Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tsk ederım walla moral verıosunuz
topıgı okudukdan snr bende leslı yaptım kısa sure baslangıc ıcın onerınız nedır???

Benimde sana tavsiyem canım

yediklerinin kalorisini öğrenip on göre yemek yemen

bunun içinde kalori takibi yapabileceğin bir siteye üye ol

çünkü çok hafif sandığımız yiyeceklerin çok kalorili olduğunu bilmiyoruz

ben ilk öyle başlamıştım

günlük 1400 1500 kalori alıyordum eğer aşarsam ertesi gün az yiyip dengeliyordum.....

keşke yihe eski günlerime dönebilsem motivasyonumu kaybettimmmmm

sağol bebişimm , valla çalıştım çalıştım kafam908575347502375023 oldu

sen saatlerdir ders çalıştın bende dizi izleyip pinekledim
walla yarın hareketli bir gün geçirmem gerekiyor

hoşbulduk teşekkürler
ben yeşilçay ve suyun fayadasını çok gördüm
ama günde 1 bardaktan fazlası zararlıymış yelişçayın o yüzden diğer bitki çaylarının yanında 1 fincan öneriyorlar
gerçi bünyeden bünyeye fark eder snaırım

hoşgeldin şekerim
ayy ders deme kolum kalkmazki çalışıyımm

evet bende su normalde çok tüketiyorum ,artık bitki çayınada dahada ağırlık vermeye başladım , tavsiyeler için teşekkürler tatlım

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

teşekkürler şekerim sen nasılsın ?

bence motıvasyon ıcın kılo cızelgesıne bakmalısın ben sızınkılere baktıkca motıve oldumede walla bu arada gunluk kalorımı hesaplayıp ona gore yemelıyım anladıgım kdrıyla telefonuma ındırdım hemen apps tesekkur ederım:))baska onerılerede acıgım

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

merhaba canım hoşgeldin
ben hala seni yakalayamadım 4 aydan fazladır takıldım kaldım napcam bilemedim bu ara iyice boşladı kaçamaklar peşpeşe geldi malesef neyseki yürüyüş yapıyorum biraz da dengelemeye çalışıyorum da kilo almadım pek belki 1 2 kilo almışımdır sadece

tavsıyeler ıcın tşkler kulagıma kupe yaptım

asumann tebrik ederim tatlım , çook iyi bi rakam 33.3 , 41 kere maşallah

selam kızlar sohbet muhabbet maşallah size.
bugün 12 gibi kahvaltı yaptım(önceki gecenin hakkını çıkarıp geç vakitte kalktım)
sabah mis gibi diyetlik kahvaltımı yaptım. 14.30 civarı kendimi yollara vurdum. akşam 19 gibi eve geldim. yaklaşık 1 saati çarşıda geçti geri kalan kısım yokuş inmek ve çıkmak süreci oldu. çıkarken çok terledim. ayaklarım zonkluyor resmen.
evede gelince saldırdım resmen ne geçtiyse elime. birazdan yatıcam iyi geceler.

evet bende su normalde çok tüketiyorum ,artık bitki çayınada dahada ağırlık vermeye başladım , tavsiyeler için teşekkürler tatlım

teşekkürler şekerim sen nasılsın ?

iyiyim tatlım

ben eskiyim ama bir aralar buralardan uzaktım

sizler yeni gelmişsiniz hoşgelmişsiniz....

umarım buranın faydasını sizde görürsünüz ben çok görmüştüm....

kaç kilosun bilmiyorum ama önemi yok

sonuçta motive olduysan eminim çok güzel kilolar verip bizleri geçersin...

sen en azından yürüyüş yapıyorsun ben onuda yapmıyorum

burayı bıraktığımdan beri yiyorum ve spor yapmıyorum ama şükür sadece 2 kilo aldım

ama bu şekilde gitmez yaza kadar incelmek lazım hazır baharda geldi hızlandırmak lazım bünyeyi

bahar geldi diyorum ama havalar yine soğuyacakmış

soğukta olsa yürüyecem yaaaa yoksa kilo milo veremicem....

toparlanmak lazım asucum yoksa emeklerimiz boşa gidecek diye korkuyorum....

Bence hemen sevinme benimkide normalde pek iş yapmaz hatta dediğin gibi benim KVde oğlunun peşinden taşımış herşeyi hatta biz evlendikten sonra eşimi temizlik yaparken yakaladığında çok kızmıştı evde bir bardağı kaldırmıyordun evlenince karının yerine mi temizlik yapıyorsun diye
Benimki kabahatli olduğu için yapıyor genelde beni sinirlendirecek birşey yaptığında ben kendisine tavır alırım ve ertesi gün haftasonuysa kahvaltı ve çay hazırlanır ondan sonra beni uyandırır sonra hem temizlik yapalım der hemde nereye gidelim işte gel alışveriş yapalım falan diye devam eder ama maalesef kısa süreli bir olay
Dün öğleden sonra kalayladım biraz önce yine eski ormantik haline döndü neymiş iki gündür ona yapmadığımı bırakmamışım dedim bende iftira atma benmi sana git beni sinirlendir sonra affettirmek için iş yap alışverişe götür dedim diye anında sustu ama eminim bana fit oluyordur şu an çokta umurumdu suçluysa zeytinyağ pozisyonuna giremez

O yüzden sen dua et eşin aynı devam etsin kendi istiyorsa sebepsiz yere yardım edecekse etsin benimki pek örnek sayılmaz

senin için süpr verilmli bir gün olmuş arkadaşım darısı bizim başımıza

lunacım halledecez inşallah
zaten en çok korktuğum benim de geri almak
almayız inşallah canım burdayız ya zaten doğru yoldayız demektir değil mi

ay bende sevınmısdım odunumu yotacak bı care buldum dıe

lunacım halledecez inşallah
zaten en çok korktuğum benim de geri almak
almayız inşallah canım burdayız ya zaten doğru yoldayız demektir değil mi

ramazandan buyana almıyorum nasılsa diyerek yedim durdum ama bunun sonu yok

gerçi şimdi karnım tok konuşmak kolay

ama böyle devam etmeyeceğinin bilincindeyim

evet doğru yola geri döndüm

hep beraber istediğimiz kilolara inicezzzzz

65 geliyorum beni bekle

ay bende sevınmısdım odunumu yotacak bı care buldum dıe

Boşuna dememişler ağaç yaşken eğilir diye maalesef eskiden erkek evlatları paşa gibi yetiştirildiği için şimdi küfür gibi geliyor onlara kendi sularını bile almak
Ya birazda zamanla oturuyor galiba bu erkeklerin tavırları. Eskiye nazaran çok daha iyi şimdi hakkını yemiyeyim oduncuğumun ama işte 13 sene oldu hafif bir bencilliği olduğu için kendini düşünerek bazen hareket ediyor buda beni sinirlendiriyor.
Yoksa canı istedimi çok güzel yemekte yapar çocukta bakar hatta inan temizliği benden bile güzel yapar hatta ben fit olurum en ufak ayrıntıya giriyor diye
Beni sinirlendiriği zamanda benim kafa dağıtmak için iş yaptığımı bildiği için daha çabuk yatışırım diye anında yardım meleği kesiliyor
Birde artık eskidik diyemidir nedir hafta sonu oldumu otomatikman tartışıyoruz ama küs kalma huyum asla olmadı çok şükür.
Çenem düşük istesemde küsemiyorum ondada şeytan tüyü var ne yapsa söylenip yine affediyorum

Yani tencere kapak misaliyiz ne bir arada nede ayrı
Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın İnşallah sizde bir yastıkta kocarsınız

Moralim çok bozuk( Salı günü diyetisyen kontrolüm var ama sanırım kilo veremedim ben. Listeye tam olarak uyamıyorum ders calısırken karnım acıkıyor. Spor da yapamadım( Kpss'yle mi uğraşayım kilo veremediğime mi yanayım bilemiyorum. Diyetisyene gene mahçup olucam. Sanırım lazerden dolayı dışarı çıkamamak da beni psikolojikmen çökertti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…