Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selaammm
ben haziran annesi adayı 6. ayda 93 kilo olmuş biri olarak aranıza katılıyorum : ((
sanırım doğumu yaptıktan sonra burdaki tavsiyelerinize acayip ihtiyacım olucak
hatta şimdiden ihtiyacım var

Hayırlı olsun canım, bebıs dogunca sen de burdasın artık demek:) 6 ayda kac kg aldın

Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnn

Sağ ol canım inşallah bir sonrakini fıstık gibi kutlarız hep birlikte

Neyse ben hazırlanıp kaçayım kızları kardeşime bir bırakayımda bir iki saat kafa dinleyeyim en güzel hediye bana aslında ama bakalım daha ne yapacağıma karar veremedim

İnşallah gece fırsat olurda gelirim

Öpüldünüz kocamannnnn

Merhabalar kızlar geçmişi okudum geldimmmm

özka tebrik ediyorum seni bildiğim kadarıyla kpss çalıştığın için sporda yapamıyorsun ama 1.8 süper bence hem de yağdan çok tebrik ediyorum devamı gelir umarım

yayınladığın yağ durumuna falan baktım da aklım karıştı ben 110 kiloyum vucudumda 27 kilo yağ var sen 80lerdemisin çizelgen yok net kilonu bilemiyorum ama :26:

Yüzündeki tüyler içinde üzüldüm ya çünkü aynı dert bende de var PCO belası oldukça da zor kurtuluş çenemin altında çok küçük bi kısım sakal gibi çıkıyor ama ben cımbız vurmuyorum sir ağdayla kendim alıyorum en azından 1 haftada falan çıkıyor

merhaba kızlar
Ankarada kar sabhatan beri yoğun yağmaya devam ediyor
sabah yarım saat yürüdüm ancak sonra kahvaltıya gittik arkadaşa hafif bir kahvaltı ettim bol çay türk kahvesi capuccino ve light puding de yedim
saat 5 gibi bol yoğurtlu brokoli karnıbahar salatası yedim 1 dilim kadar ekmekle
yatana kadar bişey yememem lazım belki meyve olabilir ya da leblebi sanki göbeğim büyüdü hemen yaa

MERHABALAR kızlar nasılsınızzz
CECOO doğum günün kutlu olsun cnm sağlıklı sıhhatli yaşlar dilerim.
TOMURCUK cnm inş hayırlı haberler verirsin bize de ama olmazsada üzülmek yok hayata devam ediyor rabbim herşeyin hayırlısını versin zamanını yaradan bilir in herşey senin isteğin gibi olur.
ÖZKA cnm ssende kilo vermişsin harikaaa kendim vermiş kadar sevindim kolay gelsin bundan sonraki kilo verişlerine de darısı başımızaaa

kızlar bugün çok kötüyüm ya, okuldan çıktık naısl bir kar yağıyordu anlatamam ,tipi vardı ve sonuç ne oldu yolda kaldık
inip minibüsü ittim bile ya ve dondum tabi şimdi boğazım acayip ağrıyor ya

meryemcim alamadım sonucu haftaya kaldı
işin garip tarafı kanamam hala devam ediyor doktor muayne bile etmedi tahlil sonucuna göre konuşuruz gereken ilacı veririm dedi
bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun
aaa neden bir muayene bile etmedi ki...ne rahat oluyor bazı drlar..
demek hala kanaman var..pekmez falan ye çok kansız kalmıssındır sen..
vitamin yapıcı seler ye canm benm...
meryy hoşgeldinn arkadaşımm nasılsınnn......nasıl gidiyor hayattt....
iyiyim bebem..hayatta iyi gidiyor.sen nasılsın bakalım:)))
yarın mı yapacan testi..kız sen ne sogukkanlı cıktın..ben merakımdan dayanamzdım..
evet allah ım saglıklısını ve hayırlısını nasp etsin..ben bir arkadasımda cörekotu bal karısımını adetin 2.günü baslayıp 10gün sabah aksam yedi ve diger ay hamiş haberini aldık.
1yıldır korunmamasına ragmen olmuyordu..hadi darısı sana...
artık Rabb im bu hasretimize son verir insallah..
canm makasla halledemessin saç mı bu...gereken ayrıntıyı özeeline de yazdım..yine kafanda sorular olursa ceknmeden sorarsn canm:) sakınn ip cımbız agda yasak..
kıl kökünü tazeletip yenileyecek hersey yasak..kurumasını istedigin agac budanırmı arkadasım?
sen gösterdigim tipte bir treener al...3günde bir onunla tertemz ol.hem de kılkökünü yeniletme..
sonra da bu arkadasın meryem için..Allah a bir bebiş duası et
ayyy cok güldüm kendime ısmarlama dua yaptım...
nasıl randevuları 2013 e ben mi anlamadım ya..
ama çok üzüldüm Allah ım saglık versin minicik kuzuya..
insallah kötü bir durumu yoktur..
selaammm
ben haziran annesi adayı 6. ayda 93 kilo olmuş biri olarak aranıza katılıyorum : ((
sanırım doğumu yaptıktan sonra burdaki tavsiyelerinize acayip ihtiyacım olucak
hatta şimdiden ihtiyacım var
can...ım sen hamileyken dietle mesgul etme kafanı bebişinin keyfini çıkart:)))
tabiki unlu gıdalara sekere dkkat edersen hem saglıklı beslenirsin hem bebegini beslersin..
şimdiden 3 ay sonraya randevu aldın demek:)
gel gel bekleris

canım baharcım 110kilo da 27kg yag olur mu bence yanlıs hatırlıosun.
ben 110kg iken 42 kg yag varmıs vucudumda...
acaba cok kaaslımısın yagın az dicem de o kadar da az olması zor be kuzum..sasırdım yani.

canım katılıyorum her sözüne de tek pişman olmak kısmına katılmıyorum. öyle fesatıyla kurusun gitsin.
ayrıca hem sana hem eşine maşallah Allah saadetinizi bozmasın

doğru diyosun canım evet herkesin sevdiği ekmek farklı
bencde tadı güzel ekmek almak istemiyorum ki yemeyim

sorma tatlım yaa
walla biraz leslie yaptım iyi oldu daha rahatım şimdi
sanırım uzun zaman harektsiz kalınca oldu
saol canımm

canım geçmiş olsun ankarada kar boran walla
allah dışardakilere yardım etsin

tarçın+zencefil+bal yap bi kaşık ye boğaz ağrısına bire bir

ayseeeee negatif elektrik verdik topluca simdi uzuldum offff, Allah kimseyi çocuğu ile sınamasın...

banummmm ben seni gercekten çok seviyorummmmm, sana up uzun sağlıklı mutlu huzurlu ve sevdiklerinle gececek bir ömür diliyorum.

ama eklemek istiyorum gercekten sen çalışıp parasını kazanacak turde azimli akıllı bir kadınsın. yeni yılın sana güzel bir işde çalışma fırsatı verecek inşallah.

çok öpüyorum çokkkk DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH HASTA OLMAZSIN SICCIK BİR DUŞ AL...ben de yarıyor.

canım iddiadaşım aslında sen geldiginde sölemek için durdum ama belki gelemeyebilirim demişsin bende artık dayanamıyacagım.

doğum günün kutlu olsun..sevdiklerinle uzun yıllar beraber insallah...

önümüzdeki sene 40 kg vermiş bir fıstıklar olarak bu günlerimizi hatırlayıp güleriz insallah

İyiki doğmus ,benim iddiadaşm olmussun

seni kimsenin üzmesine izin verme canm benim..

herkese merhaba.bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk lor
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 kuru kayısı
ara öğün:1 yeşil elma
öğle:3 diyet bisküvi
ara öğün:1 bardak light ayran
akşam:3 yk tavuk sote
1 köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…