayız

bazen çok iradeli bazende acayip iradesiz oluyorum

Son bir gündür en azından 1 günlükte olsa kendime şunu diyebiliyorum daha doğrusu suryorum
Yediğin sana ne kazandıracak? vicdan azabı çekmiycek misin? ya da bunu yemezsen yazın daha zayıf olacaksın
en azından vicdanenen kendimi huzursuz edersem süper olur die düşünüyorum
:26::26:

hoşgeldinnn canımmmmm....süpperr kiloo vermişsinnnn....dilerim nişana kadarr biçogu daha giderrrr.....veeee sennn zayıfff bi gelin olursunnnnn......buraya yazarsannn devamlıı burda motive süppperrrr....başarılarr sanaaaa.......

Şuanda çalışmıyorum 2 aydır dinlenmedeyim. Birde nişanlanacağım için hem daha rahat hem de daha kurumsal bir yer arıyorum. Ankara dayım. Ama evlenince İstanbul'da yaşayacağım. Hayal ettiğim şehirde hayal ettiğim insanla inşallahh :)

Tşekkürler WAW :)
Bu desteklerle eminim caymadan ve kaçırmadan vereceğim kilolarımı :)
hayatımda en istediğim şey zayıf bir gelin olmak zaten
motivasyon ve hareket eksik olmazsa başaramayacağıma inanmıyorum :)
hep birlikte + kilolarımızdan uzaklaşırız büyük bir hızla inşallah :)

aynen öyle yazın denize straplez mayo ile girmeyi hayal ediyorum

kıyamammmm yaaaaa....aahhh ahhhh o sorularııı ve dahası neleriii söyledimm...sennnden böle duyuncaaaa....yediktenn sonrakiii o duyguuuu..o vijdan azabıııı...öldürüyorr beniii...öldürüyorrrr....

aynen öyle yazın denize straplez mayo ile girmeyi hayal ediyorum

Bir kitap var burda isim verebiliyor muyuz bilmiyorum. Benim başucu kitabım oldu. o kadar güsel sözler ve doğru şeyler var ki.
o kitabı okudukça ne kadar ÖNEMLİ biri olduğumu ve sadece kendime değil beni seven insanlara da kötülük yaptığımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…