- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
hahahaha cok alemsın:)))[sıze=3]
Walla yaa doğru diyorsunn
benim diyestisyende manken gibi
kadın bana konuşuyor tutcan kendini die
bi gün karşısında tutumadım dedim
ama sizin için demek kolay o masada bende o kiloda otursam bende öyle konusurum dedim
kadınDie şey mey olduuu
dedim haklısınız size bişey demiyorum ama walla çok zor öyle agzını tutumak
canının istedsiği şeyleri yiyememek
o yüzdende ancak sizin kilonuza indiğimde bile benimn kilomdakileri anlayabilceğim dedim
zaten fahri diyetisyenlik diploması alabilirim şuandaa
[/sıze]
inş.bıkmazsınız benden sızın motıvasyonunuza ıhtıyacım vardoğru diyorsun..bizde maşallah herşeye bahane buluyoruzzzDiyetisyen zayıf olsa ne anlarr...kilolu olsaa..işe yarasa kndini zayıflatırdıı ben sırf bu sebepten bi diyetisyen değiştirmiştim bizz bıkmayızz yazz yazz..ben şakasına dedim demin burdaa....oooo bende burda ne kaçamaklar paylaştım ama kızlar toparladııı...hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden yeni diyetisyenin...
Slm kızlar ben geldim
psikiyatra gittim sorunlarıımı anlatınca anksiyete bozukluğum olduğunu söyledi ve Losiram diye bir ilaç verdi kullanan duyan bilen bilgi paylaşırsa çok sevinirim.
Ben zayıflamaya çalıştığımı bu tarz ilaçların kilo aldırdığını söyledim 15 gün kullan gel bakalım iştahını açıyorsa değiştiriz ilacı dedi. İlacı kullansam mı yoksa hiç kullanmasam mı bilemedim açıkçası bu tarz ilaçlara bağımlı olmak istemiyorum ama durumun daha vahim hale gelmesinden de korkuyorum önerisi olan var mı anksiyete bozukluğu hakkında bilgisi olan var mı :44:
hahahaha cok alemsın:)))
Mrb kızlarr
doktora gıttım şükür bir sey cıkmadı sinüzit baslıyormuş ilac verdi ilerlerse yine gel dedi aman çok şükür beynımde falan bır se yokmuşş
selam fıstıklarrrrrr nasılsınız bakalım? ben çok yorgunum yine okul yolları göründü bana ,oğluşumdan ayrı olmak yaramıyor bana ben bunu anladım
sizler nasılsınız bakalım? kusura bakmayın giremiyorum ,beni unutmayınnnnnnnnnnn
Slm kızlar ben geldim
psikiyatra gittim sorunlarıımı anlatınca anksiyete bozukluğum olduğunu söyledi ve Losiram diye bir ilaç verdi kullanan duyan bilen bilgi paylaşırsa çok sevinirim.
Ben zayıflamaya çalıştığımı bu tarz ilaçların kilo aldırdığını söyledim 15 gün kullan gel bakalım iştahını açıyorsa değiştiriz ilacı dedi. İlacı kullansam mı yoksa hiç kullanmasam mı bilemedim açıkçası bu tarz ilaçlara bağımlı olmak istemiyorum ama durumun daha vahim hale gelmesinden de korkuyorum önerisi olan var mı anksiyete bozukluğu hakkında bilgisi olan var mı :44:
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bıktım bu kilolardan nezamandır korkudan tartılmıyordum. şimdide buraya yazmak için tartıldım ki birde ne göreyiiimm... ben kendimi 86larda sanarken 90.1 olmuşum
bıktım bu kilolardan zaten ikinci gebelikte düşünüyorum oyüzden zayıflamam lazım bu kilo ile hamile kalırsam sonum ne olur....
diyet için uyguladığınız ayrı ve önemli şeyleri benimlede paylaşırsanız sevinirim...
umarım hep beraber başaracağız..............
Günaydın hanımlar...
Verimli bir hafta geçirelim hep beraber ok..
Haftasonu dağıtanlardanım bende..ÖZellikle dün pek fenaydı.:)
Canımı çok sıkan bazı konular olunca abartmamak kaçıılmaz oluyor benim için..
Onun dışında kızım ve oğlum nezle, ikiside fırk fırk burunlar tıkalı..Oğlum bir huysuz herşeye ağlıor burnu bir türlü açılmıyor.
Ödüm kopuyor tekrar tıkanacak diye..Nasıl stres halindeyim sürekli dinliyorum acaba hırıltılımı rahat nefes alabiliyormu paranoyaya bağladım.
Barış'ta büyüsün alemlere akacağım geceli gündüzlü..dersemde inanmayın o zamanda takacak,üzülecek başka şeyler bulurum.:)
---------
Bizim Mümin abinin tavukları hafiften yumurtlamaya başlamışlar..Bu hafta içi geldiğinde sana ayarlıyayım yumurta dedi. pek bir bahtiyar oldum...)
( okuyanlar diyecekki tavuk-yumurta-mümin abi- zayıflama topiği kel alaka.:)
Esen kalın,sağlıkla ve zayıf kalın
eşimle konuştuk şimdi telefonda
emiri gönderme işini
dediki sen dayanamazsın ömrümü yersin :)
bende dayanamam dedi boşver dedi
haziranda annemin kontrolü var o zmn yollarız dedi 10 haziran gibi
ztn bizde temmuzda gidecez 6sında
dönüşte oğlumuzu da alır geliriz dedi
ohh beee rahatladım
merhabalarrr..şöyle bir topiğe göz attıktan sonra.. aranıza katılmak istediğimi söylemek istedim tabiki kabul görürseniz.. kendime yakın aynı dertten müzdarip arkadaslar var sanırsam.. kendimden biraz bahsediyim.. oldum olası toplu hatta kilolu olduğumu biliyorum.. suanda 21 yasındayım evliyim 1.5 senedir bebek tedavisi görüyorum bu süreçtede bi 10 kg ekledim kendime belki daha fazla.. bnde pko luyummm malesef kii .. bundan cektiğim kadar bişeyden cekmedim herhalde.. aşılamalar ve en son tüp bebek denememden sonra diyetisne basladım ve tedaviye ara verdik cumadan cumaya kontrolüm var bugün 3 günüm iyi gidiyor şimdilik.. kilom 91,2 cumaya kadar doktorum 89 lu rakamlarla geliceksin dedi virgülden sonraki küsürat önemli değil 89 mutlaka olucak dedi.. mayısa kadar zamanım var yani 3 ay ve vermem gereken 12 kg şimdilik mayıstan sonra 2. tüp bebek denememiz yapılacak.. şimdilik bu kadar biraz uzun bahsettim kendimden ama.. :26::26:
Kızımla tartıştım geldim..
Böyle olunca deliriyorum üüzüntüden,sıkıntıdan..
KEndimi kapana sıkılmış gibi,etim kemiğimden ayrılıyormuş gibi hissediyorum...
Ne zor dönemler tanrım..
Hiç birşey beceremiyorum..anne olmayı,zayıflamayı..Saçımı boyadım her tarafıma bulaştı onu bile beceremiyorum..
Umut canım inanki elticilik değil de ilk izlenim 6. hissime güvenirimde pek çaktırmıyorum. Aslında görümceler hiç beğenmediler tavrını yani tedirgin oldular. benle ilk tanıştıklarında aldıkları elektiriği alamadığını söylediler. bense eltim tarafından konuştum. Herkes farklı bir aileye girince bocalıyor. Ben Artvinliyim aslen ve oranın rahatlığı ile büyüdüm Rizelilere gelin gittim onu bile yadırgadım çünkü bizimki gibi değildi aile yapısı. EE o kızcağız elazığlı tabiki çekinecek acaba ben ne ile karşılaşacağım diye onada hak verin dedim. Birde yaşam tarzları çok farklı bizimkiler kokoş tayfası olduğundanNevin, yazdıklarını okuyunca büyüklerin "görümce gemisi yürür, elti gemisi yürümez" lafını hatırladım, gülümsedim :)) Bu yaz bana da elti gelecek, bizim nişan oldu; Temmuz'da düğün var. Bizimki de ince bir kız, çok zayıf değil ama kilo sorunu sıfır. İlk tanıştığımızda ben de pek ısınmadım, tanıdıkça ısındım ama. Gerçi aramızda 5-6 yaş var, o nedenle ben aynı kefeye koymadım ikimizi hiç. Yaşıt olsak, benim gibi çoluk çocuğa karışmış, gene de kilosunu ideal seviye muhafaza ediyor olsa kendime çok kızardım ama.
Böyle bizi motive eden birilerinin olması çok iyi bence :)) Ben de düğün nedeniyle motiveyim, düğünde teyze gibi gezmek istemiyorum. Eşimin ailesinde hiiiç kilolu insan yok, hepsi güzel ve şıktır aynı zamanda. Ben aralarında hormonlu gibi durmak istemiyorum resimlerde :))
Sen de bundan sonra daha azimli gideceksin ve fıstık olacaksın yakında bence
çok geçmiş olsun tekrar bişey çıkmadığına sevindim canım...Mrb kızlarr
doktora gıttım şükür bir sey cıkmadı sinüzit baslıyormuş ilac verdi ilerlerse yine gel dedi aman çok şükür beynımde falan bır se yokmuşş
hadi hayırlı olsun diyetisyenin...geçmişe azcık bakıyım dedim kocacığım hadi hadi diyip duruyor azcık onu kandırmam gerek.
güzel bir gün geçirdim ama spor yapamadım dünkü yorgunluktan sonra halim kalmadı.
çarşamba günü diyetisyene randevu aldım inş. memnun kalırım. çok hevesliyim. medikal park ta bir diyetisyen bakalım ne olcak sonuç
unuturmuyuz seni Özlemcim öpüldünselam fıstıklarrrrrr nasılsınız bakalım? ben çok yorgunum yine okul yolları göründü bana ,oğluşumdan ayrı olmak yaramıyor bana ben bunu anladım
sizler nasılsınız bakalım? kusura bakmayın giremiyorum ,beni unutmayınnnnnnnnnnn
BAHARCIM doktoruna güveniyorsan kullan ama en az 6 ay kulanılmalı bu tür ilaçlar yoksa başa dönersin hep...Slm kızlar ben geldim
gerçekten bir dahaki bölümü heyecanla bekliyoruz. aman canım eşler arasında olur böyle şeyler...Yeterki uzamasın ben hemen affederim ya hiç kıyamam ona oda öyledir.Selam kızlarrrrrr :122: :122: :122:
Kızlar aslında bugün uğrayamıyacaktım ama yine dayanamadım
Dün geceden beri tansiyonum çok düşük :26: Gece bir ara büyüğü 8 küçüğüde 3e kadar düştü bir an ölüceğimi düşündüm :2:
Aslında tansiyonumunda düşmesi gayet normal bizimki dün melek gibiydi dedim ama sonunda zeytinyağına döndü ve bir baktık gece vakti tartışıyoruz. Neymiş hayatını kısıtlayarak zehir ediyormuşum falan fişman.
Baya sinirlerim bozuldu acıkcası ve dünden beri canım baya sıkkın maalesef. Yarın doğum günüm ve biz birbirimize girdik bir gün öncesinde. İnadından tansiyonumun çok düştüğünü gördüğü halde dönüp bakmadı aklı sıra bana ders vericek hani karışmıyayım ne yaptığına diye :26:
Sabah uyandım zaten ruh gibiydim ve bütün gün ne doğru dürüst yemek yedim nede iş yaptım. Canım hiç bir şey istemedi hatta çocuklarla bile zoraki ilgilendim onlarada grip olucağım galiba her yerim ağrıyor yalanını söyledim. Hadi küçüğü zaten anlamaz ama büyüğü anlar birşey demesem. Allahtan sessiz tartışmayı biliyoruzda çocukların ruhu bile duymadı.
Akşam yine süt dökmüş kedi gibi geldi hatta inanmıyacaksınız ama sen yat ben tavuk suyuna çorba yapayım sanada kendine gel dedi birde yanında tavuklu pilav yaptıyok yok valla bu adam benim dengemi bozuyor gülermisin ağlarmısın modundayım resmen hala :26: Yarın akşam için ille çocukları kardeşine bırakalımda doğum gününde yeni bir başlangıç yapalım diye tuturdu kaç senedir baş başa pek bir şey yapmamıştık bir yandan çok istiyorum bir yandanda ben bu kadar çabuk affettikce daha beterini yapacak diye korkuyorum
Neyse herşey olacağına varır ama onada resti çektim kesinlikle bulduğum ilk işe gireceğim ve kendi paramı kendim kazanacağımçocuklarada annesi bakmak zorunda hayır kelimesini kabul etmiyorum dedim birde her ay ona verdiğim kiramı da artık vermeyeceğimi söyledim madem her fırsatta beni üzüyor bari üzerine para veripte daha çok sinir olmayayım.
Paramlamı rezil olucağımNeyse bakalım yarın neler olucak bugünlük kaçayımda yarın geldikten sonra girerim inşallah bir aksilik olmazsa dizinin yeni bölümü yarın
Hani ayrılsakta beraberiz dizisi vardı ya onlara benzetiyorum kendimizi
YOk yok ya bu iş düzelecek yada ben bakırköyde kendime oda ayırtacağımAllah sonumu hayır etsin :... Aminnnn
Allaha emanet olun
güne 82 ile başladım duyurulur kızlar artık toplanma zamanı gelmiş de geçmiş sanki kendimi durdurmam lazım
arkadaşa kahvaltıya gideceğim ama onlar da benle aynı durumda olduğundan hamur işi felan yok menüde içim rahat aslında dün de çok kötü değildi ama hafta sonu şerbetli tatlılara fena gömüldüm onlar batırdı beni ama artık yemem tatlı felan
gitmeden yürüyüşümü de yaparım inşallah
Mrb kızlarr
BAHARCIM doktoruna güveniyorsan kullan ama en az 6 ay kulanılmalı bu tür ilaçlar yoksa başa dönersin hep...
günaydın ayşe. ben herkesse öneriyorum sabah kalktığım da 2-3 tane kuru kayısı ılık su hep fayda görmüşümdür..bende regl yaklaşıyor göbüşüm şişmeye başladıkızlar bugün 3. günüm ve tuvalete çıkamadım
karnımda acayip bi hazımsızlık ve şişlik var
eve gidince kayısılı bitki çayı falan içim bari
Yok canım doktora güvenmiyorum sonuçta psikaytr ilacı verdi yolladı
Dün akşam facebooktan aktarlar derneği başkanı var bilen vardır belki gülben ergenin programına çıkıyordu Ayhan Ercan. Ona msj attım durumumu anlattım sarı kantaron ve şerbetçi otu önerdi bugün gibi onları alıcam demleyip demleyip içeceğim Allahın izniyle işe yarayacağını düşünüyorum. Zaten şu havalar düzelsin o zaman düzelirim ben hep bu kötü havalar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?