selaammm
ben haziran annesi adayı 6. ayda 93 kilo olmuş biri olarak aranıza katılıyorum : ((
sanırım doğumu yaptıktan sonra burdaki tavsiyelerinize acayip ihtiyacım olucak
hatta şimdiden ihtiyacım var
cecooo doğum günün kutlu olsun canım.....
Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnn
Merhabalar kızlar geçmişi okudum geldimmmm
özka tebrik ediyorum seni bildiğim kadarıyla kpss çalıştığın için sporda yapamıyorsun ama 1.8 süper bence hem de yağdançok tebrik ediyorum devamı gelir umarım
yayınladığın yağ durumuna falan baktım da aklım karıştı ben 110 kiloyum vucudumda 27 kilo yağ var sen 80lerdemisin çizelgen yok net kilonu bilemiyorum ama :26:
Yüzündeki tüyler içinde üzüldüm ya çünkü aynı dert bende de var PCO belası oldukça da zor kurtuluş çenemin altında çok küçük bi kısım sakal gibi çıkıyor ama ben cımbız vurmuyorum sir ağdayla kendim alıyorum en azından 1 haftada falan çıkıyor
Merhaba Canım
Spor fazla yapamadım ama evde kosu bandı var. Yapma acalısıcam.
Yağ konusunda gelınce vucudunda 27kg fazla yag var sanırım. Normal yag aralıgına göre 27 kılo fazşa yag vardır yoksa 110 kıloya 27 kg yag cok az olur. Tabı boyun 1.90 değilse:)
Şu an kilom 81 boy 1.64
Benım cenemı ben kendım mahvettım. Yıllarca cımbızla aldım ama benımkı cok genıs bor bölgede sır agda kar etmıyo gunluk cıkıyo. Bakalım faydası olcakmı epılasyonun
aaa neden bir muayene bile etmedi ki...ne rahat oluyor bazı drlar..meryemcim alamadım sonucu haftaya kaldı
işin garip tarafı kanamam hala devam ediyor doktor muayne bile etmedi tahlil sonucuna göre konuşuruz gereken ilacı veririm dedi
bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun
iyiyim bebem..hayatta iyi gidiyor.sen nasılsın bakalım:)))meryy hoşgeldinn arkadaşımm nasılsınnn......nasıl gidiyor hayattt....
yarın mı yapacan testi..kız sen ne sogukkanlı cıktın..ben merakımdan dayanamzdım..Meryemcim,vallahi bilmiyorum daha ortada bişey yok ama göğüslerim sızlıyor karnımda adet sancısı var deyince arkadaşların hemen hemen hepsi hamilesindir test yap diyor.Alcam bakalım iş çıkışı.Yarın sabah ilk idrarla yaparım testi.Benim pek umudum yok bu konuda.Yumurtlamadığım için adetim gecikti diye düşünüyorum.Çünkü yumurtladığımı hiç hissetmedim.Fazla ilişkide olmadı ama bu belirtiler onu gösteriyormuş.
Bakalım hayırlısı.Varsa nasibimde ve hayırlı bir evlat olacaksa olsun.Benim hiç umudum yok bu konuda ama yinede bi test yapıcam artık.Negatif olursa Veyselin yolları görünüyo bana yine :))
Canım 1.5 sene gıttın ve sadece yuzde%40 mıSenın tuylerın nasıldı. Benım cene altı sımsıyah. almasam erkek gibi ama hergun alıyodum. Bana alet felan vermedıler sadece makasla kısaltabılırsın dedıler. Dısarı cıkacagım
canm makasla halledemessin saç mı bu...gereken ayrıntıyı özeeline de yazdım..yine kafanda sorular olursa ceknmeden sorarsn canm:) sakınn ip cımbız agda yasak..zaman makasla kısalttım ve pudra surdum ama gene de çok bellı olur. Jilet felan sürme dediler.
Forumlardan arastırdım da yuz cok gec bıter dedıler. En azından sıyahlar ıncelırse ılerde haftada bir kuaförde ıple aldırırım dıyorum. Şimdi hergun elımde cımbızla ugrasmaktan daha ıyıdır. Sen lazerı bıraktıktan sonra kalan tüylerı napıyorsun?? alınacak kadar bellı oluyolar mı
Bir de kesme makınesıne baktım, ıse yarıyorsa ben de alayım bır tane, erkeklerın kullandıgı tras makınesının kucugu gıbı bısey sanırım. Köke ınmez evet. Makasla kesmek de cok zahmetlı oluyo
nasıl randevuları 2013 e ben mi anlamadım ya..eşim aradı şimdi
adayı (eltimin kızı) doktora götürmüşler
uzun zamandır sol ayağının üstüne basamıyomuş yürüyemiyomuş
dr. da muayenede bişey görmemiş
çocuk nörolojiye gidin demiş
eşim dedi randevu ayarla bende dedim önce bizim hocamız baksın o yönlendirirse eger gideriz
tomogrofi falan da istemiş beyinden
randevuları 2013e
can...ım sen hamileyken dietle mesgul etme kafanı bebişinin keyfini çıkart:)))selaammm
ben haziran annesi adayı 6. ayda 93 kilo olmuş biri olarak aranıza katılıyorum : ((
sanırım doğumu yaptıktan sonra burdaki tavsiyelerinize acayip ihtiyacım olucak
hatta şimdiden ihtiyacım var
Merhabalar kızlar geçmişi okudum geldimmmm
özka tebrik ediyorum seni bildiğim kadarıyla kpss çalıştığın için sporda yapamıyorsun ama 1.8 süper bence hem de yağdançok tebrik ediyorum devamı gelir umarım
yayınladığın yağ durumuna falan baktım da aklım karıştı ben 110 kiloyum vucudumda 27 kilo yağ var sen 80lerdemisin çizelgen yok net kilonu bilemiyorum ama :26:
Yüzündeki tüyler içinde üzüldüm ya çünkü aynı dert bende de var PCO belası oldukça da zor kurtuluş çenemin altında çok küçük bi kısım sakal gibi çıkıyor ama ben cımbız vurmuyorum sir ağdayla kendim alıyorum en azından 1 haftada falan çıkıyor
senin eltiye de acaippp gıcık oldum.Allah bildği gibi yapsın.bu nasıl bir kin nefrettir günahsız kuzenleri bile görüştrmemek nasıl bir vicdandır....ayşecim hiç üzülme o kadın üzülmene bile değmez...senin narin kalbini kıran o kadın birgün cezasını çekpi pişmanda olurda ...senin için rahat olsun canım.bi de zayıfla cillop gibi dolaş eşin seni yere göğe sığdıramaz o zamn iyice erir hasedinden...eşin mutlaka seni böylede seviyordur ama ben benimkinin tavırlarından(çok sevdiğiin adım gibi biliyorum ama genede böyle daha farklı herşey bilmem benim adamdan bilemem kendime güvenim duruşum vs değiştiğimden) şuan daha iyi herşey. çok şükür
Bende hassa bagırsak sendromu ve buna baglı hemeroıd var canım. Nerdeyse 6 senedır tuvalet sorunum var. Normal bır ınsana göre cok fazla su vs ıcerım. Ona ragmen duzelmıyor. Ama surewklı spor yapınca azalıyor biraz
O dedıgın ekmek cok kötü yaa:)) Ben sevmedım onu. Bak ben ıstanbul halk ekmegın lıght ekmegını alıyorum. 1 dılım 35.5 kalorı. eskıden yedıgım ekmege baktım 1 dılım 70 kalorıymıs. Artık baska ekmek yemıyorum bı de gorunusu de kalın göz doyuruyor. ama herkesın sevdıgı ekmek farklıdır tabi
Bazen cok acıktıgımda dayanamadıgımda 1 dılım ekmege lıght labne sürüyorum en fazla 60 kalori oluyor:) O yüzden sevıyorum bu ekmeği
slm kızlar:))))
diyetine dikkat edenler sohbetler ediyor edemiyenler ben gibi uzaktan okuyorlar galiba :)))dün akşam özellikle hiç ilerlemedi sayfa.nerde diğer kızlar????ben yaramazlık yaptım dün gecetüm gün çok güzel geçirdim akşam misafirimiz geldi.o gelince diyette bitti gitti..neyse bugnü kaldığım yerden devam ediyorum.bu sabah soğan suyuna başladım.tadı beni bulandırmıyor.bakalım fayda görecekmiyim?daha önceki yapışımda karnım baya bi inmişti ben onu sık yürüyüş ve sauno korseye bağlamıştım ama belki de soğan küründen de olmuştur kimbilir....
tomurcuk hakkınızda hayırlısı.arkadaşların dediği gibi hamişlik belirtileri gibi duruyr ama kendinde bazı şüphelerini söylemişsin..doğrusunu yapıyorsun ne çok umutlandın,ne de hiç umutlanmadın tedbirinin alıp testini yapacaksın.hayırlısı olsun canım.bende aynı belirtileri yaşadım göğüste gerginlik,adetim gelecek gibi ağrı hatta kanamam bile oldu kahverengi 1 gün sürdü 10 gün sonra 1 gün daha kanamam oldu.ben hiç ihtimal vermediğim içni testte yapmadım.çünkü sadece 1kere korunmasız (tam korunmasız değil ama iyi bir korunmada değildi) olmuştu onda da gebe kalmışım.yani ilişki sayısı vs değil ne zaman olduğu önemli.hayırlısı canım tekrardan.ben öncesinde soğan kürü yapmştım zayıflamak içni meğer rahmi gebeliğe de hazırlıyormuş bu kür.sen kullanmışmıydın soğan kürü hatırlayamadım
cecooooo doğum günün kutlu olsun bi sonraki doğum gününde çıtırmı çıtır bir hatun ol da göster şu herifine:)))adamlar bizi tüm gün görmedikleri içni ne kadar iş yaptığımızın çocuklarla nasıl vakit geçirdiğimizin farkında olamayabilirler.sen en iyisi bigün hiç bi ş yapmada görsün bakalım... akşm koltuğa yapışırsın tabi tüm günün yorgunluğu çöküyor hemkafa dağıtıyorsun.1,5 yaş ile ilgilenip aynı zamanda evi temzilemek yemek yapmak ne demek görsün....(yapmayınca)...internette bi paylaşım vardı çok güzeldi bulursma paylaşırrım.adamın biri eve geliyor ev darmadağan,yerlerde yemek döküntüleri,çocuklar birbirini yemiş ,her yer heryerde... adamın ödü patlamış ne oldu eve diye.karısına sorunca yok bişi yapmadım bugün demiş...tabi daha güzeldi anlatım
butterfly arkadaşım bel ağrısı fena...önce bol bol dinlen spor fln yapma sakın.sırt üstü yat ayaklarının altına bi sürü yastık koy veya yan yat ama ayakların kıvrık olsun baak arasına yastık fln koyabilirsin.varsa kas gevşetici sürdürebilirsin beline.biraz iyileşince yürüyüş yapabilirsin.yada kendini kasmadan lesli de yapabilirsin geçmiş olsun
özka valla değerlerin süper olmuşsana.ben 1 kere gittim bi daha gidemedim değerlerimi çok merk ediyorum.ama 50 tl de vermek istemiyorum zaten az kaldı hedefime diye...
kızlar bugün çok kötüyüm ya, okuldan çıktık naısl bir kar yağıyordu anlatamam ,tipi vardı ve sonuç ne oldu yolda kaldık
inip minibüsü ittim bile ya ve dondum tabişimdi boğazım acayip ağrıyor ya
eşim aradı şimdi
adayı (eltimin kızı) doktora götürmüşler
uzun zamandır sol ayağının üstüne basamıyomuş yürüyemiyomuş
dr. da muayenede bişey görmemiş
çocuk nörolojiye gidin demiş
eşim dedi randevu ayarla bende dedim önce bizim hocamız baksın o yönlendirirse eger gideriz
tomogrofi falan da istemiş beyinden
randevuları 2013e
banummmm ben seni gercekten çok seviyorummmmm, sana up uzun sağlıklı mutlu huzurlu ve sevdiklerinle gececek bir ömür diliyorum.Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Bakalım şimdilik iyi gibi kaçıncıya nereye istersen gidelim dönüştede kızları kardeşinden almaya giderken pasta alır ordada pasta keseriz diyorSuikast mi planlıyor bana yoksa
Allahtan cumaya da çok varama bir yandanda yemeğe gideceğimize kendim için sağlıklı şeyler mi alsam diyorum :26: ama perşembe de eve alışveriş yaparkende eksikleri alabilirim :26:
Ay ne bileyim ne kadar sağlıklı birşeyler de yesem dışarda yine düzenim bozulursa diye korkuyorum :26:
.Bakalım daha karar veremedim ama adama Hiltona gidelim desem kabul edecek kıvamda
Şu eltini yolasım geldi yeminle
Allah akıl fikir versin ne diyeyim eminim kreştedkiler bile yakında ne mal olduğunu anlarlar
Sen üzme tatlı canını inşallah bir gün Rabbim onu sana muhtaç ederde neyin ne olduğunu anlar diyecektim ki kızının rahatsızlığını okudum :26: dediğin gibi Masumun günahı yok ve çok şanslı ki senin gibi bir yengesi var
Allah tez zamanda şifasını da verir inşallah ... Aminnnnn
Valla ben dün en sonunda gerkenleri söyledimcevap verecek hali bile kalmadı ve bu günü yeni bir başlangıç olarak sayalım diyebildi ancak Artık bu kaçıncı başlangıçsa ama son olduğununda üzerine basa basa hatırlattım
Yaza kadar şu kilocuklardan kurtulup güzelce kızlarımla uzun bir tatil yapıp ondan sonrada gönlüme göre bir işe gireceğim ananda sıkıyorsa çoçuklara bakmasın dedim en sonundaannemler emekli olup gelene kadar mecbur bakacak kaç senedir bir hayrını görmedim eğer hayır dersede annenıde kesinlikle sıradan geçiririm dedim sen nasıl istersen dedi ama kısmet önce bir tatilimi yapayım da sonrasını zorlada olsa ayarlamak zorunda kalacak
:
kızlar bugün çok kötüyüm ya, okuldan çıktık naısl bir kar yağıyordu anlatamam ,tipi vardı ve sonuç ne oldu yolda kaldık
inip minibüsü ittim bile ya ve dondum tabişimdi boğazım acayip ağrıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?