Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canm...ben sabah 10da cıkmıstım evden...tam 12 saattir dısardaymısım

hava cok güzeldi...keşke bi yere gitmesende cıkıp az hava alsaydın.
evet kar yağacakmış haftaya bende keşke çıksaydım dedim
artık yarına kısmetsee
havanın tadını çıkaranlardansın sendee

Selam kızlar ben geldimmm :122:

Bugün benim açımdan süppppperrrrrrrrrrr geçti
Sabah malum herşey önüme geldi sonra İstanbul foruma gittik ailecek ve normalde mağazalara girip çıkmaktan nefret eden kocam 2 saatten fazla hiç söylenmeden dolaştı mağaza mağaza bizimle hatta ille birşey al diye tuturdu nedense
Sonra eve döndük ve ben kendi dolabımın içini düzenliyeceğim dediğimde tamam bende salonu temizliyeyim dedi
Balkondan bir başladı her yere ayrıntılı girdi Bana birtek mutfak kalmıştı onuda hallettim çok şükür.
Valla birde şu temizlik sonraki temiz kalsa ya her yer ama maşallah bendeki ufak cadı yetiyor. Yine derli toplu otururuz derken her yere oyuncaklarını döktü birde oynamadığı halde toplatmıyor

üstüne üstlük birde dehşet grip oldum ,salya sümük yatıyom

Çok geçmiş olsun umarım şu an daha iyisindir

Anammm demekki erkeklerin çoğu aynı suçlarını affettirmek için dünyanın en anlayışlı ve yardım sever insanları haline geliyorlar

İnan yatak odam rahatladı yaa birde bende takıntı vardır birşeye takayım yatak odasında sabaha kadar uyuyamam ona da gördükce sinir oluyordum koca kümbet diye. Artık bu gece rahat rahat uyurum inşallah tabi küçük cadı izin verirse çünkü eşim bugün tutturdu artık yatağına alışsın aramızda yatmasın diye.
Hesapta bana sarılarak uyumayı özlemiş eskiden ayağımı üzerine atmadan uyuyamazdım oda öyle şimdi 3 dedim mi totoşları dönüyoruz cadı arada diye bakalım sabaha kadar kimin inadı yerine gelicek bizimmi yoksa küçük cadının mı.
Artık bir kaç gece uğraşacağız herhalde. Hesapta 15 tatilde alıştıracaktık ama katılacak gibi oldu ağlarken bizde mecbur vazgeçtik

Canım süper bir paylaşım olmuş ellerine ve emeğine sağlık
Mutlaka ilk fırsatta denerim ben bunu tabi önce hafta içi aktara gidip eksikleri almam lazım.
Çörekotunun kuranda bile ölüm hariç her derde deva diye geçiyormuş zaten ben her denediğim karışımı limonlu suda dahil besmele çekip şifa niyetine ya Rabbi diye içiyorum

Canım kesinlikle doğru yerdesin Aramıza hoşgeldin
Bencede bir diyetisyene gidip bu yola devam etmen çok daha iyi olur en azından bir bakarlar hormonlarda bir sorun varmı diye eğer yoksa zaten patır patır gider kiloların Allahın izniyle
Bu arada kaç kilosun merak ettim bak şimdi 40 kilo vermem gerek demişsin ya
İnşallah ondan sonrada hayırlısıyla bebeğine de kavuşursun ama bence önce zayıflamaya birde evliliğini oturutmaya odaklan sonra o günleri çok özlersin

Canım bu güne kadar bana bir yanlışları olmadı ama dediğin gibi bana ters bir yapıları var. Zaten benim olduğum şirket eğlencelerinde kesinlikle bana ve eşime karşı gayet cana yakın ama mesafeliler. Hani kalkıp eşimi hadi dans edelim diye çekmediler bu güne kadar artık şerrimden mi korktular nedir ama dedim ya bizim saftirik anlattınca yada eşiyle gelmeyenlere tavırlarını görünce anladım ki ortama göre muamele yapıyorlar
Bir ara bir kocayı boşayan için eşim sırf ben fit olmayayım diye nişanlandı dedi bende aaa iyi bari bu sefer yuvasını yürütsün dedim. Benimki o dönem sık sık onu evinden alıp işe götürüyordu şirket arabası onda diye ama işin garibi şirket maslakta biz eyüpte hatun beylikdüzünde :26: benimki her sabah gidip onu alıp öyle gidiyordu bende sinir olunca ne yapayım mecburum patron öyle istiyor diyordu. Bir gün ben canım sıkılıp eşimi işten almaya gidince ( o gün şirket arabası servisteymiş ) biraz şaşırdılar beni görünce
Hatunuda en azından topkapıya kadar bırakalım dedim ve arabada lafı sözde nişanına getirdim hayırlı olsun dediğimde şaşırdı eee sen dedim nişanlanmadın mı yooo dedi tabi aynı akşam enişte bey fırçayı yedi meğer ben kıskanmıyayım diye öyle demiş ama aslında sorun zaten kıskançlık değildi ki bana göre mantıksız bir şeydi tam tersi istikamete gidip her sabah onu alması ve hiç bir patron iki misli benzin harçamaz sırf bir elemanı rahat gelsin diye
Aslında benimkinin çıkabileceğini bilseler onuda çağırırlar gecelere akarken de benim şerrimden teklif bile edemiyorlar etselerde zaten iyi gidelim benim içinde değişiklik olur der onlarında planlarını bozarım

Şimdiye kadar ben görmedim duymadım öyle bir şey ama dediğin gibi böylelerinden korkulur o yüzden ne şeytanı göreyim nede selavat getireyim

Son düzenleme:
kolay gelsin arkadaşım
bende sürdüm kafama 19 farklı yağ kürünü oturuyorum walla
canm saçların mı sorunlu?
yoksa senmi bakım yapmayı seviorsun?
19 farklı yag mı ay ne cokmus
üstüne üstlük birde dehşet grip oldum ,salya sümük yatıyom
geçmş olsun chickpeas...
ben bu kıs hiç grip olmadım her sene 2 kere olurdum en az..
hem de dietteydm vucud direncsiz kalır daha cok olurum sandm ama 12 kg koymadı bünyeme

canm gel bizimle beraber basla sende...
bence bir kilo cizelgesi yaparak basla...dietsyen ii fikir.ben 2 ay gittim 10kg verdm. bu ay pek gidemedm 2,5kg da kaldım.yani insan düzene giremiyor bir dürteni olmassa die düşünüorum

ayrıca hemencecik bir kilo çizelgesi yapman hedefe yaklaşmanı güçlendir..tavsiye.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Son düzenleme:
canm saçların mı sorunlu?
yoksa senmi bakım yapmayı seviorsun?
19 farklı yag mı ay ne cokmus

evet cnm ya çok fazla döküldü bu sene
önlerinden açılmaya başladı
kestirdim kısa ama çare etmed,
19 yağ karışımını aktardan alıyorum
bir gün argan yağı sürüyorum bir gün durup ardından o karışımı sürüyorum
çok zahmetli ama bakmazsam olanda kalmıycak kafamda :44::44:

şekerim çizelge yapmaya utanıorum yani o derece 3-5 kilo gitsinde öle yapıyım çizelge hiç olmazsa vermiş bak verio desin insanlar

ay kilomu ne sen sorr ne ben söliyim walla çok utanıorrum yenı evlı bır bayan olarak kılolarımdan yenı cıktı bu huyda evlendıkden snr ozellıkle kocamdan utanıyorum walla bu arada esıne nasıl temızlık yaptırtabılıosun ısın sırrını alabılırmıyım bnmkı sofradan kalkarken sandalyesını bıle duseltmıo malesef kayınvaldem bıraz kötü yetıstırmıs hem kızını hem oglunu hem kocasını kadını hızmetcı gıbı kullanıolar walla...

hoşgeldin ben 1 senedir bu topikteyim 4 aydır sabitlendim yani 8 ayda felan verdim inşallah sen de verirsin
bunu duyduguma sevındım demekkı 1senede normal ınsan standartlarına kavusabılırım 1sene snr bebegım olabılır oleyyy dıorum o zmn:))ılk baslangıc ıcın onerılerınızı alabılırmıyım??

tsk ederım walla moral verıosunuz
topıgı okudukdan snr bende leslı yaptım kısa sure baslangıc ıcın onerınız nedır???

tsk ederım walla moral verıosunuz
topıgı okudukdan snr bende leslı yaptım kısa sure baslangıc ıcın onerınız nedır???

rica ederim arkadşaım ne demek elbirliği ile göndericexz kiloları
ben diyetisyene gidiyorum amaa
ona gitmeden önce dukan diyeti ile başlamıştım
kitabını aldım internetten araştırdım
sonuç alınan bir diyet tavsiye ederim
birde yeme saatlerime dikkat ettim
tam motivasyon eksikliğim sırasında
kk arkadaşlarım yardımıma koştularrr

yeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
size tek tavsiyem sağlıklı beslenmek sabah klasik kahvaltı öğlen et salata ayran veya yoğurt akşam sebze tercih edin yine salata yoğurt eşliğinde ara öğünleir de yapın ve 2 3 fincan yeşil çay ve 3lt suyu ihmal etmeyin
fazla zorlamadan spor da yaparsanız sarkma sorununuz olmaz spor olarak da yürüyüş en kolay ve iyisi derim ben nacizane
inşallah hepiniz hedeflerinize sağlıkla ulaşabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…