Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar cnm sen de hg topiğimize inş ilk zamanlar çok dikkat et süper kilo veriyorsun gerçi sen daha önce de vermişsin 15 kiloo

ben de siyaha bayıldım

merhabalar cnm sen de hg topiğimize inş ilk zamanlar çok dikkat et süper kilo veriyorsun gerçi sen daha önce de vermişsin 15 kiloo

ben de siyaha bayıldım

evet 15 verdim ama en kritik dönemdeyim 1 haftadır motivasyon sıfırdı bugün biraz daha iyiyim yarın herşey daha güsel olcak inşallah :)

Selam kızlarrrrrrrr :122:

Geç oldu ama şükür sonunda gelebildim
Bugün kızkardeşimle bir alışverişe cıktık tam 3 saat yürümüşüz ve ben nasıl olduysa hiç yorulmadım
Bütün bulduğum mağazalara girdim ve hoşuma giden tüm elbiseleri denedim
Eskiden olsa giyinip soyunmak bile zor gelirken hiç üşenmeden giyinip soyundum ki o bile benim için güzel bir durum
Bunun için hiç sevineceğim aklıma gelmezdi ama 50 beden elbiseler bile ufaktan bol gelmeye başlıyor
Elbiseye aslında karar verdim sayılır ama belki daha sonra daha güzelini görürsem diye henüz almadım
Onun yerine kendime çok güzel platformlu bir cift siyah ayakkabı aldım :122: :122:
Birde kızıma güzel bir cift babet aldık ayakkabılarıma uygun portföy çantada baktım ama maalesef beğendiğim modelin siyahı kalmamış artık haftaya da onu almaya gidiceğim
Eşimede beğendiğim elbiseyi gösterdim ve oda bayıldı biraz açıkmış ama yinede istiyorsan ay başında alırsın dedi
Ayyyy çok mutluyum çooook

cecoooo bizee ne oldu arkadaşımm böleeee yaaaaa...ben kazık diktim resmennn....kıpırdayamıyorummmm.....şubattt ayııı fiyaskoooo benimm içinnn....haftayaa inşallahh demekteenn yoruldummmmm.....

Evet canım yaa biz bu kara bulutları tepemizden kovalamalıyız
Ben inanıyorum en kısa zamanda bizlerde o tahta baçacıklarımızı uzatıp keyif yapacağız
Umutsuzluğa kapılmayalım canım benim istemek başarmanın yarısıdır

Süpersiniz kızlarrrrrrrrrrr
Darısı bizlerinde başına İnşallah topikçe hep eksilere gideriz bundan sonra ... Aminnn

Kızlar süpersiniz inşallah o spor azmi bizlerede artık bulaşır
Çok çok daha güzel kilolar veririz sporlarımızı arttırdıkça

HAFTANIN BİRİNCİSİ.............WAW.....300 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ..............ASUMANZEYNEP.....220 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..........SEMİRAN.....200 DAK

Müthişsiniz

yenacıgım..

bende yeni geldim diyetisyenden cok geç aldı beni..bende geciktim(
afedersin olur mu?

geçen hafta 107

bu hafta 105.7

İddadaşım Allah nazardan saklasın bu işin sırrını banada versene
Darısı benimde başıma inşallah en kısa zamanda bende şu rakamı görürüm sonra tabiki daha aşağıları

teşekkürler Beyzus.bende sana kocaman öpücüklerimi gönderiyorum

ben bu ay iyi degildim özeleştiri yapmalıyım...

Öyle deme iddadaşım maşallahın var valla keşke bende senin olduğun kiloyu görsem.
Bende acaba şu ayran detoksunu mu yapsam diye düşünmeye başladım en azında sudan da olsa beni motive edecek bir sonuca ihtiyacım var ama henüz tam emin değilim acaba metabolizmayı bozarmı diye :26:

Aramıza hoşgeldin biraz geç oldu ama kusura bakma ancak geldim ve geçmişi okudum.
İnşallah sende bizlerle birlikte çok güzel kilolar verip sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın
Gazamız mübarek olsun

Helal sana arkadaşım hep böyle iradeli olabiliriz inşallah ... aminnnn
Sen bu azimle kesin çok çok fark edeceksin memlekete gitmeden önce

Ay birinci oldum... İlk defa...

Tac yaptirin kizim bana, kirmizi hali filan ne lazimsa...

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Darısı bizlerin başına

Ben o beyazlıya bayıldım tabi bide eccük boyum olaydı kilo verince kesin o tarz birşey isterdim
Dur ben bugün giydiğime benzerini bulursam biraz sonra gösteririm nasıl birşey denediğimi

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?

karabatak gibi bir var bir yokum

ama bende kendimi hazır hissettiğim zaman listeye tekrar katılmak istiyorum

bugün pek bir özendim

Leah maşallah süper dönüş yapmış

bende istiyorummmmmmmmm

Sinir küpü oldum uykum var uyuyamıyorum Onurla tartıştık o da cabası zaten bazen diyorum ki ne evlencem yaaa bekarlık sultanlık

Bu imza bölümündeki resimleri nasıl yapıyorsunuz banada söyleyin kilo hespalaması gibi bişey sanırım bu
canım dedmya ben sana yazıyorum görmüyorsun diye bak ilk mesajımda sana linki bile vermiştim:))
ama sen benden baska heryazıyı gördün
bak sanırım yazım 11241.sayfada...
ama linki yeniden vereyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
aaaaaa begendigin elbise nasıldı cecoşum?ne renkti anlatsana bana da?
ayakkabılarının da fotosunu cekip koysana ayhh ne meraklıyım dimi..
bütün 1 kış kendime yeni hiç bir sey almadım da

yavrum evet buna şükür ama 25günde 1.3ookg da cok degil yani
bu subat ayı bana hiç iyi gelmedi
artık basladım eskı azmime üstelik leslie hiç yapmamstım ama baslayacagım...
sporda olmalı sanırım...
Sinir küpü oldum uykum var uyuyamıyorum Onurla tartıştık o da cabası zaten bazen diyorum ki ne evlencem yaaa bekarlık sultanlık

anlat kuzum anlatta rahatla...
uzaklık...stres..seni anlayabiliyorum...ama üzme kendini

teşekkürler cnm :)
walla hiç görmem dediğim bir anda gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…