kimse yok gerçekten herkes gezmelerde demek :)
içinde kalacaksa 1-2 gün dene yapabilirsen devam edersin. kaç günmüş toplamda?
dogru yerdesin canım hoşgeldin...mrb kizlar,
kacgündür girip girip bu bölüme bakiyorum aceba bende katilsam diyorum diger yandanda icimden bir ses katilipta rezilmi olacaksin diyorn ne yapacagim bilemiyorum. 6 yil evvel ayagimi burkmustum yillarca yürüyemedim cok kilo aldim ama artik verme zamani geldi diyorum sizce dogru yerdemiyim ben
olmus olmussskızlar çizelgemi yaptım , yapıştırıyom profildeki çizelge bölümüne ama olmuyo
yapmışsın olmuş canım...mmeryyyyyy
yaptım ama tam olmadı sanırım biraz daha uğraşmam gerekecek
neyse buna şükür diyelim
teşekkürler tekrardan arkadaşım
iyi akşamlar
tatlı rüyalar herkese
bi bakınayım dedim ne var ne yok diye
allaha emanet olun görüşürüz yrn inşallah
Albümüme 3-4 tane resim ekledim merak edenler görebilir ve kilolarım hakkında yorum yapabilirller
13 gün canım
sabah sadece 1 şekerli kahve var
sonra öğlene kadar bişi yok
7. gün akşamı hiç bişi yok
ama danimarka diyetini buldum o biraz daha insaflı. greyfurt seven veya tosta hasret kalan varsa baksın :)
Selam kızlar sonunda bende gelebildim
Eşimin halalarına gittik yinegenelde her hafta gider olduk son zamanlar ama bana değişiklik oluyor o bahaneyle.
Geçenlerde bahsetmiştim koşu bandını satıyoruz diye eşim nete ilan vermek istemiyordu hani gelip görmek isteyen bir sürü insanla uğraşamam diye onun yerine kendi face'inde yayılamıştı ve eskiden aynı şirkette çalıştıkları bir bayan arkadaşı aldı koşubandını.
Bugün ona götürdü bandı taaa beylikdüzüne ve ne tesadüftür ki hatun amcamların iki blok ötesinde oturuyormuş
Amcam bilse eşimin oraya gelip uğramadığını kesin sitem eder
Neyse bizimki koşubandını bir güzel kurmuş sonra iki sokak aşağıda oturan yine eski şirkettinden bir bayan daha var ona gitmişler bandı alanla birlikte ve bir güzel kahve içip sohbet edip keyif yapmışlarbendenizde evde sıkıntıdan patlıyorum o arada.
Birde cebimi de evin içinde bulamadığım için arayamadım da nerde kaldı diye merak ettiğim halde.
Paşamız bir güzel keyif yapıp güzelce geldi birde dalga geçer gibi ay kusura bakma geç kaldım ama kızlar bırakmadı yok diğer arkadaşta oturup sohbete dalmışız sanada çok selam söylediler diye :26:
Sadece bir bakış attım anında bir sorun olduğunu anladı ama ney olduğunu çözemedi gıcık
oyyy enişteee ne cesaretle seni bırakmışşş....yürüyüş bandınıı niye sattınn ki yaww..ne güsell koşardınnn...bende cesaret edemiyorum almaya kösede durcak durcak diye step-twist varr onu yapsam oda güselde hep tembellik yapıyom işte
Albümüme 3-4 tane resim ekledim merak edenler görebilir ve kilolarım hakkında yorum yapabilirller
Canım benim koşubandıda öyle yer kaplayıp duruyordu bari dedik evden gitsin.
Sorma o eniştenin kafasını kırıcağım ama bakalım ne zamanEve geldiğimizden beri bir yağcılıktır gidiyor yok ille beraber aynı anda yatalım falan bende uykum yok oturucağım ben diyince ben biliyorum bana inat oturuyorsun bende seni beklerim ama uykum geldi dedi tabi bende anında lafı kodum kusura bakma evde kahvem kalmamış sana kahve yapamıyacağım uykun açılsın diye dedim türk kahvesi yap o zaman dedi bende işim olmaz yat zaten otursanda birşey değişmez bu geceki durumumuzda dedim küçük kızını aldı yattı uyuz keçi
Ceco canım ciddi gıcık bir durum yaşamışsın buna benzer bir olayı benim eşimde bana yapmıştı ama burnundan getirdim bir daha cesaret edemedi:)Selam kızlar sonunda bende gelebildim
Eşimin halalarına gittik yinegenelde her hafta gider olduk son zamanlar ama bana değişiklik oluyor o bahaneyle.
Geçenlerde bahsetmiştim koşu bandını satıyoruz diye eşim nete ilan vermek istemiyordu hani gelip görmek isteyen bir sürü insanla uğraşamam diye onun yerine kendi face'inde yayılamıştı ve eskiden aynı şirkette çalıştıkları bir bayan arkadaşı aldı koşubandını.
Bugün ona götürdü bandı taaa beylikdüzüne ve ne tesadüftür ki hatun amcamların iki blok ötesinde oturuyormuş
Neyse bizimki koşubandını bir güzel kurmuş sonra iki sokak aşağıda oturan yine eski şirkettinden bir bayan daha var ona gitmişler bandı alanla birlikte ve bir güzel kahve içip sohbet edip keyif yapmışlarbendenizde evde sıkıntıdan patlıyorum o arada.
Birde cebimi de evin içinde bulamadığım için arayamadım da nerde kaldı diye merak ettiğim halde.
Paşamız bir güzel keyif yapıp güzelce geldi birde dalga geçer gibi ay kusura bakma geç kaldım ama kızlar bırakmadı yok diğer arkadaşta oturup sohbete dalmışız sanada çok selam söylediler diye :26:
Sadece bir bakış attım anında bir sorun olduğunu anladı ama ney olduğunu çözemedi gıcık
TAbi sonunda dayanamadım halasına giderken ne oldu diye sorduğunda durumu anlattım hani ikisinide tanıyorum isteseydin banada gel diyebilirdin bütün gün çocuklarla uğraşıp hiç bir yere gitmediğimi biliyorsun hesabı. Neymiş arabada sadece 1 kişilik yer varmış çocuklar olmasaymış götürürmüş falan fişman bende anan ne güne duruyor biraz işe yarardı üstelik benim gelmemi isteseydin kesinlikle bana söylemeden gereken ayarlamayı yapardın dedim
Eğer ben eski sınıf arkadaşlarımdan iki erkekle oturup bir yerde kahve içsem sen emin ol kıyameti kopartırdın dedim o başka demezmi iyice cin ifrit etti beni sonuçta sorun bayanlarla sohbet edip kahve içmesi değilki sorun hep kendini düşünmesi ve bir kerede olsa ya şu kadında bunaldı çocuklarıda bir gün anneme bırakıp onun gönlünü hoş edeyim demesi.
Birde bana demezmi bir sonraki hafta sonu o bayanlardan biriyle elektronik ürünlerin satıldığı bir mağazada indirim varmış oraya gideceklermişde istersen o zaman gelirsin bizimle diyegelde adama sinirlenme işte.
Offffffff neticede içimi döktüm halasına gidene kadar sonrada orada hiç bir şey yokmuş gibi gülümsemek zorunda kaldım ama iyi oldu kafam dağıldı. Kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım bukadar uzun yazarak ama hala tam olarak rahatlayamadım bide adam karşımda gayet rahat bütün gece oturunce dahada fit oldum
Benimde adım Banuysa bunun acısını fena çıkartıcağım ondan bundan sonra bakalım bencillik nasıl oluyormuş
Çok merak ettim hemen bir göz atıyorum ve yorumumu da yapıyorum
( Baktım ama bir tane bile resmini göremedimmeğer arkadaş değilmişiz
Valla isveç baya ağır gibi eğer öğlene kadar birşey yoksa kahve haricinde ama işin ucunda tost varsa bende şu danimarkayı bulup inceleyim bari
anammmmm korkulurr sendennnnn....ben senden ders alıyımm birasssbizimkide kısıyorr bidaha almıcam net benimle hiç ilgilenmiyonn dedi diye girmiyordum akşamlar şimdide onu dinliyorum onla konuşuyorumm aradada buraya yazıyorummm bi görsen halimiii
ayyy yavrumm..bende öyle canım cok isteynce bi çatal alıyorum bi ısırık alıyorum hahahbenn geldimmmm..........nasılsınızzz kızlarr görüşmeyeliiiiii...benn iyiyimmm şükürrrrrrrrrr......bugünn dışardaydımmmm üsküdarıı bi aşağı bi yukarııı sahilll boyunuu heryerii yürüdümm yürüdümmm yürüdümm...bişilerde yedimm acık acık...yarım yarımm:):) güyaa ben hiç bişi yemiyorumm eşimm alıyorrr....ben ondan ısırıyorummm... adamcağızz bişi de diyemiyorr..ondan alıyım bundan yee...yok ben yememmm acık tadına bakk...ee hadi bakım acıkkk ama eminim bişi kalmamıştırr çoook yürüdümm...... sizlerr nettinizzzz...özledim sizii...yaww ben evlenip geldim buraya bu yakada hiçbi tanıdığım yok biliyormusunuzz arkadaşımmda yokkkk..siz bana arkadaşş oldunuzz heppp....hepinizi seviyorummmm ve hepinizi koccamannn öpüyorummmm .
Selam kızlar sonunda bende gelebildim
TAbi sonunda dayanamadım halasına giderken ne oldu diye sorduğunda durumu anlattım hani ikisinide tanıyorum isteseydin banada gel diyebilirdin bütün gün çocuklarla uğraşıp hiç bir yere gitmediğimi biliyorsun hesabı. Neymiş arabada sadece 1 kişilik yer varmış çocuklar olmasaymış götürürmüş falan fişman bende anan ne güne duruyor biraz işe yarardı üstelik benim gelmemi isteseydin kesinlikle bana söylemeden gereken ayarlamayı yapardın dedim
Eğer ben eski sınıf arkadaşlarımdan iki erkekle oturup bir yerde kahve içsem sen emin ol kıyameti kopartırdın dedim o başka demezmi iyice cin ifrit etti beni sonuçta sorun bayanlarla sohbet edip kahve içmesi değilki sorun hep kendini düşünmesi ve bir kerede olsa ya şu kadında bunaldı çocuklarıda bir gün anneme bırakıp onun gönlünü hoş edeyim demesi.
Birde bana demezmi bir sonraki hafta sonu o bayanlardan biriyle elektronik ürünlerin satıldığı bir mağazada indirim varmış oraya gideceklermişde istersen o zaman gelirsin bizimle diyegelde adama sinirlenme işte.
Offffffff neticede içimi döktüm halasına gidene kadar sonrada orada hiç bir şey yokmuş gibi gülümsemek zorunda kaldım ama iyi oldu kafam dağıldı. Kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım bukadar uzun yazarak ama hala tam olarak rahatlayamadım bide adam karşımda gayet rahat bütün gece oturunce dahada fit oldum
Benimde adım Banuysa bunun acısını fena çıkartıcağım ondan bundan sonra bakalım bencillik nasıl oluyormuş
Ya benimki çok geç saate kalma diyor çünkü sonra düzenim bozuluyor yok geç kalkıyorum kahvaltı ve öğle yemeği bir oluyor çocuk erken uyanınca ben uykusuz kalıyorum falan ama hafta sonları birşey demiyor.
Birde benimki kendi oyunkonsoluna dalınca zaten dünyayı unutuyoro yüzden eşitiz
buradayım sana yazıyordum canım arkadasım
meryyyyyy nerdesinn buralarrdamısınn nasılsınn arkadaşımm...rejimm nasıı gidiyorr.....pko nasıll gidiyorrrr??
[/B]
anammmmm korkulurr sendennnnn....ben senden ders alıyımm birasssbizimkide kısıyorr bidaha almıcam net benimle hiç ilgilenmiyonn dedi diye girmiyordum akşamlar şimdide onu dinliyorum onla konuşuyorumm aradada buraya yazıyorummm bi görsen halimiii
Ceco canım ciddi gıcık bir durum yaşamışsın buna benzer bir olayı benim eşimde bana yapmıştı ama burnundan getirdim bir daha cesaret edemedi:)
ayyy yavrumm..bende öyle canım cok isteynce bi çatal alıyorum bi ısırık alıyorum hahah
ahh yavrum bende yalnızım buralarda.....benmde arkadasım sizlersiniz.
ayyy bende seni çok seviorum canımmm
valla cecom ne desem bilemedim..özrü kabahatinden beter olmus
sen oturesan baska demek ne demek ya
aman iyi yapmıssın gidip kafa dagıtmakla ama valla bravo sana ben olsam gitmesdm yolda bir kavga koparır eve gelir aglardım..böle de kötü huyum var..
dök içini cecş iddiadaşım...ben seni hep dinlerim
buradayım sana yazıyordum canım arkadasım
rejim ii gidiyor 1 haftadır yine sıkıyım..zaten diyetsyene de basladım yine 2 aylık parayı götürdüm verdim peşin...
para vernce her hafta gidiorum ve kontrolde oluyorum tartıya cıkacagım için..
yoksa tartı korkusu olmayıp kendime kalınca yapmıorum hiç bişe
ama bi yndan da mutluyum 3 ayda 12.5kg vermişim neyin kötüsü
hahah ayy benm kocişin elinde de var bi laptop yanyana oturuyos o oyun oynuyor ben size yazıyorum neyseki karısmıyor kimse kimseye
valla hatta bazen girmesem girsene sen cengolarınla konus az bi kafamı dinleyeyim dior
wayyyyy meryyy gelmişşşş.....vallaa bendee ceconun durumda kalsamm ayneen bende kafka ederr gelir evde ağlardımmm ama iş öğrencemm işde cecodannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?