Yok canım doktora güvenmiyorum sonuçta psikaytr ilacı verdi yolladı
Dün akşam facebooktan aktarlar derneği başkanı var bilen vardır belki gülben ergenin programına çıkıyordu Ayhan Ercan. Ona msj attım durumumu anlattım sarı kantaron ve şerbetçi otu önerdi bugün gibi onları alıcam demleyip demleyip içeceğim Allahın izniyle işe yarayacağını düşünüyorum. Zaten şu havalar düzelsin o zaman düzelirim ben hep bu kötü havalar yüzünden
cnm malesef bana etki etmiyo kayısıgünaydın ayşe. ben herkesse öneriyorum sabah kalktığım da 2-3 tane kuru kayısı ılık su hep fayda görmüşümdür..bende regl yaklaşıyor göbüşüm şişmeye başladı
iyi yaparsın canım sarı kantaronu bende duymuştum...yıllardır artık ihtisas yaptım annem panik atak hastası...7-8 senden ancak kabullenmişti seninki öyle değil canım bence duygusal sıkıntılar gelip geçicidir inşallah...
günaydın ayşe. ben herkesse öneriyorum sabah kalktığım da 2-3 tane kuru kayısı ılık su hep fayda görmüşümdür..bende regl yaklaşıyor göbüşüm şişmeye başladı
iyi yaparsın canım sarı kantaronu bende duymuştum...yıllardır artık ihtisas yaptım annem panik atak hastası...7-8 senden ancak kabullenmişti seninki öyle değil canım bence duygusal sıkıntılar gelip geçicidir inşallah...
cnm bence sıkıntıların varsa psikoloğa git ben psikaytrlara güvenmiyorum ama psikologlara güveniyrum
Mrb kızlarr
doktora gıttım şükür bir sey cıkmadı sinüzit baslıyormuş ilac verdi ilerlerse yine gel dedi aman çok şükür beynımde falan bır se yokmuşş
selam fıstıklarrrrrr nasılsınız bakalım? ben çok yorgunum yine okul yolları göründü bana ,oğluşumdan ayrı olmak yaramıyor bana ben bunu anladım
sizler nasılsınız bakalım? kusura bakmayın giremiyorum ,beni unutmayınnnnnnnnnnn
günaydınlar herkese
inanılmaz soğuk ve kar var yine
cecommmm doğum günün kutlu olsun
ya o zaman üzülerek söylüyorum halis zeytinyağı içebilirsen çok iyi ıykkkcnm bence sıkıntıların varsa psikoloğa git ben psikaytrlara güvenmiyorum ama psikologlara güveniyrum
cnm malesef bana etki etmiyo kayısı
Benim annemde panik atak canım10 seneyi geçti nerdeyse son 3-4 senedir iyi ama devamlı ilaç kullanıyor tabi
Ama evet benimki ruhsal sıkıntı zamanla unuturum gider zaten işsizlik kilolar sevdiğimle uzaklık burda kapalı bunaltıcı havalar hepsi üst üste gelince böyle oldu Allahın izniyle düzelirim
Canım hastanelerde psikolog yokki özelde çok pahalı seansı 150-200 TL
günaydınnnnnnn....
ceco doğumgünün kutlu olsun canım
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
baharcım geçmiş olsun...sarı kantaron otunu ben kullanıyorum mide ağrılarım için çareler aradığım dönemde aktar önermişti antidepresan etkisi varmış..
Günaydın,çok kar var yine buralarda.Geçen hafta hava ne kadar güzeldi.Böyle olunca motivasyonum düşüyor hep.Kasvetli dışarısı...
Çok sevindim canım.Bunla geçmiş olsun artık.Sinüziti de küçümseme ama dikkat et.
Benim hipofiz bezinde 1cm de küçük mikroadenom (tümör) var.Bu tüm hormonlarımı bozuyor ve prolaktin (süt hormonu) hormonunun fazla salgılanmasına sebep olup hamile kalmamı zorlaştırıyor.Üstelik bir de pko var.Kesinlikle zararsız ve kanser içerikli bir tümör değil.Ancak ameliyatı yok 1 cm de büyük olan kistleri burundan girip alıyorlarmış ama benimki küçük olunca ameliyata gerek yok dedi doktor.İlaç tedavisi var ama ne küçülme nede büyüme yapıyor.Göğsünü sıkınca yeşilimsi bi sıvı geliyor hep.Bununla yaşamayı öğrenmem ve ömür boyu hap kullanmam gerekiyor.Bazen şiddetli baş ağrısı ve görme sinirlerine bası yapabiliyormuş.Bende şimdilik baş ağrısı belirtisi var.Görmede problem yok çok şükür.
Yani şunu dicem yinede her ne olursa olsun her ne çıkarsa çıksın şükretmek lazım canım.Ben mutluyum her türlü bi gün inanıyorum olacak çocuklarım hayırlısıyla..
Canım nasıl özlüyorum seni yaa.İyiyiz çok şükür.Sende iyisindir umarım.Naptı Batu alışmıştır artık bakıcı teyzesine.Seni unutmak mümkün mü güzelim yaa :) Aşk olsun.Herşeye rağmen 2 dk girip bakıyorsun ya merak edip o yeter bize zaten...
güüüünnayyydınnn kızlarrrrrr
seviniyim mi üzülüyüm mü anlamadım bu sabahh
89 ile uyandım buna sevindim
ama leslie abartmışım dün doğtulamıyorum bile belim çok ağrıyor
bugün spo mpor hak getireee
cecooooo doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yılllaaaarrrrrraaaaa
burdada kar var inceden yağıyorrr
mart kapıdan baktırdııı
Ceco,
Mutlu seneler diliyorum ailenle,sevdiklerinle..Herşey gönlünce olsun...
herkese günaydın
cecom doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllar senin olsun tabii sevdiklerinle beraber
banuşum kız 1 günle kurtarmışın maşallah. nice yıllar nice yaşlar diliyorum canım iyiki doğdun
Eki Görüntüle 356012 Eki Görüntüle 356010 Eki Görüntüle 356011
günaydınlar herkese
inanılmaz soğuk ve kar var yine
cecommmm doğum günün kutlu olsun
kıs sen kendine ait kirayımı veriyorsun yoksa.hee ben sana kızıyorumda bizde hep ortak yapıyoruz herşeyi.hiç para saklayamam. malum ailesi bir kuru evden başka bişey yapmadı belki yapamadı, kendimiz evlendik 40-50 bin gibi bi düğün borcuna girdik 2 senedir ödüyoruz 2 sene daha öderiz.amannn sağlık olsunda gerisi boş...
doğum günün kutlu olsun Cecom Allah ağzınızın tadını bozmasın...
Günaydın Kızlar
Cecooooo iyiki doğdun nice senelere canım
ya o zaman üzülerek söylüyorum halis zeytinyağı içebilirsen çok iyi ıykkk
evet canım geçecek bu günlerde...düzeleceksin tabikide bende çok kötüyüm bu sıralar sürekli ağlama modundayım bende anlamıyorum...
günaydınnn....
Selam kızlarrrrrr :122: :122: :122:
Kızlar aslında bugün uğrayamıyacaktım ama yine dayanamadım
Dün geceden beri tansiyonum çok düşük :26: Gece bir ara büyüğü 8 küçüğüde 3e kadar düştü bir an ölüceğimi düşündüm :2:
Aslında tansiyonumunda düşmesi gayet normal bizimki dün melek gibiydi dedim ama sonunda zeytinyağına döndü ve bir baktık gece vakti tartışıyoruz. Neymiş hayatını kısıtlayarak zehir ediyormuşum falan fişman.
Baya sinirlerim bozuldu acıkcası ve dünden beri canım baya sıkkın maalesef. Yarın doğum günüm ve biz birbirimize girdik bir gün öncesinde. İnadından tansiyonumun çok düştüğünü gördüğü halde dönüp bakmadı aklı sıra bana ders vericek hani karışmıyayım ne yaptığına diye :26:
Sabah uyandım zaten ruh gibiydim ve bütün gün ne doğru dürüst yemek yedim nede iş yaptım. Canım hiç bir şey istemedi hatta çocuklarla bile zoraki ilgilendim onlarada grip olucağım galiba her yerim ağrıyor yalanını söyledim. Hadi küçüğü zaten anlamaz ama büyüğü anlar birşey demesem. Allahtan sessiz tartışmayı biliyoruzda çocukların ruhu bile duymadı.
Akşam yine süt dökmüş kedi gibi geldi hatta inanmıyacaksınız ama sen yat ben tavuk suyuna çorba yapayım sanada kendine gel dedi birde yanında tavuklu pilav yaptıyok yok valla bu adam benim dengemi bozuyor gülermisin ağlarmısın modundayım resmen hala :26: Yarın akşam için ille çocukları kardeşine bırakalımda doğum gününde yeni bir başlangıç yapalım diye tuturdu kaç senedir baş başa pek bir şey yapmamıştık bir yandan çok istiyorum bir yandanda ben bu kadar çabuk affettikce daha beterini yapacak diye korkuyorum
Neyse herşey olacağına varır ama onada resti çektim kesinlikle bulduğum ilk işe gireceğim ve kendi paramı kendim kazanacağımçocuklarada annesi bakmak zorunda hayır kelimesini kabul etmiyorum dedim birde her ay ona verdiğim kiramı da artık vermeyeceğimi söyledim madem her fırsatta beni üzüyor bari üzerine para veripte daha çok sinir olmayayım.
Paramlamı rezil olucağımNeyse bakalım yarın neler olucak bugünlük kaçayımda yarın geldikten sonra girerim inşallah bir aksilik olmazsa dizinin yeni bölümü yarın
Hani ayrılsakta beraberiz dizisi vardı ya onlara benzetiyorum kendimizi
YOk yok ya bu iş düzelecek yada ben bakırköyde kendime oda ayırtacağımAllah sonumu hayır etsin :... Aminnnn
:
canımm yaa bence sen kendine teşhisi koymuşsun nedenlerinide biliyorsunn..khavalar düzelecek...kilolar gidecek sen iş bulup istanbula gelicen ve onura yakın olucann herşey gececekk....bence ilaç kullanmaa bu geçiçi bidönemm..ilaç seni dahada yıpratır hem kilo aldırır hemde alışkanlık yapabilirr kaçış yolun olur bide ondan kurtulmaya çalışırsınnn...Benim annemde panik atak canım10 seneyi geçti nerdeyse son 3-4 senedir iyi ama devamlı ilaç kullanıyor tabi
Ama evet benimki ruhsal sıkıntı zamanla unuturum gider zaten işsizlik kilolar sevdiğimle uzaklık burda kapalı bunaltıcı havalar hepsi üst üste gelince böyle oldu Allahın izniyle düzelirim
:
Göğüslerim çok sızlıyor...Özellikle alt tarafları elimi değdikçe çürümüş gibi bir acı var.Ara sıra da karnıma adet ağrısı gibi sancılar giriyor.Ama hala adet olmadımm37 gün oldu tam.Tamam düzenli adet görmüyorum hiç ama şu son bir iki aydır 32-33 günde mutlaka geliyordu.Bu ay 37 güne çıktı ve hala tık yok.O zaman bu adet belirtileri ne? Hayır hamilemiyim acaba dicem ama hiç sanmıyorum yumurtlama olmuyor ki doğru düzgün hamile kalmış olayım.Zaten eşimin vardiyalarından dolayı fazla çalışmalar olmadı bu ay.
Bi el atın bana kızlar ya var mı benzeri bi durum yaşayan.Doktora mı gitmeliyim adeti mi beklemeliyim.Pko dan olur mu ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?