Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel bir paylaşım olmuş, bu güne yakışan şiirlerinden biridir Nazım ustanın ama ben en çok aşağıdaki dizelerini severim, çok bilinir ama benim de içimden geldi yazayım:

ve kadınlar,
bizim kadınlarımız :
korkunç ve mübarek elleri,
ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
anamız, avradımız, yârimiz
ve sanki hiç yaşamamış gibi ölen
ve soframızdaki yeri
öküzümüzden sonra gelen
ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki
ve karasabana koşulan
ve ağıllarda
ışıltısında yere saplı bıçakların
oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan
kadınlar,
bizim kadınlarımız

Nazım usta bu dizeleri 1940'ların başında yazmış (Kuva-i Milliye Destanı'ndan), güncelliğini koruması ne kadar acı değil mi??

aynen öyle saç bakımıydı cilt bakımıydı ee bi yandan da kilo vermeye çalışmak cidden şuanda kafama taktıklarım bunlar
yok canım evli değilim henüz inşallah 2013 gelini olacağım ben

Evet bence dolunay di dün. Akşam gorumcem evi w giderken tam karşımdaydı kızarmış top gibiydi

sözde bugün evdeydim ama hiç zaman bulamadım .oğlum 1 dk durmadı ya hastaymış yavrum 1 saat öncede fışkırarak kustu kıyamam.

KİLO: yarın giremem ne olur bilmiyorum kilom ama şimdi -200 yazıverin :)

unuversitede 2000-2005 arası bir ara feminist yazarları okumuştum.
simone de beauvoir ın 1940-1950 fransasındaki kadınların durumunu yazdığı kitapları okurken günümüz türkiyesinin panoramasını çizdiğini düşünmüştüm. 10 sene de pek de birşey değişmedi... kadın hala Le Deuxième Sexe yani 2. cins

ahh asucuğum ne haldeyim bir bilsen daha temizlik yapmam ve duş almam gerek [sıze=1][/sıze]

canım oğluşuna geçmiş olsun
zor tabii evde de olsan 1 gün yetmez biz hep evdeyiz yine işi gücü bitiremiyoruz

umutcum haklısın sonuna kadar ama ben onu yapamıyorum yani erken kalkma işini geçen sene hergün erken kalktım yeğenime bakarken ama şimdi yine eski düzene döndüm 2 gün yatmasam 3.gün mutlaka yatmam gerekiyor kendime gelemiyorum uykudan
erken yatma alışkanlığımız yok hiç olmadı benim de eşimin de eşimin işi de erken kalkmasını gerektirmediği için o da geç yatıp geç kalkar ben de ona uyuyorum malesef işte
bugün dolunay var gerçekten de hepimizi etkiledi galiba
az önce yemeğimizi de yedik fazla kaçırım malesef

yst cim.Teşekkür ederim doğum günü kutlaman için.Ben Gölcük'teyim.(Meryem'de gölcükte) Karamürselde çalışıyorum.Sen Gebzedeydin yanlış hatırlamıyorsam dimi?
ay canım kocaeli sınırları içinde olmanız bile güzel
kız o bugün bende hatta oğumda karşı komşumda da vardı. hatta bazı şeyler olmuş canı sıkılmış. kendini odaya kapatıp uyumak isitiyordu. zorla kalk dedim pazara gidicez. yol üstünde bim hakmar filanda gezdik. ipçiye filanda götürdüm onu. baya bi açılmıştı. yemeğini ye akşama uykun gelirse çık gel dedim sakın uyuma diyede tembihledim.

evet canım benim dediğimde ondan. duvardan halıya kanepelere mutfak dolaplarına vs vs vs herşeye kullanıyorsun. öyle litrelercede su kullanmana gerek yok. durulamada istemiyor. eğer kullanan varsa yarım çay bardağının yarısı kadar al ve evin kirli bir yerinde kullan. temizlik yaparkende açık renk bir bez kullan. bezin üstünde kir tutmadığını görürsün. kalan sularınıda çiçeklere kullan.
tabi bunu abartanlarda varmış. önce mutfağı temizlletip aynı suyla duvarları sonra halıları sonra suyu süzüp çiçeklere. ne denli temiz olur bilmem tabi

kızlar sizinle bir reklam paylaşmak istiyorum valla ben istanbulu bilmediğimden bana uzaklığı nasıl bilmiyorum ama hani şu şehir fırsatları oluyor ya bu onlardan biri. ama tam bizlik iç hastalık uzmanından psikologa kadar herşey var. bide siz bakın bakıyım. fiyatıda bana makul geldi.

Kendinizi Yeniden Keşfetmenize Yardımcı Oluyor. Alpha Diyetin Size Özel Fırsatı, Kilolardan Kurtulma ! 2 Ay Sürecek Bir Programla İncelerek Gözle Görülür Bir Zayıflık Kazanacaksınız. Alpha Diyet Farkıyla 2600 Yerine 249 TL

Bu İnanılmaz İncelme Programı:

Uzman Diyetisyen Muayenesi 4 defa (30dk -45dk)

Uzman Psikolog Muayene 8 Kez (45 dk)

Fat Burn Seans 4 Kez (15-30dk)

Ozon Souna 4 KEZ (30dk)

8 Haftalık Tedavi Edici Liste

Vucut Analizi 16 Kez

Motivasyon Görüşmesi 4 Kez (30 dk)

İç Hastalıkları Doktoru ile Görüşme 2 Kez (20dk )

Programın Tamamı 2 Ay Sürmektedir. Yaza daha ince garantili başlamak istiyorsanız bu fırsat size göre !
Ayrıntılı bilgi için :
Alfa Diyet - Alfadiyet - Tüm güvenilir diyet listeleri, diyetler, sağlıklı beslenme önerileri - 0212 297 83 83

Evet L.O.C benim annemde kullanıyor çok memnun yer,kapı,duvar herşeyi silebiliyormuş

yok canım evli değilim henüz inşallah 2013 gelini olacağım ben

İnşalllaaaaah bende bendeeee

Ayy bende okurdum..Yazdığın kitabıda okudum..bak hatırladım ve içim bir tuhaf oldu.
İlk feminist kitabım italyan bir yazarındı ''Pantoolon giymek istiyorum'' Ondan sonra başladı zaten o tür kitaplara ilgim..
Abim çok kızardı bana..Hayat o kitaplardaki gibi değil derdi..)) Evlendiğin gün kocan kapının önüne koyar diye birde dalga geçerdi..:)

Klavyene sağlık kardeş..

Ben çok tuttum bu sözü ya...ha bir söyleyip duruyourm.:)))

Son düzenleme:
slm kızlar aranıza yenı katıldım :)
acilenn kilo vermem lazım :))
tavsiyelerinizi bekliyorum artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum

Ben derste okurken erkek bir asistan gelip masaya kitaba baktı suratı bozuldu, sonra kadın bir aistan geldi(ikisi de en fazla 30 dur) kız alıp okumaya başladı çok ilginç ben de bir ara okumalıyım dedi gitti ... neyse aralarında konustular falan... 3 gün sonra derse geç kaldım bir erkek arkadaşımın yanına oturdum föy var masasında soruyorum sessizce, erkek asistan bağıra bağıra işte dedi kadınlar böyledir derse zamanında bile gelmeyi başaramazlar, sonunda da herzaman ki gibi erkeklere muhtaç olurlar. ben acaip bozuldum ama elbette sustum. sonradan öğrendim meğer bu iki asitan çıkıyorlarmış ve elbette bana değil kız arkadaşına mesaj veriyormuş abim. sırf bu olay yuzunden ben bu başbelası dersi neredeyse hiçbirşey yapmadan geçtim. çünkü herseferinde kadına gidiyordum teslim yapmam gerektiğinde, yahut soru sormak için. ve buyuk olasılıkla abiye inat kadın dayanışması ile atlattım sinir bir dersi...

İnşalllaaaaah bende bendeeee
iiinnşşaaalllaaahhhh şekerimmm

bugünüde kaçamaksız atlattım aslında kalkıp spor yapmam lazımm ama kolumu kaldırcak halim yok

akşam yemeği:
-kıymalı sote gibimsi bişey
-20 gr kadar beyaz yağsız peynir
-3 bardak çay

yenacım benim kilomu şimdiden 87.8 yazabilirsin canım+130 dak spor
neyse yinede iyi bir hafta geçirdim inşallaahh
yuarın listeyi dört gözle bekliyorumm

3mil leslie yaptım duşumu aldım kendime geldim şükür bu hafta 330 dk oldu sporum ama yememe çok fazla dikkat edemedim
olsun en azından almam değil mi
beyza naptın bugün merak ettim

bugün yediklerim:
sabah:1 kk beyaz peynir
2 kepekli grissini
ara öğün:5 badem
öğle:yoğurtlu brokoli
akşam:3 köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 greyfurt

spor:bugün spora gitmedim.hatta önümüzdeki 3 gün de gidemiycem.bursaya ailemin yanına gidiyorum.artık dönünce telafi edicem.

Kizlat,

Miral verdiginiz icin tesekkur ediyorum.bugun sizi dinlemedim ve gitmedim. Cunlu gercekten de denk gelmedi. Alelacele kizi birakip eve donmek gerekti. Cunku bulasik makinem tamirden gelecekti. Bir haftadir bulasik yikamaktan imanim gevremisti.

Yazdiklarinizi dusunup durdum. Balimi da elime alip bir karar verdim...artik kararli olmaliyim...kilo vermek kadar kendime de zaman ayirmaliyim.. Ama kendimden baska herkesi de oyle bir simartmisim ki sormayin gitsin...

şimdi sıra kendini şımartmakta o zaman arkadaşım
aldığın kararları uygulayacağından eminim
çooook güzel günler seni bekliyor inşallaaahh /B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…