Aslinda hastaneye gitmem gerekiyo ama ben yurtdisinda yasiyorum ve muayene ile ilgili kaygilarim var yani Turkiye olsa daha rahat olurdum ama burda bekarete pek onem verilmedigi icin biraz endiselendim gitmek konusunda ve saglik ocagindaki doktora da danistim endiselenmekte hakli oldugumu soyledi iyice korktum bu yuzden hastaneye gitmedim acikcasi. Annemde bu yaz Turkiye'ye gittigimizde orda mutlaka gotururum diyo birazda o yuzden kilo vermek istiyorum bu halde gidersem cok mutsuz olurum(
ii geceler hoşgeldin...herkese iyi geceler :))
Demi ama ne yapsam az yaşasın kötülük
O zamanlar eşimde cahildi işte geçte olsa birşeyleri fark etti ve hepte der allah senden razı olsun senden başkası anamı çekmezdi diyeher ne kadar kendi direk birşey söyleyemesede artık sen savun kendini arkandayım eğer bana şikayet etmeye de ararsa eee anne hak etmesen banu sana öyle davranmazdı derim olur biter diyor
Zaten bende ne kadar kızsamda annesine kalkıp sesini yükseltmesini istemem ben o vebali istemem
13 senedir idare ettim artık birazda KV oğlunun hatırı için beni idare etsin?
ii geceler hoşgeldin...
vallahi tam gececiymişsin
vallahi sana ne denir bilemedm
kocaman yüregin var ne güzel...
Allah senin gönlüne göre versin iyi yürekli cecoşum...
bu arada ben senn boyunu bilmiyorum boyun kaçtı iddiadaşım?
İddadaşım senelerdir söylediğim gibi kilodan zengin ama boydan fakirim
Valla en son 1.54 tüm birde hedefime ulaşırsam tam ekonomik hatun olacağımcepte gezdirsin artık beni adam
ama yinede halimden çok memnunum Allah sağlıklı ve her yerimi fazlasıyla tam yaratmış daha ne isteyeyim
hmm adet düzensizligi için yumurtalıklarına bakmak gerekecek sanıyorum anladm seni.ama eger sen istersen karından da bakabilirler ultrasyonda.ben bekarken öyle bakıyorlardı...evlenince alttan muayeneye basladık..
yurtdısında tedavi nasıl oluyor bilmem ama..bence boşlama güzelim...1 görün ilaçlarına basla..
her tedavide türkiyeye gelmeyi beklersen işin zorlaşır...sık sık muayene olamazsın da..
zaten burda da özel hastanelere gitmessen dogru düzgün bakan yok
öncelikle adet düzensizligi için görün doktora tabiki kilo vererek...
aslında netten 1200 ya da 1300 calorilik diet listelerine bakıp onları uygulayabilirsin en azından fikir verir..
şimdiden gecmiş olsun.
Beyaz ekmegi kestim sadece kepek ekmegi yiyorum o da gunde en fazla 2-3 dilim o kadar. Suyu biraz az iciyorum tam 2 litre olmuyor. :26: Biraz daha beklicem boyle devam ederse mutlaka doktora gidicem tekrardan. Daha once yani bi kac ay once gitmistim kansizliktan baska bi sorun cikmamisti ama hormonlarda sorun olabilir adet duzensizligi de var zaten. Bilmiyorum insallah kilo vermeye baslarim da gerek kalmaz.Yorumunuz icin tesekkurler
mrb kizlar,
kacgündür girip girip bu bölüme bakiyorum aceba bende katilsam diyorum diger yandanda icimden bir ses katilipta rezilmi olacaksin diyorn ne yapacagim bilemiyorum. 6 yil evvel ayagimi burkmustum yillarca yürüyemedim cok kilo aldim ama artik verme zamani geldi diyorum sizce dogru yerdemiyim ben
Banada yardimci olurmusunuzBi sorunum var bilgisi olanlardan yardim istiyorum cunku cok moralim bozuluyo bu duruma Ben 16 yasindayim Eylul'den beri kilo vermeye calisiyodum ama cokta dikkat ettigim soylenemezdi oyle dikkatsiz bi sekilde 5 ayda 8 kilo verdim. 98 den 90 a indim ama spor vs hicbirsey yapmadim. Simdi 12 gundur diyete demeyelim ama saglikli beslenmeye basladim. Ilk defa bu kadar dikkat ediyorum. 90 kiloyum 60 a inmek istiyorum. Ama onumuzdeki 6 ay icinde mutlaka 70 olmaliyim en azindan. Hergun en az 1 saat yuruyorum o da en az. Aslinda 2-3 saat kadar hareket ediyorum. Onun disinda okula da yuruyerek gidip geliyorum. Herkes inceldigimi soyluyo kilo vermissin diyolar bende farkindayim inceldim ama malesef tartida ayni kilodayim. Annem sabret bi kac ay gecsin diyo ama ben o kadar cok cabaliyorum ki en azindan 1 kilo vermem lazimdi bu 12 gunde Cabalarim bosunaymis gibi geliyo Elimden geleni yapiyorum ben ama 2 hafta oldu ve 1 kilo dahi vermedim ( Sizce bu durum neyle alakali? Neden kilo veremiyorum ben? Gittikce motivasyonum azaliyo moralim bozuluyo sanki hep bu kiloda kalicam gibi geliyo. Sizce bu durum normalmi? Neden inceldigim halde kilo veremiyorum? Bu konuda bilgisi olanlar yardimci olursa cook sevinirim. Herkese simdiden tesekkur ederim.
Eki Görüntüle 353959 Eki Görüntüle 353960 Eki Görüntüle 353961
madem yaza ve düğünlere merhaba diyoruz hadi bakalım. ilgimi çeken birkaç elbise ekledim. malesefki kocacığımabiyelerime el attı ve evli bir kadın olduğunu unutyorsunla cümleyi tamamladı. artık beğendiğim modele birde bolero ekliycem. ayşeciğim sen aşık olduğun kıyafetini paylaşsana
Canım adet düzensizliği bu yaş için normal olabilir tabi kaç yaşında adet olduğuna da bağlı çünkü ilk seneler düzene girmesi zaman alıyordu. Ben ilk adet olduğum zamanlar 7-8 gün kanamam olurdu şimdi 4-5 gün zamanla düzenleniyor bir de madem bekarete önem vermiyorlar gitme orda doktora bekle türkiyeye gelince mutlaka görünürsün
Bu arada 2 litre su az geldi bana en az 2.5 litre içmelisin ben 3 lt tamamlıyorum mutlakave yoğurt ye mutlaka günde en az 2 porsiyon. Yoğurt mucizevi birşey 3 ayda 30 kilo verdiğim dönemde hergün ama mutlaka hergün 2 öğünde yoğurt yemiştim ihmal etme
canım yaşın çok küçük kesin vereceksin lütfen pes etme. bizler sana bilemediğin noktalarda yardımcı oluruz .ne istersen ,aklına ne takılırsa sor. sporla sıkılaşmışsın ne güzel .tartıdaki sayıya kafayı takma önemli olan incelmek ki sende bunu başarmışsın. yaza kadar 10-15 kilo verirsin emin ol. bol bol yoğurt ye ve yeşilçay iç faydasını göreceksin. asla bu kadardan ne olacak diye çikolata ,cips ya da bisküvi gibi şeyler yeme. yeme düzenini gözden geçir 12 günde 1 kiloda olsa vermeliydin ,bir yerde yanlış ya da farkında olmadan kaçamak mı yaptın bunu görmelisin ve yapmamalısın. düzenli beslenmeye ve spora devam diğer ay çok daha fazla giedecek .
hahah sevndim gördügüne buarada 11249.sayfadaymıs hahha kanıtlamaya calısıyorum..
kilo çizelgesi bölümünü gördün mü?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Hoşgeldinsanada iyi geceler
nasılsın ?
ii geceler hoşgeldin...
vallahi tam gececiymişsin
evet gecelerin insanıyım ben)
mrb kizlar,
kacgündür girip girip bu bölüme bakiyorum aceba bende katilsam diyorum diger yandanda icimden bir ses katilipta rezilmi olacaksin diyorn ne yapacagim bilemiyorum. 6 yil evvel ayagimi burkmustum yillarca yürüyemedim cok kilo aldim ama artik verme zamani geldi diyorum sizce dogru yerdemiyim ben
Günaydın Kızlar
Bugün dünden 600 gr eksik çıktımbugünde leslie yapcaaaammm leslie yapcam derken dün akşam glukofenimi almayı unutmuşum onu içsem daha çok verirdim eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?