Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bence sıkıntıların varsa psikoloğa git ben psikaytrlara güvenmiyorum ama psikologlara güveniyrum

cnm malesef bana etki etmiyo kayısı

Benim annemde panik atak canım 10 seneyi geçti nerdeyse son 3-4 senedir iyi ama devamlı ilaç kullanıyor tabi
Ama evet benimki ruhsal sıkıntı zamanla unuturum gider zaten işsizlik kilolar sevdiğimle uzaklık burda kapalı bunaltıcı havalar hepsi üst üste gelince böyle oldu Allahın izniyle düzelirim

cnm bence sıkıntıların varsa psikoloğa git ben psikaytrlara güvenmiyorum ama psikologlara güveniyrum

Canım hastanelerde psikolog yokki özelde çok pahalı seansı 150-200 TL

günaydınnnnnnn....

ceco doğumgünün kutlu olsun canım

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

baharcım geçmiş olsun...sarı kantaron otunu ben kullanıyorum mide ağrılarım için çareler aradığım dönemde aktar önermişti antidepresan etkisi varmış..

Son düzenleme:
Günaydın,çok kar var yine buralarda.Geçen hafta hava ne kadar güzeldi.Böyle olunca motivasyonum düşüyor hep.Kasvetli dışarısı...

Mrb kızlarr
doktora gıttım şükür bir sey cıkmadı sinüzit baslıyormuş ilac verdi ilerlerse yine gel dedi aman çok şükür beynımde falan bır se yokmuşş

Çok sevindim canım.Bunla geçmiş olsun artık.Sinüziti de küçümseme ama dikkat et.
Benim hipofiz bezinde 1cm de küçük mikroadenom (tümör) var.Bu tüm hormonlarımı bozuyor ve prolaktin (süt hormonu) hormonunun fazla salgılanmasına sebep olup hamile kalmamı zorlaştırıyor.Üstelik bir de pko var.Kesinlikle zararsız ve kanser içerikli bir tümör değil.Ancak ameliyatı yok 1 cm de büyük olan kistleri burundan girip alıyorlarmış ama benimki küçük olunca ameliyata gerek yok dedi doktor.İlaç tedavisi var ama ne küçülme nede büyüme yapıyor.Göğsünü sıkınca yeşilimsi bi sıvı geliyor hep.Bununla yaşamayı öğrenmem ve ömür boyu hap kullanmam gerekiyor.Bazen şiddetli baş ağrısı ve görme sinirlerine bası yapabiliyormuş.Bende şimdilik baş ağrısı belirtisi var.Görmede problem yok çok şükür.
Yani şunu dicem yinede her ne olursa olsun her ne çıkarsa çıksın şükretmek lazım canım.Ben mutluyum her türlü bi gün inanıyorum olacak çocuklarım hayırlısıyla..

Canım nasıl özlüyorum seni yaa.İyiyiz çok şükür.Sende iyisindir umarım.Naptı Batu alışmıştır artık bakıcı teyzesine.Seni unutmak mümkün mü güzelim yaa :) Aşk olsun.Herşeye rağmen 2 dk girip bakıyorsun ya merak edip o yeter bize zaten...

güüüünnayyydınnn kızlarrrrrr
seviniyim mi üzülüyüm mü anlamadım bu sabahh
89 ile uyandım buna sevindim
ama leslie abartmışım dün doğtulamıyorum bile belim çok ağrıyor
bugün spo mpor hak getireee

cecooooo doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yılllaaaarrrrrraaaaa

günaydınlar herkese
inanılmaz soğuk ve kar var yine
cecommmm doğum günün kutlu olsun

burdada kar var inceden yağıyorrr
mart kapıdan baktırdııı

günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrr.......

CECOMMMMMM İYİKİ DOĞDUN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN....RABBİM GÖNLÜNDE OLANI,HAKKINDA HAYIRLI İSE ALNINA YAZSINN...HAKKINDA HAYIRLISINADA GÖNLÜNÜ RAZI EYLESİNNN....İYİKİ TANIDIM SENNİİİ...

CECOŞŞŞŞ doğum günün kutlu olsun canım.Mutlu ol hep sevdiklerinle sevenlerinle... Seni seviyoruuuuzzzzz :)

Baharcım geçmiş olsun sanada.Bencede ilaçla değil de bitkisel şeyler ve kendi kendini telkinle yen istersen bu durumu.Benim ailemde de çevremde de bu tip ilaçları kullanan çok var.Hep uyku halindeler.Yastıktan başlarını kaldıramıyorlar ve iştah açtığını biliyorum.Psikologluk bişey seninkisi psikiyatr ilacına ne gerek duymuş doktor onu anlamadım.Sen bi kaç seans psikologla halledersin bence güzelim fazla dert etme.

cnm malesef bana etki etmiyo kayısı
ya o zaman üzülerek söylüyorum halis zeytinyağı içebilirsen çok iyi ıykkk

evet canım geçecek bu günlerde...düzeleceksin tabikide bende çok kötüyüm bu sıralar sürekli ağlama modundayım bende anlamıyorum...

günaydınnn....

günaydınnnnnn.... yağmurlu kapalı basık bir antalya sabahından merhabalarrr herkese...

Göğüslerim çok sızlıyor...Özellikle alt tarafları elimi değdikçe çürümüş gibi bir acı var.Ara sıra da karnıma adet ağrısı gibi sancılar giriyor.Ama hala adet olmadımm 37 gün oldu tam.Tamam düzenli adet görmüyorum hiç ama şu son bir iki aydır 32-33 günde mutlaka geliyordu.Bu ay 37 güne çıktı ve hala tık yok.O zaman bu adet belirtileri ne? Hayır hamilemiyim acaba dicem ama hiç sanmıyorum yumurtlama olmuyor ki doğru düzgün hamile kalmış olayım.Zaten eşimin vardiyalarından dolayı fazla çalışmalar olmadı bu ay.
Bi el atın bana kızlar ya var mı benzeri bi durum yaşayan.Doktora mı gitmeliyim adeti mi beklemeliyim.Pko dan olur mu ki :26:

herkese günaydınlar dün spor salonuna yazıldım parayı verirken içim acıdı ama bu yolda acımayacaksın verdiğin paralara.20 dk yürüdüm 20 dakika da bisiklete bindim bunlar iyiydi ama spor salonundaki hoca yerde mekik tarzı göbek hareketleri yaptırdı canım çıktı valla.haftada 5 gün gel dedi.haftasonları ek olarak bi de yüzücem bakalım inşallah işe yarar.hemencecik size dün yediklerimi de yazayım
sabah:tabii ki fix kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 kk lor
bi de ek olarak sabahları bir tane kuru kayısı yemeye başladım.
ara öğün:125 ml light yoğurt
öğle:special k ve süt
ara öğün:1 adet kepekli grissini
1 bardak light ayran
akşam:5 yk yağsız tavuk sote
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak sütlü nescafe (şekersiz)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:

Kızlarrrr bugün nasıl bir enerjiyle kalktıysam buraya girmek için laptobu açtığımda fazla aceleci davranarak google a Günaydınnnnnnnn yazmışım
Dün gece eşimi protesto etmek için maalesef KKya giremedim ama aklım hep sizdeydi
Benim oduncuk bir gece evvel bana; sen artık nasıl bir piskolojiyse yürümekten korkar oldun kilolarından dolayı bütün gün aynı koltukta oturmaktan başka ne işe yarıyorsun demişti ve bu inanılmaz üzdü beni sonuçta ben uzun zamandır elimden geleni fazlasıyla yapıyorum. Ne evimi nede çocuklarımı ihmal etmiyorum kiloyla alakalı olarak. Tabi benimde şalterler atınca 3.cü dünya savaşı kaçınılmaz oldu ama dün defalarca özür dileyip ağzından kaçtığını öyle demek istemediğini söyleyip durdu
TAbiki barıştık ( hayatta kin tutamam ) hatta tahmin ettiğim gibi KKya girsene dedi bende yine yoook yaa o koltuğa yapışmamam lazım diye lafımıda eccük sokuverdim
Bu akşam baş başa yemeğe gidiceğiz nasip olursa kız kardeşim bakıcak sağ olsun çocuklara. Eğer çok geç gelmezsemde mutlaka sizlere uğrarım

Bugün benim açımdan mükemmel bir gün :122: tartı bile bana doğum günü hediyemi verdi :122: ama kaç olduğunu sülemem
İddadaşımmmmmmmmmmmmm sıkı dur geliyorum sana yetişeceğim
Rabbim inşallah hepimize en kısa sürede çok daha sağlıklı ve zayıf olmayı nasip edecektir ... Aminnnnnnnnn

Hepinizi çooooooooooook seviyorummmmmmmmm

Ceco,
Mutlu seneler diliyorum ailenle,sevdiklerinle..Herşey gönlünce olsun...

herkese günaydın
cecom doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllar senin olsun tabii sevdiklerinle beraber

banuşum kız 1 günle kurtarmışın maşallah. nice yıllar nice yaşlar diliyorum canım iyiki doğdun
Eki Görüntüle 356012 Eki Görüntüle 356010 Eki Görüntüle 356011

günaydınlar herkese
inanılmaz soğuk ve kar var yine
cecommmm doğum günün kutlu olsun

Hepinize çoooooooooook teşekkür ediyorummmm iyiki varsınız
İnşallah bundan sonra bir çok doğum gününü bir arada geçiririz ama tabi bir sonraki doğum günümde çıtır olmam kaydıyla

Kız keşke bir kuru ev verseydiler :26: Benim Babam oturduğumuz evi düğün hediyesi hesabı almıştı bize hatta onu alırken bile KP ( yinede allah rahmet eğlesin affetsin ) evin parasından bile götürmüş sonradan öğrendik mütehayitten Bütün mobilyalarımı ben bekarken biriktirdiğim paradan almıştım ve daha bu tür bir sürü şey :26: neyse geçmişte kaldı
Kirayıda annem bize bıraktı bari biraz destek olsun diye ama o kira nedense bir tek eşime destek oluyor neyse dün anlaştık yaza ödediği kredi bitiyor ondan sonra o para benim özel ihtiyaçlarıma kalıcak inşallah artık ondan sonra istediğim gibi saç boyar gezer tozar alışverişimi yaparım

doğum günün kutlu olsun Cecom Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Günaydın Kızlar

Cecooooo iyiki doğdun nice senelere canım

Mercüüüüüüüüüü hep birlikte inşallah

evlilik zorr yaa ben bilmiyordumm böle zor olduğunuuuu...demek herkezde var bu durumlarr....ben böle durumlarda ölüp bitiyorummm ayrılmaktan başka bişi gelmiyor hemen aklımaa...ama öğreniyorumkii öle kolay değill...sen maşallah üstesinden gelirsinn...üzme canını...çocukların anlamadığıı iyi olmuş ama en azından onlar üzülmemişş..çalışma konusundada hakkında hayırlısı olsunnnn....sen kirayı vermicem derkennn...kv mi alıyor sizdenn kiraaa???yani böle bişi olamaz heralde demii ben yanlış anladım heraldee...neysee üzme kendini hiçbişeyee değmezzzz...bencede çocukları bırakk çıkkın bi güzel başbaşa takılınnn doğumgününün tadını çıkarrr yarınn yine küsersinn

Son düzenleme:
canımm yaa bence sen kendine teşhisi koymuşsun nedenlerinide biliyorsunn..khavalar düzelecek...kilolar gidecek sen iş bulup istanbula gelicen ve onura yakın olucann herşey gececekk....bence ilaç kullanmaa bu geçiçi bidönemm..ilaç seni dahada yıpratır hem kilo aldırır hemde alışkanlık yapabilirr kaçış yolun olur bide ondan kurtulmaya çalışırsınnn...

bu arada resimlerine baktımm bayıldım sen çook tatlısınn çok güselsin ve kilonu hiç göstermiyorsunnn...inan bana şükredeceğin okadar çokk şey varkiiii...elin ayağın tutuyor gözlerin görüyorr...çokda güsel gözlerin varbunların yanında olumsuzluklaröyle azki onlara takılıp kaldığımız için büyütüyoruzz....olumlulara egilsekkk oyyy oyyy dünyalar bizim olurrr..üzme tatlı canını..dermanı olan dertlerin var en azından böle düşünn..

ceco yeni yaşın hayırlı olsun
TOMURCUK canım pkolularda kendiliğinden hamile kalabilirler ki sen daha öncede hamile kalmışsın ben şüpelendim evde bir test yap
inşallah hamilesindir

tomurcukkk arkadaşımmmm...bu belirti bana bi tek şeyi aklıma getiriyorrr...hamile olabilirsinnnn...bu pkonun e zaman yumurtlayacağı belli olmuyorr benceee bi test al yap testinii...sade adet gecikmesi olsa neysede diğer belirtiler normal değill..gebe olabilirsinnn..inşallahda öylesindirrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…