Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler Beyzus.bende sana kocaman öpücüklerimi gönderiyorum

ben bu ay iyi degildim özeleştiri yapmalıyım...

Arkadaşlar, güzeeel bir haftasonu diliyorum hepinize..
Tekrar tebrik ediyorum herkesi...

Ayrıca geçerli bir nedeni yoksa eterya'yı listeden çıkaracağım..
Örneğin nursena şehir dışında bile kilosunu bildirerek örnek bir davranışta bulundu..

aplammmmmmm bende seni öpüyorum bilirsin sapıkınımmmm

bu arada kilo veren hatunları canı gönülden tabrik ediyorum dereceye girenleri özellikle tebrik ediyorum inşallah böyle devam eder terk ederiz mecburi dostlarımızdan bende spor yapmak istiyorummmmmmmmmmm spor yapanlar bana formulunu bi zahmet bildirsinler yafffff :26::26::26::26:

Yenacığım seni tekrardan uğraştırdum...

Teşekkür ederim emeğin için..

rica ederim canım..

seninde yeniden kilo vermeye başlaman harika...
Depresif halinden sıysılmışsın anladığım..İnşallah son olur..

varım derimde benim bünyeye güvenim yok...baksana bir haftadır kapasitemin üzerine çıktım üstüne artı çıkıyorum...varım yinede...

spor yapınca ilk hafta öyle oluyo cnm daha önce bende de aynısı oldu
bu hafta fırsat bulup bende yürümeye çalışıcam
boğazımı da tutucam cumayı iple çekiyorum şimdiden

Kilo veren herkesleri tebrik ediyorum

+2 kiloyla bu ayı sondan 1. bitiren kendimi parçalamak istiyorum

Selam sevgili arkdaşlar;
Ben diyetisyen kontrolünde 15 kilo verdim ve şuanda tam 90 kiloya düştüm. Herşey çok güzel giderken bir anda motivasyonum bozuldu ve aksatmaya başladım Sonra kk de zayıflamış arkadaşlarımızın resmini gördüm. Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Yalnız olmadığımı biliyorum en azından ve sizlerin sayesinde başaracağıma da inanıyorum. Bugün tekrardan başlıyorum (gerçi tam anlamıyla bırakmamıştım ama sonuçta kaçırmalarım beni huzursuz ediyordu.).
En büyük problem ise hareketsiz olmam. Egzersiz hareketlerini yapmaya başlamam ve günde en azından 30 dakika da olsa yürümem lazım. Umarım bu ay 5 kilo vermiş olarak kapatırım. Çünkü yaz-son bahar gibi nişanım olacak Ve ben zayıf bir gelin olmak istiyorum.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.:2:

Son düzenleme:
MERYYYYYY SENİİİ BEKLİYORUMMMMMM.....senii bomba gibi bekliyorummmm ...hadii arkadaşımmm 1 2 kilo verde sen bari güldürr yüzümüzüüüü......

ahhh canmmm..vefalı arkadasım..
unutmamıssın demek kız neden unutmadın o iddialı sözlerimi

pek 1 bomba olmadım ama 1.300 gitmiş..neyapayım...buna şükür diyelim..

hoşgeldin canım....tabi ki gel aramıza..

amann demek nişan var bu senin için çok önemli bir motivasyon..hadi bakalım şöyle zayıf ve narin bir gelin ol halen bu fırsatın var.
şimdi işe kilo çizelgeni yaparak baslamanı tavsiye ederim... link verecegim... kolay gelsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

hoşgeldin aramıza umarım en kısa sürede en sağlıklı ve kalıcı şekilde gider kilocukların

hoşgeldin aramıza umarım en kısa sürede en sağlıklı ve kalıcı şekilde gider kilocukların

İnşallah ayşecim bende öyle umuyorum en azından tek başıma çaba sarfetmiycem burada çok fazla yorum okuyarak ve resimlere bakarak kendi kendime "bende yaparım tabiki" diyebiliyorum. Motivasyonum yeniden yerine geldi

akşam yürüyüşe çıktık eşimle sahile
beyimiz eve dönerken durdu tatlıcının önünde çayın yanına ne alayım demesin mi
dalga mı geçiyosun dedim ben istemiyrum sen al ne çektiyse canın
fıstıklı kadayıf burma aldı
eve gittik çayın yanında annemle birlikte 2şer porsiyon yediler
ki annemde tatlıya hiç düşkün değil normalde diyo ki çok gzlmiş tatlı kan şekerim mi düştü hepsini yedim diyo
eşim de diyoki bak annen de söyledi tatlı çok gzl bi tane de sen ye bişey olmaz bu akşamlık ye
yok dedim bi lokmadan bişey olmaz bi taneden bişey olmaz derken bu hale gelmedik mi ki biz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…