ben yuruyuse gidiyorum he he he hemi de 1 saat dışarı da,
ayrıca 2 tane form sallama çay içtim.
2,5 KG GİTMİŞ ŞEKERİM MAŞALAHH
...
ben inanıyorum sana sen de inan bu sonbahar utanmayacağız sıkır sıkır giyinip ışık saçıcağız yemek yerkende herye de...
fadime abla bu dukan iyi geldi sana...günaydın kızlar geçen hafta 96.5
bu hafta 95.3
canım aynen ya 2,5 gitti doğru ya.heyecandan 1,5 yazmışım
Regl oldum geçen hafta 40 gün üstüne o bitti dün şişliğim gitti.yürüyüş bol su ve kaçamak olmayınca sonuç alınıyor.çok mutluyum.umarım böyle istikrarlı giderim...
çok doğrusun. ben bu hafta neredeyse her gün 1 saat yurudum ve 1300-1400 kaloriyi geçmedim. 3 litre su 3 koca bardak yeşilçay, asla kaçamak yok... ama ctesi 94.300 kg dan dün ancak 94 e indim bugunde 200 gr daha inmiş.
hayal ettiğimiz kadar kolay değil bozulmadan devam etmemiz lazım çünkü yapılacak en buyuk hatayı yapıp metobolizmalarımızı bitirdik. 2 gün aç gez 3 gün deli gibi yeee. elbette artık vucutta bekliyor tetikte veremiyoruz kolayca...
ya canım bende sanırım 40 günü bulucam davul gibi geziniyorum...sen umut oldun bana 1. Sin bu hafta isteyince oluyormuş...
Canım benim adet olmam zaten rahatlattı o ayrı.Yüryüş yaptım her gün 1 saat o ayrı.Bi de kaçamak işine eşim ceza koymuştu.Her yaptığın kaçamak için 100 tl vericeksin bana dedi.Ben yokken de yersen senin vicdanına kalmış deyince bişey yiyemiyorum.
Yaptığım tek kaçamak doğum günü pastamdı.İnce iki dilim yedim.Ama o gün daha fazla yürüdüm.
Bir haftadır her gün yediklerim standart.Sabah az peynir,domates,5 zeytin,1 dilim kepek ekmeği.Öğlen işte 2 galeta yada 1 pk. etiform yoğurt,elma.Akşam da yemekte ne varsa çok az 4-6 kaşık kadar,salata yada yoğurt.7 den sonra hiç bişey yemedim.Akşam ekmek makarna pilav yok.Bi ara Özlem yapıyordu böyle ekmek makarna pilavı hiç yemeyip vermişti ne güzel.Ondan aklımda kaldı.
bölye işte canım.Ortalama 1000 kalori alıp bi de yürüyorum üstüne.Belki doğru değil.Umarım toslamam bende sıkılıp.İsteyince oluyormuş.70 li kiloları görmek istiyorum artıkkk... 7 Aralıkta 93 le başladım 3 ayda ancak 85 e düşebildim.Gitsin artık yağlar...
Canım benim adet olmam zaten rahatlattı o ayrı.Yüryüş yaptım her gün 1 saat o ayrı.Bi de kaçamak işine eşim ceza koymuştu.Her yaptığın kaçamak için 100 tl vericeksin bana dedi.Ben yokken de yersen senin vicdanına kalmış deyince bişey yiyemiyorum.
Yaptığım tek kaçamak doğum günü pastamdı.İnce iki dilim yedim.Ama o gün daha fazla yürüdüm.
Bir haftadır her gün yediklerim standart.Sabah az peynir,domates,5 zeytin,1 dilim kepek ekmeği.Öğlen işte 2 galeta yada 1 pk. etiform yoğurt,elma.Akşam da yemekte ne varsa çok az 4-6 kaşık kadar,salata yada yoğurt.7 den sonra hiç bişey yemedim.Akşam ekmek makarna pilav yok.Bi ara Özlem yapıyordu böyle ekmek makarna pilavı hiç yemeyip vermişti ne güzel.Ondan aklımda kaldı.
bölye işte canım.Ortalama 1000 kalori alıp bi de yürüyorum üstüne.Belki doğru değil.Umarım toslamam bende sıkılıp.İsteyince oluyormuş.70 li kiloları görmek istiyorum artıkkk... 7 Aralıkta 93 le başladım 3 ayda ancak 85 e düşebildim.Gitsin artık yağlar...
Mutlucugum naber?
Senin gazinla ben de cikip bir yarim saat yurudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?