mutlu nbr cnm nasılsın
kızlar sinir küpüyüm şuanda
emirin gittiği kreşe eltimde kızını vermiş
emirle aynı sınıfta oluyolar diye sevinmiştim önce
çünkü çok özlüyo ve ada diye sayıklıyodu çocuk
ama eltim tembihlemiş öğretmenleri ve müdüremizi
emir adaya çok yaklaşmıcakmış zarar verebilirmiş
yazık çok yazık ne diyim
ceco yeni yaşın hayırlı olsun
TOMURCUK canım pkolularda kendiliğinden hamile kalabilirler ki sen daha öncede hamile kalmışsın ben şüpelendim evde bir test yap
inşallah hamilesindir
tomurcukkk arkadaşımmmm...bu belirti bana bi tek şeyi aklıma getiriyorrr...hamile olabilirsinnnn...bu pkonun e zaman yumurtlayacağı belli olmuyorr benceee bi test al yap testinii...sade adet gecikmesi olsa neysede diğer belirtiler normal değill..gebe olabilirsinnn..inşallahda öylesindirrrrr....
yazık çok yazık ne diyim
Ayyy kızlar öyle mi dersiniz ki.Ne bilim hiç yumurtlama belirtisi hissetmedim ve dediğim gibi fazla ilişki olmadı yani.Bu sızlamalar ve adet sancısı yaklaşık 3-4 gündür var.Başka da bir belirti yok.Bilinç altı da yapmak istemiyorum.Test yapıp yapıp negatif sonuç alıp dumura uğramaktan bıktım artık.O hayal kırıklığını bilirsiniz anlarsınız beni.
Ama eğer öyle bişey varsa da hemen öğrenmem gerek.Çünkü bende kan pıhtılaşması var ve iki düşüğümün sebebi.Hamileysem kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor vakit kaybetmeden.
Yaa hem prolaktin hem pko.Hiç şans vermiyorum kendime bu konuda.Napsam ki
yazık çok yazık ne diyim
bende tam yazdıkların gibi belirtiler oldu hatta bayaaa bir bekledim olayım adet te rahatlayayım diye baktım yok bi değişiklik bi test yaptımmm ooo oğlan 7 haftalıkü
,
Allah bu kadını nasıl biliyorsa öyle yapsın yaa.Sinirlendim valla.Hanfendiye bak sen ne zarar vercekmiş ufacık çocuk.Ahh Ayşecim ah sen de bide doğum günü arasammı ki diye düşünüyodun.Yolasım geldi şu kadını valla
yazık çok yazık ne diyim
iyi canım ama havadan yahut yapmam gereken işlerin stresi ile hiç motive değilim bu hafta. dalkoda sıkıntılı bağrış çağrış yemekler sinir ediyor beni. ilaç faslını hiç sölemiim.
başka sınıfa verselermiş alla alla insanı çileden çıkarıyorlar. sakin ol güzelim. 22 aylık bebek ne yapacakmış tovbe tovbe
ayrıca kızın zarar vermesi daha olası biraz alık oluyor oğlanlar iyi öyle demeleri uzak dursun emirden, bişey olur emirden bilirler.
Demeee ayyy bak bi tuhaf oldu içim şimdi.Ama bende pko ve prolaktin var Mutluu.yine de şansı var mı dersin ?
Allah bu kadını nasıl biliyorsa öyle yapsın yaa.Sinirlendim valla.Hanfendiye bak sen ne zarar vercekmiş ufacık çocuk.Ahh Ayşecim ah sen de bide doğum günü arasammı ki diye düşünüyodun.Yolasım geldi şu kadını valla
ya aynen keşke sizin krese vermeselermiş hatta. ben o zaman arama demiştim zaten anlayacak tarzda insanlar değiller belli ki.
eltide eltiymiş gerçekten
şu yazdıklarınıbu yüzifadesi ile okudum
gerçekten çok yazık
Allaha havale et
küçücük çocuk ne zarar veriri allah aşkınaaaa
yazık wallaaa
sıkmaa canınıı sennn
kadının dengesizliği o
=dalokaysmom;abimin eşinde yumurta olgunlaşmıyordu ve döllenme olmuyordu. yumurta dursun diye dünyanın tedavisi gördü. ayrıca bir sürü kisti vardı. aşılama falan denediler en son tüp bebek ile bebek sahibi oldular 34yaşında. bebeğin buyumasi doğması bile bir sürü sorunla oldu. neyse. sağlıkla ulaştı bebeğine. şimdi kız 3 yaşında ve abimle ayrılma kararı aldılar. veeeeee süpriz hatun meyer hamileymiş. tedavi şu bu olmadan mucize diyorlar. ama olayları iyice karıstırdı o başka.
özetle olabilir bak bir testle. Allah ın işine karışılmaz ...
Ayyy kızlar öyle mi dersiniz ki.Ne bilim hiç yumurtlama belirtisi hissetmedim ve dediğim gibi fazla ilişki olmadı yani.Bu sızlamalar ve adet sancısı yaklaşık 3-4 gündür var.Başka da bir belirti yok.Bilinç altı da yapmak istemiyorum.Test yapıp yapıp negatif sonuç alıp dumura uğramaktan bıktım artık.O hayal kırıklığını bilirsiniz anlarsınız beni.
Ama eğer öyle bişey varsa da hemen öğrenmem gerek.Çünkü bende kan pıhtılaşması var ve iki düşüğümün sebebi.Hamileysem kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor vakit kaybetmeden.
Yaa hem prolaktin hem pko.Hiç şans vermiyorum kendime bu konuda.Napsam ki
çok üzülüyorum inanın
ben bunları hak etmedim
herkes ona dünyanın lafını ederken ben savundum
istenmeyen gelindi ben destek oldum hiç bişey belli etmedim
millet beni övüp onu kötülerken
aramızda çok yaç var ondan dedim
yok ama iyilik yaramıyomuş anladım
canımm benimm anlıyorum seniii umutlandırmakta istemiyorumm amaa bak sen daha önce 2 kere hamile kalmışsınn neden olmasınkiii....bide kan pıhtılaşması var diyorsunn niye riske atıyorsunkiii...senin devamlı kontrol altında olman lasımdı bebek düşündüüğün içinn....bence şimdi hemen en yakın eczaneden bi test al ve yap için rahatlasın eger bebek varsa iğnelerine başlarsınn...yoksa nasip değil der devam edersinn....sen önce tedbirini al gerisini allaha bırak....
allah gönlüne göre versin tomurcukkkk
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin o anne olman için en doğru zamanı biliyordur mutlaka sabret güzelim
çok üzülüyorum inanın
ben bunları hak etmedim
herkes ona dünyanın lafını ederken ben savundum
istenmeyen gelindi ben destek oldum hiç bişey belli etmedim
millet beni övüp onu kötülerken
aramızda çok yaç var ondan dedim
yok ama iyilik yaramıyomuş anladım
tomurcccuuukkk inşallah Rabbim sanada en kısa sürede en güzel hediyeyeyi veriri inşallah arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?