Şuanda çalışmıyorum 2 aydır dinlenmedeyim. Birde nişanlanacağım için hem daha rahat hem de daha kurumsal bir yer arıyorum. Ankara dayım. Ama evlenince İstanbul'da yaşayacağım. Hayal ettiğim şehirde hayal ettiğim insanla inşallahh :)
BEN DE BENDE....
spor yapınca ilk hafta öyle oluyo cnm daha önce bende de aynısı oldu
bu hafta fırsat bulup bende yürümeye çalışıcam
boğazımı da tutucam cumayı iple çekiyorum şimdiden
AMAN YA HEM ZAYIF HATUN İSTERLER HEM ÇOCUK GİBİ AĞZIMIZA TIKARLAR... BENDE DÜN AKŞAM İRADE GÖSTERDİMakşam yürüyüşe çıktık eşimle sahile
beyimiz eve dönerken durdu tatlıcının önünde çayın yanına ne alayım demesin mi
dalga mı geçiyosun dedim ben istemiyrum sen al ne çektiyse canın
fıstıklı kadayıf burma aldı
eve gittik çayın yanında annemle birlikte 2şer porsiyon yediler
ki annemde tatlıya hiç düşkün değil normalde diyo ki çok gzlmiş tatlı kan şekerim mi düştü hepsini yedim diyo
eşim de diyoki bak annen de söyledi tatlı çok gzl bi tane de sen ye bişey olmaz bu akşamlık ye
yok dedim bi lokmadan bişey olmaz bi taneden bişey olmaz derken bu hale gelmedik mi ki biz zaten
İNŞALLAH CANIM..30 dk leslie yaptım geldimmmaz oldu ama olsun şimdide dün gönderdiğim linklerdeki hareketleri yapıcam dolmasını bekliyorum fişşşşeeekk gibi geliyorummmm bu hafta ben 1. olacaaaaaammmm Allah sağlık verirse inşalllaahhhhhhh
HOŞGELDİN..ne yazıkki öyle öyle geldik gerçekten bu durumlara. ama en azından sen dur diebiliyorsun artık bu muhteşem bişey :)
ben son 1 haftadır dikkat etmeme rağmen yine de duramıyorum bazen
onun vicdanını yazlıyorum ama bugün biraz daha iyiyim aklıma yemek gelmiyor en azından
Ay birinci oldum... İlk defa...
Tac yaptirin kizim bana, kirmizi hali filan ne lazimsa...
yawww aynenn yaaaa....akşam bana diorkii hafta sonu güsel bi fıstıklı baklava alayıımmmaynen bendee ehhhh be dedim benimle dalgamı geçiyorsunnn..eve gelmeden ne yiyeceksınnn yeeee öyle gelll...ben seni yürütür eritirim diyorr....yok dedimm sen benim öncekilerii erittt şimdi yine hafta sonu geldiii...yemek isticek dışarı çıkıcazz oyyy oyyyy benimm kabusum olduuu bu hafta sonlarıııı..bazı zamanlarrr incecik olmak istiyorumm yiyip yiyip kiloo alamayan tiplerdennn olmak istiyorumm..ama hiç olmucak sanırımmm
Son bir gündür en azından 1 günlükte olsa kendime şunu diyebiliyorum daha doğrusu suryorum
Yediğin sana ne kazandıracak? vicdan azabı çekmiycek misin? ya da bunu yemezsen yazın daha zayıf olacaksın
en azından vicdanenen kendimi huzursuz edersem süper olur die düşünüyorum:26::26:
Tşekkürler WAW :)
Bu desteklerle eminim caymadan ve kaçırmadan vereceğim kilolarımı :)
hayatımda en istediğim şey zayıf bir gelin olmak zaten
motivasyon ve hareket eksik olmazsa başaramayacağıma inanmıyorum :)
hep birlikte + kilolarımızdan uzaklaşırız büyük bir hızla inşallah :)
teşekkürler canım...evetyaa ne güzel gidiyordum dimi ama 1 aydır 2 kilo zor verdimsüppersinnn arkadaşımmmmmbravoooo hadii bakalımm çorap söküğü gibi gelir inş devamııı.....
süperrr daha nee istiyorsunnn....tabikide bunadaşükürrr...ee sen alışıksın 2 şerkilolar vermeye hanfendi beğenemedi 1.300 gramısana maşallah diyorumm nazar değmesinn..
Tşekkürler WAW :)
Bu desteklerle eminim caymadan ve kaçırmadan vereceğim kilolarımı :)
hayatımda en istediğim şey zayıf bir gelin olmak zaten
motivasyon ve hareket eksik olmazsa başaramayacağıma inanmıyorum :)
hep birlikte + kilolarımızdan uzaklaşırız büyük bir hızla inşallah :)
inşallahhhhhhhhhhhhh............bu arada yaşşş kaçtııı..
Leslie evde yapılan egzersiz videosu Leslie Sansone ablamız yaptırıyorşimdi sen nerden indirebilirim diycen ben sana link vermeye çalışıcam fakat site virüs olarak algılayıp göstermiycek linki bu kısa bir şekli youtubeden neye benzediği anlaman için
Leslie Sansone 3 mile Weight Loss Walk - YouTube
tamamını indirmek istersen bana özel msjla facebook ya da mail adresini at link göndereyim canım
BENİMKİDE İLLA YEMEĞE GİTCEK..BEYİMİZ BENİM SAYEMDE KİLO VERDİ BEN YERİMDE SAYIYORUM..
yaww onlarr daha kolayy veriyorlarrr...ben şimdi onuuuu besliyorummmm...ben bi 20 kilo daha vereyimm sonra o 1 ayda verir kilolarııı hızlı veriyor erkeklerrrrr.......iradeniçinnn alkışlıyorum seniiiçekirdek yememişsinnnn....bende zor dayanıyorum...ama ben napıyorum biliyormusunn çekirdeği çıtlıyorum içini çıkarıyorum çıtlıyorum çıkarıyorum tabagaaa içini yemiyorum kendimi kandırıyorum ..çıtlatmakta iyi geliyor bikere denee .
Bir kitap var burda isim verebiliyor muyuz bilmiyorum. Benim başucu kitabım oldu. o kadar güsel sözler ve doğru şeyler var ki.
o kitabı okudukça ne kadar ÖNEMLİ biri olduğumu ve sadece kendime değil beni seven insanlara da kötülük yaptığımı düşünüyorum
İnşallahh :)
28 yaşındayım kiloların tam oturduğu ve zor verebildiğim yaş
yaww onlarr daha kolayy veriyorlarrr...ben şimdi onuuuu besliyorummmm...ben bi 20 kilo daha vereyimm sonra o 1 ayda verir kilolarııı hızlı veriyor erkeklerrrrr.......iradeniçinnn alkışlıyorum seniiiçekirdek yememişsinnnn....bende zor dayanıyorum...ama ben napıyorum biliyormusunn çekirdeği çıtlıyorum içini çıkarıyorum çıtlıyorum çıkarıyorum tabagaaa içini yemiyorum Kendimi kandırıyorum ..çıtlatmakta iyi geliyor bikere denee .
Şuanda çalışmıyorum 2 aydır dinlenmedeyim. Birde nişanlanacağım için hem daha rahat hem de daha kurumsal bir yer arıyorum. Ankara dayım. Ama evlenince İstanbul'da yaşayacağım. Hayal ettiğim şehirde hayal ettiğim insanla inşallahh :)
İnşallahh :)
28 yaşındayım kiloların tam oturduğu ve zor verebildiğim yaş
Pardon arkadaşım şimdi gördümteşekküler link içinde çok saol :) buarada özel msj gönderemiyorum o yüzden nasıl indirme linkini alabilirim senden bilmiyorum
merakk ettimm hemdee çoookkkkk...bildiğim kadarıylaa yasak değill amaaa...özeldende yazabilirsinn kimin kitabıymışş ...
Özelden yazamıyorum ne yazıkki,ama yasak deilse yasemin soysalın tek şişman beynimiz ve tek suçlu beyniniz kitapları. süper yazmış bence
ve ne yazıkki neden biziz gerçekten
deme yaaa öylemi olurr...bi o eksiktiii bide yaşlandıkcaa zorlaşıyormuuu kilo vermekkk...bence öyle düşünmeee...birass harekettt...ve diyettt süpperr olucazzz süppperrrrrrrrrrr.........
[sıze=2]bir kitap var burda isim verebiliyor muyuz bilmiyorum. Benim başucu kitabım oldu. O kadar güsel sözler ve doğru şeyler var ki.
O kitabı okudukça ne kadar önemli biri olduğumu ve sadece kendime değil beni seven insanlara da kötülük yaptığımı düşünüyorum[/sıze]
ben de bende....
Aman ya hem zayıf hatun isterler hem çocuk gibi ağzımıza tıkarlar... Bende dün akşam irade gösterdimçekirdeğe hayır demek benim için çok zor ve dedim...
Dün eve gittim günlerdir geç yat erken kalk bi acayiptim küçük görümce bana geldi. Dedim hiç kusura bakma ben uyumazsam spora filan gidemem..uyudum o uyandırdı beni saolsun yemekte yapmış allah razı olsun bide koa paket çekirdek almış. Neyse zorladım kendimi spora gittim geldim amann ellemdim bile o kadar ter atıyorum boşa gitmesin diye...mutlu haklıymış spor yaptıkça yemeklere daha çok hayır dilebilicez sanırım..
Inşallah canım..
Hoşgeldin..
Kırmızı halı yok valla:119: Al yaprak serdim bende...
Benimkide illa yemeğe gitcek..beyimiz benim sayemde kilo verdi ben yerimde sayıyorum..
ayhh ne romantik hadi hayırlısı evlenirsem ben de istanbula gelin gitcem sen evlende bana da ev bakarsın
İnşallah tabiki bakarım sen hangi semtte gidiceksin gelin :)
Canım o zaman ben sana özel msjla facebook adresimi atıyorum bana ordan msj at göndereyim linki
Bu arada mahsuru yoksa adını söylesen sana butterflyelf diye seslenemez burdan kimse
ayhh ne romantik hadi hayırlısı evlenirsem ben de istanbula gelin gitcem sen evlende bana da ev bakarsın
İnşallah tabiki bakarım sen hangi semtte gidiceksin gelin :)
Canım o zaman ben sana özel msjla facebook adresimi atıyorum bana ordan msj at göndereyim linki
Bu arada mahsuru yoksa adını söylesen sana butterflyelf diye seslenemez burdan kimse
Alın size 5 ay öncesi 5 ay sonrası fotoğraflarıbu kızın 5 ay önceki hali gibiyim şimdi 5 ay sonraki hali olmak içinnn can atıyorummmmmm
PICTURE TIME!!! Month 5 - Before and After - YouTube
Özel msjın gelmedi ne yazıkki ama bide ben face kullanmıyorum kapatalı yaklaşık 4 ay oldubir dahada açmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?