slm kizlar ben geldimmm
vay kacak vay dediginizi duyar gibiyim :26::26::26:Bilseniz öyle yogun geciyorki günlerim anlatamam ama sizi cok özledim
Malum kursa baslamistim uzadi kursum 5. aya kadar gidicem :18: Sonra sinav var insallah beceririmde sertifikami alirimHersey yolunda cok sükür yusufumda iyi uykularida düzeldi cok sükürrrr Ama yinede heran hersey olabilir diye icimdeki kusku gitmiyor ama yinede eskiye göre buna daha cok alistim. Bugün rahim agzi ve meme kanseri muayenem vardi. Sükür temiz cikti. Yalniz asilarimi olmam gerekiyormus. Asi yaptilar kolum cok agriyor
Sizlerden ne var ne yok bakalim??? Bu arada bu sabah tartiya korka korka ciktim ama cok almamisim 94.200 idi son bildiririm 95 olmusum o kadar yememe göre
merhaba canım
aslında diyetisyenim6 öğün verdi ama ben kahvaltıyı 9 dan sonra yaparsam kuşluk öğününü atlıyorum
daha önce kendi kendime 25 kilo vermiştim o zamanda 6 öğünle beslenmiştim
sen kaç öğün yiyorsun az ve sık yememiz lazımki metabolizmamız çalışsın yağları yaksın
hoş geldin aramıza kilolar birbirine yakın hedefimizde aynı inşallah hedefimize saglıklı geliriz ve artık kilo almayız
Kaçamaklarımı saydım, ben de kaçıyorum :)) iyi geceler arkadaşlar, huzurlu uykular...
Çok geçmiş olsun, sana da yavruna da.
Geçmiş olsun Özlemciğim, iyileşmiştir umarım oğlun.
Bizim evde sütlü tatlılar sık yapılır, çocuklar için hafif bir alternatif oluyor; irmik varyasyonları, ev pudingi, fırında sütlaç, meyveli muhallebiler ilk aklıma gelenler. Ben çok az şekerli pişirdiğim için hafif tatlı ürünlere damağımız çok alıştı, işte birkaç ipucu. Az şekerli olduğu için lezzetini artırmak için aromalı ürünleri bol kullanıyorum. Ev pudingine bol portakal kabuğu, muhallebiye muz, çeşitli tatlılara tarçın, damla sakızı, hindistan cevizi ilk aklıma gelenler. Muzu ezip 20 dakika kadar bekletirsen içindeki şeker açığa çıkıyor ve ekstra şeker eklemeden hafif ve güzel bir tatlı yiyebiliyorsun.
Sütlü irmik tatlısı yaparken tarçın ya da limon kabuğu ya da portakal kabuğu ile şekeri azaltıp lezzeti dengeleyebilirsin :)
herkese güzel hafta sonları dilerim
gece çok uykum vardı uyumadım da ama koltukta uyukladım durdum
benim kaçamakalr da şu şekilde dünküler tabii bugün daha başlamadım
3 tane mini ekler pasta
patlamış mısır 1 bardak kola
2 dilim börek
1 tane krep
2 petibör bisküvi
ama şöyle ki 70 dk felan yürüdüm sadece sabah kahvaltısını sofraya oturup doğru dürüst yaptım sonrası hep ayak üstü atıştırmalar şeklinde oldu
düzenli beslenmeye geçmem lazım
günaydın güzellerrrrr,
asuman o nasıl kaçamak ekler falan en öldürücü şeyler...
sorma canm ya eşime canım istedi demiştim almış gelmiş yemesen olmaz şimdi regl de var neyse bitti şükür
bugün iyi başladım sayılır kahvaltıda birazdan da yürüyüşe gideceğiz bakalım yiyorum sonra eritmeye çalışıyorum işte
iradem gelene kadar böyle idare edeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?