maşallah canım isteyince ve emek verince olmuyor diye bişey yok değil mi
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ve de teşekkür ediyorum, bana moral oluyor sizlerin verdiği kilolar.
Mutlu;bahara gayet güzel bir başlangıç yapmışsın :))
Beyza, bu hafta duvara tosladık(
Ben çıkayım artık...
nevin seni nasıl hayal ettim bak okurken,Herkese günaydın...
Dün herkes bana karşıydı. öğleden sonra bir firma ustaları geldi ürünlerini tanıtmak için bir sürü kek, kurabiye, pohaça,yaş pasta makaron çeşitleri yapıldı en son masaya dizildi görüntü muhteşemdiOnada bakın bunada bakın ben kekten bi çimdik aldım makaronu ağzıma attım ama yutmadım çaktırmadan geri çıkardım çöpe attım biliyorumki patron beni arıcak hangilerini beğendiniz diye. Zaten elimizden geldiğince katkı maddesi kullanmamaya çalışıyoruz herseyımızı kendımız yapma çabasındayız bunu satış danışmanına söylemedim tabikide patrona direk ilettim.neyse ordan kurtuldum. Eşim geldi beni aldı akşam arkadaşa bebek bakmaya gidicez diye yaş pasta da aldık. Beyimiz yemeğe götürdü yedim evet ama pilavları yemedim sadece salata et ve malesef incecik lavaş Tatlı yemedim....
Ordan gittik arkadaşına önce bir sade türk kahvesi içtim ikram edilen çikolatalardan yemedim... Sonra pasta kesildi sadece 1 çatal aldım ayıp olmasın diye içecek almadım su içtim... Eski ben olsaydım hepsinden yerdim kendmi az hasarla kurtulduğum için tebrik ediyorum...
Karnım davul gibi regl gelmedikçe ben sıkıntya giriyorum off olsada kurtulsam...
günaydınlar hayırlı bir gün olsun inşlh herkes için
benim kilom 93.9
sanırım bu hafta listeye girmiycem bir dahaki hafta benim başlangıcım olacak o zaman verdiğim kilo yazılacakmı:26:
kilo kardeşiyizzzz ben de 93.8 kiloyum...
2,5 KG GİTMİŞ ŞEKERİM MAŞALAHHHayırlı Cumalar...günaydın...
Gözünü seveyim yürüyüşün bee.Nasıl da farketti kilo verişim hemen
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 87,5
Bu hafta : 85,00
Spor : 300 dk.
Süper benim için -1,5 gitti.Doğum günü pastam haricinde kaçamağım yok :)
Kilo veren ve sabit kalanları şimdiden teberik ederimm...
nevin seni nasıl hayal ettim bak okurken,
böyle inceciksin, açık renk bir dopiyes sivri burun tığ topuk ayakkabılar ustaların yaptıklarını tadıyorsun. hepsi hayranlıkla bu işte olup kilolu olmaması mucize diye düşünüyorlar.
seneye bu zamanlarda böyle olacak
tamamen wc sorunundan artı çıkıyorsun canım kafana takma...günaydınlar herkese
kilo bildirimi 100.7
geçen haftada 101 falandı ama kabızlıgın etkisi bence
ayrıca salı regl günüm ödemde vardır üstüne 2 hafta oldu kabızım
2 haftada 3 kere çıktım wc ye ama çok çok az
akşam lavman yapıcaktım ama uyuyakalmışım yapamadım
bu akşam yapıcam artık kısmetse
bugun diyetisyen randevum var
yine artı gözükücem diye acayip sinirli ve gerginim
nevincim ayran detoksumu sormuştun unuttum cnm yazmayı
yapamadım ben 2 kere denedim ama tansiyonum 8/4 e kadar düştü eşimde çok kızdı bıraktım
hadi bu hafta birbirimizi takip edelim o zaman
varmısın yarışa
gerçi daha birbirimizle tanışıklığımız yok ama :) ben beril 27 yaşındayım istblda öğrtnm 3,5 yıllık evliyim henüz bi yavrum yok
2,5 KG GİTMİŞ ŞEKERİM MAŞALAHH
AYYY MUTLU AĞZINDAN BAL DAMLIYOR AMA BEN KENDMİ HİÇ HAYAL EDEMİYORUM YAA...ZATEN REGL GECİKMESİ YÜSÜNDEN AKLIM YEMEKLERDE YİNEDE KENDİMİ BAYA KONTROL ETTİM...TOPLUM İÇİNDE BİŞEY YEMEKTEN ÇEKİNİRİM ZATEN HEP BU KİLOLAR YÜZÜNDEN...
SANADA MAŞALLLAHHHİYİ KİLO VERMİŞSİN YÜRÜYÜŞÜN FAYDASI VAR...ŞÖLE HAVALAR ISINSIN SPOR SALONUNUN DIŞINDAKİ GÜNLERE YÜRÜYÜŞÜDE EKLESEM SÜPER OLUCAK...
kızlar kilom artı olmasına rağmen ben umutluyum hala
neden mi ...
hem regl olucam hem de şu kabızlık sorunu da bitince eksiye geçmeye başlıcam inşallah
çünkü 3 gündür 1 saat kadar da yürüyorum
ve sporla birlikte insan dyete daha da çok asılıyo diye düşünüyorum
ben mutlu mimarım ama şimdi evden çalışıyorum. 34 yaşındayım, ben de 3.5 yıllık evliğim 2 yaşında bebeğim var. yarışalım bakalım haftaya kim gececek
memnun oldum canım ismin süpermiş bayıldımbenim kardeşimde mimar :) allah sağlıklı uzun ömür versin yavruna
şimdi ben bu hırsla iyi spor yaparım eve gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?