tsk ederım walla moral verıosunuz
topıgı okudukdan snr bende leslı yaptım kısa sure baslangıc ıcın onerınız nedır???
sağol bebişimm , valla çalıştım çalıştım kafam908575347502375023 oldu
yeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
size tek tavsiyem sağlıklı beslenmek sabah klasik kahvaltı öğlen et salata ayran veya yoğurt akşam sebze tercih edin yine salata yoğurt eşliğinde ara öğünleir de yapın ve 2 3 fincan yeşil çay ve 3lt suyu ihmal etmeyin
fazla zorlamadan spor da yaparsanız sarkma sorununuz olmaz spor olarak da yürüyüş en kolay ve iyisi derim ben nacizane
inşallah hepiniz hedeflerinize sağlıkla ulaşabilirsiniz
hoşgeldin şekerim
ayy ders deme kolum kalkmazki çalışıyımm
yeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
size tek tavsiyem sağlıklı beslenmek sabah klasik kahvaltı öğlen et salata ayran veya yoğurt akşam sebze tercih edin yine salata yoğurt eşliğinde ara öğünleir de yapın ve 2 3 fincan yeşil çay ve 3lt suyu ihmal etmeyin
fazla zorlamadan spor da yaparsanız sarkma sorununuz olmaz spor olarak da yürüyüş en kolay ve iyisi derim ben nacizane
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
bence motıvasyon ıcın kılo cızelgesıne bakmalısın ben sızınkılere baktıkca motıve oldumede walla bu arada gunluk kalorımı hesaplayıp ona gore yemelıyım anladıgım kdrıyla telefonuma ındırdım hemen apps tesekkur ederım:))baska onerılerede acıgımbenimde sana tavsiyem canım
yediklerinin kalorisini öğrenip on göre yemek yemen
bunun içinde kalori takibi yapabileceğin bir siteye üye ol
çünkü çok hafif sandığımız yiyeceklerin çok kalorili olduğunu bilmiyoruz
ben ilk öyle başlamıştım
günlük 1400 1500 kalori alıyordum eğer aşarsam ertesi gün az yiyip dengeliyordum.....
Keşke yihe eski günlerime dönebilsem motivasyonumu kaybettimmmmm
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
sen saatlerdir ders çalıştın bende dizi izleyip pinekledim
walla yarın hareketli bir gün geçirmem gerekiyor
olsun şekerimm dizi izlemekte iyidir , bende evde tektim tv açtım ama sessiz , sonrada ders çalıştım , şimdide nane limon yapcamki yarına ders anlatabileyim :2::2::2:
benimde sana tavsiyem canım
yediklerinin kalorisini öğrenip on göre yemek yemen
bunun içinde kalori takibi yapabileceğin bir siteye üye ol
çünkü çok hafif sandığımız yiyeceklerin çok kalorili olduğunu bilmiyoruz
ben ilk öyle başlamıştım
günlük 1400 1500 kalori alıyordum eğer aşarsam ertesi gün az yiyip dengeliyordum.....
Keşke yihe eski günlerime dönebilsem motivasyonumu kaybettimmmmm
tavsıyeler ıcın tşkler kulagıma kupe yaptımyeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
sen saatlerdir ders çalıştın bende dizi izleyip pinekledim
walla yarın hareketli bir gün geçirmem gerekiyor
olsun şekerimm dizi izlemekte iyidir , bende evde tektim tv açtım ama sessiz , sonrada ders çalıştım , şimdide nane limon yapcamki yarına ders anlatabileyim :2::2::2:
ayy evet senin bide ders anlatman lazım
inşallah çabucak geçer
tarçın+zencefil+bal yap bi kaşık at ağzına
zımba gibi olursun wallaaa
sabah bende erken kalkıp spor yapcamm
merhaba canım hoşgeldin
ben hala seni yakalayamadım 4 aydan fazladır takıldım kaldım napcam bilemedim bu ara iyice boşladı kaçamaklar peşpeşe geldi malesef neyseki yürüyüş yapıyorum biraz da dengelemeye çalışıyorum da kilo almadım pek belki 1 2 kilo almışımdır sadece
evet bende su normalde çok tüketiyorum ,artık bitki çayınada dahada ağırlık vermeye başladım , tavsiyeler için teşekkürler tatlım
teşekkürler şekerim sen nasılsın ?
bence motıvasyon ıcın kılo cızelgesıne bakmalısın ben sızınkılere baktıkca motıve oldumede walla bu arada gunluk kalorımı hesaplayıp ona gore yemelıyım anladıgım kdrıyla telefonuma ındırdım hemen apps tesekkur ederım:))baska onerılerede acıgım
merhaba canım hoşgeldin
ben hala seni yakalayamadım 4 aydan fazladır takıldım kaldım napcam bilemedim bu ara iyice boşladı kaçamaklar peşpeşe geldi malesef neyseki yürüyüş yapıyorum biraz da dengelemeye çalışıyorum da kilo almadım pek belki 1 2 kilo almışımdır sadece
ay kilomu ne sen sorr ne ben söliyim walla çok utanıorrum yenı evlı bır bayan olarak kılolarımdan yenı cıktı bu huyda evlendıkden snr ozellıkle kocamdan utanıyorum walla bu arada esıne nasıl temızlık yaptırtabılıosun ısın sırrını alabılırmıyım bnmkı sofradan kalkarken sandalyesını bıle duseltmıo malesef kayınvaldem bıraz kötü yetıstırmıs hem kızını hem oglunu hem kocasını kadını hızmetcı gıbı kullanıolar walla...
selam kızlar sohbet muhabbet maşallah size.
bugün 12 gibi kahvaltı yaptım(önceki gecenin hakkını çıkarıp geç vakitte kalktım)
sabah mis gibi diyetlik kahvaltımı yaptım. 14.30 civarı kendimi yollara vurdum. akşam 19 gibi eve geldim. yaklaşık 1 saati çarşıda geçti geri kalan kısım yokuş inmek ve çıkmak süreci oldu. çıkarken çok terledim. ayaklarım zonkluyor resmen.
evede gelince saldırdım resmen ne geçtiyse elime. birazdan yatıcam iyi geceler.
bence hemen sevinmeBenimkide normalde pek iş yapmaz hatta dediğin gibi benim kvde oğlunun peşinden taşımış herşeyi hatta biz evlendikten sonra eşimi temizlik yaparken yakaladığında çok kızmıştı evde bir bardağı kaldırmıyordun evlenince karının yerine mi temizlik yapıyorsun diye
Benimki kabahatli olduğu için yapıyorGenelde beni sinirlendirecek birşey yaptığında ben kendisine tavır alırım ve ertesi gün haftasonuysa kahvaltı ve çay hazırlanır ondan sonra beni uyandırır sonra hem temizlik yapalım der hemde nereye gidelim işte gel alışveriş yapalım falan diye devam eder ama maalesef kısa süreli bir olay
Dün öğleden sonra kalayladım biraz önce yine eski ormantik haline döndüNeymiş iki gündür ona yapmadığımı bırakmamışım dedim bende iftira atma benmi sana git beni sinirlendir sonra affettirmek için iş yap alışverişe götür dedim diye Anında sustu ama eminim bana fit oluyordur şu an çokta umurumdu suçluysa zeytinyağ pozisyonuna giremez
O yüzden sen dua et eşin aynı devam etsin kendi istiyorsa sebepsiz yere yardım edecekse etsinBenimki pek örnek sayılmaz
kaç kilosun bilmiyorum ama önemi yok
sonuçta motive olduysan eminim çok güzel kilolar verip bizleri geçersin...
lunacım halledecez inşallah
zaten en çok korktuğum benim de geri almak
almayız inşallah canım burdayız ya zaten doğru yoldayız demektir değil mi
umarım basarılı olurum ılk etapta -10u gorsem bana yeter
ay bende sevınmısdım odunumu yotacak bı care buldum dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?