Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dilediğin herşey gerçek olur inşallah
rabbim gönlüne gönlümüze göre versin

spor yapınca ilk hafta öyle oluyo cnm daha önce bende de aynısı oldu
bu hafta fırsat bulup bende yürümeye çalışıcam
boğazımı da tutucam cumayı iple çekiyorum şimdiden
BEN DE BENDE....
AMAN YA HEM ZAYIF HATUN İSTERLER HEM ÇOCUK GİBİ AĞZIMIZA TIKARLAR... BENDE DÜN AKŞAM İRADE GÖSTERDİMÇEKİRDEĞE HAYIR DEMEK BENİM İÇİN ÇOK ZOR VE DEDİM...

DÜN EVE GİTTİM GÜNLERDİR GEÇ YAT ERKEN KALK Bİ ACAYİPTİM KÜÇÜK GÖRÜMCE BANA GELDİ. DEDİM HİÇ KUSURA BAKMA BEN UYUMAZSAM SPORA FİLAN GİDEMEM..UYUDUM O UYANDIRDI BENİ SAOLSUN YEMEKTE YAPMIŞ ALLAH RAZI OLSUN BİDE KOA PAKET ÇEKİRDEK ALMIŞ. NEYSE ZORLADIM KENDİMİ SPORA GİTTİM GELDİM AMANN ELLEMDİM BİLE O KADAR TER ATIYORUM BOŞA GİTMESİN DİYE...MUTLU HAKLIYMIŞ SPOR YAPTIKÇA YEMEKLERE DAHA ÇOK HAYIR DİLEBİLİCEZ SANIRIM..
İNŞALLAH CANIM..
HOŞGELDİN..
Ay birinci oldum... İlk defa...

Tac yaptirin kizim bana, kirmizi hali filan ne lazimsa...
KIRMIZI HALI YOK VALLA:119: AL YAPRAK SERDİM BENDE...

BENİMKİDE İLLA YEMEĞE GİTCEK..BEYİMİZ BENİM SAYEMDE KİLO VERDİ BEN YERİMDE SAYIYORUM..

inşallahhhhhhhhhhhhh............bu arada yaşşş kaçtııı..

teşekkürler canım...evetyaa ne güzel gidiyordum dimi ama 1 aydır 2 kilo zor verdim
artık motivasyon tamam...hadi bakalım mart ayında ocaktaki gibi derece alalımmmm

butterflyelf canım benim yazımı görmedn sanırım
2sayfa önce yazmıstım..kilo çizelgesi için link de vermiştim...

Pardon arkadaşım şimdi gördüm teşekküler link içinde çok saol :) buarada özel msj gönderemiyorum o yüzden nasıl indirme linkini alabilirim senden bilmiyorum

Son düzenleme:
BENİMKİDE İLLA YEMEĞE GİTCEK..BEYİMİZ BENİM SAYEMDE KİLO VERDİ BEN YERİMDE SAYIYORUM..

yaww onlarr daha kolayy veriyorlarrr...ben şimdi onuuuu besliyorummmm...ben bi 20 kilo daha vereyimm sonra o 1 ayda verir kilolarııı hızlı veriyor erkeklerrrrr.......iradeniçinnn alkışlıyorum seniiiçekirdek yememişsinnnn....bende zor dayanıyorum...ama ben napıyorum biliyormusunn çekirdeği çıtlıyorum içini çıkarıyorum çıtlıyorum çıkarıyorum tabagaaa içini yemiyorum kendimi kandırıyorum ..çıtlatmakta iyi geliyor bikere denee.

Aynen öyle erkekler o kadar çabuk kilo veriyor ki ne yazıkki erkek arkadaşımla birlikte başladık o nerdeyse 20 kilo verdi (gerçi 10 kilosunu aldı ama onun için sorun deil yine verir) ben se 15 te tık kaldım almadım allahtan
bir de her 3 günde bir diyet nasıl gidiyor die soruyor
iyi gidiyor du 1 haftaya kadar :2:

merakk ettimm hemdee çoookkkkk...bildiğim kadarıylaa yasak değill amaaa...özeldende yazabilirsinn kimin kitabıymışş ...
İnşallahh :)
28 yaşındayım kiloların tam oturduğu ve zor verebildiğim yaş

deme yaaa öylemi olurr...bi o eksiktiii bide yaşlandıkcaa zorlaşıyormuuu kilo vermekkk...bence öyle düşünmeee...birass harekettt...ve diyettt süpperr olucazzz süppperrrrrrrrrrr.........

oda değişik bir yöntemya canım ama denermiyim bilmiyorum bennn yani çitledikten sonra o eziyeti çektikten sonra yerim heralde..

ayhh ne romantik hadi hayırlısı evlenirsem ben de istanbula gelin gitcem sen evlende bana da ev bakarsın

İnşallahh :)
28 yaşındayım kiloların tam oturduğu ve zor verebildiğim yaş

Aaaaaaaaaa öyle düşünme şartlandırma kendini ben de 28e giricem temmuzda ama senin gibi düşünmüyorum isteyen istediği yaşta kilo verebiliyor burda birçok yaş grubundan hatunlar var canlı örnek bu arada dediğin kitabın adını yazabilrisin sorun yok

Pardon arkadaşım şimdi gördüm teşekküler link içinde çok saol :) buarada özel msj gönderemiyorum o yüzden nasıl indirme linkini alabilirim senden bilmiyorum

Canım o zaman ben sana özel msjla facebook adresimi atıyorum bana ordan msj at göndereyim linki

Bu arada mahsuru yoksa adını söylesen sana butterflyelf diye seslenemez burdan kimse

evet ne yazıkki yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlamaya başlıyor ve sürekli yediklerimize dikkat etmek ve sürekli hareket halinde ya ni spor yapmak zorundayız ne zor şeyler ama yapıcaz :):):):)

ebrucummm nerdesin..bugün hiç giremedin canım..

herkes bizim gibi ilaç mı alıyor..seni mesgul mu ediyorlar yoksa

zaten butterlyelf te yazdıklarımı görmüyor

biz önemliyiz tabiki

yeme cnm yeme
hafta sonu kaçamak yok ona göre
yediğin 1 avuç çekirdek için
kaç dakika spor yapman lazım düşün bi
eşimde patlamış mısır yer her akşam
bende çok seviyorum

Özel msjın gelmedi ne yazıkki ama bide ben face kullanmıyorum kapatalı yaklaşık 4 ay oldu bir dahada açmadım :)

Özel msjın gelmedi ne yazıkki ama bide ben face kullanmıyorum kapatalı yaklaşık 4 ay oldu bir dahada açmadım :)

Valla hangi semte gitcem onu Allah bilir İş durumuna bağlı nerde iş bulursam orada tutarız herhalde evi :44: biz henüz o konulara gelemedik

Msjı attım canım facebook kullanmıyorsan mail adresimi verdim ordan mail at link gönderirim Bu leslie düzenli yapılırsa insanı sımsıkııı ve incecik yapar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…