Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm ilknurcum oglanın iyi olmasına çok sevindim inşallah hep iyi olur .bu arada ben sana yetişiyorum kilo konusunda

herkese günaydınlar iyi hafta sonları
aslında bir hafta sonum var yatıcam diyorum ama en geç 8 de uyanıyorum bu durumada her hafta sonu uyuz oluyorum resmen
ama artık uyuz olmamam lazım 9 da kahvaltı yapmak için

kahvaltım
1 bardak limonlu ılık su
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1 çay kaşığı nutella

5 1 yerde çay

kuşluk
1 bardak süt içmeyi planlıyorum :)

hoş geldin aramıza kilolar birbirine yakın hedefimizde aynı inşallah hedefimize saglıklı geliriz ve artık kilo almayız

hoş geldin aramıza kilolar birbirine yakın hedefimizde aynı inşallah hedefimize saglıklı geliriz ve artık kilo almayız

hoşbulduk tatlım
inşlh canım gerçekten allah düşmanımın başına vermesin derler ya kilo derdi aynen böyle bir illet

Günaydın...

YENA oğluşunun doğum günü kutlu olsun...O da balık burcu benim gibi...Duygusaldır yavrucak... Allah sizlere bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin...

Kaçamaklarımı saydım, ben de kaçıyorum :)) iyi geceler arkadaşlar, huzurlu uykular...

herkese güzel hafta sonları dilerim
gece çok uykum vardı uyumadım da ama koltukta uyukladım durdum
benim kaçamakalr da şu şekilde dünküler tabii bugün daha başlamadım
3 tane mini ekler pasta
patlamış mısır 1 bardak kola
2 dilim börek
1 tane krep
2 petibör bisküvi
ama şöyle ki 70 dk felan yürüdüm sadece sabah kahvaltısını sofraya oturup doğru dürüst yaptım sonrası hep ayak üstü atıştırmalar şeklinde oldu
düzenli beslenmeye geçmem lazım

sağol fıstığım benim ,daha iyi şükürler olsun. sen nasılsın neler yapıyorsun? son zamanlarda giremiyorum malesef

oooo maşallah asucum ya bayağı kaçamak yapmışsın, bende 1-2 hafta önce böyle sapıtmıştım resmen ama baktım bahar çooooook yakın hemen kapıda ,bende 'ne oluyor özlem sana, topla kendini' dedim ve kaldığım yerden devam ediyorum bakalım :) oğluşumun doğum gününe az kaldı çıtır olmam gerek en acilinden :)

günaydın güzellerrrrr,

asuman o nasıl kaçamak ekler falan en öldürücü şeyler...

sorma canm ya eşime canım istedi demiştim almış gelmiş yemesen olmaz şimdi regl de var neyse bitti şükür
bugün iyi başladım sayılır kahvaltıda birazdan da yürüyüşe gideceğiz bakalım yiyorum sonra eritmeye çalışıyorum işte
iradem gelene kadar böyle idare edeceğim artık

maşallahın var yine de bak almadın kaç aydır. ama artık son 2-3 ay güzel güzel gayret edelim. yazın sıcakta kilolar adamı çok yoruyorrrrr. hele kış hiç verilmiyor.

geçen bahar yaptık bu bahar da yapalım verelim son 15-20(senin için 15-20 benim 25-30) verelim kurtulalım kış verilmiyor . hatta yaz da verilmiyor. dışarda oluyorsun çogu zaman...

iyi haftasonları kızlarrr
bugün bir komşumuz geldi gözle görülür zayıfladım ki artık demekki
çok güzel olömuşsun, zayıflamışsında dedi çok mutlu oldum
daha çok motive kazandım

haftasonu olduğu için kahvaltımı geç yaptım o yüzden 2 öğün yiyeceğim bugün
sabah kahvaltısı:
-sucuklu yumurta(ekstra yağ koymadan sucuğun yapıyla yapılmış)
-peynir yağsız
-2 dilim denge light keğekli ekmek
-1 tatlı kaşığından az bal
-4 bardak şekersiz çay

ara öğün:
-az şekerli türk kahvesi

öğlenakşam :
-kırmızı et
-salata (yağsız nar ekişili)

herkese kaçamaksız haftasonları diliyorumm

Doğum günün kutlu olsun BARIŞ oğlan....

Bu araba senin için............

Ömür boyu mutlu ol inşallah....

Son düzenleme:
yenacım sağol canım hemde nasıl rahatladım bilemezsin burdaki drlara güvenmiyordum ,büyükşehire gitmek istiyordum hep ama nazı düşündüğümden gidemiyordum...ki orda bile babada olduğu halde yapmadığı kalmadı çok huysuzlandı hep beni aramış ağlamış...çünki 5 aydır gerçekten hastaydım bitmeyen çarpıntılaar ve vücuttaki karıncalanmalar beni mahvetti....

beyzus ablacım nasılsın özledik seni....ablacım sana bişey danışmak istiyorum bana burdaki dr tansiyon ilacını devamlı içmemi söyledi. ama balıkesirdeki dr kalp damar dru çok güvendim kendisine çok iyi bir dr ilacı bırakmamı söyledi üç gündür içmiyorum ama korkuyorumda acaba tansiyonum yükselir bana bişey olurmu diye düşünüyorum

bugün bende mantı partisi var temizliğim şimdi bitti...balıkesirden getirdiğim herşeyi yıkadım bugün ütüler beni bekliyor hemen onları yapmam lazım, birde tatlı olarak etimek tatlısı yaptım kendimede kıymalı kereviz yapmak istiyorum ama bilmiyorum herkez mantı yerken kereviz yenirmi değilmi ama.....

nişan için ykmden çok sade kadfe siyah bir elbise aldım ,herkez çok yakıştırdı beni olduğumdanda zayıf göstermiş çok mutlu oldum tabiii bir an önce yani pazartesi günü sıkı olarak başlayacağım diyetime...ikili rakamlara 10 kilo kaldı...

yenacım baskülüm gelmiş canım 20 günden fazla oldu oda beni yıprtatı fazla diyetime bağlı kalamadım..yarın alırım ykmden tartılırım bakalım ne kadar artıdayım, gerçi ölçülü kaçamaklar yaptım ama yaptım sonuçta.... inş fazla almamışımdır...

kızlar ben geldim. azcık kaçamak gelip gidiyom gerçi ama
dün işe başlamak için dilekçemi vermeye gittim. odadakiler beni tanımamışlar
hatice hanım siz biraz zayıfladınızmı dedi adam çekinerekten.
baya biraz zayıfladım dedim.
kusura bakmayın ben sizi tanıyamadım dedi
ordan diğeri bende tanıyamadım dedi
azcık işim var gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…