Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım baharcım 110kilo da 27kg yag olur mu bence yanlıs hatırlıosun.
ben 110kg iken 42 kg yag varmıs vucudumda...
acaba cok kaaslımısın yagın az dicem de o kadar da az olması zor be kuzum..sasırdım yani.

Evet canım ya yanlış hatırlıyormuşum

27 kilo vermem gereken yağ miktarıymış B12 eksikliği işte hiçbirşeyi tam hatırlayamıyorum

Canım seni tebrik ediyorum menünden ötürü değil hergün buraya gelip özenle listesini paylaşan ender kişilerden tekisin Kesinlikle motive edici ben paylaşamıyorum bile çünkü yediklerimi yazacak yüzüm olmuyor. 6 öğün yemem lazımken ben günü 2 öğünle bitiriyorum Sana kocaman tebrik konduruyorum

ay canım geçmiş olsun

valla 2 öğünde marifet. o 2 öğünü nasıl geçirdiğinde önemli...

Selam kızlar ben geldimmmmmmm :122: :122: :122:

Biraz geç oldu ama gelebildim çok şükür
Çocukları kız kardeşime bıraktıktan sonra eşimle çok uzun zamandır gitmediğimiz ufak ama şirin bir kebapcıya gittik
Bol bol oturup konuşma fırsatımız oldu ve fark ettik ki aslında biz sadece şu ara hem çocukların huysuzluklarından hemde eşimin şu bitmek bilmeyen borçlarından aslında baş başa birşeyler yapma fırsatı bulamıyoruz ve bunun gerginliğiyle ister istemez birbirimize istemeden de olsa birşeyler söyleyip duruyoruz.
Eşim hafta sonu hatunlarla kahve içmeye gitmesinin hata olduğunuda kabul etti birde beni götürmeyi düşündüğünü ama eğer ailecek gitseydik mecbur gittiğimiz eve eli boş gidemezdik yok ev hediyesi yok pasta yada başka tatlı birşey derken baya tuzluya patlar diye düşünmüş çünkü huyumu biliyor kimin evine olursa olsun eli boş gitmekten nefret ederim o karşındakine saygıdır bana göre
Eeee kocakafalı niye adam gibi gitmeden bunu bana söylemedin de beni iki gündür sinir ettin dedim param yok demeye çekinmiş.
Diğer arkadaşına da hadi bizi bekliyor kahve yapıcakmış dendiği için gitmiş ve sırf benden fırça yer diye arayıp haber vermemiş

Valla dedim sınırlarımı zorluyorsun ve artık bir anlık sinirle birşeyleri bitirmekten korkuyorum dedim çünkü kendimi biliyorum gözüm dönerse anamda olsa görmem Bir kaç ay içinde biraz daha rahatlarız inşallah ondan sonra yeminle ne istiyorsan yaparım dedi tabi ben yinede inadımı sürdürüyorum çalışma konusunda yazın önce güzel bir tatilimi yapayım ondan sonra annen istesin yada istemesin bu çocuklara bakıcak bende gönlüme göre bir işe gireceğim dedim tamam dedi :122: :122: :122:
Yaw bu erkekler neden kaybetme korkusunu yaşayınca anında yine düzeliyorlar bakalım bu sefer kaç gün yada hafta gidicek bu rest

Sonuçta uzun zamandır bu kadar güzel sohbet edip vakit geçirmemiştik Çok fazlada kaçırmadım çok şükür
Dönüşte de kızkardeşime gittik çaya birde en ufaklarından bir pasta aldık ( herkese ancak bir dilim düştü çok şükür )
Yeğenler nasıl sevindiler Tetem doğum pastası almış diye Mumları bile biz yakıyoruz tam üfleyeceğim onlar üflüyor
Yarından itibaren de çok daha sıkı sarılacağım beslenmeme cünkü o bir dilim pastanın cuma bildirimimi etkilemesine izin vermeyeceğim

ceco dogum günün kutlu olsun ailenle nice yıllara

Sağ ol canım inşallah bundan sonra her doğum günümüz bir öncekinden çok daha hafif geçer

Canım sende çok sağ ol. İnşallah daha nice doğum günleri bir arada geçiririz
Sende özletme kendini daha fazla bak hazır totem oluşturuyoruz topikte seninde güzel enerjinle çok daha başarılı olacağız kilo verme konusunda

Canım çok geçmiş olsun umarım biraz daha iyisindir. Bende dünden beri deli gibi hapşırıyorum :26: bademciklerimde sızlıyordu zaten kaç gün öncesinden ama tabi ben ateşli zarife hala evin içindede olsa kısa kollu hatta bazen kolsuz geziyorum eşimde diyor gece senin gibi uyuyan yoktur doğaldır senin hastalanman diyor çünkü yorganı bacaklarımın arasına sıkıştırıp birde iyice sarılıyorum yorgana sadece tek bacak ve tek kol yorgan altında kalıyor en önemli yerim ( totoM ) açıkta kalıyor sonra tabi böbreğimde ağırır gripte olurum neyse bir iki güne geçer inşallah

cecoooooo canım benim doğum günün kutlu olsun ,sevdiklerinle nice yıllara inşallah

SAğ ol canım arkadaşım İnşallah hepimiz ailemiz ve sevdiklerimizle nice huzurlu ve mutlu seneler geçiririz

Canım çooooooooook teşekkür ederim Bende gerçekten sizleri çok ama çok seviyorum
İnşallah yeni yıl hepimize hep güzellikler sunar ve birlikte nice güzel seneler geçiririz

Hayırlısı güzelim çalışmayı kafaya koydum zaten ama önce bir tatilimi yapayım yazın ondan sonra nasılsa ben bir iki hafta içinde birşeyler bulurum. Aslında dün bile bir yer buldum almanca bilen eleman arayan ama şimdi biraz daha zayıflayıp biraz tatilde stres atayımda ondan sonra nasılsa yine birşey bulurum
Hepimize RAbbim hayırlı ve güzel şeyler nasıl eder inşallah ... Aminnnnnnn

Canım iddadaşım yüreği güzel arkadaşım ağzından bal damlamış balllllllllll
İnşallah seneye dediğin gibi 40 kilo vermiş olur ve gerçektende güler geçeriz Tabi sen inşallah okadar vermiş olursun okadar olmasada neden diyeceksin inşallah seneye sende kucağında bebişle yada karnındaki kuzunun doğacağı günleri sayıyor olursun
Rabbim sanada adaşım Banuya da hatta diğer isteyen bütün KK kadınlarınada en kısa zamanda bebiş müjdesi vermeyi nasip eder ... Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

doğum günün kutlu olsun arkadaşım , nice zayıf yıllara

Sağ ol canım benim hep birlikte sağlıklı ve huzurlu hatta en önemlisi fıstık gibi olduğumuz seneler ve doğum günleri yaşarız

ceco güzel bir akşam geçirmişsin pastanıda yemişsin yeni yaşın hayırlı olsuntekrardan
sıkıntılarınızıda konuşmuş halletmişsiniz hakkınızda hayırlı olsun hedeflerine ulaşırsın inşallah

İnşallah canım iyi dileklerin için çok sağ ol.
Bazen diyorum biz çok dengesiz bir ciftiz diye çünkü ne bir arada nede ayrı duramıyoruz
çok inişli çıkışli bir hayatımız var diyebilirim ama işte dış etkenler çok etkiliyor bizi.
Umarım bundan sonra biraz daha sakin ve istediğimiz gibi gider herşey
Eşimlede konuştuğumuzda diyorum bazen 90 yaşına geldiğimizde bile elimde baston titrek titrek yürürken ; '' Bak bu son şansın allahıma bu sefer kesin boşarım seni '' derken bulursan beni hiç şaşırma diye

Seviyorum işte ne yapayım yoksa çekilecek şeyler değil. Hee tabi bu bundan sonra yine herşeye eyvallah edeceğim anlamında da değil

iyi aksamlar kizlar ben gelebildim cok sükür

menüm:
sabah 1 dilim kepekli ekmek,az peynir,1 bardak domates suyu
öglen bir porsiyon acili mantar ve salatta
aksam bir dilim kepekli ekmek ve ton balikli salata

60 dakika da yürüyüs

hepinize hayirli geceler diliyorum

günaydınlar herkese
sabah tartıldım 101 gördüm ki imkansız 98lerdeydim
kabızlık yüzünden sanırım
4 gün oldu bugün tuvalete çıkamadım
bitki çayı falan içeyim en iyisi fayda eder belki

nasıl randevuları 2013 e ben mi anlamadım ya..
ama çok üzüldüm Allah ım saglık versin minicik kuzuya..
insallah kötü bir durumu yoktur..

şuanda bt randevuları 2013e veriliyo cnm
ama ben p.tesi ye ayarladım :)

ayseeeee negatif elektrik verdik topluca simdi uzuldum offff, Allah kimseyi çocuğu ile sınamasın...

amin cnm amin tabiki çocugu ile sınamasın
dün 2 kere aradı beni
2 aydır çocukta varmış bu sorun
dedim nie aramadınız 2 aydır var da
kem küm etti durdu
neyse inşallah bişey çıkmaz kuzum da
bu arada rüyamda seni gördüm cnm
bizim fındık bahçesinde koşuyoruz seninle
emirle dalakoyaı evde uyurken bırakmışız falan
sonra bi sen bi ben gidip onları kontrol ediyoruz
ama yinede koşuyoruz sürekli :)

Banu gec oldu ama dogum gununu kutlarim. Esinle ilgili gelismelere de sevindim. Ancak annanemin bir sozu vardir: ac koyma hirsiz edersin, cok soyleme arsiz edersin derdri.. Sen de ikide birde bosarim dersen arsiz olur, etkisi kalmaz... Dedin mi yapacaksin, yapmiycaksen demiyceksin arkadasim...!!!

Bu arada ben de ortancayi psikologa goturmeye karar verdim. Takintilari artik beni ve herkesi ve kendisini de cildirtiyor... Bakalim hayirlisi..

aysecigim, o rakami kafana takma, sen dogru yoldasin. Sakin sasma bence. Bir laksatik ilac is bence artik 4 gun fazla olmus bayagi..

inşallah bişey yoktur yavrumya..

ayşecim bir söz varya kimin kime ihtiyaç duyacağı belli olmaz bak yine sana danıştıya ben anlamıyorum bu insanları kötülükten ne cıkar..sen yardımcı olucaksın tabiki bunu bilmiyormu sanki...geçmiş olsun canımya haberlerini bekliyoruz.

Tabiki gaz ve şişkinliklten o artılar hiç kafana takma bende de acayip gaz sorunu var karnım davul gibi reglde yaklaşıyor tabiki onu etkisi...mistik acai diye bi çay var d.oğuşun kv ondan kullanıyor sende al canım belki faydası olur..

Rüyanda güzelmiş.koşucaz inşallah buyaz...

ceco eşinle güzel bir gece geçirmene sevindim canım ayrıca leahın dediğinede katılıyorum öle hemen boşanma lafı etme canım arkadaşım tabiki ayrılamazsın sevdiğinden ama olsun...

papatya canım senin kanamn hala geçmemiş senin haberini de bekliyorum annemde bir dönem böle olmuştu eskiden kan yapıcı takviyeler kullan kesinlikle çok halsiz düşersin ve bu kronikleşenilir...

tomurcuk nerdesin heyecanla bekliyoruz bari birimiz sevinsin artıkın...

Evetttttt kızlar dün akşamda sporuma gittim hocayla konuştum valla umutsuzum birfaz hep artı çıkıyorum dedim sen kafana takma yaza kadar devam edicez o zaman göreceksin dedi.. Tabi yediklerine dikkat etmek kaydıyla Fiziğin çok düzgün ve kilona rağmen bütünsün sarkma yok dedi.. Zaten bu yüzden kilo vermen daha zor öle sertimki biraz yumuşadım ama bu sıra...valla fiziğimde pek düzgün sayılmaz öle bir basen varki bana gaz vermek için öle söledi sanırım neyseee bakıcaz görücez...

Herkese hayırlı günler, sevgiler..

herkese günaydın
24 saattir kar durmadı bugün okullar tatil
çok şükür bugün dünden 1 kilo eksiğim neyseki ödemmiş bir kısmı artılarımın 81 çıktım bugün
öğleden sonra arkadaşlar gelecek çoluk cocuk
hamur mayaladım haşahaşlı çörek poğaça felan yapayım sütlü tatlı da yaparım bişeyler daha eklerim bakalım şimdilik aklımda yok bişey
markete çıkıp geleyim almam gerekenler var
görüşürüz kızlar

guzel bir ruyaymış ben hiç fındık bahçesi görmedim kısmet gideriz belki bir gun...

Günaydınnn..

Test sonucum NEGATİF tabiki :) Ben biliyorum kendimi.Ama hiç üzülmedim.Çünkü alıştım artık böyle hayal kırıklıklarına.İdrarı damlatıp kalbin küt küt atarken ve beklerken yalnızca tek bir kırmızı çizgi çıkmasına... Olsun napalım hayırlısı böyleymiş.
Hele bir durun şöyle yaza kadar kilo vereyimde öyle hamile kalayım dimi ama çıtır çıtır anne adayı olayım :)

Göğsümdeki sızlamalar hala geçmedi.Yarın doktora gidicem inşallah.Prolaktinim yükseldi sanırım...
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…