Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yuruyuse gidiyorum he he he hemi de 1 saat dışarı da,

ayrıca 2 tane form sallama çay içtim.

benim dışarda yürümeye pek vaktim olmuyo yaz tatili bi gelsin bende atıcam kendimi sokaklara
evde koşu bandım var dambıllarım ipim hepsi var artık onlara yoğunlaşıcam
bende bi tane form içtim
ama günde 2 taneden fazla içme bağırsaklarda alışkanlık yapıyo içmeyince çalıştırmıyo

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum darısı başımıza :)
ben artık çıkıyorum derse giricem

kilo bildirimii...
gecen hafta...119

bu hafta.........118.5

2,5 KG GİTMİŞ ŞEKERİM MAŞALAHH

...

Canım aynen ya 2,5 gitti doğru ya.Heyecandan 1,5 yazmışım
Regl oldum geçen hafta 40 gün üstüne o bitti dün şişliğim gitti.Yürüyüş bol su ve kaçamak olmayınca sonuç alınıyor.Çok mutluyum.Umarım böyle istikrarlı giderim...

ben inanıyorum sana sen de inan bu sonbahar utanmayacağız sıkır sıkır giyinip ışık saçıcağız yemek yerkende herye de...
Inşallah öyle çok sıkılmışımki bu halimden...bu yaz sonuna kadar 80 li kilolara veda bile edebilrim istersem ya neden olmasınki...

günaydın kızlar geçen hafta 96.5
bu hafta 95.3
fadime abla bu dukan iyi geldi sana...

ya canım bende sanırım 40 günü bulucam davul gibi geziniyorum...sen umut oldun bana 1. Sin bu hafta isteyince oluyormuş...

Günaydın Kızlar

Baskülüm kafayı yedi yaaa 3 kere çıktım üstüne 132 gördüm 147 gördüm EEE gibi bişiler gördüm Net olmamakla beraber dün ki kilomu bildireceğim bugün de Allahın izniyle gidip baskül alıcam kendime

Bu haftaki kilom 109.6

Spor yok

artık son vermek şart cnm bu işe
görüntümden memnun değilim
mutlu olmam için buna bi son vermem lazım

ya canım bende sanırım 40 günü bulucam davul gibi geziniyorum...sen umut oldun bana 1. Sin bu hafta isteyince oluyormuş...

Canım benim adet olmam zaten rahatlattı o ayrı.Yüryüş yaptım her gün 1 saat o ayrı.Bi de kaçamak işine eşim ceza koymuştu.Her yaptığın kaçamak için 100 tl vericeksin bana dedi.Ben yokken de yersen senin vicdanına kalmış deyince bişey yiyemiyorum.
Yaptığım tek kaçamak doğum günü pastamdı.İnce iki dilim yedim.Ama o gün daha fazla yürüdüm.
Bir haftadır her gün yediklerim standart.Sabah az peynir,domates,5 zeytin,1 dilim kepek ekmeği.Öğlen işte 2 galeta yada 1 pk. etiform yoğurt,elma.Akşam da yemekte ne varsa çok az 4-6 kaşık kadar,salata yada yoğurt.7 den sonra hiç bişey yemedim.Akşam ekmek makarna pilav yok.Bi ara Özlem yapıyordu böyle ekmek makarna pilavı hiç yemeyip vermişti ne güzel.Ondan aklımda kaldı.

bölye işte canım.Ortalama 1000 kalori alıp bi de yürüyorum üstüne.Belki doğru değil.Umarım toslamam bende sıkılıp.İsteyince oluyormuş.70 li kiloları görmek istiyorum artıkkk... 7 Aralıkta 93 le başladım 3 ayda ancak 85 e düşebildim.Gitsin artık yağlar...

Mutlucugum naber?

Senin gazinla ben de cikip bir yarim saat yurudum.

Arkadaşlar kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 92
Bu hafta : 92 hiç bir değişiklik yok gram gitmemiş
Spor da yok ayın 15'inden sonra kendimi toparlamaya karar verdim

Sağol canım.Bence sende hiç fena gitmiyorsun.Artı bildirim yapmıyorsun artık en azından.Tamam yürüyüş bol su ve yeşil çay sonucu -500 olmamalı ama regl dönemin.Bence sen her gün yürü ve böyle devam et haftaya en az -2 kg vermiş olucaksın.Demedi deme Tek sebebin kırmızı kart :)

Son düzenleme:
slm kızlar..hayırlı cumalar

kilom aynı 90
sporum 250 dakika

ya kilo vermem durdu yada bu hafta biraz kaçırdım ondan kio veremedim inşallah takılı kalmam 90da

kızlar irmik tatlısı yapıcam ama netten baktım tarifler çok iç açıcı değil
diyet irmik tatlısı yapan var mı aranızda, varsa bana bir tarif verse bi zahmett

ayda 2,5 kılo vermıssın daha ne olsun canım. Biz bu kiloları alırken vucuda eziyet ettik şimdi de hızlı hızlı verip eziyet edersek saglık elden gider. Günde 1000 kalori çok az ama tabi sen daha iyisini bilirsin. 2 ay sonra günde 1000 kalori değil de 1300 kalori aldıgında bünye şaşırıcak, yediklerin fazla gelicek. Kilo verme işi bir matematik, ideal kilona ve ideal kilonda alman gereken kaloriye gelene kadar az az azaltmak gerekıyor kalorileri. Gerçi sen de farkındasın, doğru değil ama yine de yapmak istiyorum diyorsan biz bişey diyemeyiz tabiykii:))

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Ben de 3 gündür cozuttum. hiç yememem gereken makarna yedim, ara öğünlerde badem yedim, ama farkındayım fazla geldi. Salı gunu dıyetısyen rabdevum var, bugun de Adet'in son günüydü bitti yani. Bari 3,4 gün dikkat edeyim kaçamaksız da kadına mahçup olmayayım:) Bu arada 3,4 gündür şehir dışından gelen kayınvalidem bizdeydi. Kendisi ağır şeker hastası. Şekeri kimi zaman 500lere çıkıyor. Bize dikkat edıyorum dıyordu ama demekki etmıyormus cunku bizim evde az yağlı az salçalı zeytinyağı yemekleri yiyince şekeri düştü. Bundan sonra ben de senin gibi çiğden yapıcam yemekleri dedi ama daha önce de öle demişti:) eşimim tüm teyzeleri şeker hastası hatta iki tanesinin gözleri az görmeye başladı şekerden dolayı. Onları görünce ağzıma atacağım fazla bir lokma varsa da vazgeçiyorum

herkese merhabalar...koşa koşa diyetisyenmden geldim..sanırım yetiştim:)

gecen hafta 105.5

bu hafta 104.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…