Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar

hiç yüzüm yok topiğe yazmaya 3 haftadır iyice cozuttum zaten..2 gün önce 89 gelmiştim

geçen hafta 90
bugün 90,5 kilom
+0,50 kilo

sporda 50 dakika

kilo veren arkadaşları tbr ederim

Çok geçmiş olsunnn

Derinciğim geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsın allah korumuş yavrunu da seni de allah beterinden saklasın canım tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun

Selamm fıstıklarr

bende ilk kilo bildirimimi yapiim

geçen hafta : 90kg

bu hafta 89kg

giden 1kg

spor : menüsküs sağolsun malesef yookk

Derinciğim boşuna demiyorlar güzellik başa bela diye..dikkat et kendine naz'ı da kendin gibi maviş yaptın.

Allah beterinden korusun canım...Çok geçmiş olsun...
sağol canım inan daha kendime gelemedim, güzellik sorma kilo olmasa başıma dahada bela olacak gibi , geçen hafta balıkesire nişana gittiğimizde dra da gittim, ogün bütün drlara muayene oldum ,birde ürolojiye gözükeyim dedim çünki sürekli idararım var gibi çok sık mantar oluyorum bugünde olduğu gibi,drları tanımıyorum çünki acelemde var sekreter kıza en az kimde sıra varsa ona ver dedim...içeri girdim hemşirede yok odada dr beni be süzdü bie süzdü şimdi beni nikahına alacak dedim nerelisin nerden geldin sahiden ayvalıklımısın göçmenmisin boşnakmısın boyuna posunasın maşallah, diye soru yağmuruna tuttu hastalığımdan çok benle ilgilendi....korktum bile hatta...meğerse drun 4 tane karısı varmış...
Çok geçmiş olsunnn

sağol canım....

Mervecim aynı durum bendede mevcut , kimseler 90 kilo olduğuma inanmıyo , bazen benim bile inanasım gelmiyo hani

bende senin gibi iri yarı gelin oldum , benimde gözüm 70lerde, hani bir varsam oralara kocamaann OOHHHHH dicem

sıkma canını , hep beraber başaracaz bu işi :128::128::128::128::128::129::129::129::129::129::129:

herkese merhabaa

bugün hava yine muhteşemmm

lalelerim açmış cam kenarımda..kırmızı..beyaz..pembe ve sarı
öle güzellerki...ama benm bu kilo durumum böle güzel değil..

geçen hafta:103.7

bu hafta 104 neden böle oldu acaba..ama öle pozitifimki buna bile üzülemicem

Canım yaa... Kıyamam...Çok çok geçmiş olsun.Allah korumuş.Dikkat edin kendinize emi...Bol bol Felak,Nas suresi oku nazar için...

Yerim senin o pozitifliğini Aşmışın sen Meryemim artık.Vız gelir tırıs gider bu kilolar artık.Verirsin bundan sonra.Önemli olan kilo veremeyip veya aldığındada motiveyi bozmayıp devam etmek.İşte buuu...
Adet dönemin yakındır belki ödemdir diye teselli etmiyim o zaman zaten üzülmemişin
Gerçekten hava çok güzel. Bugün patronum bana zayıfladın sen dedi heyoo heyooo

ayyynnuuurrrr
nerelerdesin sen arkadaşım, bir yarışa başladık ondada kaldık ikimizde
hadi senin menüsküs çıktı bende ne çıktıda duyruyotrum böyleee
evet senden bahsetttimm arkadaşımmmm
[/QUOTE]

Eliifffff şekerimm ben yürüyemesemde seni gazlarım şekeriimm , yeterki sen iste

tamam bebişimm bugün başlıyorsun spora, hadi bakalımmm

Ay aman allahım ucuz kurtulmussun desene. Adam nerdeyse seni de nikahına alacakmış odadaBen de süreklı mantar problemı oluyor. dıkkat etmek lazım cunku ıdrar yolları enfeksıyonu varsa ılerde böbreklere sıçrayabılıyor. Sürekli kaşıntı ve mantar ıcın krem mı kullanıcaz valla sinir oluyorum

Kızlar ben kortizonlu fitil kullanıyorum ya, şişlik oluyomu dıye bi tartılayım dedim. Dün 80 cıkmıstım bu sabak 81.2 felan cıktım. Aslında wc problemım de yok form çayı felan ıctım ıyıyım 2 gundur. Psikolojim bozuldu demekki şişlik yapıyomuş gerçekten(

Son düzenleme:

maşAllaahhhhhhhhh

Özlemcimm sıkıntı etme , ilacı bırakınca düzelir Allahın izniyle ....

canımm çook büyük geçmiş olsun ...

Umarım öyle olur yaa. Zaten cok uzun süre kullanmamak lazımmıs bugun bıraz rahatlama olursa yarında kullanıp bırakırım artık.

evet bende çok uzun süre kullanılmaması gerek diye düşünüyorum , sen bi olurunu bulursun bence kendine göre :128::128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…