Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne oldu tatlım?

neden bu kadar sinirlendin?

galiba bugün herkesi sinirlendiren birileri bulunuyor etrafında.....

anlat kuzum anlatta rahatla...
uzaklık...stres..seni anlayabiliyorum...ama üzme kendini

Durduk yere hiçbirşey yokken problem yaratabilen ender insanlardan
Neymiş tüm ilgimi ona vermiyormuşum ona konsantre olmuyormuşum başka şeylerle ilgileniyormuşum sorunumuz bu çok anlayışsız benim sevgilim hiç huyum değildir ama hep alttan alıyorum hep alttan alıyorum tepeme çıkıyor. Akşama kadar suratını astı oturdu asker arkadaşıymışım gibi davrandı duygusuz duygusuz muhabbetler ben de üstüne düşmedim yorgun diye aşkım canım cicim diyorum tık yok adamda ben de doğal olarak farklı şeylerle ilgilenmeye başladım kıyameti kopardı. Uyuyacam dedim çıktım msj atmaya başladı uyutmadı tam rehavetli tartışmaya girdik ben uyuyorum yazmış ben uyumuyorsam sen de uyumayacaksın yazdım. Bana Allah rahatlık versin son kez yazıyorum deyip uyudu Yarın trip nasıl atılıyormuş görür o alttan almaktan yoruldum mesafeyse uzaklıksa ben de uzaklık çekiyorum ama onun ömrünü yemiyorum sinir etti beni uyudu

Banada yardimci olurmusunuz Bi sorunum var bilgisi olanlardan yardim istiyorum cunku cok moralim bozuluyo bu duruma Ben 16 yasindayim Eylul'den beri kilo vermeye calisiyodum ama cokta dikkat ettigim soylenemezdi oyle dikkatsiz bi sekilde 5 ayda 8 kilo verdim. 98 den 90 a indim ama spor vs hicbirsey yapmadim. Simdi 12 gundur diyete demeyelim ama saglikli beslenmeye basladim. Ilk defa bu kadar dikkat ediyorum. 90 kiloyum 60 a inmek istiyorum. Ama onumuzdeki 6 ay icinde mutlaka 70 olmaliyim en azindan. Hergun en az 1 saat yuruyorum o da en az. Aslinda 2-3 saat kadar hareket ediyorum. Onun disinda okula da yuruyerek gidip geliyorum. Herkes inceldigimi soyluyo kilo vermissin diyolar bende farkindayim inceldim ama malesef tartida ayni kilodayim. Annem sabret bi kac ay gecsin diyo ama ben o kadar cok cabaliyorum ki en azindan 1 kilo vermem lazimdi bu 12 gunde Cabalarim bosunaymis gibi geliyo Elimden geleni yapiyorum ben ama 2 hafta oldu ve 1 kilo dahi vermedim ( Sizce bu durum neyle alakali? Neden kilo veremiyorum ben? Gittikce motivasyonum azaliyo moralim bozuluyo sanki hep bu kiloda kalicam gibi geliyo. Sizce bu durum normalmi? Neden inceldigim halde kilo veremiyorum? Bu konuda bilgisi olanlar yardimci olursa cook sevinirim. Herkese simdiden tesekkur ederim.

hadi bakalım başarılarr cnmm

aaaaaa begendigin elbise nasıldı cecoşum?ne renkti anlatsana bana da?
ayakkabılarının da fotosunu cekip koysana ayhh ne meraklıyım dimi..
bütün 1 kış kendime yeni hiç bir sey almadım da

Canım yarın ayakkabılarımın resmini çekip koyarım
Hafif platformlu düz siyah bir ayakkabı aldım kendime eşimde bayıldı.
Elbise almadan ayakkabı alan bir ben varımdır herhalde ama hem herşeye uyar hemde bir tane şöyle güzel topuklu siyah ayakkabım yoktu zaten

Beğendiğim elbisenin benzerini nette aradım ama maalesef bulamadım uzun siyah dökümlü bir elbise üst kısmı straplez gibi geliyor ve üzerinde iki parmak kalınlığında çok kibar taşlar işlenmişti ufak ufak. Bir tarafı ip kollu diğer tarafındada daha kalın sırf tül vardı ama arkaya doğru sarkan tülü omuzdan diğer kola doğru alıp aynı şekilde tülden ufak bir yerden tutturup aynı şekilde tülle kolu kapatabiliyorsun. Yani iki şekilli kullanılıyor ama işte bir an kıyamadım ( 190dan 160a düştü peşin vericeğim deyince ama ya daha uygun ve daha güzelini bulursam diye almadım )

Eşimde bana nette bir tane model gösterdi bunun gibi birşey alsana diye
Bak bu tarz al diyor

ama tabi reng olarak ya mor yada lila diye düşündüm Aslında ben yeşil almak istiyordum ama maaşallah kuzenler biri yeşil biri parlament mavisi kıyafet aldıkları için benimki farklı renk olsun dedim tabi bellide olmaz eğer görür görmez kıyafete aşık olursam başka rengte olabilir

Merhabalar canım

Yaşın daha çoooook küçük şimdi bu kilolarını verirsen daha da almazsın merak etme

Şöyle söyleyeyim ben de senin yaşlarındayken 18-19 yaşlarımdayken rejime ve yürüyüşe başlamıştım aynı dediğin gibi günde 2-3 saat yürürdüm 1 ay boyunca kilo veremedim 1 ayı geçti bir baktım 8 kg birden gitmiş sıkma canını bedenin mutlaka yaptığın yürüyüşe ve beslenmene karşılık verecektir. Yürüyüş yaptığın için incelmen normal sıkılaşıyorsun bu da süper birşey Benim sana önereceğim tek şey sakın pes etme

Aslinda hic pes etmiyodum bu gune kadar yani bu isi beynimde bitirdim basaricam diyodum motivasyonumu korudugum icinde yemiyodum cok dikkat ediyodum sporumu yapiyodum ama bugun kafama takmaya basladim asiri bi sekilde :26: Dediginiz gibi sıkılaşıyorum pantolonlarim falan bol gelmeye basladi ama tarti da neden ayni kilodayim ona anlam veremiyodum ama yorumunuz beni cok aydinlatti tesekkur ederim Umarim ilerleyen zamanlarda kilomda da azalma olur:)

Canım ya kusura bakma ama şu senin sevgilinde adamına çatmamış
Aslında daha şimdiden böyle yapıyorsa korkmuyormusun onunla evlenmekten çünkü şimdiden böyle yapan evlendikten sonra Allah korusun senin hayatını kısıtlamasın :26:
Bence ne olursa olsun ona güçlü olduğunu göster ve sana o şekilde davranmaya devam ederse seni kaybedeceği izlenimi ver ama sadece izlenim Erkekler maalesef karşısındaki bayanı garanti görünce istedikleri gibi davranabiliyorlar benimkinden biliyorum
Senelerce beni kısıtlamamış olsada bazı konularda hep sabreden ben olmak zorunda kaldım ama ne zamanki ben biraz kendimi göstermeye başladıysam, güçlü ve kararlı bir bayan olduğumu hissettirmeye başladıktan sonra inan çok daha anlayışlı davranmaya başladı. Daha doğrusu benim duygularımı düşüncelerimi önemsemeye başladı.
Geçenlerde dedim ya adam ormantikken romantik oldu ki bunu kendi bile kabul ediyor
Dediğin gibi o sıkıntı yaşıyorsa aynı sıkıntının fazlasını sen yaşıyorsun. O istediği zaman arkadaşlarıyla gidip kafa dağıtabiliyordur ama senin hem olduğun şehir hemde bayan olman bile bazı şeylerde iki kere düşünmen gerektiriyordur maalesef

Üzmesin seni daha fazla bu günleri dolu dolu yaşamak varken tartışmalarla sevginizi zedelemeyin sonuçta insan barışsa bile içinde ufacıkta olsa bir iz bırakıyor o tartışmalar ve Allah korusun ama her tartışmada tekrar aynı yarayı kanatabiliyor
Umarım herşeyin hayırlısı olur ve sen hep çok mutlu olursun canım Arkadaşım

Bence çok fazla üzme kendini sonuçta hepimiz az değil baya kilolar vermek zorundayız üstelik senin yaşında daha çok ufak. Her ne kadar kendini büyükte görsen daha gelişme çağındasın ve vucudunda bir takım değişiklikler kendini tam anlamıyla tamamlamamıştır Belkide senin o çok fazla yürümen yağlarını kasa ceviriyordur ve o yüzden bir kaç gündür kilo vermemişsindir. Bu vermeyeceğin anlamınada gelmez sonuçta hem sıkılaşıyorsun hemde kas yapısı çoğaldıkca bir an vermemiş bile olsan sonradan çok daha hızlı kilo vermeye başlıyor bünye o yüzden takılma tartıya ve sağlıklı beslenip spor yapamya devam et
Keşke ben senin gibi her gün en azından 1 saat yürüyebilsem

offff bende eşimle bir süre uzakta yasadım...anlıyorum durumunuzu...
ama genelde öle nazlanmaları kadın yapar benm bildigim erkekte ilk gördüm
canm bence bu hallerine alışmalı canını da sıkmamalısın...
he tabiiki burnundan getirmeden de kapama bu konuyu..seni sinir edip uyuması da tam uyuzluk
aaa canm 12 günde 1 kg da olsa gitmeliydi...acaba nerde yanlış yapıyorsun...
beyaz ekmegi kesip kepek ekmegi yiyorsun dmi?
2ltre en az su içiyomusun?
olmadı bir diyetsyene görün..özele gidemicek gibiysen devlet hastanesine basvur..bir hormon tahlillerine baksınlar..
belki sadece yemekten kaynaklanan bir durum degildir..daha yasında küçük..

hımmm anlattıgın modeli anladım cecoşum..
ya bence lila gibi acık bir renk alma..siyah giyilmicekti hatırlıyorum ama
lacivert,bordo,şöle mürdüm gibi bir mor...hem daha yakısır..
hem de koyu her zaman daha ii gösterir..anlıosun dimi

İki kere çıkmış pardon

Son düzenleme:

Evet kesinlikle dogru soyluyosunuz cunku vucudumda bayagi bi sıkılasma var. Bakildiginda kilo vermis gibi gorunuyorum ve sıkılasıyorumda ama sadece kilom degismiyo umarim bende daha sonra cok daha hizli kilo vermeye baslarim aynen bu sekilde devam edicem. Yorumunuz icin tesekkurler

Beyaz ekmegi kestim sadece kepek ekmegi yiyorum o da gunde en fazla 2-3 dilim o kadar. Suyu biraz az iciyorum tam 2 litre olmuyor. :26: Biraz daha beklicem boyle devam ederse mutlaka doktora gidicem tekrardan. Daha once yani bi kac ay once gitmistim kansizliktan baska bi sorun cikmamisti ama hormonlarda sorun olabilir adet duzensizligi de var zaten. Bilmiyorum insallah kilo vermeye baslarim da gerek kalmaz. Yorumunuz icin tesekkurler

Aslında o beğendiğim siyah ama onu son seçenek olarak saklıyayım diyorum
Üstelik elbisenin göğüs altından gelen ince tül volumlu bir şekilde kol altından arka askıya geldiği için göbişim hiç yokmuş gibi durdu
ama dediğim gibi son çare.
Bende aslına mor ( mürdüm ) diye düşündüm bir an. Birde insan düşününce reng bile gelmiyor aklına

Hee belki vişne rengi de olur. Aslında kırmızıda giyerdimde gelin kırmızı giyecek valla bu sefer eski gelin yeni gelini fesatlandıda aynı renk giydi diye
Bu arada KVde kesin o gece kuduracak çünkü hani model olursa olsun dekolteli bir kıyafet alacağım kızımla kuaförede gidiceğiz artık bütün gece beni dikizleyip sinirden kudurur durur hatta eminim ben göbek atarken oğlunu bile arar nasıl izin verdin karına böyle birşey almasına diye ayyyy düşüncesi bile beni güldürmeye yetti
Valla o günü iple çekiyorum hem eğleniceğim hemde kendi kınamda bile bana giydirmedikleri abiyeyi giyeceğim ( kendi kınamda bana yelekli uzun düz etekli açık gri karubeladan kalma bir takım giydirdiler zorla hatta çeketi çıkarıp kolsuz gezmeye kalktım diye kv uyardı KP görmesin diye bende o gün okadar canım sıkılmıştı ki bütün gece kendi kınamda dışarda oturdum midem bulanıyor içerde diye sırf kına yakılacakken girdim kiraladıkları küçük ve havasız kahveye ) eşimde biraz geçmişte yaptıklarını affettirmek için şimdi daha rahat davranıyor ki davranmasa bile yine istediğimi giyerdim ya o ayrı
O zaman aman anam kızmasın aman babam darılmasın diye hep onların isteklerini yaptı banada aman aşkım söz bir kına daha yaparız yada gece bara gider eğleniriz demişti tabi onuda yapmadı o ayrı neyse acısını çıkartırım artık o eğlencede

ahhh demek adet düzensizligi de var..vallahi kendi küçüklügümü gördüm sende..
sakın adet düzensizligini boşlama..bak beni yanlış anlama ben o zamanlar pek önem vermemiştim ama ozamanlardan basşlayan pcos rahatsızlıgım ilerledi ben büyüdükçe ve şimdi çocuk sahibi olmamı engelliyor..zorlaştırıyor..
hatta kilo bunun enbüyük nedeni..bak canm görüntümüz haricinde çok öenmli kilo vermek..
sağlığımız...adet düzensizligi için kadındoguma basvurmanı öneririm...ve düzene girene kadar bırakma peşini.
senin de ben gibi hormonlarında sorun vardır mutlaka..
beni ablan bil ve alınma sakın..

karubeladan kalma ne demek ya Allah senin iyiligini versin cecoş...
ayhh su kocanı da sen anlattıkça bana afakanlar basıyor...
ne mıymıntı bişeymiş yaaanam da anam
en sevmedigim erkek modeli...

kız sen az bile yapıyorsun demek kocana..valla ne yaparsan arkandayım ben artık
demek kınan da bile karıstılar ha sana...
şimdi içimden gecenleri yazmayayım neyse seytana uymayayım

Aslinda hastaneye gitmem gerekiyo ama ben yurtdisinda yasiyorum ve muayene ile ilgili kaygilarim var yani Turkiye olsa daha rahat olurdum ama burda bekarete pek onem verilmedigi icin biraz endiselendim gitmek konusunda ve saglik ocagindaki doktora da danistim endiselenmekte hakli oldugumu soyledi iyice korktum bu yuzden hastaneye gitmedim acikcasi. Annemde bu yaz Turkiye'ye gittigimizde orda mutlaka gotururum diyo birazda o yuzden kilo vermek istiyorum bu halde gidersem cok mutsuz olurum (

Demi ama ne yapsam az yaşasın kötülük
O zamanlar eşimde cahildi işte geçte olsa birşeyleri fark etti ve hepte der allah senden razı olsun senden başkası anamı çekmezdi diye her ne kadar kendi direk birşey söyleyemesede artık sen savun kendini arkandayım eğer bana şikayet etmeye de ararsa eee anne hak etmesen banu sana öyle davranmazdı derim olur biter diyor
Zaten bende ne kadar kızsamda annesine kalkıp sesini yükseltmesini istemem ben o vebali istemem
13 senedir idare ettim artık birazda KV oğlunun hatırı için beni idare etsin

canım sen yurtdışında neredesin

herkese iyi geceler :))

Hoşgeldin sanada iyi geceler
nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…