Artık 79u görmek istiyorummm
Kızla bu arada benim kız kardeşim de çok kilolu. Ben hayatım boyunca hep kiloluydum fakat kardeşim(24 yasında) üniversiteye başladığında 60 kiloydu. 2. sınıfın sonunda kilo almaya başladı. Sonra okul bitti ben evlendim aradan 2 sene geçti ve şu an 100 110 kilo arası. Keyfine çok düşkündür. Haftada 1 ya da 2 gün mutlaka arkadaşlarıyla içer. Resmen içki göbeği var. Kot pantolon giyemiyor bu sebeple. Kilosunu geçtim sağlıgı için çok üzülüyorum. Hayatında hiç diyet yapmadı. Zayıfken çok sosyal bi kız oldugu için arada 2,3 kilo aldıgında kendiliğinden veriyodu. Annemiz babamız ise çok zayıf. Hatta babam tarafından kuzenlerim 40lı kilolarda aşırı zayıflar yani:)
Ne yapsam da kardeşimi ikna etsem. 1,5 senedir muğlada araştırma görevlisi Gözümün önünde de değilki. Zaten bişey diyince deliriyo bağırıyo. Benim gibi tencere yemeğini pek sevmez. Varsa yoksa tavuk pilav ya da tost.
kızlar cuma yarışmasının derecelerini gördünüzmü;?
2 kilo civarı verilen kilolara şok oldum doğrusu maşallah
mersi şekerimmmmOhh ne güzel kendin olmuşsun yeniden...
aman da amannn tebrikler canımmmmm harikasınnnnAy birinci oldum... İlk defa...
Tac yaptirin kizim bana, kirmizi hali filan ne lazimsa...
hb dum cnmmm seni seviyommmmmm anammmmselam kızlar ben geldim nihayet çok yoruldum uykum da var 6dan beri bilfiil ayaktayım gece de 2 de ancak uyuyabildim
güya kahvaltıya gelecek arkadaşlarım 12 de gelince hatta daha geç gelen de oldu akşama kadar oturduk yarım saat önce gittiler mutfağı topladım azcık dinleneyim dedim sonra salonu bi süpürmem lazım
yena beyzuş abla ellerinize sağlık
derecedeki arkadaşlarımı tebrik ederim
beyza süper başlangıç hadi devamı da öyle olsun inşallah beni de bir hareketlendirin ya ben niye hiç veremiyorum of of
semiranım hoşgeldin canım
Beni de al yanına Semiran....Diyet konusunda hiçmi hiç iyi değilim bu aralar....
Ne yapacağım böyle bilmiyorum..Uzun süreli bir istikrardan sonra fısssss.....
Bende bende sirekt 79 a atlamak istiyorum 80 de deil
Ya valla 1.5 aydır kurtulamadım şu 80den. Şöyle 1 ay tatılmasam hiç sonra tartılsam bi baksam 75 olsam:)
ozka onun kendini ikna etmesi laızm sen ne yapabilirsin ki
hayatına bir erkek girdiğinde emin ol değişir
formda iki tane kitap önerdim
kardeşin eminim kitap okumayı seviyordur bence onları hediye al
belki faydası olur arkadaşım
Evet kendisi Türkçe Öğretmenliğini bitirdi.Kitaplarla arası iyi. Erken arkadaşı da var. Çocuk da kilo aldı onla birlikte. Allahtan aynı şehirde değiller. Ya işte insan kardeşine üzülüyor. Eski resimlerini görseniz nasıl güzeldi. Görenler benden büyük sanıyor şimdiç. Bir de sürekli içki tüketmesi hoşuma gitmiyor. Ona sorsan sosyal içiciymiş ama muğlada evine gittim buzdolabının yanında bilmem kaç tane boş şarap şişesi var. Koleksiyon yapıyomuş hanfendi.
kızlarrr ne güzel herkeste bir azim bir şevk var ben de pek fazla yok ama elimden geleni yapıcama söz veriyorumm inş yoksa emeklerim boşa gidecek
Abla olarak üzülmek ve bunu paylaşman kadar doğal ve güzel bir şey yok. Ama ne yazıkki kendisi kafasına koymadıkça sen bir şey yapamazsın kiWalla son yıllarda (ki bugün tv de söylediler) kadınların içme oranı daha fazla artmış. Ve sadece kilo deil selülit ve bir çok şeyede neden oluyor
HAFTANIN 1. si,,,,,,,,,,,- 2.7 kg.,,,,,,,,,,,,,LEAH,,,:81:
HAFTANIN 2. si,,,,,,,,,, - 2 kg.,,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,
HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,ayşeC52,,:81:
_____________________________________________________________________________________________________________
AYIN 1.si,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - 5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,,:81:
AYIN 2.si,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - 3.4 kg.,,,,,,,,,,,,,eterya,,,
AYIN 3.sü,,,,,,,,,,,,,,,,,, - 3 kg.,,,,,,,,,,,,,TozToprak,,
Haklısın canım o ıstemedıkce ben bısey yapamam. Dediğin doğru çünkü aşırı selülit var bacaklarında.
öncelikle listeleri hazırlayan YENA ve Beyzuş ablaya teşekkür ediyorum.Ardından listedeki arkadaşlar başta olmak üzere kilo veren ve aynı kalan herkesi tebrik ediyorum. ve de listedekileri kutlayan herkese de teşekkür ediyorum ne de olsa ben de o listelerdeyim. şaka bir yana gerçekten çok mutlu oldum inşallah hep böyle güzel kilolar veririz.ayrıca kendim için de ayrı bir mutluyum sonunda çift haneli sayılara indim.
ayrıca da yst38 LEAH ya taç göndermişsin ben de istiyorum bana ne bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?