Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o kafamızdaki vesveseler bize öyle çook senaryo yazdırıyorki anlatamam , o senaryolarda yine bize zarar veriyo o kadar...

kalbim çalınacak yaşı geçeli çokkk oldu tatlımmm neyse uzatmayım hadi görüşrüzzzzz

kalbin çalınmasının yaşı yoktur bence , bu kadar karamsar olma

o kafamızdaki vesveseler bize öyle çook senaryo yazdırıyorki anlatamam , o senaryolarda yine bize zarar veriyo o kadar...

evet hemde ne seneryolar valla yazsam izlenme rekorları kırar
ödül vericek aşkım bana yakında zaten

neyse bakalım inşallah kendimi tutar bir daha senoryolar yazmam

evet hemde ne seneryolar valla yazsam izlenme rekorları kırar
ödül vericek aşkım bana yakında zaten

neyse bakalım inşallah kendimi tutar bir daha senoryolar yazmam

sana tavsiyen öncelikle sevdiğine güven , onun yanlış birşey yapmayacağını bil , bu sıkıntıların günü geldiğinde unutulup gideceğinide bi kenara yaz)

ben bazen diyorum , acaba özlemek dahamı güzeldi diye ))

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122:

Bugün biraz geç kalktm ama yinede hafif bir kahvaltı ettim. Sonrada komşumla şekersiz türkkahvesi faslımızı da yaptık şimdide yeşil çayımı içerken sizlere bir bakayım dedim
Geç yemek yediğim için hala açıkmadım ama yarım saat sonra 1 kase yoğurdumu yerimki metabolizmam yavaşlamasın.
Daha şimdiden de akşamlık ne yemek pişirsem diye düşünüyorum offf bazen gerçekten fenalık geliyor yemek faslından istifa ediceğim diyorum her hafta sonu için ama istifam her seferinde red ediliyor

Emin ol doğru yerdesin Aramıza hoşgeldin umarım sende en kısa zamanda hedeflediğin kiloya düşer ve fıstık gibi olursun

Günaydın Kızlar

Bugün dünden 600 gr eksik çıktım bugünde leslie yapcaaaammm leslie yapcam derken dün akşam glukofenimi almayı unutmuşum onu içsem daha çok verirdim eminim

Al benden de okadar 3 gün içiyorsam 4cü gün mutlaka unutuyorum hatta bazen daha sık bile unuttuğum oluyor.
Hesapta devamlı gözümün önünce olsun diye TV ünitesindeki camlı bölmenin en önüne koydum ama akşama unutmayayım dedikce unutuyorum
Belkide o yüzden bu hafta yine kilo veremedim :26: hatta sen söyleyince aklıma geldi sabahda unuttum
Biraz daha dikkatli olmam lazım en iyisi ceptelefonuna hatırlatma mesajı yazayım da sabah akşam hatırlatsın

Canım çok geçmiş olsun oğluşuna umarım şu anda çok daha iyidir. Valla şu diş faslı insanı çok yıpratıyor ama hepimiz mecbur bu dönemlerden geçiyoruz. Benim kuzu Allahtan çok fazla diş huysuzluğu yapmadı ama iki gündür inanılmaz huysuz ya hasta olucak yada gerçekten bu sefer dişten zoru var. Arka dişleri cıkıyor olabilir :26: neyse artık haftaya aşısı için doktora gittiğimizde hangisi olduğunu öğreniriz nasılsa

OLLLLLLLLLLEEEEEEEEEYYYYY:2::44:

Çizelgen hayırlı olsun Gülle gülle kullan ve inşallah en kısa zamanda sık sık değiştirip eksilere doğru gider

Son düzenleme:

ona çoook güveniyorum yanlış bir şey yapmadfığınıda çok iyi biliyorum
sıkıntılı günlerin geçmesi için çabalıyor oda
aslında benim yanlışım o
o buna çabalarken bende ona ters davranarak vesveselenerek ona yardımcı olmak yerine daha çok yüükleniyorum

ama yapmayacağım kendime söz verdim
asla yapmıycam
güzel günlerin gelmesini bekleyeceğim

neyse şekerimm , ben kaçtım , ders çalışacam , çamaşır serecem , yemek yapacam vs vs vs )))

canım iş için kriterlerinden bizede bahsette bizde bakınalım. belki kulağımıza ilişen yada nette gözümüze takılan bişiler olur.

ay çocuk hasta olunca çok zor canım yaa huzursuz uykusuz zavallım. ya şu glukofem dediğiniz insülin direnci için olanmı? bende de var gibi diyorum ama dahiliyecim açlık kan değerime bakarak sende olmaz dedi. bende kendi kendimemi başlasam acaba? reçetesiz satılıyormudurki?

canım iş için kriterlerinden bizede bahsette bizde bakınalım. belki kulağımıza ilişen yada nette gözümüze takılan bişiler olur.

ay çocuk hasta olunca çok zor canım yaa huzursuz uykusuz zavallım. ya şu glukofem dediğiniz insülin direnci için olanmı? bende de var gibi diyorum ama dahiliyecim açlık kan değerime bakarak sende olmaz dedi. bende kendi kendimemi başlasam acaba? reçetesiz satılıyormudurki?

Evet glukofen veya glukophage insülin direncini düzenlemek için kullanılıyor. Bana ilk glukophage yazmıştı doktor hatta diğerinide söyledi ikisininde içeriyi aynı aslında diye hatta eğer birini bulamazsan diğerinide alabilirsin demişti. Ben ilk zamanlar doktora yazdırıyordum ama her seferinde muayene ücreti ödeyip sigorta üzerinden alacağıma reçetesiz de alabilirsin deyince doktor parayla almaya başladım
Sağlık ocağındaki doktorlarda yazıyormuş ama onu. Fakat bence sen yinede bir doktoruna danış aksi bir tesir olmasın sonra. Benim İnsülin direncini baştan gittiğim doktorlar anlamadı ama sonra dikkatli bir dahiliyeciye gitmiştim o gereken kan tahlillerini yaptırdıktan sonra teşhisi koydu hatta kadın doğum ve genel cerrahiyle ( o zamanlar göğüsümdeki bir sertlik için genel cerraha git demişti sağlık ocağındaki doktorum öylelikle kıl tüğde diyince hepsine görünmek zorunda kalmıştım )danışıp emin olduktan sonra.

Yüzümdeki tüylenme eskiye nazaran biraz hafifledi sanki ama tabi hala baya var o yüzden en az 1 sene kullanman gerekiyor demişti doktorum bende bitince direk alıyorum eczaneden. Bir ara üşenmesem tekrar kontrollerimi yaptırsam iyi olucak 6 ayı geçti tahlillerimi yaptıralı bakalım kistlerim ne alemde

Çok sık olmasa da ara ara bende unutuyorum aslında düzenli saati saatine içsek dahamı işe yarar çünkü benim saatler pek tutmuyor :44: bir de öyle denemek lazımm

Canım İstanbulda daha çok çağrı merkezi istiyorum hem 2 senelik tecrübem var bu konuda hem de bana uygun bir iş seviyorum netten çok yere başvurdum şimdi geri dönüşleri bekliyorum hayırlısı olsun Teşekkür ederim düşüncen için

Benim çenemdekiler tüy değil artık bildiğin sakala dönüştüler küçük bir kısımda ama beni yine de rahatsız ediyor maaşım olsun lazer yaptırıcam

Benim 1 senem dolmak üzere ilk geçen sene nisan ya da mayısta başlamıştım sanırım ve geçen yapılan tahlillerimi iyi olarak nitelendirmişti doktorum aslında gidip sonuçlarını almadığım tahlillerim var onları da alıp bir göstereyim doktora ne diyecek bakalım :44:

kızlar giremiorum ama tebrik ediyorum herkezii evime dönünce kilo almamış olurum inşallah bu ara yiyorum kaçamak oluyo ama deli gibide avm geziyorumm erir inşallahhh
ankara çokk soğukkkkk

arkadaşlarım ii akşamlar

bugün çok güsel bi gün geçirdim wallaa
leslie yaptım geç kalkmama rağmen 2 öğün ana 2 öğün ara yedim

kaçamak olmadı (misafir olmasına rağmen)

bugün güzel bi gündü
tartılsam kesin 1 kilo vermişimdir ama haftasonuna kadar sabırsızlıkla bekleyeceğim

ben onu çok zor diye duymuştum hiç bakmadım nasıl olduğuna ama öyle biliyorum

pes etme tabi canım ya daha çok gençsin ve metabolizman çok hızlı çalışıyor. ekmeği fazla mı yiyorsun ya da makarna -pilav gibi şeyleri. yediğinden 2-3 kaşık azalt bakalım çünkü ben bunları tamamen haytımdan çıkardım 1 hafta ve 2 kiloya yakın gitti. tabi sen daha küçüksün yasaklama o kadar sadece kaşık sayısını ya da dilim sayısını azalt canım. sporu bırakma o senin sıkılaşmanı sağladı . başarılar canım sana

aa burası ne kadar sakin böyle nolmuş buraya
canım onurun iş yeri avrupa yakasındaysa bizim buralardada olabilir. gebze gibi mesea. burda çok büyük firmalar lojistiklr var. mesela yapıkredi burda, namet burdaa bu gibi çok büyük firmalar var.

evet canım çok cesaret edemedim yalan yanlış bir metabolizmamız var onuda kıtlık psikolojisine sokmanın anlamı yok. ama içimde kalmadı desem yalan olur.

kimse yok gerçekten herkes gezmelerde demek :)

içinde kalacaksa 1-2 gün dene yapabilirsen devam edersin. kaç günmüş toplamda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…