Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sinir küpüyüm şuanda
emirin gittiği kreşe eltimde kızını vermiş
emirle aynı sınıfta oluyolar diye sevinmiştim önce
çünkü çok özlüyo ve ada diye sayıklıyodu çocuk
ama eltim tembihlemiş öğretmenleri ve müdüremizi
emir adaya çok yaklaşmıcakmış zarar verebilirmiş
yazık çok yazık ne diyim

başka sınıfa verselermiş alla alla insanı çileden çıkarıyorlar. sakin ol güzelim. 22 aylık bebek ne yapacakmış tovbe tovbe

ceco yeni yaşın hayırlı olsun
TOMURCUK canım pkolularda kendiliğinden hamile kalabilirler ki sen daha öncede hamile kalmışsın ben şüpelendim evde bir test yap
inşallah hamilesindir

Ayyy kızlar öyle mi dersiniz ki.Ne bilim hiç yumurtlama belirtisi hissetmedim ve dediğim gibi fazla ilişki olmadı yani.Bu sızlamalar ve adet sancısı yaklaşık 3-4 gündür var.Başka da bir belirti yok.Bilinç altı da yapmak istemiyorum.Test yapıp yapıp negatif sonuç alıp dumura uğramaktan bıktım artık.O hayal kırıklığını bilirsiniz anlarsınız beni.
Ama eğer öyle bişey varsa da hemen öğrenmem gerek.Çünkü bende kan pıhtılaşması var ve iki düşüğümün sebebi.Hamileysem kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor vakit kaybetmeden.
Yaa hem prolaktin hem pko.Hiç şans vermiyorum kendime bu konuda.Napsam ki

ayrıca kızın zarar vermesi daha olası biraz alık oluyor oğlanlar iyi öyle demeleri uzak dursun emirden, bişey olur emirden bilirler.

bende tam yazdıkların gibi belirtiler oldu hatta bayaaa bir bekledim olayım adet te rahatlayayım diye baktım yok bi değişiklik bi test yaptımmm ooo oğlan 7 haftalıkü

,

Allah bu kadını nasıl biliyorsa öyle yapsın yaa.Sinirlendim valla.Hanfendiye bak sen ne zarar vercekmiş ufacık çocuk.Ahh Ayşecim ah sen de bide doğum günü arasammı ki diye düşünüyodun.Yolasım geldi şu kadını valla

bende tam yazdıkların gibi belirtiler oldu hatta bayaaa bir bekledim olayım adet te rahatlayayım diye baktım yok bi değişiklik bi test yaptımmm ooo oğlan 7 haftalıkü

,

Demeee... ayyy bak bi tuhaf oldu içim şimdi.Ama bende pko ve prolaktin var Mutluu.yine de şansı var mı dersin ?

Son düzenleme:

ya aynen keşke sizin krese vermeselermiş hatta. ben o zaman arama demiştim zaten anlayacak tarzda insanlar değiller belli ki.

eltide eltiymiş gerçekten
şu yazdıklarını bu yüzifadesi ile okudum
gerçekten çok yazık
Allaha havale et
küçücük çocuk ne zarar veriri allah aşkınaaaa
yazık wallaaa
sıkmaa canınıı sennn
kadının dengesizliği o

iyi canım ama havadan yahut yapmam gereken işlerin stresi ile hiç motive değilim bu hafta. dalkoda sıkıntılı bağrış çağrış yemekler sinir ediyor beni. ilaç faslını hiç sölemiim.

CNM ÇOK ZOR GERÇEKTEN AMA BEN İLAÇ KONUSUNDA ŞANSLIYIM EMİR SEVEREK İÇİYO

başka sınıfa verselermiş alla alla insanı çileden çıkarıyorlar. sakin ol güzelim. 22 aylık bebek ne yapacakmış tovbe tovbe

ayrıca kızın zarar vermesi daha olası biraz alık oluyor oğlanlar iyi öyle demeleri uzak dursun emirden, bişey olur emirden bilirler.

sorma cnm sinirden ağlıyorum
bu kadar kin öfke ayıp yaa
daha öncede aynısını yapmıştı
bende dedim mümkün oldugunca uzak tutun o zmn
küçük bebek nasıl laf anlatıcaksın ki bilmiyorum yaa

Demeee ayyy bak bi tuhaf oldu içim şimdi.Ama bende pko ve prolaktin var Mutluu.yine de şansı var mı dersin ?

abimin eşinde yumurta olgunlaşmıyordu ve döllenme olmuyordu. yumurta dursun diye dünyanın tedavisi gördü. ayrıca bir sürü kisti vardı. aşılama falan denediler en son tüp bebek ile bebek sahibi oldular 34yaşında. bebeğin buyumasi doğması bile bir sürü sorunla oldu. neyse. sağlıkla ulaştı bebeğine. şimdi kız 3 yaşında ve abimle ayrılma kararı aldılar. veeeeee süpriz hatun meyer hamileymiş. tedavi şu bu olmadan mucize diyorlar. ama olayları iyice karıstırdı o başka.

özetle olabilir bak bir testle. Allah ın işine karışılmaz ...

ya aynen keşke sizin krese vermeselermiş hatta. ben o zaman arama demiştim zaten anlayacak tarzda insanlar değiller belli ki.

çok üzülüyorum inanın
ben bunları hak etmedim
herkes ona dünyanın lafını ederken ben savundum
istenmeyen gelindi ben destek oldum hiç bişey belli etmedim
millet beni övüp onu kötülerken
aramızda çok yaç var ondan dedim
yok ama iyilik yaramıyomuş anladım

Tam yazını okurken seviniyordum abinin kızına ama yazının sonunda üzüldüm.Herşeyin hayırlısı tabi ama yeni gelecek bebek te bi sebeptir belki ayrılmamaları için.Haklarında hayırlısı olsun.Tedavisiz hamile kalmış demek.

Ben yumurtladığımda hissediyorum.Yine adet belirtileri yaşıyorum.Yumurtamın çatladığı taraf çok ağrıyor ve akıntı geliyordu.Bu ay böyle bişey olmadığı için ihtimal vermedim hamile olabileceğime ama yinede işten dönerken test alıp yarın ilk idrarla yapsyım testi.Bakalım hayırlısı.Yarın bilgi veirirm artık.İnşallah olumlu olur

Son düzenleme:

canımm benimm anlıyorum seniii umutlandırmakta istemiyorumm amaa bak sen daha önce 2 kere hamile kalmışsınn neden olmasınkiii....bide kan pıhtılaşması var diyorsunn niye riske atıyorsunkiii...senin devamlı kontrol altında olman lasımdı bebek düşündüüğün içinn....bence şimdi hemen en yakın eczaneden bi test al ve yap için rahatlasın eger bebek varsa iğnelerine başlarsınn...yoksa nasip değil der devam edersinn....sen önce tedbirini al gerisini allaha bırak....

Son düzenleme:
allah gönlüne göre versin tomurcukkkk
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin o anne olman için en doğru zamanı biliyordur mutlaka sabret güzelim

İyilik yarar mı hiç nanköre.Bi laf var bir insanı 30 gün sırtında taşı 31. gün indir vay götüm dermiş (afedersin)... Sizinki o hesap...

allah gönlüne göre versin tomurcukkkk
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin o anne olman için en doğru zamanı biliyordur mutlaka sabret güzelim

Allah razı olsun... Evet test yapıcam bakalım pozitifte olsa negatifte hayırlısı neyse o olsun...

iyilikten maraz doğarmış derker ayşecim
sen yinede Allaha havale et
sonuçta sen kendin için doğru olanı yapmışsın
küçücük çocuktan zarar göreceğine inanan bir zihniyetten de fazla bişey beklememek lazım

tomurcccuuukkk inşallah Rabbim sanada en kısa sürede en güzel hediyeyeyi veriri inşallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…