akşam yürüyüşe çıktık eşimle sahile
beyimiz eve dönerken durdu tatlıcının önünde çayın yanına ne alayım demesin mi
dalga mı geçiyosun dedim ben istemiyrum sen al ne çektiyse canın
fıstıklı kadayıf burma aldı
eve gittik çayın yanında annemle birlikte 2şer porsiyon yediler
ki annemde tatlıya hiç düşkün değil normalde diyo ki çok gzlmiş tatlı kan şekerim mi düştü hepsini yedim diyo
eşim de diyoki bak annen de söyledi tatlı çok gzl bi tane de sen ye bişey olmaz bu akşamlık ye
yok dedim bi lokmadan bişey olmaz bi taneden bişey olmaz derken bu hale gelmedik mi ki biz zaten
yenacıgım..
bende yeni geldim diyetisyenden cok geç aldı beni..bende geciktim(
afedersin olur mu?
geçen hafta 107
bu hafta 105.7
ahhh canmmm..vefalı arkadasım..
unutmamıssın demekkız neden unutmadın o iddialı sözlerimi
pek 1 bomba olmadım ama 1.300 gitmiş..neyapayım...buna şükür diyelim..
İnşallah ayşecim bende öyle umuyorum en azından tek başıma çaba sarfetmiycem burada çok fazla yorum okuyarak ve resimlere bakarak kendi kendime "bende yaparım tabiki" diyebiliyorum. Motivasyonum yeniden yerine geldi
hep beraber başarıcaz inşallah
birazcık kendini tanıt bize bakalım in misin cin misin :26::26:
30 dk leslie yaptım geldimmmaz oldu ama olsun şimdide dün gönderdiğim linklerdeki hareketleri yapıcam dolmasını bekliyorum fişşşşeeekk gibi geliyorummmm bu hafta ben 1. olacaaaaaammmm Allah sağlık verirse inşalllaahhhhhhh
İnşallah ayşecim bende öyle umuyorum en azından tek başıma çaba sarfetmiycem burada çok fazla yorum okuyarak ve resimlere bakarak kendi kendime "bende yaparım tabiki" diyebiliyorum. Motivasyonum yeniden yerine geldi
akşam yürüyüşe çıktık eşimle sahile
beyimiz eve dönerken durdu tatlıcının önünde çayın yanına ne alayım demesin mi
dalga mı geçiyosun dedim ben istemiyrum sen al ne çektiyse canın
fıstıklı kadayıf burma aldı
eve gittik çayın yanında annemle birlikte 2şer porsiyon yediler
ki annemde tatlıya hiç düşkün değil normalde diyo ki çok gzlmiş tatlı kan şekerim mi düştü hepsini yedim diyo
eşim de diyoki bak annen de söyledi tatlı çok gzl bi tane de sen ye bişey olmaz bu akşamlık ye
yok dedim bi lokmadan bişey olmaz bi taneden bişey olmaz derken bu hale gelmedik mi ki biz zaten
ne yazıkki öyle öyle geldik gerçekten bu durumlara. ama en azından sen dur diebiliyorsun artık bu muhteşem bişey :)
ben son 1 haftadır dikkat etmeme rağmen yine de duramıyorum bazen
onun vicdanını yazlıyorum ama bugün biraz daha iyiyim aklıma yemek gelmiyor en azından
butterflyelf hoşgeldinnnn ben de chubbybutterfly
Kaderdaşımmmmmmm benimmmm eylüle kadar 25-30 kilo verebilirsem benim de nişanım olacaksen süper bi kilodasın tebrik ederim amaaannn sakın arkana bakmadan kaç bu kilolardannn
tombulkelebekim leslie ne demek??
İnşallah
Walla daha önceden dediğim gibi kayıtlıydım ama hiç formalara girip yazmadım. Şimdide hem kendi motivasyonum için hem de boş vaktimi değerlendirmek için en azından kendime de yararlı bir girişimde bulunmak istedim :)
yawww aynenn yaaaa....akşam bana diorkii hafta sonu güsel bi fıstıklı baklava alayıımmmaynen bendee ehhhh be dedim benimle dalgamı geçiyorsunnn..eve gelmeden ne yiyeceksınnn yeeee öyle gelll...ben seni yürütür eritirim diyorr....yok dedimm sen benim öncekilerii erittt şimdi yine hafta sonu geldiii...yemek isticek dışarı çıkıcazz oyyy oyyyy benimm kabusum olduuu bu hafta sonlarıııı..bazı zamanlarrr incecik olmak istiyorumm yiyip yiyip kiloo alamayan tiplerdennn olmak istiyorumm..ama hiç olmucak sanırımmm
bazen çok iradeli bazende acayip iradesiz oluyorum
Selam sevgili arkdaşlar;
Ben diyetisyen kontrolünde 15 kilo verdim ve şuanda tam 90 kiloya düştüm. Herşey çok güzel giderken bir anda motivasyonum bozuldu ve aksatmaya başladımSonra kk de zayıflamış arkadaşlarımızın resmini gördüm. Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Yalnız olmadığımı biliyorum en azından ve sizlerin sayesinde başaracağıma da inanıyorum. Bugün tekrardan başlıyorum (gerçi tam anlamıyla bırakmamıştım ama sonuçta kaçırmalarım beni huzursuz ediyordu.).
En büyük problem ise hareketsiz olmam. Egzersiz hareketlerini yapmaya başlamam ve günde en azından 30 dakika da olsa yürümem lazım. Umarım bu ay 5 kilo vermiş olarak kapatırım. Çünkü yaz-son bahar gibi nişanım olacakVe ben zayıf bir gelin olmak istiyorum.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.:2:
hoşgeldinnn canımmmmm....süpperr kiloo vermişsinnnn....dilerim nişana kadarr biçogu daha giderrrr.....veeee sennn zayıfff bi gelin olursunnnnn......buraya yazarsannn devamlıı burda motive süppperrrr....başarılarr sanaaaa.......
Son bir gündür en azından 1 günlükte olsa kendime şunu diyebiliyorum daha doğrusu suryorum
Yediğin sana ne kazandıracak? vicdan azabı çekmiycek misin? ya da bunu yemezsen yazın daha zayıf olacaksın
en azından vicdanenen kendimi huzursuz edersem süper olur die düşünüyorum:26::26:
Son bir gündür en azından 1 günlükte olsa kendime şunu diyebiliyorum daha doğrusu suryorum
Yediğin sana ne kazandıracak? vicdan azabı çekmiycek misin? ya da bunu yemezsen yazın daha zayıf olacaksın
en azından vicdanenen kendimi huzursuz edersem süper olur die düşünüyorum:26::26:
aynen öyle yazın denize straplez mayo ile girmeyi hayal ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?