Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hee biz kolayını bulduk şekerim
valla ozaman sana sunu söleyebilirim ben bazen kumandayı elime alırım onun izlediginin tam tersini izlemek isterim bi aksamda bende dursun falan derim kocaiş hemen sen pc açsana der
kumandayı almak için bak bu çok işe yarıyor dene derim

görmes görmes bende sölemem hahha..ohh uyudu demek..ay benm koca 2den 3 ten önce de yatmaz..iiki karışmıyor

hahhah kız ben öle aglayınca cok kociş hemen pişman olup gelir kıvrılır yanıma..sen böle aglayınca benmde aglayasım geliyor der
özür diler sırnasır...ettigim kavga yanıma kar kalır
ayyy cecom bende ota boka aglıyorum yaf ama benmde aglamam işe yarıo hemen seni dısarı cıkartayım der bende itiraz etmem giyinirim bana alısveriş yaparız

ayy insaşşalah hep böle olur askım...gerci gözlemledigim evlilikler zaman gectikce daha da düzeliyor.adamlar yumusuyor huyu degişiyor

kızlarrrrr yaaaaa ben çalışmakkk istiyorumm yaaaaa......para kazanmakk istiyorumm kendimm kendimeee.....eşim isin vermiyorrrr....benim iş okulöncesii...ona isin vermiyorr kendi cocugunu doğur ona bak diyee.e..bende diyom ozaman tek çocuk bakam...onada isin yokk...ben alışmışımm daha önce çalıştım hep..şimdi tıkıldım eve patlıyorumm....bi belediyede çalışmaya sıcak bakıyordu yada bankada kendi iktisad mezunuu şincik aöf den işletme yazdımm onu bitirmek istiyorumm boş durmuyım diyee...onun razı olacagı bişiler bulmam lasımmm...kendim para kasanmak istiyorumm...bunu diyincede kızıyor kırılıyor bana ben neyini eksik ettim ne istiyorsan al diye..ama anlatamıyorumm ben harcamak değil derdim kendim kazanmak istiyorum hiçbişi olmasa kenarda toplarımm..ama evden çıkartmıyorkiiii..gecenlerde evde boş boş oturunca netten bişiler baktım el işi bişiler ördüm sattım bide duyunca çıldırdııdantel havlu kenarıydıı bayıla bayıla aldı kadınn..kızsada yine öle bişiler yapam diyorum ama bilmiyomm yafffff

Hee yumuşacık şu anda kızlarınıda yatağa aldı ama küçüğü ne uyuyor nede uyutuyor yatak odasından sesleri geliyor aslında bir yandan bana kızıyor farkındayım ama birşeyde diyemiyor şu anda bana mecbur kızla uğraşıyor yatsana yatsana diye birazdan seslenir aşkım uykun gelmedimi kız seni istiyor diye

aslında felaket uykum var ama inadımdan az daha durayım diyorum

sennnnn öldürüyorsunn beniii yaaaaaaa valla güsell fikirr bunu denicemm...kumanda işiniiii....valla şükret karışmıyor diyeee...benimki karışır ne yazıyon şimdi derrr...öyle herşeyini yazma derbeni çocuk gibi görüyor hala...aramızda 9 yaş varrr....ben bişi biliyorumki diyorum beni dinle diyorrr

kızzzz senin burçç neeeeee.......ben oğlakım.....bende hemen ağlarımm gider yatagıma yatarımm..heh başladı yine derrrr....hemen oda çay yapar yada meyve alır getirir beni içeri aynen öbür günün gel sana alışveriş yapalımm birass sen çokk sıkılmışsınn dersen böle yazdıkca okuyup gülüyorumm.....inş hep öle geçerrrrr....evlilik eskiyince değişirler belkidee...inş değişmezlerrr..bana eşimden başkası sabredemezdi zatennn...gecenlerde bi kırgınlık geçirdikk onu aşmak için uğraşıyoruzzz kaç haftadırrr...ama iyi gidiyorr kavgalar gerçekten tuzu biberi oluyor evliliğinn....

cecoşşşşuuumm sana öle gülüorum ki..bi yandan gülüorum bi yandan kocişe anlatıyorm
ögrenecegm cok sey var ne de olsan 10küsür senelik evli kadın die
o da zevkle dinliyor garibim
çok etkisin de kalma ama dior bide

ama varya fenasn sende..gitme kız..ugrassında iice kıymetini anlasın

gitme kısssssssssss ne güsell muhabbett ediyoruzzzz çayyy içermiyizzz bi çay koyayım bardaklarımızaa..yeşil çayyy...ımmmmııhhh.....muhabbetin yanınaa....

ayyyy cecoşşşşşşş enişteee bizii duymasınnnnnnikimizzde gitme kıss demişizzz.....dicekk karımınn aklına giriyorlarrr

galiba biz ikiziz hahahah

bende oglakımmmmm hahha..bende sn yazınca okuyup gülüominsallah bebem bugünümüze şükür
iyi yönden degişsinler kız..yoksa Allah var bende degişmesini istemem...
hahah bana da öle geliyor hem agresifim hem kompleksli idare edilmesi zor bi kadınım...
kız benmde eşimle aramda 10 yas var...hemde aslan burcu ama ben onu minnak bi kedi yaptım

yaa biz kavga ederiz hatta ben ederim eşim susar sonra varya aynı gece hiç bişe olmamıs gibiyiz
yani hiç uzamıyor kavgalar

Canım aslında eşini bunu kendin için yapmak istediğine dair ikna etmeye çalışsan hani kendimi işe yarar hissetmek istiyorum ilerde çocuğumuz olduğunda annesiyle gurur duymasını istiyorum çocuğumuza daha sağlam bir gelecek hazırlamak için gibilerinden.
Yada yine el işine sıkılmıyorsan devam edip bir tuhafiyeyle anlaşıp toptan satabilirsin hatta bizim burda bazı kadınlar yaptıkca tuhafiyeye veriyorlar. Eşimin halasıda devamlı bebek hırkaları örüyor yada üçken şallardan sonra yazın akçaya yazlığına gidince sahilde tezgah açan kadınlara veriyordu sattıkcada parasını alıyordu. Bu sene kendi bir tezgah açmayı bile düşünüyor
Tabi senin açından en mantıklısı yapıp satmak yada tuhafiye bulmak onları alabilecek

İnşallah ikna edersinde eşin razı olunca daha gönlün rahat olur

gitme kısssssssssss ne güsell muhabbett ediyoruzzzz çayyy içermiyizzz bi çay koyayım bardaklarımızaa..yeşil çayyy...ımmmmııhhh.....muhabbetin yanınaa....

ıyykkk yeşil açy içemem ben

hiç sevmıorum öle şeleri b iliyorum cok faydalı ama içemıorum...
günde 3 litre su içsem zorlanmıyorum ama 1 kupa yeşilçay öggg midem agzıma gelior.
psikolojik sanırım

maşallahhhhh...maşallahhhh rabbim nazarlardan korusunnnn

inşallahh yaaaaa...kıs mis gibi mesleğim var benimm...evlendik adam tıktı eve...o havlu kenarlarınıda uyuzluk olsun diye sattım çalıştırazsan böle yaparım diyee..hele bu semtte yapsam öle bişi beni keserrrrrrrrrr....kv felan duysaaaa......eşim mahfederr beniiii...açtamısın açıktamısınnn diye sölenip duruyor ama ben kafama koydummm....yapcam bişiler inş..

tamamm bıdıkımmmm sana cafe yapamm sütlüüüü......?? olarmıı??

Enişteeeeeeeeeeeeeeee korkma korkma ben zararsızım
Zaten benimki numune sen yapmazsın öyle şeyler canım iddadaşıma

Bunuda ilet kız kocacığına ben adamla kapışsam bile inan başkası tartıştım desede tam aksine hep aman boşver huzurunuz kaçmasın idare et derim Allah korusun kimsenin vebalini yüklenmek günahına girmek istemem benim günahım bana yeter kiz
Bazen ben okuduklarıma gülümseyince benimkide sorar hemen ne gülüyorsun yine ne yazmışlar diye bende hemen derim havadan sudan diye ama dediğiniz gibi adam baştan sona okuduklarımı yazsa kesin der Cadı yinemi beni birde anamı çekiştirdin diye aslında oda farkında hatta bazen diyorum birtek KKda rahatlama imkanım var bari ona müdahale etme diye oda hemen aman tamam nasılsa hatunlarla sohbet ediyorsun ne yaparsan yap diye

tamamm bıdıkımmmm sana cafe yapamm sütlüüüü......?? olarmıı??
ayyy teşekkür ederim bebem
bu arada biz ikimiz de oglakmısız ve kocişlerimizle aramızda 9-10yas varmıs...
senin kocanın burcu ne bakalım?
benm yükselenm balık...sanırım ondan cok duygusalım..
sen biliomusun yükselen burcunu?

hahahha ilattim bebem...o da diyor ki benmki zaten delü kimseye suç atmam
hahah benm kocamda meraklı ben kahkaha atıorum kız bazen sizlerle konusurken o da hemen basıma dikilir
bende erkekler klübu varmı ona üye olcam yoksa da acacam falan der
benm kocişte nasıl olsa kadın kadına sohbettesn ne karısayım der kız...
iddiadaşım senin burcun ne?
sende bi boğalık var yani yere salam basıosunya ama bilemedm

Bana ne demeli sen kalk almanyada doğ, büyü birde kollej bitir sonra 10 gün yüz yüze görüştüğün biriyle 9 ay sonra evlen baştan çalıştırım hatta istersen üniversiteye gidersin burada diyen adam sonradan hiç birine izin vermedi.
Tam hamile kaldım işe girmene izin veriyorum dedi dalga geçer gibi sonuçta hamile kadını kim işe alır. Bazen ara ara diyordu geçmişte çalış istersen diye bu seferde ben inat ettim çalışmıyorum gıcıklık değilmi mecbursun masraflarımı karşılamaya diye
Kendine güvenmeyen evlenmeseymiş diye kestiriyorum ama işin aslı gözüm yemiyor artık çalıışmayı sonuçta senelerdir hep evdeydim. Şimdi tek hayalim birkaç sene sonra kendime ait bir cafe açmak öyle çok büyük birşey değil 5 - 6 masalık bir yer bile yeter. Şirin ve renkli bir yer olsun istiyorum ve eşimede diyorum eğer cafeyi açarsam kesinlikle seni karıştırmıyorum hatta kapısından içeri bile sokmam seni diye sonra o zevkide elimden alır mazallah
kısmet tabi hayırlısıysa olsun diyorum hep Annemlerde bu sene belki temelli dönecekler almanyadan belki ondan sonra güzel bir iş bulursam çalışırım nasılsa kızlarıma seve seve bakar dedim ya nasip kısmet

İyi geceler kızlar ben yatıyorum uzun bir süre yemek tarifleri sitesindeydim bu hafta komşular gelicek ne yapsam diye bakınıyodum ama bakınırken scıktım gidip yatıyım bari hepinizi öptüm.

işde böle geç saate kadar oturmanı zararıdaa acıkıyor insann..gittim mutfagı bi turladım bi salatalık alıp geldim bu oyalar beniiii

yok şekerim ben balığım ama sudan çıkmışından
Aslında burcumun bir çok özelliğini taşırım ama şu son birkaç senedir ister istemez değişmeye başladım adam sapıtmaya başlayınca adam kendini sülüman sanınca bende hürremleşmeye başladım

baya benzerlik varmışş yaafff...ne kadar oldu evleneliiii......benim mayıs da 3 sene olacak evlendiğim....eşimin burcu akreppp...biz iki inatcı inatlaşıp duruyoruzzz....kızz yükselenim ne bilmiyorum inankii... 05.01.1987 gece yarısından sonra doğdun diyor annem a başka benzerliğimizz varmıı kısssssss nerelisinnn??? akrba çıkıyormuşuzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…