sonuclarııı merakla bekliyorumm...dene bakalımmm bu gidişlee benimde başka çarem yokk bende alır yaparım artıkk
slm herkese
umarım keyifler yerindedir
eee kaçamak yok dimi kızlar
ben aylardır ilk kez bir haftasonunu bu kadar hafif atlattım
cuma bildirim için çok heyecanlıyım o yüzden
inşallah güzel sonuçlar alırım sende başlarsın o zaman
hadi inşallah cuma sonuçları hepimizin güzel olur
bende keşke bugün tembellik yapmayıp en azından lesli yapsaysım
bu güzel havayı biz de değerlendirdik
floryaya gittik emiri parkta oynattık
yürüdük baya güzel oldu
haftaya kar geliyo yine malesef
evet öyleymiş ne yazıkki :44::44:
keşke bende çıksaydım dedim ama şimdi bile hava soğuk
zaten hiç çıkasımda yok
evde oturmak daha zevkli geliyor bana
günü sporla kitap okumakla tv ile kk ile geçiriyorum zaten
evde yalnız keyif yapmayı özledim bende
slm herkese
hadii bakalımmm süper gidiyorsun senn nazarlardan korusun allahh....bugün kaçamak yaptım ben acıkk...ballı ekmek yedimmmmm
Banucuğum mesajını görmemişim canım. Site açıktı ama başka işlerim vardı bilgisayarda, mesajları takip edemedim o ara. Evet canım, ben hala alışveriş yapıyorum, her hafta güncel liste geliyor mail kutuma, ben de oradan seçtiklerimi işaretliyorum, otomatik yanıt geliyor, "falanca gün kargoya vereceğim siparişinizi" diye.. Ama telefonla görüşmedim, ben listede olduğum için her şey otomatik yürüyor. Farklı bir şey sorduğum zaman ben de bazen yanıt alamıyorum.Merhaba umut nasılsın bana verdiğin nazillideki çiftliğin sitesine girdim mail attım cevap gelmedi telefonlada aradım açan olmadı sen hala ordan alışveriş yapıyomusun?
Ayşeciğim merhaba. Sana maşallah diyeyim, benim için de tam tersi oldu ne yazık kislm herkese
aman vazgeç canım ya o yapılacak diyet değil allah korusun halsiz falan düşersin. eşinde yokmuş madem dikkat et kendine. ne güzel ya senin eşin diyor benimki hiçbir şey demiyor ,sorunca 'ee hayatım sen çok büyük bir iş başardın neden karışayım sana diyor' bu durum beni havalara sokup,kendimi manken gibi hissetmeme sebep olup kilo vermemi engelledi tabiyok canım bende vazgeçtim ondan. eşim istanbula gitti. hava çok güzel ben oğluşla evde kaldım. bide telefon etmiş. hava çok güzel yürüyüşe gidin oğlanla diye. sağolsun diyet koçum. azcık kaçamak yapsam yediğini görmedim sanma diyo hemen .
enişte talim yapmış desene :))) benimkide aynı olur hep ulen diğer günlerdede böyle olsan ya nerdeeeeeeeeee...Selam kızlarrrrrrrrr :122:
Ben bir tek öleceğim günü bilmemDün gecede tahmin ettiğim gibi bizim süt dökmüş kedi sabah benden evvel uyanıp çayı demleyip bir güzel kahvaltı hazırlamış hatta birde yağsız omlet yapmış bana sonrada yine tahmin ettiğim gibi hadi temizlik yapalim birlikte dedi ama bu güneşli havada temizlik diyerek evde isyan çıkarmaya mı çalışıyorsun deyince hadi o zaman dışarı cıkalım hem spor olur hemde sana kıyafet bakarız dedi
Şu anda bile o mutfakta bulaşık makinesini boşaltırken ben burada keyif çatıyorumgerek yok ben yaparım dedim ama yok yok sen işini halledene kadar ben yaparım diyor
Yaşasın kötülükaslında kızgınlığım geçti hiç suratta yapmıyorum ama adam kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor hayin köfte ne olacak
Dışarı cıkmadan bir sizlere cevap vereyim dedim
Canım eskiden benimkide sorsam bile hesap vermezdi ama baktı bu sefer zararlı çıkıyor ufak ufak anlatmaya başladı tabi ilk zamanlar ben kızmıyordumda bu ara abarttı yine
Birlikte keyif yaptığı hatunlardan biri daha evvel evliydi ama onlar tanıştıklarında ( aynı yerde çalışınca ) boşanma aşamasındaydı ve baya oldu boşanalı. Diğeri desen 2.ci kocayı bıraktıbirde maaşallah okadar rahat hatunlarki devamlı faaller ( bir sevgili gider diğeri gelir ) Eskiden şirket eğlencesi olduğunda eşler gelmesin teklifini getirenlerin başında geliyorlar :26: çünkü eşler olunca biraz daha farklı davranmak zorunda kalıyorlar. En son öyle bir eğlence düzenlediklerinde yine eşler gelmesin diye tuturdular bende o zaman eşime dedim ok git ama banada aynı miktarda para bırak bende bir iki bayan arkadaşımla gece türkü bara gidiceğim deyince anında vazgeçti sonradan bir öğrendikki bir başka '' beyfendi '' sırf eşini götürmemek için iş gezisi uydurmuş son anda ve eşi onu şehir dışında sanırken o karşıda ( anadolu yakasında ) oturan bir arkadaşında kalmış o eğlenceden sonra ve ertesi gün akşama doğru iş gezisinden gelmiş havası yapmış. Adam o gece sabaha kadar hatunlarla bir güzel içip eğlenmiş meğer eşi geldiğinde biraz daha ağır takılması gerektiği için hatunlar eğlenemiyoruz istediğimiz gibi eşini alma demişler tabi benim saftirikte bana anlatırken ( hesapta kendini iyi göstermek için adamı kınadığını anlatacaktı ) kızların aslında eşleri istemediğini ağzından kaçırdı yoksa bir eşlere yasak yokmuş
Şimdi ne kadar iyi olurlarsa olsunlar benim o bayanlara karşı tavırlı olmam çok doğaldır benceArtık bir daha cesaret edemez herhalde edersede benim kaprislerimi çekmek zorunda kalır
Valla güzelim benimki koşubandının resmini çekip özelliklerinide altına yazıp bir kaç gün facebookta yayınladı. En azından yabancıya gitmesin dedi çünkü nete versen kimin eve geleceği belli olmaz hırlımıdır, hırsızmıdır, sapıkmıdır hesabı
Arkadaşlarından da bir kaçı kendi arkadaşlarına duyurdu aynı resmi paylaşarak ama sonra yine kendi arkadaşlarından biri aldı.
Bizimki aslında 500e satmaya razıydı ama face e 600 yazmıştı hani pazarlık yaparlar nasılsa diye ve en son 550e sattık
Yatak odasında kocaman yer açıldı yaa şükür
Bir dene istersen belki seninkide o bahaneyle satılır hem yer açılır hemde bir açık kapanır
Eeee daha ne olsun şekerimburnundan geldi
Gece inadımdan geç yattım bir baktım kızlarıyla birlikte uyumuş
Bende büyük kızın yatağına yattım ( tavandan sarkan prenses tülünüde kapattım) prensesler gibi uyudum
Sabah yumuşak yumuşak uyandırıldımbirde beni kızdırmak için hadi kalk aşkım çayı koyda kahvaltı edelim diye beni kandırıyor bende dedim benim sindirellalığım zaten ancak uykumda olur uyanınca yine kül kedisiyim diye tabi kahvaltıda hazırmış çayda
Anam eniştelerde diyecekler ne banuymuş bu diyeAilecek severek izliyoruz moduna girdiler
Adamcağızlar aman verilmiş sadakamız varmış diyordur yada kesin bak beterin beteri var sen beni öp başına koy diyorlardır
benii ne güsell anlamışsınnnn.....elimden geleni yapıcammm..boş durmaktan iyidirrr....
yaawww sizz harikasınızzz ben burdaa ustalaşıcamm bu evlilik konusundaa fikirlerrr süperrr...kreş isee keşkeee diyorumm....bizde aile boyu var zaten bu iş..annemler teyzemlerr....eşimde bana acacaktı guyaaaa...ama zamanı var maddi açıdann daha hazır değilim...o zamana kadar işletme diplomasıda almak istiyorummm...o zamannnnn maddi açıdanda hazır olurumm...ama o zamana kadar boş durmamalıyımm...eşimle mücadele edipp kendimce bişilerr yapıcammm azda olsaa bişiler yapıcamm fikirlere açığımmmm kızlarrr::):):)
süpeerrr bii bilgi çook teşekkürlerrr....kızz benim listedede badem varrr...ben çok akıllıyımm yaaa aman boşuna kalori almıyım diye yemiyordumm...bunu okuyunca hemen kelkıpp yedimmmmteşekkürleerrrr.......
şşşşş...bunalımm yokkk...düşünme onlarııı...çünküüüü aynı şeylerii bende düşünmeye başlıyorummm veeee düşününcee bende gidiyorummmmm bunalımaaaa.....selilüt bi yanaaaa bide çatlaklarr varrrr.....millet hamile kalınca olurr bendee şimdiden varr çatlaklarrrr.....peki bunlara bi çözümün varmıııı....
Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
kızlar merhaba 4aylık evlıyım bebek ıstıyorum o yuzden acılen 40kılo vermem gerekıyor...nerden nasıl baslayacagımı bılemıyorum gunlerdır topıklerı okuyorum oncekı basarısızlıklarım bnm kendıme olan ınancımı yıtırmeme sebep oldu salı gunu dıyetısyen randevusu alıcam bole bır baslangıcı uygun gordum hayırlısı dıyorum...
Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
tşkler cnm içimde degişik bir his var bu sefer başarıcakmışım gibi geliyorşimdiden hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alacaksın
bende defalarca denedim diyetisyen-başka diyetler falan
ama sonunda yine diyetisyen yardımıyla 3 ayda 15 kilo verdim ve hala devam ediyorum
burda önemli olan diyetisyeninde sana güven vermesi
kaçırdığın anlarda aman gitti die düşünmeyip hemen geri çevirmek
ve en önemlisi hareket etmek
yürüyüş spor vs vs
ama dahada önemlisi kendine güvenmek
burda herkes birbirini öyle güsel motive ediyorsun ki
yemek alışkanlıkların değiştikçe kendini süper hissedeceksin
şimdiden hayırlı olsun arkadaşım ve aramıza hoşgeldinn
Selam kızlarrrrrrrrr :122:
Canım eskiden benimkide sorsam bile hesap vermezdi ama baktı bu sefer zararlı çıkıyor ufak ufak anlatmaya başladı tabi ilk zamanlar ben kızmıyordumda bu ara abarttı yine
Birlikte keyif yaptığı hatunlardan biri daha evvel evliydi ama onlar tanıştıklarında ( aynı yerde çalışınca ) boşanma aşamasındaydı ve baya oldu boşanalı. Diğeri desen 2.ci kocayı bıraktıbirde maaşallah okadar rahat hatunlarki devamlı faaller ( bir sevgili gider diğeri gelir ) Eskiden şirket eğlencesi olduğunda eşler gelmesin teklifini getirenlerin başında geliyorlar :26: çünkü eşler olunca biraz daha farklı davranmak zorunda kalıyorlar. En son öyle bir eğlence düzenlediklerinde yine eşler gelmesin diye tuturdular bende o zaman eşime dedim ok git ama banada aynı miktarda para bırak bende bir iki bayan arkadaşımla gece türkü bara gidiceğim deyince anında vazgeçti sonradan bir öğrendikki bir başka '' beyfendi '' sırf eşini götürmemek için iş gezisi uydurmuş son anda ve eşi onu şehir dışında sanırken o karşıda ( anadolu yakasında ) oturan bir arkadaşında kalmış o eğlenceden sonra ve ertesi gün akşama doğru iş gezisinden gelmiş havası yapmış. Adam o gece sabaha kadar hatunlarla bir güzel içip eğlenmiş meğer eşi geldiğinde biraz daha ağır takılması gerektiği için hatunlar eğlenemiyoruz istediğimiz gibi eşini alma demişler tabi benim saftirikte bana anlatırken ( hesapta kendini iyi göstermek için adamı kınadığını anlatacaktı ) kızların aslında eşleri istemediğini ağzından kaçırdı yoksa bir eşlere yasak yokmuş
Şimdi ne kadar iyi olurlarsa olsunlar benim o bayanlara karşı tavırlı olmam çok doğaldır benceArtık bir daha cesaret edemez herhalde edersede benim kaprislerimi çekmek zorunda kalır
:
tşkler cnm içimde degişik bir his var bu sefer başarıcakmışım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?