bugün 70 dk yürüdük tek tesellim de o oldu zaten yemediğim kalmadı malesef
umut beni de senin gibi hafta içi aç günler bekliyor en azından sabit kalmam lazım
Moralim çok bozuk( Salı günü diyetisyen kontrolüm var ama sanırım kilo veremedim ben. Listeye tam olarak uyamıyorum ders calısırken karnım acıkıyor. Spor da yapamadım ( Kpss'yle mi uğraşayım kilo veremediğime mi yanayım bilemiyorum. Diyetisyene gene mahçup olucam. Sanırım lazerden dolayı dışarı çıkamamak da beni psikolojikmen çökertti.
yeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
size tek tavsiyem sağlıklı beslenmek sabah klasik kahvaltı öğlen et salata ayran veya yoğurt akşam sebze tercih edin yine salata yoğurt eşliğinde ara öğünleir de yapın ve 2 3 fincan yeşil çay ve 3lt suyu ihmal etmeyin
fazla zorlamadan spor da yaparsanız sarkma sorununuz olmaz spor olarak da yürüyüş en kolay ve iyisi derim ben nacizane
inşallah hepiniz hedeflerinize sağlıkla ulaşabilirsiniz
ramazandan buyana almıyorum nasılsa diyerek yedim durdum ama bunun sonu yok
gerçi şimdi karnım tok konuşmak kolay
ama böyle devam etmeyeceğinin bilincindeyim
evet doğru yola geri döndüm
hep beraber istediğimiz kilolara inicezzzzz
65 geliyorum beni bekle
Canım, haftalardır böyleyim ben ya. Bu akşam son noktayı koydum dedim, sözümde durmaya çalışacağım. Yılbaşında hevesli ve niyetliydim bir şeyleri düzeltmeye, Ocak fena geçmedi de Şubat çok fena geçtiŞimdi aynı heves yeniden geldi gibi :)) Topiğimizde esen rüzgarların da etkisi var tabii ki :))
Sen son haftalarda daha az takılıyorsun buraya Asumancığım, eskisine nazaran kaçamaklar dafazlalştı mı bana mı öyle geliyor?
Oraya gidince söylesene beni de beklesin :)))) Gerçi beni beklemesi Godot'yu beklemek gibi olacaktır herhalde :))))
Doğru söylüyosun canım sindirimi sebzeye göre daha zor oldugu için ben de et öğünlerimi öülen yemeğinde tercih ediyorum. Ben aç kalarak diyet yapmayı gerçekten anlayamıyorum, kimseyi eleştiemek haddime değil burda ama kilo vermek sabır ısteyen bir iş. Yeme alıskanlıgı degısmezse kılolar gerı gelır bunu hepımız biliyoruz. İşlenmiş gıdalardan uzak durdugumuzda zaten kılo veririz.
şu saydıklarının hepsi çok zor arkadaşım
ama sonuçta motivasyon için spor yaparsan ve azda olsa dikkat edersen
ders çalışırken daha rahat edersin
bende geçen hafta diyetisyende kilo verememiştim
bana dediği moralin bozuk ondan dedi
2-3 gündür motivasyonum yerinde
kendimi hafiflemiş hissediyorum
Aslında doğru kendımı kötü hıssettıgımda tam olarak ıstedıgım gibi beslenemıyorumKendıme çok kızıyorum unıversıteyı bıtırdıgımde ıs arama surecınde halletseymısım şu lazerı keske dıye. Bilmeyen anlamaz ama utanıyo ınsan Bazen kapıya sucu gelıyo kapı arasından uzatıyorum parayı gormesın dıye (
Bu arada aslında bugun güzel beslendım ama ogleden sonrakı ara ogun yerıne tatlı yedım( sakızlı markız). Bazen haftada 1 tatlı hakkım oluyodu ama kılo veremedım dıye bu sefer vermemıstı kadın. Neyse canım saolsun mıdeye afıyetle ındırdım. Eskıden olsa koca bır dılımı anında yerdım ama farkettımkı sımdı yerken zorlanıyorum cok tatlı gelıyor. Normallesmeye baslıyormuyum acaba:)
çok doğru söyledin canım abur cubur kesinlikle hayatımızdan çıkmalı
zaten bu nedenle biz yaptığımıza diyet değil de sağlıklı beslenme diyoruz
Canım ben internet sitesindeki adrese mail attım sende başka varsa bana verirsen sevinirim.Ben birazdan dediğin gibi gene mesaj atıyım belki şansıma döner.Banucuğum mesajını görmemişim canım. Site açıktı ama başka işlerim vardı bilgisayarda, mesajları takip edemedim o ara. Evet canım, ben hala alışveriş yapıyorum, her hafta güncel liste geliyor mail kutuma, ben de oradan seçtiklerimi işaretliyorum, otomatik yanıt geliyor, "falanca gün kargoya vereceğim siparişinizi" diye.. Ama telefonla görüşmedim, ben listede olduğum için her şey otomatik yürüyor. Farklı bir şey sorduğum zaman ben de bazen yanıt alamıyorum.
Maalesef Pınar hanım bir süredir gerçekten çok popüler oldu ve artık ona ulaşmak, sorularıma yanıt almak zor oluyor. Tanıyan bir arkadaşım Pınar hanımın binlerle ifade edilecek kadar çok mail aldığını söylemişti?? Bence ısrarcı olup konu kısmına "Size Ulaşamıyorum" yazarsan arada kaynama olasılığı azalır. Bana özelden mesaj at istersen, sendeki mail adresi ile bendekini karşılaştırayım...
**Sonradan aklıma geldi, Cansel ile de(ece78) konuşmuştuk çiftliği, o önceden de biliyormuş, irtibat kurabilmişti. Biraz da şans galiba...
Ayşeciğim merhaba. Sana maşallah diyeyim, benim için de tam tersi oldu ne yazık kiHafta sonu inanılmaz şekilde kaçırdım ipin ucunu. Son haftalardaki modam bu, eskiden geceleri dayanamıyordum, şimdi hafta sonu fil gibi yiyip, hafta içi gece gündüz onları vermeye uğraşıyorum. Tam yerinde sayma durumu yani
Dün tüm günüm mutfakta geçti, kendi rekorumu aşıp 25 çeşit ikram hazırladım bugün kahvaltıya gelen misafirlerime. Çok yoruldum sonra da acısını çıkarır gibi onlardan çok ben yedim(
Ama bu geceden itibaren nokta koyuyorum; gerçi çok koydum bu noktalardan sonra noktalı virgül oldu onlar ama denemekten vaz geçmek yok :)
Evet canım ama bazı arkadaslar sureklı kılo verıp almanın mutsuzluguyla hata yapıyor ve kısa vadede kılo vermek ıcın sacma sapan dıyetlere yönelıyor. vucudumuza ıyı bakmamız lazım. Eşimin annesı ve teyzelerı seker hastası ve hatta bır teyzesının sekerden dolayı gözü kör oldu. Hayatları boyu ınsulınle yasamak zorundalar. vucutlarında yaralar var. Iste tam bu yuzden kılo vermeyı saglıgımız ıcın yapmalıyız.
Ben artık gelen mısafırlere de pasta borek yapmıyorum pek:) Fındık dıstık kuru ındır kuru üzüm en guzel atıstırmalık bence:))
uzun süre tatlı yemediğinden oluyoır canım ki bu süper bişey
ben çok tatlı krizine girince
elma dilimleyip üstüne tarçın serpiyorum
ilk dilimde geçiyor o kriz
birde neden lazer olduğun için çıkmıyorsun
tüm vücut mu yaptırıyorsun
yok hayatım yüzüme yaptırıyorum. Çene altımda erkek tipi kıllanma var benım ınsülin direncınden. Normalde hergun elımde cımbızla alırdım. Lazere gıdecegım ıcın almam yasaks ancak makasla kesebılıyorum ama gene de sakal gıbı sımsıyah
tamamıyle doğrusun canım ben hiç liste veya şu bu diyeti yapmadım sağlıkla verdim kiloları Allahın izniyle
kuruyemişler sebzeler en sevdiğim arkdaşlarım benim zaten sebzede sınır yok ama fındık badem felan taneyle tabii
Evet bu rüzgar hepimize yarasın, yarasın derken fazlalıklardan kurtulmamıza yarasın tabiii, sağlık getirsin, neşe getirsin; baksana şimdiden umut getirdi bile :))toparlarız canım ne diyim hep birlikte inşallah
tespitin de çok doğru aylardır uğraşıp da verememek beni yordu sanırım son zamanda kaçamakları artırdım malesef canım ama tamamen bırakmadım şükür
ben de bahar rüzgarından etkilenip vereceğim inşallah kalan fazlalıkları
Moral için teşekkürler :)) Ama sen önce gidersin elbet, hem yakıncacıksın :)) Eminim çok güzeldir oralar, anlatır teşvik edersin bizleri :))tamammmm ama belki sen benden önce gidersinnn
hmm anladım cnm
yeni mi başladın
ablam ütüleme yaptırıyor lazerin bir çeşidiymiş çok çabuk sonuç aldı
Evet bu rüzgar hepimize yarasın, yarasın derken fazlalıklardan kurtulmamıza yarasın tabiii, sağlık getirsin, neşe getirsin; baksana şimdiden umut getirdi bile :))
Mutluuu ben miladıma 27 Şubat günü başlasam diyorum ?? Pazartesi günü el sallıyor bana şuracıktan, yılların alışkanlığı ne de olsa, yine bir Pazartesi başlayayım diyorum :)))
Moral için teşekkürler :)) Ama sen önce gidersin elbet, hem yakıncacıksın :)) Eminim çok güzeldir oralar, anlatır teşvik edersin bizleri :))
Canım ben internet sitesindeki adrese mail attım sende başka varsa bana verirsen sevinirim.Ben birazdan dediğin gibi gene mesaj atıyım belki şansıma döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?