Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şuan seni en iyi anlayanlardan biri benim

Ben Erzurumdayım sevgilim İstanbulda ve 1 ay görüşmeyelim hemen tartışmaya başlıyoruz Allahtan imkanlarını zorlayıp ayda 1 mutlaka geliyor Şimdi bana iş arıyor olursa istanbula gidicem bizi tanıştıran arkadaşımızın evinde konaklıycam bir müddet. Aynı şehirde olmanın hayalini kuruyoruz şimdilerde

Ben de trip atıyorum dün gece totosunu devirip yatmanın cezasını çekiyor şimdi 6 aydır beraberiz ilk kez bu şekilde trip atıyorum. sabah ilk o msj attı ilk defa msjına cevap vermedim sonra sana iş buldum CV yolla dedi ben de atladım hemen ne işi diye falan öyle yazışmaya başladık ama ben mesafeyi koruyorum Azıcık surat asayım da kıymetimi bilsin

o kadar benzer bir durum yaşıyoruz ki seninle

bizde öyle ayda 1 defa kesin görüşüyoruz

canım benim o imkanlarını zorlayıp geliyor

tuzu bibieri diyoruz artık napalım ama bizde abartıyoruz bişeyler be canım aslında çok zorluyorz bazende
neyseki bizi anlıyorlar

eminim kıymetini biliyordur

bizimde 1 yıl oldu kendimizi toparlayuıp iş güç istanbulda ayarlamam lazım benimde
sonra nişan takmayı düşünüyoruz inşallah

tek nedeni özlemek bu kavgaların başka bir şey değil eminim ona
çünkü onu çok seviyorum ve ona çoook güveniyorum
sadece vesveslerim çok ve çok fazla takılıyorum gereksiz şeylere:44::44::44:

bizde eşimle çıkmamızın 4.5 yılında nişan yaptık , 5.5 yılda evlendik
aynı şekilde bizde hep ayrı şehirlerde yaşadık , hep telden götürdük ilişkiyi , çookk şükür şimdi birlikteyiz , Rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun , darısı başınıza kızlaarrr

Kesinlikle özlemden ötürü böyle davranıyoruz biliyorum uzaktan sevmek onun için çok zor

Güven konusunda hiç sorunum yok o kadar rahatım ki Onur kıskanmıyorum diye üzülüyor ama ne yapayım çok eminim hatta kendimden beklerim senden beklemem diyorum sinir küpü oluyor

tombul kelebekimm sen ne yapıyorsun Erzurumda?? bende üniversiteyi Erzurumda okudum , çook severriimm

ayy saçmalamaaaa
kıskanılmaz mı, bende beni nie kıskanmıyorsun die yaygara koparıyorum
benimkide abartı ona okeyde
seninkide olmaz be canım
erkeği kıskanmalısın
walla kadın erkek konusunda
en azından başkasının hayatına bakış açımda süperimde
kendimde uygulayamıyorum
Onur çok haklı kıskanmadığın için
illaki güvensizlikten değildir kıskançlık
bende sonsuz güveniyorum ama kıskanıyorum gözümden sakınıyorum onu

amiiiiiinnnn
inşallaaahhh sonumuz seninki kadar güsel olur inşallaaaahhhh

merhabalar kızlar nasılsınız ancak kendime geldim geç uyudum geç uyanmak için şimdi de çarşıya çkacağım bakayım dedim yeni gelen arkadaşlar hg miş erkeklermiş konumuz ben de en çok bu konudan hasar kişiler arasında olarak hiç bu erkekler için konuşmaya değmez diyorum feminist olmaya karar verdim erkeklere ölümmmmm neyse ben çıkıyım çarşıda tv bakacağız komşuya bayağı yürürüm sporda bu arada çıkar ondan sonra da Mustafa Karataş hoca gelecekmiş annem görmek istedi sohbeti dinleyeceğiz inş bakalım herkesi öpüyorum görüşürüzzz

olur Allahın izniyle yeterki sabredin , birbirinizi kırmayın , herşey yoluna girer

hoşbulduummm

sende hoşgeldin
yok feministlikte bir işe yaramaz
birisi gelir kalbini çalar :)
kolay gelsin sanada

Ben 2003-2012 hala burdayım işte

Ben ziraat müh. okudum. Ailemde burda ablamda burda okudu kardeşimde ailecek kaldık ama bu sene soooooooooon inşalllahhhh

Annem mayısta evi toplamaya başlıyorum dedi kesin taşınıcaz bu sefer

inanmak başarmanın yarısıdır derler
inanıyorum herşey çok güsel olacakta
işte bu süreç yıpratıcı geçiyor özlem nedeni ile

ben o özlemi 5.5 yıl çektim , seni çoook iyi anlayabiliyorum , zaten uzaktayken tek sıkıntı özlemek oluyor, bende özlemeye başladımmı arıza çıkarmaya başlıyordum

" BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR " unutma

kolay gelsin sağlıklı beslenme yolunuzzz

teşekkür ederim cümlemize olsun inşallahh , ben başlayalı 2.5 ay oldu , mide sorunum vardı o şekilde başladım , şuan çoook rahatım , hem kilo veriyorum hemde midemden sıkıntı çekmiyorum artık

evet aynen öyleee
ama işte bu arızalar ilişkimize hasar veriri diye ya da onu da kendimide çok bunaltırım die korkuyorum
ama korkmamak gerektiğini bugün öğrendim
ne kadar korkusuz yaşarsan o kadar güzel oluyormuş herşey aslında
ben ilişkimizden çok kendime zarar veriyorum
bu vesveselerle aslında kendimi yoruyor ve sağlığımı zedeliyorum
her seferinde yapmıycam diyorum ama yapıyorum
inşallah bu sefer yapmıycam dedim yapmam

kolay gelsin sağlıklı beslenme yolunuzzz

oouuvv siz baya baya erzurumlu olmuşunuz şekerim , o yüzden sevmiyosundur , ne biliim ben 4 yıl çook güzel yaşadım , çookk eğlendim , çookk özlüyorum o yüzdende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…