Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hatunlar ben kilomu bildirip kaçıyorum hep ama malesef gelemiyorum misafirlerim var bildirim yapayım yarında misafirim var yapamayabilirim
geçen hafta 91.5
bu hafta 90.5
kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorummmm sizi sefiyomm

günayydınn hayırlı cumalar bikaç gündürr tatiliin acısı çıktı grip yatak döşek yatırdı beni hala geçmedi aklımda burda kaldı inşallah herkezin keyfi yerindediir
geceden beri kızımın ateşii 39 larda cocub dr da yok gidemedik şimdi fitille 37,5 oldu inşallahh yükselmez

yena yeni kilom84
spor yok mallesef

gecmiş olsun cnm.

gunaydın herkese,

kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım...

geçen hAFTAKİ cabalarımla ctesiden buyana 500 gr versemde totalde en 1.2 kg verip yolculuğuma başladım. gerisi gelir inşallah....

kilo bildirimi
geçen hafta 95 kg
bu hafta 93.8 kg

maşallah canım isteyince ve emek verince olmuyor diye bişey yok değil mi

Günaydın :)

Ben de çıkmadan bildirim yapayım dedim.

Geçen hafta 80.7 kg
Bu hafta 81.6 kg

Gelen 900 gr (Çizelgeme 81.7 yazmışım, değiştirmedim 100 gr da ceza kestim kendime)

Sıkı yenen akşam yemekleri, haftada 3 gün pilav, herşeyin ucundan atıştırmalar, sıfır spor... Söylenecek başka bir şey yok

umutcum canımız sağolsun ne diyelim ben de artıdayım fena halde yedim ama sporumu da yaptım ama yetmemiş napalım haftaya iyi olacak inşallah demekten başka çaremiz yok yerken biliyorduk böyle olacağını

Son düzenleme:
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ve de teşekkür ediyorum, bana moral oluyor sizlerin verdiği kilolar.

Mutlu; bahara gayet güzel bir başlangıç yapmışsın :))
Beyza, bu hafta duvara tosladık (

Ben çıkayım artık...

umutcum canımız sağolsun ne diyelim ben de artıdayım fena halde yedim ama sporumu da yaptım ama yetmemiş napalım haftaya iyi olacak inşallah demekten başka çaremiz yok yerken biliyorduk böyle olacağını

((( Bile bile nasıl da zarar veriyor değil mi insan kendine. En çok da buna pişman oluyorum Şimdi oğlanı beklerken 2 saat düşünür dururum Bu akşamdan itibaren ben buradayım kaçamak bildirimi için, belki yüzüm tutmaz hafta sonunu az zararla atlatırım Herşey hafta sonundan başlıyor bence...

haklısın ama benim hafta içi de fenaydı bu hafta bu sabah minik ekler pastayla başladım güne regl oldum ondanmıdır nedir
ilk kaçamak bildirimimi yaptım gerisi gelmez inşallah

geçn haftadan beri regl olacağım için bir türlü kilo verememiştim.tartıda hergün 98li şeyleri görmekten canım çıkmıştı.bu kiloyu da 3 günde verdim.reglim başlayınca herşey çok güzel oldu valla.hemen yazayım.
geçen hafta:98.1
bu hafta:97.1
giden:1 kg 3 günde verildiği ve kabus gibi 98lerden kurtulduğum için bu 1 kilo çok önemli benim için

spor:veeee sporum 500 dakika kendimi sizden önce ben tebrik ediyorum spor aşkımdan dolayı.

bu arada size sporla ilgili bikaç şey söylemek istiyorum.eğer imkanınız varsa kesinlikle bir spor salonuna yazılın.yok dışarda yürürüm yok evde yaparımla olmuyo çünkü hep savsaklanıyo.spor salonuna para verince sırf param yanmasın diye bile gidilmeli yani.bi de insanı gerçekten çok mutlu ediyo spor.ben 3 sene önce gitmiştim.ama o zaman kilo vermek gibi bi düşüncem yoktu.zaten spordan çıkınca direk marketten abur cubur alıp öyle gidiyodum eve neyse sonuç olarak insan kendini çok mutlu hissediyo.kısacası oraya gidene kadar mesele gidince ay şunu da yapayım biraz daha kalayım falan diyosununz.ve de orda ter içinde 20 dakikada yaktığınız kaloriyi görünce bişey yerken o anı düşünüyosun direk.son olarak eğer istanbuldaysanız istanbul aş nin spor salonlarına gidebilirsiniz fazla para vermek istemiyorsanız bildiğim kadarıyla gün içinde ücretsiz akşamları giderseniz de çok pahalı değildi ben bi ara düşünmüştüm ama sonra daha önce gittiğim yere gideyim dedim hem bize biraz uzaktı.

günaydınnnnn....

Ibadetlerimiz makbul, dua ve tövbelerimiz kabul, sağlığımız daim, kazancımız bereketli, kalplerimiz ve evlerimiz huzurla dolsun.
Yüce allahım bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar...

selamun aleykum güzeller

kilo bildirimim
gecen hafta 138.1
bu hafta 137.1

1 kilocuk gitmis

spor: 380 dakika yürüyüs

Allah C.C cumanin yüzü suyu hürmetine zayiflamak istiyen herkesi bir an önce hayirlisiyla zayiflatsin
kilo verenlere/ugrasip veremenyenleri tebrik ediyoru

sana da günaydın canım
amin diyorum güzel duana Allah kabul eder inşallah tüm dualarımızı hayırlısıyla

aleyküm selam canım
gitsin de 1 er 1 er gitsin kilolar
inşallah hepimiz verelim bir an önce

Bu hafta spor salonlarını araştırıp fiyat alayım bakalım. O arada yürüyüşe de başlayacağım, aslında açık havada yürüyüş en hoşuma gideni ama yazdığım gibi tesis yok tesis :)))) Ama bizim buralarda spor salonlarında, hele ki Hillside ya da Pleon gibi yerlerde benimle aynı amaç için çabalayan kişileri bulmak zor be canım, millet süper vücudunu sergilemek, partner bulmak, sosyalleşmek gibi sebeplerden takılıyor daha çok buralara. Hocalar, aletler, ambians süper ama :))

Nedir bu bıkkınlık yav, dolunay filan mı var bu aralar... Hepimize bir sıkıntı çöktü. Hadi, hep birlikte atıyoruz bu sıkıntıyı :))
Spor salonu alternatiflerini araştıracağım canım. Sizler böyle yazınca baştan olmaz diye kestirip atmayacağım, önce bir bakayım. Çocuklar yokken iş çıkışı spora gittim bir dönem, yok duş al yok üst değiştir, saçlarını kurut filan derken spor salonunda 3-4 saat harcıyordum, sıkılmıştım, onları düşünerek tavsatırım dedim :)
...
Regl gecikmiş demişsin, başka sebebi olmasın gecikmenin??[/QUOTE]
YOK CANIM BAŞKA BİR SEBEBİ OLMA İHTİMALİ YOK GİİB BİRŞEY BENİM İÇİN NORMAL YOLLA HAMİLELİK OLMAYACAĞI BELLİ İDİ EVLENİRKENDE AMA BİZ YİNEDE DENEMEK İSTEDİK EŞİMİDE SIKMAK İSTEMEDİM AMA BU YAZ SONU İNŞALLAH TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIZ.HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN. GEÇEN YILDA 10 GÜN GECİKME YAŞAMIŞTIM ÖYLE UMUTLANMIŞTIM AMA TAMAMEN STRESTEN KAYNAKLIYDI 2 AY ÖNCEKİ TAHLİLLERİM HEPSİ NORMALDİ...SANIRIM BEKLEDİKÇE OLMUYOR VE KARNIM KOCAMAN OLDU SIKINTI VERİYOR...

AMİNNNNNNN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…