hee biz kolayını bulduk şekerimanammmm desenizee siz işin kolayını bulmuşsunuzzzzz....ee ben netcemm bende bişiler bulmam lasımm bizimki hiç sefmeski öle oyunu felann...o otursun elinde kumarda gel sende uzan dizime derrr öle geçerr akşamımızzz..bende elim gözüm pcdee...aaa bişi merak ettm bi bakıyım...aaa ben listemi bildirmedim... 1 bahanelerle kalkıp bişilerr yazıyorummm veeeeeeeeee gittiiiiiiiii uykuya yenik düştü sonunda rahatımmmm....ayy bu yazdıklarımıı bi görseee
Valla diyorum ya yeni evliyken ota toka ağlardım bu seferde adam ne herşeye ağlıyorsun diye kızardı daha çok üzerime gelirdi ama ne zamanki ben bastırmaya başladım adam ufak ufak kıvranmaya başladı
Bak eminim yarın sabah benden evvel kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp uyandıracak benisonrada ya temizlik yapacaksan yardım edeyim diyecek yada gel seninle elbise bakmaya gidelim foruma yada nereye istiyorsan diyecek
Normalde günde 1 kere seni seviyorum derse ( ki genelde pek söylemez ) o gün mutlaka defalarca seni seviyorumlar gelir, canın birşey istiyorsa söyle gidip alayım gelir hatta eğer bir yere gideceksek ısrar eder ille kendine birşey al bak almıyorsun üzülüyorum ne istiyorsan al bak falan demeler başlar
Tecrübeyle sabittir ama her erkekte işe yararmı bilmiyorumufak ufak denemek lazım çok sinirlenirsem kendimi zorlar ağlarım ama yinede o kıvama getiririm adamı birde kadınlar aptal derler yaşasın kötülük
hee biz kolayını bulduk şekerim
valla ozaman sana sunu söleyebilirim ben bazen kumandayı elime alırım onun izlediginin tam tersini izlemek isterim bi aksamda bende dursun falan derim kocaiş hemen sen pc açsana der
kumandayı almak için bak bu çok işe yarıyor dene derim
görmes görmes bende sölemem hahha..ohh uyudu demek..ay benm koca 2den 3 ten önce de yatmaz..iiki karışmıyor
hahhah kız ben öle aglayınca cok kociş hemen pişman olup gelir kıvrılır yanıma..sen böle aglayınca benmde aglayasım geliyor der
özür diler sırnasır...ettigim kavga yanıma kar kalır
ayyy cecom bende ota boka aglıyorum yaf ama benmde aglamam işe yarıo hemen seni dısarı cıkartayım der bende itiraz etmem giyinirim bana alısveriş yaparız
ayy insaşşalah hep böle olur askım...gerci gözlemledigim evlilikler zaman gectikce daha da düzeliyor.adamlar yumusuyor huyu degişiyor
hee biz kolayını bulduk şekerim
valla ozaman sana sunu söleyebilirim ben bazen kumandayı elime alırım onun izlediginin tam tersini izlemek isterim bi aksamda bende dursun falan derim kocaiş hemen sen pc açsana der
kumandayı almak için bak bu çok işe yarıyor dene derim
görmes görmes bende sölemem hahha..ohh uyudu demek..ay benm koca 2den 3 ten önce de yatmaz..iiki karışmıyor
hahhah kız ben öle aglayınca cok kociş hemen pişman olup gelir kıvrılır yanıma..sen böle aglayınca benmde aglayasım geliyor der
özür diler sırnasır...ettigim kavga yanıma kar kalır
ayyy cecom bende ota boka aglıyorum yaf ama benmde aglamam işe yarıo hemen seni dısarı cıkartayım der bende itiraz etmem giyinirim bana alısveriş yaparız
ayy insaşşalah hep böle olur askım...gerci gözlemledigim evlilikler zaman gectikce daha da düzeliyor.adamlar yumusuyor huyu degişiyor
Hee yumuşacık şu andakızlarınıda yatağa aldı ama küçüğü ne uyuyor nede uyutuyor yatak odasından sesleri geliyor aslında bir yandan bana kızıyor farkındayım ama birşeyde diyemiyor şu anda bana mecbur kızla uğraşıyor yatsana yatsana diye birazdan seslenir aşkım uykun gelmedimi kız seni istiyor diye
aslında felaket uykum var ama inadımdan az daha durayım diyorum
Hee yumuşacık şu andakızlarınıda yatağa aldı ama küçüğü ne uyuyor nede uyutuyor yatak odasından sesleri geliyor aslında bir yandan bana kızıyor farkındayım ama birşeyde diyemiyor şu anda bana mecbur kızla uğraşıyor yatsana yatsana diye birazdan seslenir aşkım uykun gelmedimi kız seni istiyor diye
aslında felaket uykum var ama inadımdan az daha durayım diyorum
cecoşşşşuuumm sana öle gülüorum ki..bi yandan gülüorum bi yandan kocişe anlatıyorm
ögrenecegm cok sey var ne de olsan 10küsür senelik evli kadın die
o da zevkle dinliyor garibim
çok etkisin de kalma ama dior bide
ama varya fenasn sende..gitme kız..ugrassında iice kıymetini anlasın
sennnnn öldürüyorsunn beniii yaaaaaaavalla güsell fikirr bunu denicemm...kumanda işiniiii.... valla şükret karışmıyor diyeee...benimki karışır ne yazıyon şimdi derrr...öyle herşeyini yazma der beni çocuk gibi görüyor hala...aramızda 9 yaş varrr....ben bişi biliyorumki diyorum beni dinle diyorrr
kızzzz senin burçç neeeeee.......ben oğlakım.....bende hemen ağlarımm gider yatagıma yatarımm..heh başladı yine derrrr....hemen oda çay yapar yada meyve alır getirir beni içeri aynen öbür günün gel sana alışveriş yapalımm birass sen çokk sıkılmışsınn der sen böle yazdıkca okuyup gülüyorumm.....inş hep öle geçerrrrr....evlilik eskiyince değişirler belkidee...inş değişmezlerrr..bana eşimden başkası sabredemezdi zatennn...gecenlerde bi kırgınlık geçirdikk onu aşmak için uğraşıyoruzzz kaç haftadırrr...ama iyi gidiyorr kavgalar gerçekten tuzu biberi oluyor evliliğinn....
kızlarrrrr yaaaaa ben çalışmakkk istiyorumm yaaaaa......para kazanmakk istiyorumm kendimm kendimeee.....eşim isin vermiyorrrr....benim iş okulöncesii...ona isin vermiyorr kendi cocugunu doğur ona bak diyee.e..bende diyom ozaman tek çocuk bakam...onada isin yokk...ben alışmışımm daha önce çalıştım hep..şimdi tıkıldım eve patlıyorumm....bi belediyede çalışmaya sıcak bakıyordu yada bankada kendi iktisad mezunuu şincik aöf den işletme yazdımm onu bitirmek istiyorumm boş durmuyım diyee...onun razı olacagı bişiler bulmam lasımmm...kendim para kasanmak istiyorumm...bunu diyincede kızıyor kırılıyor bana ben neyini eksik ettim ne istiyorsan al diye..ama anlatamıyorumm ben harcamak değil derdim kendim kazanmak istiyorum hiçbişi olmasa kenarda toplarımm..ama evden çıkartmıyorkiiii..gecenlerde evde boş boş oturunca netten bişiler baktım el işi bişiler ördüm sattım bideduyunca çıldırdıı dantel havlu kenarıydıı bayıla bayıla aldı kadınn.. kızsada yine öle bişiler yapam diyorum ama bilmiyomm yafffff
gitme kısssssssssss ne güsell muhabbett ediyoruzzzzçayyy içermiyizzz bi çay koyayım bardaklarımızaa..yeşil çayyy...ımmmmııhhh.....muhabbetin yanınaa....
galiba biz ikiziz hahahah
bende oglakımmmmm hahha..bende sn yazınca okuyup gülüominsallah bebem bugünümüze şükür
iyi yönden degişsinler kız..yoksa Allah var bende degişmesini istemem...
hahah bana da öle geliyor hem agresifim hem kompleksliidare edilmesi zor bi kadınım...
kız benmde eşimle aramda 10 yas var...hemde aslan burcu ama ben onu minnak bi kedi yaptım
yaa biz kavga ederiz hatta ben ederim eşim susarsonra varya aynı gece hiç bişe olmamıs gibiyiz
yani hiç uzamıyor kavgalar
Canım aslında eşini bunu kendin için yapmak istediğine dair ikna etmeye çalışsan hani kendimi işe yarar hissetmek istiyorumilerde çocuğumuz olduğunda annesiyle gurur duymasını istiyorum çocuğumuza daha sağlam bir gelecek hazırlamak için gibilerinden.
Yada yine el işine sıkılmıyorsan devam edip bir tuhafiyeyle anlaşıp toptan satabilirsin hatta bizim burda bazı kadınlar yaptıkca tuhafiyeye veriyorlar. Eşimin halasıda devamlı bebek hırkaları örüyor yada üçken şallardan sonra yazın akçaya yazlığına gidince sahilde tezgah açan kadınlara veriyordu sattıkcada parasını alıyordu. Bu sene kendi bir tezgah açmayı bile düşünüyor
Tabi senin açından en mantıklısı yapıp satmak yada tuhafiye bulmak onları alabilecek
İnşallah ikna edersinde eşin razı olunca daha gönlün rahat olur
ıyykkk yeşil açy içemem ben
hiç sevmıorum öle şeleri b iliyorum cok faydalı ama içemıorum...
günde 3 litre su içsem zorlanmıyorum ama 1 kupa yeşilçay öggg midem agzıma gelior.
psikolojik sanırım
cecoşşşşuuumm sana öle gülüorum ki..bi yandan gülüorum bi yandan kocişe anlatıyorm
ögrenecegm cok sey var ne de olsan 10küsür senelik evli kadın die
o da zevkle dinliyor garibim
çok etkisin de kalma ama dior bide
ama varya fenasn sende..gitme kız..ugrassında iice kıymetini anlasın
ayyy teşekkür ederim bebemtamamm bıdıkımmmm sana cafe yapamm sütlüüüü......?? olarmıı??
Enişteeeeeeeeeeeeeeee korkma korkma ben zararsızım
Zaten benimki numune sen yapmazsın öyle şeyler canım iddadaşıma
Bunuda ilet kız kocacığınaben adamla kapışsam bile inan başkası tartıştım desede tam aksine hep aman boşver huzurunuz kaçmasın idare et derim Allah korusun kimsenin vebalini yüklenmek günahına girmek istemem benim günahım bana yeter kiz
Bazen ben okuduklarıma gülümseyince benimkide sorar hemen ne gülüyorsun yine ne yazmışlar diye bende hemen derim havadan sudan diye ama dediğiniz gibi adam baştan sona okuduklarımı yazsa kesin der Cadı yinemi beni birde anamı çekiştirdin diyeaslında oda farkında hatta bazen diyorum birtek KKda rahatlama imkanım var bari ona müdahale etme diye oda hemen aman tamam nasılsa hatunlarla sohbet ediyorsun ne yaparsan yap diye
inşallahh yaaaaa...kıs mis gibi mesleğim var benimm...evlendik adam tıktı eve...o havlu kenarlarınıda uyuzluk olsun diye sattım çalıştırazsan böle yaparım diyee..hele bu semtte yapsam öle bişi beni keserrrrrrrrrr....kv felan duysaaaa......eşim mahfederr beniiii...açtamısın açıktamısınnn diye sölenip duruyor ama ben kafama koydummm....yapcam bişiler inş..
ayyy teşekkür ederim bebem
bu arada biz ikimiz de oglakmısız ve kocişlerimizle aramızda 9-10yas varmıs...
senin kocanın burcu ne bakalım?
benm yükselenm balık...sanırım ondan cok duygusalım..
sen biliomusun yükselen burcunu?
hahahha ilattim bebem...o da diyor ki benmki zaten delü kimseye suç atmam
hahah benm kocamda meraklı ben kahkaha atıorum kız bazen sizlerle konusurken o da hemen basıma dikilir
bende erkekler klübu varmı ona üye olcam yoksa da acacam falan der
benm kocişte nasıl olsa kadın kadına sohbettesn ne karısayım der kız...
iddiadaşım senin burcun ne?
sende bi boğalık var yani yere salam basıosunya ama bilemedm
ayyy teşekkür ederim bebem
bu arada biz ikimiz de oglakmısız ve kocişlerimizle aramızda 9-10yas varmıs...
senin kocanın burcu ne bakalım?
benm yükselenm balık...sanırım ondan cok duygusalım..
sen biliomusun yükselen burcunu?
hahahha ilattim bebem...o da diyor ki benmki zaten delü kimseye suç atmam
hahah benm kocamda meraklı ben kahkaha atıorum kız bazen sizlerle konusurken o da hemen basıma dikilir
bende erkekler klübu varmı ona üye olcam yoksa da acacam falan der
benm kocişte nasıl olsa kadın kadına sohbettesn ne karısayım der kız...
iddiadaşım senin burcun ne?
sende bi boğalık var yani yere salam basıosunya ama bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?