Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm adet düzensizligi için yumurtalıklarına bakmak gerekecek sanıyorum anladm seni.ama eger sen istersen karından da bakabilirler ultrasyonda.ben bekarken öyle bakıyorlardı...evlenince alttan muayeneye basladık..
yurtdısında tedavi nasıl oluyor bilmem ama..bence boşlama güzelim...1 görün ilaçlarına basla..
her tedavide türkiyeye gelmeyi beklersen işin zorlaşır...sık sık muayene olamazsın da..
zaten burda da özel hastanelere gitmessen dogru düzgün bakan yok
öncelikle adet düzensizligi için görün doktora tabiki kilo vererek...
aslında netten 1200 ya da 1300 calorilik diet listelerine bakıp onları uygulayabilirsin en azından fikir verir..
şimdiden gecmiş olsun.

herkese iyi geceler :))
ii geceler hoşgeldin...
vallahi tam gececiymişsin

vallahi sana ne denir bilemedm
kocaman yüregin var ne güzel...
Allah senin gönlüne göre versin iyi yürekli cecoşum...
bu arada ben senn boyunu bilmiyorum boyun kaçtı iddiadaşım?

İddadaşım senelerdir söylediğim gibi kilodan zengin ama boydan fakirim
Valla en son 1.54 tüm birde hedefime ulaşırsam tam ekonomik hatun olacağım cepte gezdirsin artık beni adam
ama yinede halimden çok memnunum Allah sağlıklı ve her yerimi fazlasıyla tam yaratmış daha ne isteyeyim

hahah ben bu söze denk gelmemişim iddiadaşım senden duymamıstım hiç..
ama 1.54 olduguna eminmisin ya..çok kısa olmaz mı 1.54:44::44:
ben seni benden uzun sanıodum burda kızlar 1.70 1.72 boy sölüolarya içimin yagları eriyordu

hahha vallahi dgru zayıflayınca tam ceplik olursun..
evet bende hep sen gibi derim..bugünümüze cok şükür eksik bir tarafımız yok en azından

Tsk ederim haftaya mutlaka doktora gidicem bakalim. Aslinda herhangi ilac vs. kullandircaklarini sanmiyorum cunku kansizlik yuzunden gittim bi kac kere, surekli sunu ye bunu ye soyle yap boyle yap diyolar ilac milac hayatta yazmiyolar soyledigim halde bile ve hersey o kadar agir isliyoki zaten netten de sabahtan beri arastiriyorum bu konuyu. Off kilo, adet duzensizligi,kansizlik ne kadar cok dert var (

mrb kizlar,
kacgündür girip girip bu bölüme bakiyorum aceba bende katilsam diyorum diger yandanda icimden bir ses katilipta rezilmi olacaksin diyorn ne yapacagim bilemiyorum. 6 yil evvel ayagimi burkmustum yillarca yürüyemedim cok kilo aldim ama artik verme zamani geldi diyorum sizce dogru yerdemiyim ben

Canım adet düzensizliği bu yaş için normal olabilir tabi kaç yaşında adet olduğuna da bağlı çünkü ilk seneler düzene girmesi zaman alıyordu. Ben ilk adet olduğum zamanlar 7-8 gün kanamam olurdu şimdi 4-5 gün zamanla düzenleniyor bir de madem bekarete önem vermiyorlar gitme orda doktora bekle türkiyeye gelince mutlaka görünürsün

Bu arada 2 litre su az geldi bana en az 2.5 litre içmelisin ben 3 lt tamamlıyorum mutlaka ve yoğurt ye mutlaka günde en az 2 porsiyon. Yoğurt mucizevi birşey 3 ayda 30 kilo verdiğim dönemde hergün ama mutlaka hergün 2 öğünde yoğurt yemiştim ihmal etme

Merhaba canım hoşgeldinnnn %100 doğru yerdesin

Geçmiş olsun yıllarca yürüyememek çok yıpratıcı bir süreç olmuştur senin için. Şimdi iyisindir inşallah...

Anlat kendini yaş kaç kilo kaç boy kaç hedefin nedir

Günaydın Kızlar

Bugün dünden 600 gr eksik çıktım bugünde leslie yapcaaaammm leslie yapcam derken dün akşam glukofenimi almayı unutmuşum onu içsem daha çok verirdim eminim

canım yaşın çok küçük kesin vereceksin lütfen pes etme. bizler sana bilemediğin noktalarda yardımcı oluruz .ne istersen ,aklına ne takılırsa sor. sporla sıkılaşmışsın ne güzel .tartıdaki sayıya kafayı takma önemli olan incelmek ki sende bunu başarmışsın. yaza kadar 10-15 kilo verirsin emin ol. bol bol yoğurt ye ve yeşilçay iç faydasını göreceksin. asla bu kadardan ne olacak diye çikolata ,cips ya da bisküvi gibi şeyler yeme. yeme düzenini gözden geçir 12 günde 1 kiloda olsa vermeliydin ,bir yerde yanlış ya da farkında olmadan kaçamak mı yaptın bunu görmelisin ve yapmamalısın. düzenli beslenmeye ve spora devam diğer ay çok daha fazla giedecek .

Son düzenleme:
hepinize selam kızlaaaar.
akşam epey kaynatmışınız. özledim sizi. gece benide uyku tutmadı. oğlum köpek dişini çıkarıyor ağladı durdu yavrum. hayırlısıyla rahatlasaydı çocuk.
kızlar isveç diyeti deneyen oldumu merak ediyorum.

kızlar çizelgemi yaptım , yapıştırıyom profildeki çizelge bölümüne ama olmuyo

Ben 13 yasimda adet oldum suan 16 yasimdayim yani tam 3 sene oldu. Insallah duzene girer ilerleyen zamanlarda da kurtulurum bu dertten. Doktora gitmek konusunda cok kararsizim zaten cunku annemle sormustuk nasil muayene edeceklerini ve alttan muayene dedi bende biraz tedirgin oldum.

Aslinda 2 litre bile icmiyorum. Gunde 1-1.5 litre falan iciyorum. Su icmeyi cok sevmiyorum ama daha fazla icmeye calisicam artik. Annem yogurtsuz birakmaz beni zaten:) yogurdu da pek sevmem ama surekli yogurdun faydalarindan bahsediyo zorla yediriyo 3 ayda 30 kilo cok guzel Insallah bende en kisa zamanda kilo vermeye baslarim Yorumunuz icin tesekkurler

Gercekten pes etmemeye calisiyorum cunku cok heveslendim ve 12 gundurde hic olmadigim kadar dikkat ediyorum. Hep spora ve diyete basladigimda acaba bu sefer olacak mi basarabilecekmiyim derdim ama bu sefer cok emindim basaracagimdan. Goruntum degisti inceliyorum kilo vermis gibi duruyorum ve sıkılasıyorum ama tartida kilomun degismemesi kafama takilmisti ama fazla da takilmiycam artik belki bir iki ay sonra birden daha fazla gidicek. Insallah dediginiz gibi yaza kadar 10-15 kilo verirsem cok iyi olur. Nerde hata yaptigimi bilmiyorum gercekten :26: hatta annemde sahit hergun ne yedigime ne kadar spor yaptigima o da cok dikkat ettigimi dusunuyor. Artik hergun yediklerimin listesini yapicam. Yorumunuz icin tesekkr ederim

Öncelikle hoşgeldin aramıza arkadaşım
emin ol doğru yerdesin :)
emin ol burası motivasyon sağlıyor
benki üşengeç insan bugün kalktım sporumu yaptım (moralim bozuk olmasına rağmen)
şimdi kendimi daha iyi hissediyorum
hem ruha hem bedene iyi geliyor burası

Günaydın Kızlar

Bugün dünden 600 gr eksik çıktım bugünde leslie yapcaaaammm leslie yapcam derken dün akşam glukofenimi almayı unutmuşum onu içsem daha çok verirdim eminim

Maşallah canım
Bende leslie yaptım sabahtan güzel bi güna başladım
gerçi kahvaşltıyı geç yaptığım için öğleni ara öğünlerle geçiştiricem
en azından kaçamaklara son artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…