[sıze=3]haftanın 1.si_________ - 2.5 kg. ________________ tomurcuk:81: :119::124: [/sıze]
[sıze=3]
haftanın 2.si _______ - 1.3 kg. __________________ mmery:81: [/sıze]
[sıze=3]haftanın 3.leri _____ - 1.2 kg. _____ fadime02-dalokaysmom-butterflyelf:118::124: [/sıze]
ohh ohhh sen hem 2.5kg ver sonra da rahat raht tatlı tarifi ver..
canm seni çok tebrik ediyorum sanırım sabrının sonucunu gördün..
bu aksam arkanızdan kosan bir kız olursa sirinköyde bilin ki benim
tebrik ederim..1 ayı gecmiştir yeniden dereceye girmem
ebrucumla aynı listedeyiz benm 2 katım kadar vermiş olsa da ama yine de mutluyum:)))
Sporsuz zayıflamak daha zor ama yine de ayda 4 kıloyu gecmemek gerekıyor yoksa vucudumuza büyük zarar veririz. Akşam yemeğim diyet değil demişsin, yağını biraz fazla koyuyosundur ama öğlen zaten yedıgın çok az o yüzden o sana kilo aldırmaz diye düşünüyorum. Canım ben günde 1400den az kalori almıyorum bu sekılde ayda 3 kilo gıdıyor, yürüyüş olarak da en fazla haftada 2,3 yaptım. Hızlı vermek istiyorsan tabi senin kararın dediğim gibi ama biz burda birbirimize destek olmak için varız, seni eleştirmiyorum ama dediğim gibi şimdi kilo verirsin ama hep bu şekilde beslenmek zor.
teşekkürler canım tarif içinCanım ben 1 litre süt 9 yemek kaşığı toz şeker 9 yemek kaşığı irmik ve 1 pk .vanilya ile yapıyorum.Diyeti nasıl olur bilemem :) Tatlandırıcıyla falan heralde. Ben bi de ortasına kakaolu petibör veya burçak bisküvi dizip üzerine tarçın serpiyorum.Çok lezzetli oluyo.Yağ koymuyorum hiç bak o yönden diyet
HAFTANIN 1.si_________ - 2.5 kg. ________________ Tomurcuk:81: :119::124:
HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg. __________________ mmery:81:
HAFTANIN 3.leri _____ - 1.2 kg. _____ fadime02-Dalokaysmom-butterflyelf:118::124:
haftayada bu tarifi deniycem teşekkürler canımkızlar size kalorisiz helva tarifi
dukan diyeti helva(her evre)
1 tk zeytin yağına 2 kaşık yulaf ve 1 tatlı kaşığı mısır unu ekledim.kavurdum iyice son demlerinde bir kaşık splenda ilave ettim ama biraz dolu bi kaşıktı:) sonra azar azar süt ilave edip yulafın kendini toplamasını bekledim:)irmik helvasıyla un helvası karışımı bi tat çıktı ortaya üzerine de tarçın
teşekkürler canım tarif için
normal şeker yerine esmer şeker kullandım çok güsel oldu tadı
sinirim tepeme çıktı yine
diyetisyene de gitmiyorum
çıkıyorum ben iyi bakın kendinize
pazartesi görüşürüz
yok canım haftada bir defa sütlü tatlı hakkım varRica ederim Elif'cim önemli değil de hayırdır sen kaçamak falan yapmazdın.Misafirin falan mı gelicek? Yada canın tatlı istedi hafif bişeyler mi yapayım dedin ? İrmiğin kalorisi düşük.İyi seçim tatlı konusunda...
diyetinize sağlık..( yalan dünyayı izliyorsunuz değilmi.?. )
Gittim baskül aldım geldimmm
Sinbo marka 25 TL electro world den aldım bir de tefalin vardı ama 50 tl di. İkisinde de tartıldım tefalde 400 gr eksik çıkmıştımaman dedim 400 gr için 50 tl bayılmıyım eve gelince hem eski baskülle tartıldım hem yeniyle eskisi 1 kg eksik tartıyor ya da yenisi 1 kg fazla satış temsilcisi bir kız yardımcı oldu alırken tartılırken kıza diyorum arkanızı dönermisiniz kız dedi neden çekiniyorsunuz dedim kaç kilo gibi duruyorum dedi 75 falan herhalde hahahahahaaayyyy dedim reflex olarak ne sen sor ne ben söliyim dedim aldım çıktım
Mutlucugum naber?
Senin gazinla ben de cikip bir yarim saat yurudum.
Sağol canım.Bence sende hiç fena gitmiyorsun.Artı bildirim yapmıyorsun artık en azından.Tamam yürüyüş bol su ve yeşil çay sonucu -500 olmamalı ama regl dönemin.Bence sen her gün yürü ve böyle devam et haftaya en az -2 kg vermiş olucaksın.Demedi demeTek sebebin kırmızı kart :)
görmemişim seni tam muhabbete girecektim dalko geldi yemek içmek uyku derken ancak oturdum. yurumene sevindim. ben zorlaya zorlaya çıkıyorum hep aynı yolu hep aynı hızla. 1 saat yaklaşık 4.5 km.
evet en azından yavaştan 8 lere insem. 1.2 kilo harika bir rakam sımarmıyorum kesinlikle. ama ctesi sabahı 94.300 inmek bilmedi ona sasırdım. dun ancak 94. oldu. adet oldum oda var tabiii. neyse
buarada ben de özkanın yazdıklarına katılıyorum yalnız. sen kendine hertürlü iyi bakmak zorundasın. bebeğin için. annenin vucudundaki tüm vitaminler ve aklıma gelen gelmeyen herşey bebeği etkiler. zayıf düşmüş sağlıksız bir anne 60 kilo olup 36 beden olsa da 120 kg sağlıklı bir annenin verdiğini bebeğine sağlayamaz. ellerini başının arasına al düşün. cillop gibi 85 sin. 1000 kalori çok az. 1400-1500 arası bir diyet ile sağlıkla zayıflamak zorundayız. şok diyetlerden hızdan uzak kalacağız ki yaza bomba gibi olalım...
HAFTANIN 1.si_________ - 2.5 kg. ________________ Tomurcuk:81: :119::124:
HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg. __________________ mmery:81:
HAFTANIN 3.leri _____ - 1.2 kg. _____ fadime02-Dalokaysmom-butterflyelf:118::124:
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum süpersiniz vallaSPORCULARIMIZ
ejje89 500 dk.
akabe 380 dk.
Tomurcuk 300 dk.
toksin 260 dk.
TozToprak 250 dk.
butterflyelf 170 dk.
gulma 130 dk.
YENA 120 dk.
nevzamansız 100 dk.
Kızlar amway den memnun kaldım..Mutfak dolaplarını sildim hem parladı hemde hiç iz kalmadı kurulamadan iyi sonuç..
temizlik yapıyordum ara verdim..Yemek yeyip tekrar devam edeyim..
Yarın oğlumun doğum günü kalabalık misafirim olacak...Çok yorulacağım ama olsun umarım herşey yolunda gider...
Yine özel bir gün ve ben yine şişkoyum..yine foto çekiminde arkalara geçmek isteyeceğim..
KEndinize iyi davranın.:) tebrik ediyorum hepinizi.
Çok ama çok haklısınız.Sen ve Özka.Dikkatli ve sağlıklı zayıflamalıyım.Önemli olan tartıda ve görüntüde zayıf olup hamile kalmak değil (ki kalacağımdan enim değilim) bebeğim için sağlıklı anne vücudunu sağlamak.Çok iyi geldi yazdıkların.Kızdım kendime şimdi.Yarından itibaren adam akıllı diyet programı uygulayıp kalori sayma yöntemini kullanıcam kalori sepeti sitesinden.
Teşekkür ederim iyi ki varsınız aklım başıma geldi.Yoksa ben böyle giderdim az az vitaminsiz beslenerek...
Allah razı olsun ne diyim.Tamam amacım zayıflamak ama bunun altında bebek sahibi olmak yatıyo sonuçta.Bebeğim için iyi bakmalıyım kendime.Annesi sağlıklı olsun ki o da sağlıklı büysün içimde ...
Kızlar amway den memnun kaldım..Mutfak dolaplarını sildim hem parladı hemde hiç iz kalmadı kurulamadan iyi sonuç..
temizlik yapıyordum ara verdim..Yemek yeyip tekrar devam edeyim..
Yarın oğlumun doğum günü kalabalık misafirim olacak...Çok yorulacağım ama olsun umarım herşey yolunda gider...
Yine özel bir gün ve ben yine şişkoyum..yine foto çekiminde arkalara geçmek isteyeceğim..
KEndinize iyi davranın.:) tebrik ediyorum hepinizi.
Yaz bu hafta olmazsa haftaya garantiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?