evet aynen öyleee
ama işte bu arızalar ilişkimize hasar veriri diye ya da onu da kendimide çok bunaltırım die korkuyorum
ama korkmamak gerektiğini bugün öğrendim
ne kadar korkusuz yaşarsan o kadar güzel oluyormuş herşey aslında
ben ilişkimizden çok kendime zarar veriyorum
bu vesveselerle aslında kendimi yoruyor ve sağlığımı zedeliyorum
her seferinde yapmıycam diyorum ama yapıyorum
inşallah bu sefer yapmıycam dedim yapmam
sende hoşgeldin
yok feministlikte bir işe yaramaz
birisi gelir kalbini çalar :)
kolay gelsin sanada
evet aynen öyleee
ama işte bu arızalar ilişkimize hasar veriri diye ya da onu da kendimide çok bunaltırım die korkuyorum
ama korkmamak gerektiğini bugün öğrendim
ne kadar korkusuz yaşarsan o kadar güzel oluyormuş herşey aslında
ben ilişkimizden çok kendime zarar veriyorum
bu vesveselerle aslında kendimi yoruyor ve sağlığımı zedeliyorum
her seferinde yapmıycam diyorum ama yapıyorum
inşallah bu sefer yapmıycam dedim yapmam
kalbim çalınacak yaşı geçeli çokkk oldu tatlımmm neyse uzatmayım hadi görüşrüzzzzz
o kafamızdaki vesveseler bize öyle çook senaryo yazdırıyorki anlatamam , o senaryolarda yine bize zarar veriyo o kadar...
evet hemde ne seneryolar valla yazsam izlenme rekorları kırar
ödül vericek aşkım bana yakında zaten
neyse bakalım inşallah kendimi tutar bir daha senoryolar yazmam
mrb kizlar,
kacgündür girip girip bu bölüme bakiyorum aceba bende katilsam diyorum diger yandanda icimden bir ses katilipta rezilmi olacaksin diyorn ne yapacagim bilemiyorum. 6 yil evvel ayagimi burkmustum yillarca yürüyemedim cok kilo aldim ama artik verme zamani geldi diyorum sizce dogru yerdemiyim ben
Günaydın Kızlar
Bugün dünden 600 gr eksik çıktımbugünde leslie yapcaaaammm leslie yapcam derken dün akşam glukofenimi almayı unutmuşum onu içsem daha çok verirdim eminim
hepinize selam kızlaaaar.
akşam epey kaynatmışınız. özledim sizi. gece benide uyku tutmadı. oğlum köpek dişini çıkarıyor ağladı durdu yavrum. hayırlısıyla rahatlasaydı çocuk.
kızlar isveç diyeti deneyen oldumu merak ediyorum.
OLLLLLLLLLLEEEEEEEEEYYYYY:2: :44:
sana tavsiyen öncelikle sevdiğine güven , onun yanlış birşey yapmayacağını bil , bu sıkıntıların günü geldiğinde unutulup gideceğinide bi kenara yaz)
ben bazen diyorum , acaba özlemek dahamı güzeldi diye))
sana tavsiyen öncelikle sevdiğine güven , onun yanlış birşey yapmayacağını bil , bu sıkıntıların günü geldiğinde unutulup gideceğinide bi kenara yaz)
ben bazen diyorum , acaba özlemek dahamı güzeldi diye))
neyse şekerimm , ben kaçtım , ders çalışacam , çamaşır serecem , yemek yapacam vs vs vs)))
canım iş için kriterlerinden bizede bahsette bizde bakınalım. belki kulağımıza ilişen yada nette gözümüze takılan bişiler olur.Ben 2003-2012 hala burdayım işte
Ben ziraat müh. okudum. Ailemde burda ablamda burda okudu kardeşimde ailecek kaldık ama bu sene soooooooooon inşalllahhhh
Annem mayısta evi toplamaya başlıyorum dedi kesin taşınıcaz bu sefer
Selam kızlar ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün biraz geç kalktm ama yinede hafif bir kahvaltı ettim. Sonrada komşumla şekersiz türkkahvesi faslımızı da yaptıkşimdide yeşil çayımı içerken sizlere bir bakayım dedim
Geç yemek yediğim için hala açıkmadım ama yarım saat sonra 1 kase yoğurdumu yerimki metabolizmam yavaşlamasın.
Daha şimdiden de akşamlık ne yemek pişirsem diye düşünüyorumofff bazen gerçekten fenalık geliyor yemek faslından istifa ediceğim diyorum her hafta sonu için ama istifam her seferinde red ediliyor
Emin ol doğru yerdesinAramıza hoşgeldin umarım sende en kısa zamanda hedeflediğin kiloya düşer ve fıstık gibi olursun
Al benden de okadar3 gün içiyorsam 4cü gün mutlaka unutuyorum hatta bazen daha sık bile unuttuğum oluyor.
Hesapta devamlı gözümün önünce olsun diye TV ünitesindeki camlı bölmenin en önüne koydum ama akşama unutmayayım dedikce unutuyorum
Belkide o yüzden bu hafta yine kilo veremedim :26: hatta sen söyleyince aklıma geldi sabahda unuttum
Biraz daha dikkatli olmam lazım en iyisi ceptelefonuna hatırlatma mesajı yazayım da sabah akşam hatırlatsın
Canım çok geçmiş olsun oğluşuna umarım şu anda çok daha iyidir. Valla şu diş faslı insanı çok yıpratıyor ama hepimiz mecbur bu dönemlerden geçiyoruz. Benim kuzu Allahtan çok fazla diş huysuzluğu yapmadı ama iki gündür inanılmaz huysuz ya hasta olucak yada gerçekten bu sefer dişten zoru var. Arka dişleri cıkıyor olabilir :26: neyse artık haftaya aşısı için doktora gittiğimizde hangisi olduğunu öğreniriz nasılsa
Çizelgen hayırlı olsunGülle gülle kullan ve inşallah en kısa zamanda sık sık değiştirip eksilere doğru gider
canım iş için kriterlerinden bizede bahsette bizde bakınalım. belki kulağımıza ilişen yada nette gözümüze takılan bişiler olur.Ben 2003-2012 hala burdayım işte
Ben ziraat müh. okudum. Ailemde burda ablamda burda okudu kardeşimde ailecek kaldık ama bu sene soooooooooon inşalllahhhh
Annem mayısta evi toplamaya başlıyorum dedi kesin taşınıcaz bu sefer
Selam kızlar ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün biraz geç kalktm ama yinede hafif bir kahvaltı ettim. Sonrada komşumla şekersiz türkkahvesi faslımızı da yaptıkşimdide yeşil çayımı içerken sizlere bir bakayım dedim
Geç yemek yediğim için hala açıkmadım ama yarım saat sonra 1 kase yoğurdumu yerimki metabolizmam yavaşlamasın.
Daha şimdiden de akşamlık ne yemek pişirsem diye düşünüyorumofff bazen gerçekten fenalık geliyor yemek faslından istifa ediceğim diyorum her hafta sonu için ama istifam her seferinde red ediliyor
Emin ol doğru yerdesinAramıza hoşgeldin umarım sende en kısa zamanda hedeflediğin kiloya düşer ve fıstık gibi olursun
Al benden de okadar3 gün içiyorsam 4cü gün mutlaka unutuyorum hatta bazen daha sık bile unuttuğum oluyor.
Hesapta devamlı gözümün önünce olsun diye TV ünitesindeki camlı bölmenin en önüne koydum ama akşama unutmayayım dedikce unutuyorum
Belkide o yüzden bu hafta yine kilo veremedim :26: hatta sen söyleyince aklıma geldi sabahda unuttum
Biraz daha dikkatli olmam lazım en iyisi ceptelefonuna hatırlatma mesajı yazayım da sabah akşam hatırlatsın
Canım çok geçmiş olsun oğluşuna umarım şu anda çok daha iyidir. Valla şu diş faslı insanı çok yıpratıyor ama hepimiz mecbur bu dönemlerden geçiyoruz. Benim kuzu Allahtan çok fazla diş huysuzluğu yapmadı ama iki gündür inanılmaz huysuz ya hasta olucak yada gerçekten bu sefer dişten zoru var. Arka dişleri cıkıyor olabilir :26: neyse artık haftaya aşısı için doktora gittiğimizde hangisi olduğunu öğreniriz nasılsa
Çizelgen hayırlı olsunGülle gülle kullan ve inşallah en kısa zamanda sık sık değiştirip eksilere doğru gider
ay çocuk hasta olunca çok zor canım yaa huzursuz uykusuz zavallım. ya şu glukofem dediğiniz insülin direnci için olanmı? bende de var gibi diyorum ama dahiliyecim açlık kan değerime bakarak sende olmaz dedi. bende kendi kendimemi başlasam acaba? reçetesiz satılıyormudurki?
canım iş için kriterlerinden bizede bahsette bizde bakınalım. belki kulağımıza ilişen yada nette gözümüze takılan bişiler olur.
Yüzümdeki tüylenme eskiye nazaran biraz hafifledi sanki ama tabi hala baya var o yüzden en az 1 sene kullanman gerekiyor demişti doktorum bende bitince direk alıyorum eczaneden. Bir ara üşenmesem tekrar kontrollerimi yaptırsam iyi olucak 6 ayı geçti tahlillerimi yaptıralıbakalım kistlerim ne alemde
HAFTANIN 1. si,,,,,,,,,,,- 2.7 kg.,,,,,,,,,,,,,LEAH,,,:81:
HAFTANIN 2. si,,,,,,,,,, - 2 kg.,,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,
HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,ayşeC52,,:81:
_____________________________________________________________________________________________________________
AYIN 1.si,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - 5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,,:81:
AYIN 2.si,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - 3.4 kg.,,,,,,,,,,,,,eterya,,,
AYIN 3.sü,,,,,,,,,,,,,,,,,, - 3 kg.,,,,,,,,,,,,,TozToprak,,
ben onu çok zor diye duymuştum hiç bakmadım nasıl olduğuna ama öyle biliyorumhepinize selam kızlaaaar.
akşam epey kaynatmışınız. özledim sizi. gece benide uyku tutmadı. oğlum köpek dişini çıkarıyor ağladı durdu yavrum. hayırlısıyla rahatlasaydı çocuk.
kızlar isveç diyeti deneyen oldumu merak ediyorum.
Gercekten pes etmemeye calisiyorum cunku cok heveslendim ve 12 gundurde hic olmadigim kadar dikkat ediyorum. Hep spora ve diyete basladigimda acaba bu sefer olacak mi basarabilecekmiyim derdim ama bu sefer cok emindim basaracagimdan. Goruntum degisti inceliyorum kilo vermis gibi duruyorum ve sıkılasıyorum ama tartida kilomun degismemesi kafama takilmisti ama fazla da takilmiycam artik belki bir iki ay sonra birden daha fazla gidicek. Insallah dediginiz gibi yaza kadar 10-15 kilo verirsem cok iyi olur. Nerde hata yaptigimi bilmiyorum gercekten :26: hatta annemde sahit hergun ne yedigime ne kadar spor yaptigima o da cok dikkat ettigimi dusunuyor. Artik hergun yediklerimin listesini yapicam. Yorumunuz icin tesekkr ederim
canım onurun iş yeri avrupa yakasındaysa bizim buralardada olabilir. gebze gibi mesea. burda çok büyük firmalar lojistiklr var. mesela yapıkredi burda, namet burdaa bu gibi çok büyük firmalar var.Çok sık olmasa da ara ara bende unutuyorumaslında düzenli saati saatine içsek dahamı işe yarar çünkü benim saatler pek tutmuyor :44: bir de öyle denemek lazımm
Canım İstanbulda daha çok çağrı merkezi istiyorum hem 2 senelik tecrübem var bu konuda hem de bana uygun bir iş seviyorumnetten çok yere başvurdum şimdi geri dönüşleri bekliyorum hayırlısı olsun Teşekkür ederim düşüncen için
Benim çenemdekiler tüy değil artık bildiğin sakala dönüştülerküçük bir kısımda ama beni yine de rahatsız ediyor maaşım olsun lazer yaptırıcam
Benim 1 senem dolmak üzere ilk geçen sene nisan ya da mayısta başlamıştım sanırım ve geçen yapılan tahlillerimi iyi olarak nitelendirmişti doktorum aslında gidip sonuçlarını almadığım tahlillerim var onları da alıp bir göstereyim doktora ne diyecek bakalım :44:
ben onu çok zor diye duymuştum hiç bakmadım nasıl olduğuna ama öyle biliyorum
pes etme tabi canım ya daha çok gençsin ve metabolizman çok hızlı çalışıyor. ekmeği fazla mı yiyorsun ya da makarna -pilav gibi şeyleri. yediğinden 2-3 kaşık azalt bakalım çünkü ben bunları tamamen haytımdan çıkardım 1 hafta ve 2 kiloya yakın gitti. tabi sen daha küçüksün yasaklama o kadar sadece kaşık sayısını ya da dilim sayısını azalt canım. sporu bırakma o senin sıkılaşmanı sağladı . başarılar canım sana
aa burası ne kadar sakin böyle nolmuş buraya
canım onurun iş yeri avrupa yakasındaysa bizim buralardada olabilir. gebze gibi mesea. burda çok büyük firmalar lojistiklr var. mesela yapıkredi burda, namet burdaa bu gibi çok büyük firmalar var.
evet canım çok cesaret edemedim yalan yanlış bir metabolizmamız var onuda kıtlık psikolojisine sokmanın anlamı yok. ama içimde kalmadı desem yalan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?