maşallaahh tatlımm
bende diyetisyene 105 ile başlamıştım
cuma günü randevum var benimde 16 kilomun 14 kilosu yağdan gitmiş
ben ilk zamanlar çok fazla diyet yaptığım için zor verdim
şimdi daha rahat veriyorum
bende kaçamak yapınca kısıyor hemen
gerçi zaten ögğlen ve akşam ekmek yok bende
akşam protein ile besleniyorum(tavuk/et/balık +yoğurt+yağsız sebze/salata))
bende akşamları patlıcan közleyip bolca onu sarımsaklı yoğurtla yiyorum hem tok tutuyor
hemde patlıcanın kalorisi yapsız olduğu için 0 oluyor
hem kendim hemde gözüm doyuyuorrr
ben eşimi evde tutmak için özel bi çaba sarf etmiyorum çok şükür
eşim bana evine ve emire çok bağlı
ne yapsa benle yapar
öyle arkadaşımla otuyayım falan yoktur asla
onun eşi de onu aldatır durur biliyo ama gıkı çıkmıyo
niye çıksın ki yediği önünde yemediği arkasında
biliyoki burdaki rahatlığı başka yerde bulamıcak oturuyo işte
Sen de çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. Benden sadece bir kez 2 haftalıgına öğlen ve aksam kestı ekmeği. 1 dilimde olsa tahıllı ekmek yemek ıstıyorum yoksa doymuyorum ben. Kadın zaten sureklı degıstırıyo ufak da olda degısıklıkler yapıyo lıstede. Artık 80lerden bıktım yaa geçiş dönemi ne zormuş
ahh canmmm aklıma hemen güzel şeyler geldi...Göğüslerim çok sızlıyor...Özellikle alt tarafları elimi değdikçe çürümüş gibi bir acı var.Ara sıra da karnıma adet ağrısı gibi sancılar giriyor.Ama hala adet olmadımm37 gün oldu tam.Tamam düzenli adet görmüyorum hiç ama şu son bir iki aydır 32-33 günde mutlaka geliyordu.Bu ay 37 güne çıktı ve hala tık yok.O zaman bu adet belirtileri ne? Hayır hamilemiyim acaba dicem ama hiç sanmıyorum yumurtlama olmuyor ki doğru düzgün hamile kalmış olayım.Zaten eşimin vardiyalarından dolayı fazla çalışmalar olmadı bu ay.
Bi el atın bana kızlar ya var mı benzeri bi durum yaşayan.Doktora mı gitmeliyim adeti mi beklemeliyim.Pko dan olur mu ki :26:
ayyy canım iddiadaşıma bak sen...geç beni bebem sevinirim sen kadar inanGünaydınnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Kızlarrrr bugün nasıl bir enerjiyle kalktıysam buraya girmek için laptobu açtığımda fazla aceleci davranarak google a Günaydınnnnnnnn yazmışım
Dün gece eşimi protesto etmek için maalesef KKya giremedim ama aklım hep sizdeydi
Benim oduncuk bir gece evvel bana; sen artık nasıl bir piskolojiyse yürümekten korkar oldun kilolarından dolayı bütün gün aynı koltukta oturmaktan başka ne işe yarıyorsun demişti ve bu inanılmaz üzdü beni sonuçta ben uzun zamandır elimden geleni fazlasıyla yapıyorum. Ne evimi nede çocuklarımı ihmal etmiyorum kiloyla alakalı olarak. Tabi benimde şalterler atınca 3.cü dünya savaşı kaçınılmaz olduama dün defalarca özür dileyip ağzından kaçtığını öyle demek istemediğini söyleyip durdu
TAbiki barıştık ( hayatta kin tutamam) hatta tahmin ettiğim gibi KKya girsene dedi bende yine yoook yaa o koltuğa yapışmamam lazım diye lafımıda eccük sokuverdim
Bu akşam baş başa yemeğe gidiceğiz nasip olursakız kardeşim bakıcak sağ olsun çocuklara. Eğer çok geç gelmezsemde mutlaka sizlere uğrarım
Bugün benim açımdan mükemmel bir gün :122: tartı bile bana doğum günü hediyemi verdi :122: ama kaç olduğunu sülemem
İddadaşımmmmmmmmmmmmmsıkı dur geliyorum sana yetişeceğim
papatyam sen neyaptın kuzum?ceco yeni yaşın hayırlı olsun
TOMURCUK canım pkolularda kendiliğinden hamile kalabilirler ki sen daha öncede hamile kalmışsın ben şüpelendim evde bir test yap
inşallah hamilesindir
Amin ebrum..ne gzl duaların var...İnşallah canım.Tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı olandan nasip etsin Rabbim.Allah razı olsun...
Merhaba
Bugun kontrole gıttık dıyetısyene
Eşim kılo verememıs. Ben yagdan 1.8 kg vermısım 2 haftada. Çok ıyı dedı kadın. Normal kılom bıraz fazla cıktı ama vucudumda sıslık var hassas bagırsak sendromundan dolayı. Kadın önemlı olan yagdan vermen dedı.
Ayrıca bugun lazere gıttım yüzüm için. Fecı acıdı. Resmen suratınızda don lastıgını gerdırıp patlatıyolarmıs gibiLazerle tamam bıtmezmıs yüz ama benımkıler cok kalın zaten kalınlar gıder dedıler.
Merhaba
Bugun kontrole gıttık dıyetısyene
Eşim kılo verememıs. Ben yagdan 1.8 kg vermısım 2 haftada. Çok ıyı dedı kadın. Normal kılom bıraz fazla cıktı ama vucudumda sıslık var hassas bagırsak sendromundan dolayı. Kadın önemlı olan yagdan vermen dedı.
Ayrıca bugun lazere gıttım yüzüm için. Fecı acıdı. Resmen suratınızda don lastıgını gerdırıp patlatıyolarmıs gibiLazerle tamam bıtmezmıs yüz ama benımkıler cok kalın zaten kalınlar gıder dedıler.
tomurcuk canım tomurcuklarmı açıyor yoksa hadi allah hayırlısını versin
ahh canmmm aklıma hemen güzel şeyler geldi...
bu günlerde öle çok hamiş haberi alıyorum ki sanırım 1 haber daha geliyor.
çok sevdm ebrum...Allah gönlünün muradını versin
Amin ebrum..ne gzl duaların var...
hadi pozitif düşün biras..hadi sen de inan..
inandıgı seyi basarmak daha kolay inan
98 kılodayken değerlerim: KAS 30.5( 22 ile 26,9 arası normalmiş)
YAĞ: 44,3 ( 11.6 ile 18,5 arası normalmiş)
SU 40( 29,5 ile 36 arası normalmiş)
Son değerlerim
KAS: 29
YAĞ 29.1
SU: 38.2( su fazla şişlikten dolayı)
ay çok kıskandım seni. diyetisyenin ilgiliymiş. sen ankaradaydın demi?
bende yarın bir diyetisyene başlıyorum umarım severim
saol tatlımm
ben unonun denge light ını yiyiorum çok doyurucu bir ekmek
çok memnunun dier yediğim tahıllıların tadı çok güseldi canım hep istiyordu
bu ekemk hem tok tutuyor hemde canın istemiyor bi daha
ben her öğünümü zenginleştiriyorum walla
yaptığım diyet yemeklerinide bol baharatlı ve yağsız yapıyorum
yağsızmış gibi gelmiyor
Ben de baharat koyarım ama mıdede ülser olunca az koyabılıyorum. Yagsız mı yapıyorsun? Ben 1 kg yemege 2 yk zeytınyagı koyuyorum. Baska yag kullanmam kesınlıkle. Salçasını da bir çay kasıgı felan koyarım. Ben yagsız yıyemem cunku bagırsaklar calısmıyor. Bır de ben genelde ılerde nasıl beslenıceksem o sekılde yapmaya calısıyorum. Yanı sımdı herseyın lıghtını yesem yagsız yapsam herseyı ıdeal kıloma kavusunda koruma programına gectıgımda hayat boyu yagsız yıyemıyecegım ıcın bu sekılde yapıyorum. İnankı bıktım kılo verıp almaktan, ama artık beslenmeyı ogrenıyorum yavas yavas. Eskıden olsa pılavsız yapamazdım. sımdı cok nadır canım ıstıyor. Esımle cok karralıyız zayıflasak bıle evımızde haftada en fazla 2 kez pılav pısıcek o da bulgur pılavı:) Yapacak bısey yok vucut kılo almaya müsait o bıze göre davranmıyosa bız ona göre davrancaz
bence o kadının özgüven sorunu ve eşinede güven sorunu olduğu için
böyle hareket ediyor ve fesatlaşıyor
sen ne kadar iyilik yapsanda o sana ulaşmak için içindekileri dışarı vuracak
sen dimdik durdukçada kuduracak
ama yeri geldiğinde de ağzının payını verki
herşeyd de üstünüze gelmesinler
bende cevaben benim evimde huzurr var dedimmmondan eşim evindee....sende huzur yarat dedimm seninkide evine gelsinn..ama şimdi uzagımm ..alt katta oturuyorr bir hafta önce gördüm yüzünü okadarrr..karışmıyorum etliye sütlüye...yeterki bana dokunmasınlarr...sende aynen evini huzuru yerinde gerisini hiçç tınlamaa boşver odediklerininde düşünme eltininn...
yok canım sadece ekemeiği light kullanıyorum birde sütü denge süt kullanıyorum pınarın
onun haricinde az yaplı peynir kullanıyorum
sadece et cinsini yağsız pişiriyorum ben
soğanlı sebzeli falan yapıyorum onlarıda gerek kalmıyor zaten
ya da fırında domatesli falan
yemeklerde 1 kiloya 1 k zeytinyağı kuyuyorum
haftada bir defa bulgur cinsi yiyorum (kısır ya da pilav)
bazen yemiyoırum bile
öğlenleri tercih ediyorum zaten sebze yemeklerini,
benim tuvalet sorunum maşallaahh hiç olmadı
ondan problem yaşamıyorum sanırım yapsız yesemde
ozka82 cnm çok sevindim senin adına darısı başıma 9 martta kontrole gidicem bende inşallah gzl bi tartı günü de beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?