nevzamansiz+, ayse_c52+, YENA+, mmery, TozToprak+, tursari+
Öpüyorum hepinizi şekelerim..Şu an burada olmayan diğer şekerlerimi de çok çok öpüyorum...
Ne güzel kilolar verilmiş maaşallah...KUTLUYORUM HEPİNİZİ...
aplammmmmmm bende seni öpüyorum bilirsin sapıkınımmmmnevzamansiz+, ayse_c52+, YENA+, mmery, TozToprak+, tursari+
Öpüyorum hepinizi şekelerim..Şu an burada olmayan diğer şekerlerimi de çok çok öpüyorum...
Ne güzel kilolar verilmiş maaşallah...KUTLUYORUM HEPİNİZİ...
hoşbuldummmmm hoş buldummmmm kesin diönüş yaptım inş herley çok daha güzel olacak
aplammmmmmm bende seni öpüyorum bilirsin sapıkınımmmm
Yenacığım seni tekrardan uğraştırdum...
Teşekkür ederim emeğin için..
varım derimde benim bünyeye güvenim yok...baksana bir haftadır kapasitemin üzerine çıktım üstüne artı çıkıyorum...varım yinede...
hoşbuldummmmm hoş buldummmmm kesin diönüş yaptım inş herley çok daha güzel olacak
Kilo veren herkesleri tebrik ediyorum
+2 kiloyla bu ayı sondan 1. bitiren kendimi parçalamak istiyorum
MERYYYYYY SENİİİ BEKLİYORUMMMMMM.....senii bomba gibi bekliyorummmm ...hadii arkadaşımmm 1 2 kilo verde sen bari güldürr yüzümüzüüüü......
Selam sevgili arkdaşlar;
Ben diyetisyen kontrolünde 15 kilo verdim ve şuanda tam 80 kiloya düştüm. Herşey çok güzel giderken bir anda motivasyonum bozuldu ve aksatmaya başladımSonra kk de zayıflamış arkadaşlarımızın resmini gördüm. Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Yalnız olmadığımı biliyorum en azından ve sizlerin sayesinde başaracağıma da inanıyorum. Bugün tekrardan başlıyorum (gerçi tam anlamıyla bırakmamıştım ama sonuçta kaçırmalarım beni huzursuz ediyordu.).
En büyük problem ise hareketsiz olmam. Egzersiz hareketlerini yapmaya başlamam ve günde en azından 30 dakika da olsa yürümem lazım. Umarım bu ay 5 kilo vermiş olarak kapatırım. Çünkü yaz-son bahar gibi nişanım olacakVe ben zayıf bir gelin olmak istiyorum.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.:2:
Selam sevgili arkdaşlar;
Ben diyetisyen kontrolünde 15 kilo verdim ve şuanda tam 90 kiloya düştüm. Herşey çok güzel giderken bir anda motivasyonum bozuldu ve aksatmaya başladımSonra kk de zayıflamış arkadaşlarımızın resmini gördüm. Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Yalnız olmadığımı biliyorum en azından ve sizlerin sayesinde başaracağıma da inanıyorum. Bugün tekrardan başlıyorum (gerçi tam anlamıyla bırakmamıştım ama sonuçta kaçırmalarım beni huzursuz ediyordu.).
En büyük problem ise hareketsiz olmam. Egzersiz hareketlerini yapmaya başlamam ve günde en azından 30 dakika da olsa yürümem lazım. Umarım bu ay 5 kilo vermiş olarak kapatırım. Çünkü yaz-son bahar gibi nişanım olacakVe ben zayıf bir gelin olmak istiyorum.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.:2:
hoşgeldin aramıza umarım en kısa sürede en sağlıklı ve kalıcı şekilde gider kilocukların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?