Eki Görüntüle 353959 Eki Görüntüle 353960 Eki Görüntüle 353961
madem yaza ve düğünlere merhaba diyoruz hadi bakalım. ilgimi çeken birkaç elbise ekledim. malesefki kocacığımabiyelerime el attı ve evli bir kadın olduğunu unutyorsunla cümleyi tamamladı. artık beğendiğim modele birde bolero ekliycem. ayşeciğim sen aşık olduğun kıyafetini paylaşsana
merhabalar cnm sen de hg topiğimize inş ilk zamanlar çok dikkat et süper kilo veriyorsun gerçi sen daha önce de vermişsin 15 kiloosemiran öncelikle merhaba :)
ben tam motivasyonumun düştüğü anda girdim forma :)
yarışmaya katılmak iyi oluyor en azından herkesle birlikte bir hedefim var :)
videolar indirdim :)
birde yarın selülit kürü ile birlikte sabah başlıycam aktivitelere :)
hepimizin sonu süper olcak inşallah arkadaşım :)
madem yaza ve düğünlere merhaba diyoruz hadi bakalım. ilgimi çeken birkaç elbise ekledim. malesefki kocacığımabiyelerime el attı ve evli bir kadın olduğunu unutyorsunla cümleyi tamamladı. artık beğendiğim modele birde bolero ekliycem. ayşeciğim sen aşık olduğun kıyafetini paylaşsana
merhabalar cnm sen de hg topiğimize inş ilk zamanlar çok dikkat et süper kilo veriyorsun gerçi sen daha önce de vermişsin 15 kiloo
ben de siyaha bayıldım
Bu imza bölümündeki resimleri nasıl yapıyorsunuz banada söyleyin kilo hespalaması gibi bişey sanırım bu
cnm kilo çizelgesi diye aratırsan çıkar oradan yapabilirsin kilonu takip ediyorsun ordan linkte atar arkadaşlarr
http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php linki attım bilmem çıktımı
yok cnm çıkmadı:2::2:
hım demekkii sen linkleri göremiyorsun msj sayın az galiba olmazdı amaaa
HAFTANIN BİRİNCİSİ.............WAW.....300 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ..............ASUMANZEYNEP.....220 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..........SEMİRAN.....200 DAK
msj sayım dolduğunda tekrar denerim inşallah olur:2:
cecoooo bizee ne oldu arkadaşımm böleeee yaaaaa...ben kazık diktim resmennn....kıpırdayamıyorummmm.....şubattt ayııı fiyaskoooo benimm içinnn....haftayaa inşallahh demekteenn yoruldummmmm.....
HAFTANIN 1. si,,,,,,,,,,,- 2.7 kg.,,,,,,,,,,,,,LEAH,,,:81:
HAFTANIN 2. si,,,,,,,,,, - 2 kg.,,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,
HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,ayşeC52,,:81:
_____________________________________________________________________________________________________________
AYIN 1.si,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - 5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,,:81:
AYIN 2.si,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - 3.4 kg.,,,,,,,,,,,,,eterya,,,
AYIN 3.sü,,,,,,,,,,,,,,,,,, - 3 kg.,,,,,,,,,,,,,TozToprak,,
SPORCULARIMIZ
ASUMANZEYNEP..........220 DAK
TOMBULKELEBEKİM........30 DAK
NEVZAMANSIZ............145 DAK
WAW........................300 DAK
ECE78........................70 DAK
TOZTOPRAK.................30 DAK
UMUTTT....................120 DAK
SEMİRAN....................200 DAK
46:
HAFTANIN BİRİNCİSİ.............WAW.....300 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ..............ASUMANZEYNEP.....220 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..........SEMİRAN.....200 DAK
yenacıgım..
bende yeni geldim diyetisyenden cok geç aldı beni..bende geciktim(
afedersin olur mu?
geçen hafta 107
bu hafta 105.7
teşekkürler Beyzus.bende sana kocaman öpücüklerimi gönderiyorum
ben bu ay iyi degildim özeleştiri yapmalıyım...
Selam sevgili arkdaşlar;
Ben diyetisyen kontrolünde 15 kilo verdim ve şuanda tam 90 kiloya düştüm. Herşey çok güzel giderken bir anda motivasyonum bozuldu ve aksatmaya başladımSonra kk de zayıflamış arkadaşlarımızın resmini gördüm. Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Yalnız olmadığımı biliyorum en azından ve sizlerin sayesinde başaracağıma da inanıyorum. Bugün tekrardan başlıyorum (gerçi tam anlamıyla bırakmamıştım ama sonuçta kaçırmalarım beni huzursuz ediyordu.).
En büyük problem ise hareketsiz olmam. Egzersiz hareketlerini yapmaya başlamam ve günde en azından 30 dakika da olsa yürümem lazım. Umarım bu ay 5 kilo vermiş olarak kapatırım. Çünkü yaz-son bahar gibi nişanım olacakVe ben zayıf bir gelin olmak istiyorum.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.:2:
akşam yürüyüşe çıktık eşimle sahile
beyimiz eve dönerken durdu tatlıcının önünde çayın yanına ne alayım demesin mi
dalga mı geçiyosun dedim ben istemiyrum sen al ne çektiyse canın
fıstıklı kadayıf burma aldı
eve gittik çayın yanında annemle birlikte 2şer porsiyon yediler
ki annemde tatlıya hiç düşkün değil normalde diyo ki çok gzlmiş tatlı kan şekerim mi düştü hepsini yedim diyo
eşim de diyoki bak annen de söyledi tatlı çok gzl bi tane de sen ye bişey olmaz bu akşamlık ye
yok dedim bi lokmadan bişey olmaz bi taneden bişey olmaz derken bu hale gelmedik mi ki biz zaten
Ay birinci oldum... İlk defa...
Tac yaptirin kizim bana, kirmizi hali filan ne lazimsa...
Sinir küpü oldum uykum var uyuyamıyorum Onurla tartıştık o da cabası zatenbazen diyorum ki ne evlencem yaaa bekarlık sultanlık
Sinir küpü oldum uykum var uyuyamıyorum Onurla tartıştık o da cabası zatenbazen diyorum ki ne evlencem yaaa bekarlık sultanlık
canım dedmya ben sana yazıyorum görmüyorsun diye bak ilk mesajımda sana linki bile vermiştim:))Bu imza bölümündeki resimleri nasıl yapıyorsunuz banada söyleyin kilo hespalaması gibi bişey sanırım bu
aaaaaa begendigin elbise nasıldı cecoşum?ne renkti anlatsana bana da?Selam kızlarrrrrrrr :122:
Geç oldu ama şükür sonunda gelebildim
Bugün kızkardeşimle bir alışverişe cıktık tam 3 saat yürümüşüz ve ben nasıl olduysa hiç yorulmadım
Bütün bulduğum mağazalara girdim ve hoşuma giden tüm elbiseleri denedim
Eskiden olsa giyinip soyunmak bile zor gelirken hiç üşenmeden giyinip soyundum ki o bile benim için güzel bir durum
Bunun için hiç sevineceğim aklıma gelmezdi ama 50 beden elbiseler bile ufaktan bol gelmeye başlıyor
Elbiseye aslında karar verdim sayılır ama belki daha sonra daha güzelini görürsem diye henüz almadım
Onun yerine kendime çok güzel platformlu bir cift siyah ayakkabı aldım :122: :122:
Birde kızıma güzel bir cift babet aldıkayakkabılarıma uygun portföy çantada baktım ama maalesef beğendiğim modelin siyahı kalmamış artık haftaya da onu almaya gidiceğim
Eşimede beğendiğim elbiseyi gösterdim ve oda bayıldı biraz açıkmış ama yinede istiyorsan ay başında alırsın dedi
Ayyyy çok mutluyum çooook
İddadaşım Allah nazardan saklasınbu işin sırrını banada versene
Darısı benimde başıma inşallah en kısa zamanda bende şu rakamı görürümsonra tabiki daha aşağıları
Öyle deme iddadaşım maşallahın varvalla keşke bende senin olduğun kiloyu görsem.
Bende acaba şu ayran detoksunu mu yapsam diye düşünmeye başladım en azında sudan da olsa beni motive edecek bir sonuca ihtiyacım var ama henüz tam emin değilim acaba metabolizmayı bozarmı diye :26:
canım dedmya ben sana yazıyorum görmüyorsun diye bak ilk mesajımda sana linki bile vermiştim:))
ama sen benden baska heryazıyı gördün
bak sanırım yazım 11241.sayfada...
ama linki yeniden vereyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
aaaaaa begendigin elbise nasıldı cecoşum?ne renkti anlatsana bana da?
ayakkabılarının da fotosunu cekip koysana ayhh ne meraklıyım dimi..
bütün 1 kış kendime yeni hiç bir sey almadım da
yavrum evet buna şükür ama 25günde 1.3ookg da cok degil yani
bu subat ayı bana hiç iyi gelmedi
artık basladım eskı azmime üstelik leslie hiç yapmamstım ama baslayacagım...
sporda olmalı sanırım...
anlat kuzum anlatta rahatla...
uzaklık...stres..seni anlayabiliyorum...ama üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?