günayydınn hayırlı cumalar bikaç gündürr tatiliin acısı çıktı grip yatak döşek yatırdı beni hala geçmedi aklımda burda kaldı inşallah herkezin keyfi yerindediir
geceden beri kızımın ateşii 39 larda cocub dr da yok gidemedik şimdi fitille 37,5 oldu inşallahh yükselmez
yena yeni kilom84
spor yok mallesef
gunaydın herkese,
kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım...
geçen hAFTAKİ cabalarımla ctesiden buyana 500 gr versemde totalde en 1.2 kg veripyolculuğuma başladım. gerisi gelir inşallah....
kilo bildirimi
geçen hafta 95 kg
bu hafta 93.8 kg
umutcum canımız sağolsun ne diyelim ben de artıdayım fena halde yedim ama sporumu da yaptım ama yetmemiş napalım haftaya iyi olacak inşallah demekten başka çaremiz yok yerken biliyorduk böyle olacağını
((( Bile bile nasıl da zarar veriyor değil mi insan kendine. En çok da buna pişman oluyorum Şimdi oğlanı beklerken 2 saat düşünür dururum Bu akşamdan itibaren ben buradayım kaçamak bildirimi için, belki yüzüm tutmaz hafta sonunu az zararla atlatırım Herşey hafta sonundan başlıyor bence...
günaydınnnnn....
Ibadetlerimiz makbul, dua ve tövbelerimiz kabul, sağlığımız daim, kazancımız bereketli, kalplerimiz ve evlerimiz huzurla dolsun.
Yüce allahım bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar...
selamun aleykum güzeller
kilo bildirimim
gecen hafta 138.1
bu hafta 137.1
1 kilocuk gitmis
spor: 380 dakika yürüyüs
Allah C.C cumanin yüzü suyu hürmetine zayiflamak istiyen herkesi bir an önce hayirlisiyla zayiflatsin
kilo verenlere/ugrasip veremenyenleri tebrik ediyoru
sana da günaydın canım
amin diyorum güzel duana Allah kabul eder inşallah tüm dualarımızı hayırlısıyla
günaydınnnnn....
Ibadetlerimiz makbul, dua ve tövbelerimiz kabul, sağlığımız daim, kazancımız bereketli, kalplerimiz ve evlerimiz huzurla dolsun.
Yüce allahım bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?