Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım ellerine saglık .ogluşun dogum günü şimdiden kutlu olsun saglıklı büyür inşallah

Seni ben yerim yer canım arkadaşım.Gel tabi beraber yürüyelim.Kv ne geliceksiniz sanırım.Bende baya oldu listeye girmeyeli.Hep aynı kaldım veya gramla verdim ama yürüyüş ve kaçamaksız diyetle sonuç aldım çoook şükür.Bende çok mutluyum canım.Sende iyi kilo vermişsin tebrikler...

Canım hızlı vermemin sebebi bebek isteğim.Bir an önce zayıflayıp yaz sonu falan iyi kilo vermiş olursam bebeğim olur inşallah.Yani hızlı verip çabuk geri almak ta istemiyorum tabi.Kaloriyi biraz çoğaltıcam dediğin gibi.Yürüyorum boşa gitmesin emeğim diye gaza gelip fazla abarttım diyet işini sanırım.Benim adet şişliğim gitti diye düşünüyorum.Önümüzdeki hafta bu kadarını beklemiyorum tabi.Benim hedefim ayda 4-5 kilo vererek 27 mayıs evlilik yıldönümümde 75 kiloya ulaşabilmek.

teşekkürler canım tarif için
normal şeker yerine esmer şeker kullandım çok güsel oldu tadı

HAFTANIN 1.si_________ - 2.5 kg. ________________ Tomurcuk :81: :119::124:

HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg. __________________ mmery :81:

HAFTANIN 3.leri _____ - 1.2 kg. _____ fadime02-Dalokaysmom-butterflyelf :118::124:

teşekkürler yena ellerine sağlık canım şimdiden oğluşunun doğum günü kutlu olsun

tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
durmak yok yola devamm

haftayada bu tarifi deniycem teşekkürler canım

teşekkürler canım tarif için
normal şeker yerine esmer şeker kullandım çok güsel oldu tadı

Rica ederim Elif'cim önemli değil de hayırdır sen kaçamak falan yapmazdın.Misafirin falan mı gelicek? Yada canın tatlı istedi hafif bişeyler mi yapayım dedin ? İrmiğin kalorisi düşük.İyi seçim tatlı konusunda...

sinirim tepeme çıktı yine
diyetisyene de gitmiyorum
çıkıyorum ben iyi bakın kendinize
pazartesi görüşürüz

dereceye girenleri tebrik ederim
yenacım ellerine sağlık canım
ben de arkadaşla 1 saatten fazla yürüdüm geldim kahvemi içiyorum nişantaşı pazarına yürüdük çok güzel peynirler aldım geldim yöresel pazardan
barışın doğum günü kutlu olsun şimdiden Allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür nasip etsin inşallah yenacım

yok canım haftada bir defa sütlü tatlı hakkım var
zaten şebetli tatlıyı hiç sevmem yememde
sürekli sütlaç ya da tavuk göğsü yapıyordum light
bu sefer irmik yapmak istedim uzun zamandır yemiyordum
çokta iyi yapmışım gerçekten hem çok hafif hemde gayet leziz olmuştu
tarif için tekrardan teşekkürler canım

Gittim baskül aldım geldimmm

Sinbo marka 25 TL electro world den aldım bir de tefalin vardı ama 50 tl di. İkisinde de tartıldım tefalde 400 gr eksik çıkmıştım aman dedim 400 gr için 50 tl bayılmıyım eve gelince hem eski baskülle tartıldım hem yeniyle eskisi 1 kg eksik tartıyor ya da yenisi 1 kg fazla satış temsilcisi bir kız yardımcı oldu alırken tartılırken kıza diyorum arkanızı dönermisiniz kız dedi neden çekiniyorsunuz dedim kaç kilo gibi duruyorum dedi 75 falan herhalde hahahahahaaayyyy dedim reflex olarak ne sen sor ne ben söliyim dedim aldım çıktım

Alemsin valla Bahar Güle güle kullan tartını... Bol eksili bildirimler...

Mutlucugum naber?

Senin gazinla ben de cikip bir yarim saat yurudum.

görmemişim seni tam muhabbete girecektim dalko geldi yemek içmek uyku derken ancak oturdum. yurumene sevindim. ben zorlaya zorlaya çıkıyorum hep aynı yolu hep aynı hızla. 1 saat yaklaşık 4.5 km.

evet en azından yavaştan 8 lere insem. 1.2 kilo harika bir rakam sımarmıyorum kesinlikle. ama ctesi sabahı 94.300 inmek bilmedi ona sasırdım. dun ancak 94. oldu. adet oldum oda var tabiii. neyse

buarada ben de özkanın yazdıklarına katılıyorum yalnız. sen kendine hertürlü iyi bakmak zorundasın. bebeğin için. annenin vucudundaki tüm vitaminler ve aklıma gelen gelmeyen herşey bebeği etkiler. zayıf düşmüş sağlıksız bir anne 60 kilo olup 36 beden olsa da 120 kg sağlıklı bir annenin verdiğini bebeğine sağlayamaz. ellerini başının arasına al düşün. cillop gibi 85 sin. 1000 kalori çok az. 1400-1500 arası bir diyet ile sağlıkla zayıflamak zorundayız. şok diyetlerden hızdan uzak kalacağız ki yaza bomba gibi olalım...

Çok ama çok haklısınız.Sen ve Özka.Dikkatli ve sağlıklı zayıflamalıyım.Önemli olan tartıda ve görüntüde zayıf olup hamile kalmak değil (ki kalacağımdan enim değilim) bebeğim için sağlıklı anne vücudunu sağlamak.Çok iyi geldi yazdıkların.Kızdım kendime şimdi.Yarından itibaren adam akıllı diyet programı uygulayıp kalori sayma yöntemini kullanıcam kalori sepeti sitesinden.
Teşekkür ederim iyi ki varsınız aklım başıma geldi.Yoksa ben böyle giderdim az az vitaminsiz beslenerek...
Allah razı olsun ne diyim.Tamam amacım zayıflamak ama bunun altında bebek sahibi olmak yatıyo sonuçta.Bebeğim için iyi bakmalıyım kendime.Annesi sağlıklı olsun ki o da sağlıklı büysün içimde ...

HAFTANIN 1.si_________ - 2.5 kg. ________________ Tomurcuk :81: :119::124:

HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg. __________________ mmery :81:

HAFTANIN 3.leri _____ - 1.2 kg. _____ fadime02-Dalokaysmom-butterflyelf :118::124:

SPORCULARIMIZ

ejje89 500 dk.

akabe 380 dk.

Tomurcuk 300 dk.

toksin 260 dk.

TozToprak 250 dk.

butterflyelf 170 dk.

gulma 130 dk.

YENA 120 dk.

nevzamansız 100 dk.
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum süpersiniz valla

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görürsünüz inşallah

işte tam bir annenin sözleri bunlar. zamanı gelince düşün onu hem vucut hemde bir süre sonrada sutun ile besleyeceksin. ben eminim hamile kalacağına. ve bugünleri hatırlayıp o gün iyi ki kilo verme işini sağlıklı sekilde yapmaya başlamışım, vucuduma giren herşey bugun bebeğimi koruyor ve ona alt yapı sağlıyor diyeceksin.

iyi akşamlar kızlar
derceye girenleri tebrik ediyorum
ben acemiyim kızlar bende spor dakikamı tutsam haftaya girermiyim :26:

bugün yediklerimi yazayım bende

sabah
1 brdk limonlu ılık su
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 yumurta
2 zeytin
1 domates
yeşil çay

öğle
1 tane zeytinyağlı biber dolması
2 kaşık zeytinyağlı kereviz
3 kaşık zeytşnyağlı pırasa kavurma
2 dilim kepek ekmeği

ara
bir fincan sütlü kahve

akşam
4 kaşık karnıbahar yemeği
bi kaç parça döner
salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 ayva

nilüfercimm yakışıklı oğluşunun doğum günü kutlu olsun çok öptm seni dee( ben iyiyim babam öküz yalan dünya kaçar mııııı)

selam fıstıklarrrrrrr, neler yaptınız bakalım bugün? ben nöbetçiydim nasıl yoruldum anlatamam. bir de üstüne regl oldum :) karnım çok ağrıyor amaaaaa

bakalım bu haftanın çıtırları kimmiş :) ben giremedim listeye ama haftaya korkun ha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…