canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunyenacım günaydın canım kolay gelsin sana...bende kaç gündür o temizliği yaptım heryer elden geçti halılar koltuklar perdeler camlar pazartesiden beri uğraşıyorum ,dün hazır temizliğim bitmişken gelmek isteyen arkadaşlarım vardı onları kabul ettim, kv geldi 3 tepsi börek açtı bana ıspanaklı lorlu gelde yeme yaniii ,bende kabak tatlısı yaptım hani ezerek yapıyorsun içine ceviz bisküvi üzerinede krem şanti hımmmmm bayıldım yeni tattığım bir lezzet kaç dilim yediğimi hatırlamıyorum,birde olmazsa olmaz mercimek köftesi....artık akşam yemeği yemeye yüzüm yoktu ....yani kendini suçlama bak ben 1 ay önce 108 olmuşken geçen hafta 115leri gördüm bir ay içinde bu hafta ancak aldığımı vermişim ...
geçen hafta 113 bu hafta 112.8...hafta sonu 115 olmuştum ancak aldıklarımı vermişim bu hafta yine....
bugün ben kendimi yeni doğmuş hissediyorum, dün akşam büyük bir kaza atlattım motordan düştüm kucağımda naz ile birlikte 110 kilo halimle kafa üstü yere çakıldım motordan inmeye çalışırken inemedim havada kaldı ayağım arka üstü düştüm..bir anda ölüyorum sandım burnumdan sarı yeşil sular geldi çok korktum çok ağladım o an hep kızımı düşündüm ona kim bakacak diye ,gerçi vay gidene o nasıl olsa büyür de....hemen hastaneye götürdüler beni röntgn çekildi ama 3.5 attım kesin birşey var dedim başım yerinden çıkacak gibi ağrıyordu...inanınki nazar çıktı kaç gündür benim üzerime çok konuşuorlar birde nazın üzerine çok akıllı bir çocuk o kadar laflar ediyorki kendinden büyük herkez onu konuşuyor ,2.5 yaşında ama 4 yaşında çocuk gibi laflar ediyor herkez ölüyor gülmekten bayılıyor ona...bende zayıfladım saçlar değişti çok beğeniyor herkez giyim tarzım değişti tabiii ...neyse allah beterinden korusun verilmiş sadakamız varmış, bir çocuğu giydirip sevindiricem bugün çok az baş ağrısı biraz fazlada boyun ağrısı var.....
herkese merhabaa
bugün hava yine muhteşemmm
lalelerim açmış cam kenarımda..kırmızı..beyaz..pembe ve sarı
öle güzellerki...ama benm bu kilo durumum böle güzel değil..
geçen hafta:103.7
bu hafta 104 neden böle oldu acaba..ama öle pozitifimki buna bile üzülemicem
Merhaba arkadaşlar.
Gecikmeden bildirim yapayım diye henüz geçmişi okuyamadım, umarım herkesin keyfi yerindedir ve yağdan kilolar gitmiştir :))
Bu sabah heyecanla çıktım tartıya 10 gündür tartılmadığım için meraktaydım, sonuçtan memnunum, yürüyüşler etki etmişTabii daha fazla çaba göstermem, beslenme konusunda disiplinli olmam gerekiyor, bunu da becersem epey hafifleyeceğim
9 gün önce tartıda son gördüğüm kilo; 82.5 kg
Son bildirimim; 81.7 kg
Bu haftaki kilom 81 kg
Dokuz günde 1.5 kg verebilmişim gene de
Veeeeeeeee benim için tarihi bir an, spor bildirimi:
Tempolu yürüyüş: 275 dk.Hayatımda en fazla spor (yürüyüş) yaptığım hafta bu oldu sanırım. Hatta bu sabah yürüyüşümü yaptım 50 dk. sonra hızımı alamadım bir tur daha yürüdüm, pazardan eve kadar :)
Kızzzlaaaarrrr glukofen kullananlara yani insülin direnci olanlara bir sorum olacak. Ben her doktora gidişimde yani 100lük glukofenim her bitişinde tekrardan birsürü test yapılıyor bana ve 20 gün sonuç çıkmasını bekliyorum. Şimdi glukofenim bitti ama tekrar 20 gün beklemek istemiyorum kendim eczaneden gidip 1 kutu glukofen alsam o bittikten sonra doktora gitsem olur mu ? her 50 günde bir testlerim yapılıyor ve ilacı kullanmaya başlayalı nerdeyse 1 sene oluyor bir zararı olmaz değil mi ? Kullananlardan bilgi istiyorum.
Hanımlar merhaba,
Uzun süredir diyet gruplarında başardığınız harika işleri takip ediyorum ancak okumak yeterince güzel geldiğinden üye olmayı düşünmedim hiç. Bugüne kadar.
Çocukluğumdan beri kiloluydum ama son zamanlarda maksimumuma ulaştığı hissediyordum. Bugün yine forumdan tavsiye edilen bir diyetisyene gittim. Ve tartıda gördüğüm kiloya inanamadım. 104! Meğerse korktuğum üç haneli bir sayı görmek olduğu için tartılmaktan kaçıyormuşum son 2 aydırİnanamadım, çok moralim bozuldu. Daha önce 95 kiloyu görünce anında rejim yapıp 12 kilo veren ben 100 kilonun üstüne çıkmışım sonunda. Çok kızgınım kendime. Diyetisyenim bu hafta tahlillerimi yaptırana kadar hafif bir liste uygulamamı istedi. Ama moralim o kadar bozuk ki bir ömür hiç birşey yemek istemiyorum şu an
Aranızdaki sinerjiden çok etkilendim, belki ben de sizin pozitifliğinizden etkilerinirim destek olur, destek alırım diye düşünerek aranıza katıldım.
doratonks ve merve hoşgeldiniz arkadaşlarımmmbanada hoşgeldin dermisiniz acaba aylardır zayıflayanların başarı hikayelerini okuyup onları taktir ve tebrik etmekle geçti ömrüm ...Her siteye girdiğimde acaba kim kilo verdi neler başardılar diye bakmaktan haşat oldum ... Sonraaaa yeter yaa bende yapabilirim bende verebilirim her zayıflama hikayesinin altında İSTERSENİZ OLMAYACAK ŞEY YOKTUR YETER Kİ İSTEYİN yazıyordu ,ben aylarca üstüme mal etmedim bu sözü ben zayıflayamıyorum nasılsa diyordum ama şimdi çok istiyorum istiyorsam bu olacak demektir yardımınızla tabiki yardım ederseniz çok sevinirim...
efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
dgru sölüosun ebrumYerim senin o pozitifliğiniAşmışın sen Meryemim artık.Vız gelir tırıs gider bu kilolar artık.Verirsin bundan sonra.Önemli olan kilo veremeyip veya aldığındada motiveyi bozmayıp devam etmek.İşte buuu...
Adet dönemin yakındır belki ödemdir diye teselli etmiyim o zaman zaten üzülmemişin
Gerçekten hava çok güzel. Bugün patronum bana zayıfladın sen dedi heyoo heyooo
Asumancığım tutalım şu boğazı, sana kızıyordum insna bu kadar çabalar, yürür bir de üzerine yer mi diye, yiyormuş yahu. Şu kaçamakları olabilecek en az seviyeye çekelim bari...merhabalar
bugün hava soğuk resmen yine güneş de yok
yarım saat yürüdüm bugün hiç yoktan iyidir
ayran detoksunu da yapamadım malesef sabah kalsik kahvaltımı yaptım az önce de müsli ve yoğurt yedim yeter bugünlük
iştahım da fena cozuttu durduramıyorum ya
umut dediğin gibi yürüyüş var ama boğazı tutmayınca kas yapıp yerimizde sayıyoruz işte
Büyük geçmiş olsun canımmerhabalarrr
arkadaslarınn canlarımm sormayın basıma gelenlerııı kac gundurrr mahvoldumm
küçük kızım kuzucum kafasını deldı canımm gıttı yavrum mutfaktan eve kosuyordu bırden kafasını kapnının kasasına vurdu ama cok fena kanadı hemen acıle gıttık 5 tane dikiş attılarr yavrum çınlattı hastaneyii adıdııı adıdıııı dıyee içim çok yandı neyseki şimdi iyi...
Yenacığım, artık sahalara inmenin vakti gelmedi mi? Yaz kapımızda, havalar güzel, umudumuz tavan yapmışken seni de sahalarda görmek istiyoruz.Günaydınnn,
Bol eksili rakamlar görmeniz dileğiyle...
Kendimi topiğin en hızlı kilo alıcısı ve iradesizi ilan ediyorum..Bir haftada 2,5 kilo alarak kupa istiyorum..
Zaten şiş karnım, birde kalbim şişti tartılınca..
NAsıl oluyor anlamıyorum su içsem yarıyor.
Derinciğim kötü bir kaza atlatmışsın, çok geçmiş olsun. Motor deyince bildiğimiz motorsiklet mi? Deniz motoru filan mı yoksa. Naz kucağımdaydı yazınca tereddüt ettim...yenacım günaydın canım kolay gelsin sana......
bugün ben kendimi yeni doğmuş hissediyorum, dün akşam büyük bir kaza atlattım motordan düştüm kucağımda naz ile birlikte 110 kilo halimle kafa üstü yere çakıldım motordan inmeye çalışırken inemedim havada kaldı ayağım arka üstü düştüm.......
Sağol canımmm, şişmanlık için küçük ama benim için büyük bir adım oldutebrik ediyorum cnm
merhabalar kaç zamandır bilgisayarın adaptörü bozuldu bir türlü alamadım bugün geldi şükür ama esas pili arızalıymış.tartılamadımda tartımda bozuk bu aralar elektronikle başım dertte ne yazıkki.
Yena canım gene kilo bildirimi yağpamadım çok özür dilerim.
efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
Kızlar bugün pazarda önce havalandım, sonra tekrar bir güzel yere bastı ayaklarım.
Bizim komşu semtte sosyete pazarı (bence çakma sosyete pazarı ya neyse) kurulmaya başlamış. Oğlumu kreşe götürürken gördüm ilk defa, yeniymiş zaten. Geçen hafta bir gezindim, tek bir tezgahı beğendim. Çocuk kıyafetleri ama gözlerimi yuvalarından oynatan markalar vardı. %95'i defoluydu, ya beden bulamadım ya defolar büyüktü fazla bir şey alamadım. neyse çcuk haftaya yeni sezn gelecek dediği için bugün oraya yürüdüm, bir tek o çocuğa akmak için gittim o da bu hafta gelmemiş iyi mi? (Yan tezgahtaki adam da çocuğun öldüğünü söyleyerek zevzek bir şaka yaptı bu arada)
Neyse uzattım gene, servis saatine kadar (pazarı servisi var) tezgahları gezeyim bari dedim. Tezgahın birinde benden genç bir kadın küçük kızına "dur yavruuum rahatsız etme ablayı" dedi. Abla dedi yav bana, ehehehe. Tabii yürüyüş yaptığım için spor giyinmemin, özellikle de kafama taktığım kepin etkisiyledir, tam göremedi kızcağız beni, gene de bir havalandım. Sonra bir yerde bluz sordum, "büyüğü var mı?" diye. Hangi beden istiyorsunuz? dedi adam, "XL'a bakayım" dedim. "Ne yaptın abla XL sana olmaz, L veya M vereyim bi bak" dediİyice havalandım tabii ben, kuş bakışı geziyordum artık artık pazarı bir diğer tezgahta kadın; "geniş beden bakıyorsanız şu tarafta" deyince hemencecik yere indim, çalımım söndü. O sinirle eve de yürüyerek gittim, iyi oldu
Afıyet olsun tatlım tabıykı halkettın
Ben de 30kg verdım fakat 2008 aralıkta 110cıvarıyla baslamıstım 2009 hazırana kadar 92 felan oldum. Sonra 2009 yazla 2001 yaza arasında 2 sene 90-100 arası gıttım geldım. Son 10 aydır dıyetısyene gıdıyorum ıste bu sefer hıc kılo almadan hep verdım fakat yavas oldu. Olsun sonuca bakmak lazım
Umarım bır daha gerı almayız o kılocukları, ben buna katlanamam sanırım
Bugun karnıma baktım da kılo verdıgım ıcın yumusamıs( normalde bellı olmuyor ama mesela dar bısey gıyınce yumus yumus cıkıyor pantolondan. Eskıden ne sıkıydı etım (( daha dogum yapmadım da dusun yani. Bebekten sonra çok sarkarmıyım cok korkuyorum bakalım ama yapacak bısey yok bu kötülüğü ben kendım yaptım kendıme
Kızlar bugün pazarda önce havalandım, sonra tekrar bir güzel yere bastı ayaklarım.
Bizim komşu semtte sosyete pazarı (bence çakma sosyete pazarı ya neyse) kurulmaya başlamış. Oğlumu kreşe götürürken gördüm ilk defa, yeniymiş zaten. Geçen hafta bir gezindim, tek bir tezgahı beğendim. Çocuk kıyafetleri ama gözlerimi yuvalarından oynatan markalar vardı. %95'i defoluydu, ya beden bulamadım ya defolar büyüktü fazla bir şey alamadım. neyse çcuk haftaya yeni sezn gelecek dediği için bugün oraya yürüdüm, bir tek o çocuğa akmak için gittim o da bu hafta gelmemiş iyi mi? (Yan tezgahtaki adam da çocuğun öldüğünü söyleyerek zevzek bir şaka yaptı bu arada)
Neyse uzattım gene, servis saatine kadar (pazarı servisi var) tezgahları gezeyim bari dedim. Tezgahın birinde benden genç bir kadın küçük kızına "dur yavruuum rahatsız etme ablayı" dedi. Abla dedi yav bana, ehehehe. Tabii yürüyüş yaptığım için spor giyinmemin, özellikle de kafama taktığım kepin etkisiyledir, tam göremedi kızcağız beni, gene de bir havalandım. Sonra bir yerde bluz sordum, "büyüğü var mı?" diye. Hangi beden istiyorsunuz? dedi adam, "XL'a bakayım" dedim. "Ne yaptın abla XL sana olmaz, L veya M vereyim bi bak" dediİyice havalandım tabii ben, kuş bakışı geziyordum artık artık pazarı bir diğer tezgahta kadın; "geniş beden bakıyorsanız şu tarafta" deyince hemencecik yere indim, çalımım söndü. O sinirle eve de yürüyerek gittim, iyi oldu
özlemcim şuanki kilon kaç onu merak ettim??
kilo çizelgen olmadığı için soruyum dedim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?