- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
kalp kalbe karşıymış canımcım :)
beklememe gerek kalmadı aradı konuştuk tartıştık
ama sonunda tatlıya bağladık
ya ben çok vesveseliyim
aşkımın gerçekten yaptığı tek bir şey yok
oda diyor hayır vukatım olsa neyse diyor
bide benim hisler çok kuvvetlidir
beni çoook sevdiğini söyledi
ki biz çok kullanmayız o iki kelimeyi ancak özel anlarda ve gerektiği yerlerde
yakında yanımda olcak inşallah
bide çok özledim ondanda kaynaklı
delirdim biraz gece olsun napalım
:26::26::26:
Şuan seni en iyi anlayanlardan biri benim
Ben Erzurumdayım sevgilim İstanbulda ve 1 ay görüşmeyelim hemen tartışmaya başlıyoruz Allahtan imkanlarını zorlayıp ayda 1 mutlaka geliyorŞimdi bana iş arıyor olursa istanbula gidicem bizi tanıştıran arkadaşımızın evinde konaklıycam bir müddet. Aynı şehirde olmanın hayalini kuruyoruz şimdilerde
Ben de trip atıyorum dün gece totosunu devirip yatmanın cezasını çekiyor şimdi6 aydır beraberiz ilk kez bu şekilde trip atıyorum. sabah ilk o msj attı ilk defa msjına cevap vermedim sonra sana iş buldum CV yolla dedi ben de atladım hemen ne işi diye falan öyle yazışmaya başladık ama ben mesafeyi koruyorum Azıcık surat asayım da kıymetimi bilsin
o kadar benzer bir durum yaşıyoruz ki seninle
bizde öyle ayda 1 defa kesin görüşüyoruz
canım benim o imkanlarını zorlayıp geliyor
tuzu bibieri diyoruz artık napalımama bizde abartıyoruz bişeyler be canım aslında çok zorluyorz bazende
neyseki bizi anlıyorlar
eminim kıymetini biliyordur
bizimde 1 yıl oldu kendimizi toparlayuıp iş güç istanbulda ayarlamam lazım benimde
sonra nişan takmayı düşünüyoruz inşallah
tek nedeni özlemek bu kavgaların başka bir şey değil eminim ona
çünkü onu çok seviyorum ve ona çoook güveniyorum
sadece vesveslerim çok ve çok fazla takılıyorum gereksiz şeylere:44::44::44:
o kadar benzer bir durum yaşıyoruz ki seninle
bizde öyle ayda 1 defa kesin görüşüyoruz
canım benim o imkanlarını zorlayıp geliyor
tuzu bibieri diyoruz artık napalımama bizde abartıyoruz bişeyler be canım aslında çok zorluyorz bazende
neyseki bizi anlıyorlar
eminim kıymetini biliyordur
bizimde 1 yıl oldu kendimizi toparlayuıp iş güç istanbulda ayarlamam lazım benimde
sonra nişan takmayı düşünüyoruz inşallah
tek nedeni özlemek bu kavgaların başka bir şey değil eminim ona
çünkü onu çok seviyorum ve ona çoook güveniyorum
sadece vesveslerim çok ve çok fazla takılıyorum gereksiz şeylere:44::44::44:
Ben Erzurumdayım sevgilim İstanbulda ve 1 ay görüşmeyelim hemen tartışmaya başlıyoruz Allahtan imkanlarını zorlayıp ayda 1 mutlaka geliyorŞimdi bana iş arıyor olursa istanbula gidicem bizi tanıştıran arkadaşımızın evinde konaklıycam bir müddet. Aynı şehirde olmanın hayalini kuruyoruz şimdilerde
Ben de trip atıyorum dün gece totosunu devirip yatmanın cezasını çekiyor şimdi6 aydır beraberiz ilk kez bu şekilde trip atıyorum. sabah ilk o msj attı ilk defa msjına cevap vermedim sonra sana iş buldum CV yolla dedi ben de atladım hemen ne işi diye falan öyle yazışmaya başladık ama ben mesafeyi koruyorum Azıcık surat asayım da kıymetimi bilsin
Kesinlikle özlemden ötürü böyle davranıyoruz biliyorumuzaktan sevmek onun için çok zor
Güven konusunda hiç sorunum yok o kadar rahatım ki Onur kıskanmıyorum diye üzülüyorama ne yapayım çok eminim hatta kendimden beklerim senden beklemem diyorum sinir küpü oluyor
bizde eşimle çıkmamızın 4.5 yılında nişan yaptık , 5.5 yılda evlendik
aynı şekilde bizde hep ayrı şehirlerde yaşadık , hep telden götürdük ilişkiyi , çookk şükür şimdi birlikteyiz , Rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun , darısı başınıza kızlaarrr
tombul kelebekimm sen ne yapıyorsun Erzurumda?? bende üniversiteyi Erzurumda okudum , çook severriimm
ayy saçmalamaaaa
kıskanılmaz mı, bende beni nie kıskanmıyorsun die yaygara koparıyorum
benimkide abartı ona okeyde
seninkide olmaz be canım
erkeği kıskanmalısın
walla kadın erkek konusunda
en azından başkasının hayatına bakış açımda süperimde
kendimde uygulayamıyorum
Onur çok haklı kıskanmadığın için
illaki güvensizlikten değildir kıskançlık
bende sonsuz güveniyorum ama kıskanıyorum gözümden sakınıyorum onu
amiiiiiinnnn
inşallaaahhh sonumuz seninki kadar güsel olur inşallaaaahhhh
Ben de üniversite için gelmiştim ama kaldık işte 9 senedir buralardayız ben pek sevmiyorum
Sen ne okudun kaç yılları arasında
Ben de üniversite için gelmiştim ama kaldık işte 9 senedir buralardayız ben pek sevmiyorum
Sen ne okudun kaç yılları arasında
niye kaldınız o kadar? bende 2002 - 2006 yılları arasında ordaydım
merhabalar kızlar nasılsınız ancak kendime geldim geç uyudum geç uyanmak için şimdi de çarşıya çkacağım bakayım dedim yeni gelen arkadaşlar hg mişerkeklermiş konumuz ben de en çok bu konudan hasar kişiler arasında olarak hiç bu erkekler için konuşmaya değmez diyorum feminist olmaya karar verdim erkeklere ölümmmmm neyse ben çıkıyım çarşıda tv bakacağız komşuya bayağı yürürüm sporda bu arada çıkar ondan sonra da Mustafa Karataş hoca gelecekmiş annem görmek istedi sohbeti dinleyeceğiz inş bakalım herkesi öpüyorum görüşürüzzz
merhabalar kızlar nasılsınız ancak kendime geldim geç uyudum geç uyanmak için şimdi de çarşıya çkacağım bakayım dedim yeni gelen arkadaşlar hg mişerkeklermiş konumuz ben de en çok bu konudan hasar kişiler arasında olarak hiç bu erkekler için konuşmaya değmez diyorum feminist olmaya karar verdim erkeklere ölümmmmm neyse ben çıkıyım çarşıda tv bakacağız komşuya bayağı yürürüm sporda bu arada çıkar ondan sonra da Mustafa Karataş hoca gelecekmiş annem görmek istedi sohbeti dinleyeceğiz inş bakalım herkesi öpüyorum görüşürüzzz
olur Allahın izniyle yeterki sabredin , birbirinizi kırmayın , herşey yoluna girer
inanmak başarmanın yarısıdır derler
inanıyorum herşey çok güsel olacakta
işte bu süreç yıpratıcı geçiyor özlem nedeni ile
kolay gelsin sağlıklı beslenme yolunuzzz
ben o özlemi 5.5 yıl çektim , seni çoook iyi anlayabiliyorum , zaten uzaktayken tek sıkıntı özlemek oluyor, bende özlemeye başladımmı arıza çıkarmaya başlıyordum
" BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR " unutma
kolay gelsin sağlıklı beslenme yolunuzzz
Ben 2003-2012 hala burdayım işte
Ben ziraat müh. okudum. Ailemde burda ablamda burda okudu kardeşimde ailecek kaldık ama bu sene soooooooooon inşalllahhhh
Annem mayısta evi toplamaya başlıyorum dedi kesin taşınıcaz bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?