Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm herkese
umarım keyifler yerindedir
eee kaçamak yok dimi kızlar
ben aylardır ilk kez bir haftasonunu bu kadar hafif atlattım
cuma bildirim için çok heyecanlıyım o yüzden

Son düzenleme:
sonuclarııı merakla bekliyorumm...dene bakalımmm bu gidişlee benimde başka çarem yokk bende alır yaparım artıkk

inşallah güzel sonuçlar alırım sende başlarsın o zaman

slm herkese

hadi inşallah cuma sonuçları hepimizin güzel olur
bende keşke bugün tembellik yapmayıp en azından lesli yapsaysım

inşallah güzel sonuçlar alırım sende başlarsın o zaman

hadi inşallah cuma sonuçları hepimizin güzel olur
bende keşke bugün tembellik yapmayıp en azından lesli yapsaysım

bu güzel havayı biz de değerlendirdik
floryaya gittik emiri parkta oynattık
yürüdük baya güzel oldu
haftaya kar geliyo yine malesef

Son düzenleme:
bu güzel havayı biz de değerlendirdik
floryaya gittik emiri parkta oynattık
yürüdük baya güzel oldu
haftaya kar geliyo yine malesef

evet öyleymiş ne yazıkki :44::44:
keşke bende çıksaydım dedim ama şimdi bile hava soğuk
zaten hiç çıkasımda yok
evde oturmak daha zevkli geliyor bana
günü sporla kitap okumakla tv ile kk ile geçiriyorum zaten

slm herkese

hadii bakalımmm süper gidiyorsun senn nazarlardan korusun allahh....bugün kaçamak yaptım ben acıkk...ballı ekmek yedimmmmm

hadii bakalımmm süper gidiyorsun senn nazarlardan korusun allahh....bugün kaçamak yaptım ben acıkk...ballı ekmek yedimmmmm

bende sabah yedim
ama diyetisyenim eğer canın böyle birşey isterse öğlen kesinlikle ekmek yeme ve tatlı şeylerden kaçın yediklerini yarıya indir demişti:44::44:

Merhaba umut nasılsın bana verdiğin nazillideki çiftliğin sitesine girdim mail attım cevap gelmedi telefonlada aradım açan olmadı sen hala ordan alışveriş yapıyomusun?
Banucuğum mesajını görmemişim canım. Site açıktı ama başka işlerim vardı bilgisayarda, mesajları takip edemedim o ara. Evet canım, ben hala alışveriş yapıyorum, her hafta güncel liste geliyor mail kutuma, ben de oradan seçtiklerimi işaretliyorum, otomatik yanıt geliyor, "falanca gün kargoya vereceğim siparişinizi" diye.. Ama telefonla görüşmedim, ben listede olduğum için her şey otomatik yürüyor. Farklı bir şey sorduğum zaman ben de bazen yanıt alamıyorum.

Maalesef Pınar hanım bir süredir gerçekten çok popüler oldu ve artık ona ulaşmak, sorularıma yanıt almak zor oluyor. Tanıyan bir arkadaşım Pınar hanımın binlerle ifade edilecek kadar çok mail aldığını söylemişti?? Bence ısrarcı olup konu kısmına "Size Ulaşamıyorum" yazarsan arada kaynama olasılığı azalır. Bana özelden mesaj at istersen, sendeki mail adresi ile bendekini karşılaştırayım...

**Sonradan aklıma geldi, Cansel ile de(ece78) konuşmuştuk çiftliği, o önceden de biliyormuş, irtibat kurabilmişti. Biraz da şans galiba...
slm herkese
Ayşeciğim merhaba. Sana maşallah diyeyim, benim için de tam tersi oldu ne yazık ki Hafta sonu inanılmaz şekilde kaçırdım ipin ucunu. Son haftalardaki modam bu, eskiden geceleri dayanamıyordum, şimdi hafta sonu fil gibi yiyip, hafta içi gece gündüz onları vermeye uğraşıyorum. Tam yerinde sayma durumu yani

Dün tüm günüm mutfakta geçti, kendi rekorumu aşıp 25 çeşit ikram hazırladım bugün kahvaltıya gelen misafirlerime. Çok yoruldum sonra da acısını çıkarır gibi onlardan çok ben yedim (
Ama bu geceden itibaren nokta koyuyorum; gerçi çok koydum bu noktalardan sonra noktalı virgül oldu onlar ama denemekten vaz geçmek yok :)

Son düzenleme:
aman vazgeç canım ya o yapılacak diyet değil allah korusun halsiz falan düşersin. eşinde yokmuş madem dikkat et kendine. ne güzel ya senin eşin diyor benimki hiçbir şey demiyor ,sorunca 'ee hayatım sen çok büyük bir iş başardın neden karışayım sana diyor' bu durum beni havalara sokup,kendimi manken gibi hissetmeme sebep olup kilo vermemi engelledi tabi bende diyorum artık ne olur karış diye ama nerdeeee. yine kendim başaracağım sanırım... iyi ki siz varsınız da dizginliyorum kendimi :)
enişte talim yapmış desene :))) benimkide aynı olur hep ulen diğer günlerdede böyle olsan ya nerdeeeeeeeeee...

hımm demek faceden sattın sen iyi olmuş aslında dur olmadı bende öyle yapayım ya... yer açılır dediğin gibi ya o ne koca şey ,hangi akla hizmet aldıysam artık ,çok kızıyorum kendime

boş durma tabi canım ya ,çalışmak üretmek ve kazanmak her zaman iyidir .......

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))

bu güzel bilgi için teşekkürler
sadece çörek otunu mu yağ olarak kullanıyoruz?
birde mide ağrısı ya da mide bulantısı falan yapmaz dimi sabah sabah

kızlar merhaba 4aylık evlıyım bebek ıstıyorum o yuzden acılen 40kılo vermem gerekıyor...nerden nasıl baslayacagımı bılemıyorum gunlerdır topıklerı okuyorum oncekı basarısızlıklarım bnm kendıme olan ınancımı yıtırmeme sebep oldu salı gunu dıyetısyen randevusu alıcam bole bır baslangıcı uygun gordum hayırlısı dıyorum...

şimdiden hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alacaksın
bende defalarca denedim diyetisyen-başka diyetler falan
ama sonunda yine diyetisyen yardımıyla 3 ayda 15 kilo verdim ve hala devam ediyorum
burda önemli olan diyetisyeninde sana güven vermesi
kaçırdığın anlarda aman gitti die düşünmeyip hemen geri çevirmek
ve en önemlisi hareket etmek
yürüyüş spor vs vs
ama dahada önemlisi kendine güvenmek
burda herkes birbirini öyle güsel motive ediyorsun ki
yemek alışkanlıkların değiştikçe kendini süper hissedeceksin

şimdiden hayırlı olsun arkadaşım ve aramıza hoşgeldinn

Merhaba, yazdığınız formül gerçekten de oldukça güçlü baharatlar içeriyor. Fayda görmüş olmanız da, bunu paylaşmanız da güzel, ancak kanserden koruyan bu güçlü baharatların farklı etkileri olabiliyor, bunu da belirtmek gerek. Örneğin zencefilin adet söktürücü etkisi var ve özellikle erken dönem düşüklere sebep olabiliyor bildiğim kadarı ile. Bebek düşünenlerin uzmana danışmadan kullanmaması gerekir, uyarmak istedim....

tşkler cnm içimde degişik bir his var bu sefer başarıcakmışım gibi geliyor

varya banucum sinir olurum oyle hatunlara. en tehlikelileri diyeyim. ilginçtir kolayca boşanıyorlar, 2. evlilik olması için nefes bile almıyorlar sonra da. bu yuzden çok seçici de olmuyorlar.tabi ortamlara bomba gibi fişek gibi dalıyorlar. neyse cadılık yapmayayım ama o hatunlara bir ayar gerekiyor muhtamel. sen sen ol bir eğlence de bu arkadaşları uyar salon kadını çizgini bozmadan...

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..ben bekar olduğum için bebek konusunda bişey diyemicem.. Hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar o zaman..ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

tşkler cnm içimde degişik bir his var bu sefer başarıcakmışım gibi geliyor

emin ol başaracaksın
burda gerçekten farklı bie enerji var
herkes aynı dertten muzdarip
ve herkes birbirini çok iyi anlıyor
kaçamaklarıda can sıkıntısını da hareketsizliği temebbelliği
ama herkes birbirini gaza getiriyor
ben burdaki tombulkelebekim sayesinde leslie ye başladımm
saolsun ona her fırsatte tşk ediyorumm

bugün 70 dk yürüdük tek tesellim de o oldu zaten yemediğim kalmadı malesef
umut beni de senin gibi hafta içi aç günler bekliyor en azından sabit kalmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…