Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
kelebeğinide senide korusun Rabbim

bu pozitifliğe benden mmmaaaşşşaaaalllaahhhh

Merhaba arkadaşlar.

Gecikmeden bildirim yapayım diye henüz geçmişi okuyamadım, umarım herkesin keyfi yerindedir ve yağdan kilolar gitmiştir :))

Bu sabah heyecanla çıktım tartıya 10 gündür tartılmadığım için meraktaydım, sonuçtan memnunum, yürüyüşler etki etmiş Tabii daha fazla çaba göstermem, beslenme konusunda disiplinli olmam gerekiyor, bunu da becersem epey hafifleyeceğim

9 gün önce tartıda son gördüğüm kilo; 82.5 kg
Son bildirimim; 81.7 kg
Bu haftaki kilom 81 kg
Dokuz günde 1.5 kg verebilmişim gene de

Veeeeeeeee benim için tarihi bir an, spor bildirimi:
Tempolu yürüyüş: 275 dk.Hayatımda en fazla spor (yürüyüş) yaptığım hafta bu oldu sanırım. Hatta bu sabah yürüyüşümü yaptım 50 dk. sonra hızımı alamadım bir tur daha yürüdüm, pazardan eve kadar :)

tebrik ediyorum cnm

Son düzenleme:
Yenacim sabah ilk tartiya çıkınca 68.5kg çıktım sonra hoppp 68.9kg çıktı. Avcunu yala der gibi. Ozlemcimin masallahi var olsun geçsin beni hak ediyor

derincim. Çok geçmiş olsun cnm allah beterinden saklasın.

Kızzzlaaaarrrr glukofen kullananlara yani insülin direnci olanlara bir sorum olacak. Ben her doktora gidişimde yani 100lük glukofenim her bitişinde tekrardan birsürü test yapılıyor bana ve 20 gün sonuç çıkmasını bekliyorum. Şimdi glukofenim bitti ama tekrar 20 gün beklemek istemiyorum kendim eczaneden gidip 1 kutu glukofen alsam o bittikten sonra doktora gitsem olur mu ? her 50 günde bir testlerim yapılıyor ve ilacı kullanmaya başlayalı nerdeyse 1 sene oluyor bir zararı olmaz değil mi ? Kullananlardan bilgi istiyorum.

hayır cnm hiç bişi olmaz kendimden biliyorum zaten en az 3 ay kullanmalısın ben gercekten kilo verdim ve pkoluydum kistim gittiği için kilo verdim ağrı mağrı bırakmadı mucize bir ilaç benim için ancak şuan hamilelikten şüpheleniyorum ve kullanmayı bıraktım .

doratonks ve merve hoşgeldiniz arkadaşlarımmm
anlattıklarınız öle tanıdık öle biz gibi ki...
bende 4 ay önce diyetsyene acaba 100 varmıyım die gittigimde neredeyse 120 kg oldugumu görüp şok olmustum.
şimdi yavaş yavaşta olsa veriyorum..benm insülin direnci ve pkosum var da..
hadi sizde işe çizelge yapımı ile baslayın kızlar çizelgeleriniz benden

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
tebrik ediyorum seni
30 kilo ne çok..darısı başıma..ne kadar oldu sen baslayalı?
kız lahana sarmalarını yiye yiye verdin haa
şaka bi yana ögrenciyim demişsin de ailenle mi yasıyosun?yoksa bu kadar düzenli beslenme nasıl olur..
ben zavallaım ögrenci evinde makarna yyip,simit yiyip durmustum

Hadi bakalım sen bu işi çözmüşsün artık bir 30 kg daha neden olmasın?

dgru sölüosun ebrum moral bozmanın bi geregi yok şimdi..
ahahha evet teselli hakkımı sonraya saklayayım.şimdilik böle iim
senin ihtiyacın var mı bir teselliye:) ama bence haftaya birden iki haftalık verceksin
ooo ne güzel zayıflamıssın sözleri insanı inanılmaz rahatlatıyor.
sana anlatmışmıydım..Veysel de bana geçen gittim şok oldu çok güzel vermişsin die...
en az 15 die benle iddiaya girdi ama ne kazandı ne kaybetti

kızlar bir karar aldım ve sizinle de paylaşıyorum şimdi;

normalinde diyetisyene gidserken verdiği listeden ne yediğimi yazıyordum
ama bunu düzenli olarak yapmıyordum
şimdi bir defter alıp, ideal kiloma inene kadar ne yediğimi, kaçamaklarımı, ne kadar su içtiğimi, yaptığım sporu ya da yapmadığım zamanları, sıvı tüketimini, motivasyonumu ve beslenme konusunda veya kondisyon konusunda aklıma ne gelirse ve o gün içerisinde ne yaptıysam yazıcam
bence böylelikle en azından ödev gibi bir zorunluluk haline getirmiş olucam hem de yazmak beni rahatlatacak

(yazı yazmak beni mutlu ediyor , sanırım bu yöntemi o yüzden sevdim)

pazartesi gününü 2. milat olarak armağan ediyorum kendimee

gulma ve ege yavrularınıza geçmiş olsun..Allah ım korusun..

ayrıca derin arkadasım sana da geçmiş olsun..Allah ım bir daha göstermesin..

Geçmişi ancak okuyabildim :)

mervenil, doratonks hoşgeldiniz aramıza
ege1979, toksin geçmiş olsun yavrularınıza...
Asumancığım tutalım şu boğazı, sana kızıyordum insna bu kadar çabalar, yürür bir de üzerine yer mi diye, yiyormuş yahu. Şu kaçamakları olabilecek en az seviyeye çekelim bari...
Büyük geçmiş olsun canım Ucuz kurtulmuş yavrucak. Sana da geçmiş olsun...
Yenacığım, artık sahalara inmenin vakti gelmedi mi? Yaz kapımızda, havalar güzel, umudumuz tavan yapmışken seni de sahalarda görmek istiyoruz.
Derinciğim kötü bir kaza atlatmışsın, çok geçmiş olsun. Motor deyince bildiğimiz motorsiklet mi? Deniz motoru filan mı yoksa. Naz kucağımdaydı yazınca tereddüt ettim...
tebrik ediyorum cnm
Sağol canımmm, şişmanlık için küçük ama benim için büyük bir adım oldu

Merhabalar kaç zamandır bilgisayarın adaptörü bozuldu bir türlü alamadım bugün geldi şükür ama esas pili arızalıymış.Tartılamadımda tartımda bozuk bu aralar elektronikle başım dertte ne yazıkki.
Yena canım gene kilo bildirimi yağpamadım çok özür dilerim.

nerelerdesin banu yaaa kaç gündür arıcam seni yada ebruyu hep bişey çıktı unuttum
neyseki mühim bişey yokmuş

Kızlar bugün pazarda önce havalandım, sonra tekrar bir güzel yere bastı ayaklarım.

Bizim komşu semtte sosyete pazarı (bence çakma sosyete pazarı ya neyse) kurulmaya başlamış. Oğlumu kreşe götürürken gördüm ilk defa, yeniymiş zaten. Geçen hafta bir gezindim, tek bir tezgahı beğendim. Çocuk kıyafetleri ama gözlerimi yuvalarından oynatan markalar vardı. %95'i defoluydu, ya beden bulamadım ya defolar büyüktü fazla bir şey alamadım. neyse çcuk haftaya yeni sezn gelecek dediği için bugün oraya yürüdüm, bir tek o çocuğa akmak için gittim o da bu hafta gelmemiş iyi mi? (Yan tezgahtaki adam da çocuğun öldüğünü söyleyerek zevzek bir şaka yaptı bu arada)

Neyse uzattım gene, servis saatine kadar (pazarı servisi var) tezgahları gezeyim bari dedim. Tezgahın birinde benden genç bir kadın küçük kızına "dur yavruuum rahatsız etme ablayı" dedi. Abla dedi yav bana, ehehehe. Tabii yürüyüş yaptığım için spor giyinmemin, özellikle de kafama taktığım kepin etkisiyledir, tam göremedi kızcağız beni, gene de bir havalandım. Sonra bir yerde bluz sordum, "büyüğü var mı?" diye. Hangi beden istiyorsunuz? dedi adam, "XL'a bakayım" dedim. "Ne yaptın abla XL sana olmaz, L veya M vereyim bi bak" dedi İyice havalandım tabii ben, kuş bakışı geziyordum artık artık pazarı bir diğer tezgahta kadın; "geniş beden bakıyorsanız şu tarafta" deyince hemencecik yere indim, çalımım söndü. O sinirle eve de yürüyerek gittim, iyi oldu

Afıyet olsun tatlım tabıykı halkettın

Ben de 30kg verdım fakat 2008 aralıkta 110cıvarıyla baslamıstım 2009 hazırana kadar 92 felan oldum. Sonra 2009 yazla 2001 yaza arasında 2 sene 90-100 arası gıttım geldım. Son 10 aydır dıyetısyene gıdıyorum ıste bu sefer hıc kılo almadan hep verdım fakat yavas oldu. Olsun sonuca bakmak lazım

Umarım bır daha gerı almayız o kılocukları, ben buna katlanamam sanırım

Bugun karnıma baktım da kılo verdıgım ıcın yumusamıs( normalde bellı olmuyor ama mesela dar bısey gıyınce yumus yumus cıkıyor pantolondan. Eskıden ne sıkıydı etım(( daha dogum yapmadım da dusun yani. Bebekten sonra çok sarkarmıyım cok korkuyorum bakalım ama yapacak bısey yok bu kötülüğü ben kendım yaptım kendıme

umutcumm herkes görmüş sendeki değişikliği bak ne güzel motive etmişler
hem o kadın hem yakını hem de uzağı göremiyormuş bana geldi haberi
maşallaaahh arkadaşımm son sürat devammm

özlemcim şuanki kilon kaç onu merak ettim??
kilo çizelgen olmadığı için soruyum dedim arkadaşım

Ay koptum gulmekten canım. Demekkı kımıne göre sısman kımıne göre hafıf kıloluyuz:)) Sen kac yasındasınkı abla dedıler dıye havalandım. 50 felanmısın yoksa Yahu gencsın tabı teyzemı desın sana. Kılomuz aynı ama benım boy 1.64. Bazı magzalarda xl kucuk gelırken bazen de M,L oluyor ust beden sasırıyorum. Bedenler cok farkedıyor canım ınanki. Ben sımdılık kendıme bısey almıyorum. 31 beden kotlarımla ıdare edıyorum bıraz buyuklar ama ustume tam olan 2 tane var. 75 olunca mor ve kırmızı ılkbaharlık kotlar alıcam cok özenırdım hıc gıyemezdım. Genelde gencler gıyıyo ama ıcımde kaldı ben de gıyıcem

Ben de kpss ıcın dersaneye gıdıyorum. Dersanene benım gıbı dogulu cok var. Ben malatyalıyım. Bi kız var malatyalı benı kendıyle yası sanıyomus. Evlılık yuzugum kaybolmustu daha yenı aldık bekar sanmıs benı. Kız 88 dogumlu. Gercı sımdı sacı acık renge boyatınca yaşım buyuk gosterıyo ama sevınıyorum. İşyerınde de genelde 85 ya da 86lı sanıyolarmıs

Son düzenleme:
özlemcim şuanki kilon kaç onu merak ettim??
kilo çizelgen olmadığı için soruyum dedim arkadaşım

Canım ben sımdı dıyetısyene gıdıyorum ya normalde tartılma dedı kadın bır de bende hasas bagırsak sendromu var ondan cuma kılo bıldırımlerıne katılmıyorum sımdılık. Ama bır ay sonra dıyetısyenı bırakıcam o zaman katılıcam sanırım

Şu an aslında 79-80 arası bıseyım ama ödem var vucutta kortızondan dolayı. Dun 80 cıktım bugun 81 cıktım dusun yani. Ilacı bırakınca tatılıcam o zaman gercek kılomu söylıycem umarım 79ları görürümmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…