Ay tomurcukkkk heyecanla bekliodum mujdeni, cok da gaz verdim sana...kusura bakma lutfen....hayirlisi olsun..
Mutlu, verir vermez hamile kalirsan, roket hiziyla geri alma riski var be kankam... Gebeligin verdigi kalkan ve aylarin verdigi aclik...tehlikeli ikili tabi ama bebek de cok guzel
teşekkürler tatlım hepbirlikte vercez inşallah kilolarımızı
burda omuz omuza birbirimizin derdine tasasına
mutluluğuna kahkahasına
ve en büyük savaşımızda omuz omuza direniyoruzzz
ben inanıyorum sana ve tüm arkadaşlarımaa
bu kilolar gidecek ve artık başka bir topikte mutluluklarımızı ve zayıf deneyimlerimizi paylaşıcazz
kız şiir mi yazdım şişmanlığa kaside...
Ay tomurcukkkk heyecanla bekliodum mujdeni, cok da gaz verdim sana...kusura bakma lutfen....hayirlisi olsun..
Mutlu, verir vermez hamile kalirsan, roket hiziyla geri alma riski var be kankam... Gebeligin verdigi kalkan ve aylarin verdigi aclik...tehlikeli ikili tabi ama bebek de cok guzel
Eki Görüntüle 357661 Eki Görüntüle 357660 Eki Görüntüle 357662
merhaba bayanlar..bayadır doğru düzgün topiği takip edemedim.iyisinizdir inşallah. annemlere geldim yine
eliptik bisiklet bulmuştum ikinci el temiz satılmış
110 kiloyken giydiğim kotumu ve 92 kiloda giydiğim kotumu ekliyorum 1 parmak eksilmişim kotlarımdan..
maşşşaaalllaaaahh
daha çok gitsin kilolarr inşşaaalllaaahh
merhaba bayanlar..bayadır doğru düzgün topiği takip edemedim.iyisinizdir inşallah. annemlere geldim yine
110 kiloyken giydiğim kotumu ve 92 kiloda giydiğim kotumu ekliyorum 1 parmak eksilmişim kotlarımdan..
Evetttttt kızlar dün akşamda sporuma gittim hocayla konuştum valla umutsuzum birfaz hep artı çıkıyorum dedim sen kafana takma yaza kadar devam edicez o zaman göreceksin dedi.. Tabi yediklerine dikkat etmek kaydıylaFiziğin çok düzgün ve kilona rağmen bütünsün sarkma yok dedi.. Zaten bu yüzden kilo vermen daha zor öle sertimki biraz yumuşadım ama bu sıra...valla fiziğimde pek düzgün sayılmaz öle bir basen varki bana gaz vermek için öle söledi sanırım neyseee bakıcaz görücez...
Herkese hayırlı günler, sevgiler..
Günaydınnn..
Test sonucum NEGATİF tabiki :) Ben biliyorum kendimi.Ama hiç üzülmedim.Çünkü alıştım artık böyle hayal kırıklıklarına.İdrarı damlatıp kalbin küt küt atarken ve beklerken yalnızca tek bir kırmızı çizgi çıkmasına... Olsun napalım hayırlısı böyleymiş.
Hele bir durun şöyle yaza kadar kilo vereyimde öyle hamile kalayım dimi ama çıtır çıtır anne adayı olayım :)
Göğsümdeki sızlamalar hala geçmedi.Yarın doktora gidicem inşallah.Prolaktinim yükseldi sanırım...
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim...
Leah,annannenin sözü ne güzel ve doğruymuş ..biliyordum bizdede söylenirdi o, ama unutmuştum..
---------
Bugün iki komik olay yaşadım birincisi yemeğe kıymalı karnabahar yapmak için karnabaharı yemeklik hale getiriyorum bir yandan ağzıma atıp duruyorum..
Bir baktım yarısı ancak kalmış..:))))
Ohaaaa dedim yani ayuluğun bu kadarı.:))
Diğeri oğlum bu aralar bişeyleri söküp tekrar montelemekten acaip zevk alıyor ve vakit geçiriyor özellikle arabalarını.
Şu sürpriz yumurtalar olur ya. onların oyuncaklarını kendisi yapmaya çalışır vs.
bugünde yine bişey birleştirmiş geldi büyük bir zaferle annneee baaak nasıl yaptım bunu..
Bende öyle bir seviniyorum ve takdir ediyorumki onu.. sanırsın yeni bir canlı türü bulmuşuz.
ben artık sanatçı oldum demi dedi..Bunu derken bir yandan pipisini tutuyor çişi geldiğinde yapar onu..
bende övgüler eşliğinde hadi annecim çişini yap dedim..
Anne sanatçılar çiş yapmaz dedi.Ben dumur tabiii..
Çocuklar ne ilginç hakkaten..
walla o yemek yaparken malzemeleri ağzımıza atıpta
az kalması sanırım herkeste var
dediğin gibi yemek yaprken kalmıyor sonra yarına hurra tekrar yapıyorsun ve aynı şeyler
senin yumurcakta muhteşemmiş yaaa
yok bence mühendis olcak senin oğlann
tomurcuk,
benimde regl dönemine yakın göğüslerim feci sızlar elleyemem o derece..
Sonra geçer ama..
Geçmiş olsun sana..Okuyunca bende içimden kesin test positif çıkar diye geçirdim..
Herşeyin hayırlısı vardır onunda zamanı..
Değilmi.:) o yüzden burdayız zaten..:)
Yazında patlıcanı yaparım öyle..:)
Sanada çok geçmiş olsun güzelim.Anlıyorum zor durumlar bunlar.Ben hiç aşılama veya tüp bebek denemesi yapmadım.2 kez hamile kaldım kendiliğinden ama kan pıhtılaşması yüzünden düştü.2.hamileliğim özllikle kilo vermemden olmuştur diye düşünüyordum.Çünkü 103 ten 85 e düşüp adetlerin düzene girince kalmıştım ama o da düştü işte Allah ın takdiri.
İnşallah mayıstaki denemelerinde tutar sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Kaç kilosun şu anda.Çizelgen yok göremedim.İnşallah bebek çizelgesi yaparız hep birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?