Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya gözüm yerken doğurayım da sonra ara açılınca çoookkkk zor. kısmet tabi olursa. hamilelikte, çocuğun ilk 2 senesi de anormal zor.

kız şiir mi yazdım şişmanlığa kaside...

Yok canım ne kusuru.Olur mu öyle şey.Siz tecrübelerinize dayanarak benim hamile olabileceğimi söylediniz.Bende test yaptım ve nagatif çıktı.Pozitif te olabilirdi nasip artık.Olsun alışığım ben böyle durumlara.Adetlerim düzensiz olduğu halde her gecikmeyi hamilelik zannedip test yapıyorum.Umut fakirin ekmeği hesabı işte naparsın :)
Hayırlısı olsun.Desteklerin için teşekkür ederim.Bi gün vericem müjdeyi ama sürpriz bi şekilde inşallah...

merhaba bayanlar..bayadır doğru düzgün topiği takip edemedim.iyisinizdir inşallah. annemlere geldim yine
eliptik bisiklet bulmuştum ikinci el temiz satılmış
110 kiloyken giydiğim kotumu ve 92 kiloda giydiğim kotumu ekliyorum 1 parmak eksilmişim kotlarımdan..

Son düzenleme:
Leah,annannenin sözü ne güzel ve doğruymuş ..biliyordum bizdede söylenirdi o, ama unutmuştum..

---------

Bugün iki komik olay yaşadım birincisi yemeğe kıymalı karnabahar yapmak için karnabaharı yemeklik hale getiriyorum bir yandan ağzıma atıp duruyorum..
Bir baktım yarısı ancak kalmış..:))))
Ohaaaa dedim yani ayuluğun bu kadarı.:))

Diğeri oğlum bu aralar bişeyleri söküp tekrar montelemekten acaip zevk alıyor ve vakit geçiriyor özellikle arabalarını.
Şu sürpriz yumurtalar olur ya. onların oyuncaklarını kendisi yapmaya çalışır vs.
bugünde yine bişey birleştirmiş geldi büyük bir zaferle annneee baaak nasıl yaptım bunu..
Bende öyle bir seviniyorum ve takdir ediyorumki onu.. sanırsın yeni bir canlı türü bulmuşuz.
ben artık sanatçı oldum demi dedi..Bunu derken bir yandan pipisini tutuyor çişi geldiğinde yapar onu..
bende övgüler eşliğinde hadi annecim çişini yap dedim..
Anne sanatçılar çiş yapmaz dedi. Ben dumur tabiii..
Çocuklar ne ilginç hakkaten..

Son düzenleme:
tomurcuk,
benimde regl dönemine yakın göğüslerim feci sızlar elleyemem o derece..
Sonra geçer ama..
Geçmiş olsun sana..Okuyunca bende içimden kesin test positif çıkar diye geçirdim..
Herşeyin hayırlısı vardır onunda zamanı..

ayşe,
geçmiş olsun ada kuzusuna..hakkaten ilahi adalet diye bişey var..
benim yaşadıklarım ve çevremden duyduklarımla iyice tecrübe ettim..
Hani derler yaa..Kötülerin zamanı diye..değil işte uzun vadede olsa hak yerini buluyor...
Diyeceğim sana haksızlık yaptı ve cezasını çekiyor.. bu şekilde olması çok acı..ama hep öyle olur zaten ve kişi bunu asla anlamaz..başına gelenin yine kendisinin sebeb olduğunna...
Bu olay belki onun kalbinde iyilik ve merhamet oluşmasını sağlar..
Tekrar acil şifa diliyorum...

Son düzenleme:

yaww benimkilerde aşırı yumuşak...şimdi yumuşak olmasımı iyi sert olmasımıı???özellikle diyetten sonra ice yumuşadımm göbişim özellikle bacaklarım basenimmm....bende buna çıldırıyordummm...senin adına sevindimmm...hocan fücudunuda begenmişşş..

canımm sakın üzülmee..dediğin gibi daha yaza zayıfken hamile kalırsın inşallah...doktora gidecekmişsinn dilerim hormonlar güsel çıkarr...

vayyyy canına süperrrr.....bu seni süper motive ederrrr....bende kendimi motive edicek bişiler bulmamm lazımm...küçük beden bişiler alsammı diye düşünüyorumm içine girdiğinii görüncee aşka gelirim belkiii dahada hızlandırırımm...sendekii kotlarda süperr farkk varr.....

Akabe,

Hoşgeldin ,hastamıydın.? neden yoktun pek hatırlamıyorum...

walla o yemek yaparken malzemeleri ağzımıza atıpta
az kalması sanırım herkeste var
dediğin gibi yemek yaprken kalmıyor sonra yarına hurra tekrar yapıyorsun ve aynı şeyler

senin yumurcakta muhteşemmiş yaaa
yok bence mühendis olcak senin oğlann

Değilmi.:) o yüzden burdayız zaten..:)

Yazında patlıcanı yaparım öyle..:)

Teşekkürler Yena... Valla ne yalan söyliyim ben ve burdaki arkadaşlar da pozitifmiş gibi düşündük ama olmadı.Sağlık olsun.Yarın doktora gidicem hormonlara baktırmanın zamanı geldi.Bayadır ihmal ediyorum.Yarın paylaşırım sonuçları...

Dün gece eğlenceli bişey izleyelim dedik sümelanın şifresini istiyordum epeydir. fragmanlarından yola çıkarak çok güleceğime kendimi öyle şartlandırmışmıki..
İzledik ama foss çıktı...
Yani fena değildi ama..Benim heralde beklentim fazlaydı gülme açısından..:)

Geçen cumartesi kızım ve 30 kişilik arkadaş grubu ve inkılap öğretmenleriyle Fetih1453 e gittiler bayağı beğenmişler..
Bu ara osmanlı furyası var bakalım ne zaman bitecek.:)

Son düzenleme:
Değilmi.:) o yüzden burdayız zaten..:)

Yazında patlıcanı yaparım öyle..:)

bayılırım patlıcana bende
yaa ben patlıcandan vazgecemiyorum bu mevsimde de alıyorum napıyım

ama közlemeside yeniyor yaaa

buara;
ara öğün:1 bardak melisa çayı (limonlu)
spor: 30 dakika leslie
öğlen yemeği:
-pancar kavurması (1 kaşık yağ+1 yumurta)
-1 kase (2 yemek kaşığı) light yoğurt

Son düzenleme:

ya işte o düşükler hep pkodan kaynaklanıyo doktorlarım hep söylediler tutsa bile zor gecer senin için belki sürekli yatman gerekir yatarsanda cok kilo alırsın cünkü pko düşüğü tetikler diye.. amannnn eskisi kadarda düşünmüyorum artık kafama bi ara cok takıyordum şimdi derdim kilolar suanda bilmiyorum cuma günü diyetisyende 91,2 idim bakalım cumaya kontrolüm var 89 olmam lazım kısmet görcez.. ::18:

bu sabah kahvaltı yapamadım kıslarrrr......şimdi öğlennnn

ıspanak...üstü 3 kaşık yoğurttt...2 dilim tam bugday ekmeğii....

şimdide bi portakal yemeyi düşünüyorum 2. yide aldım ama ona gerek kalmas inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…