Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım.adım aylin.bende yeni katıldım gruba.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtulacağız.el ele verince üstesinden gelinmeyecek hiç bir zorluk yoktur bence.

valla banada bı arkadas olsa cok ıyı olacakkk yarıss falann belkı bıraz daha gaza gelırımm
ben ben ben
aynurla yapıyorduk canım aynurcuğumun menüsküsü çıktı, bende tabi bıraktım kaldık öyle çokta iyi gidiyordu
walla birilerinin benide acil gaza getirmesi lazım
annemle kuzenim sabah yürüyorlar bende onlara takılıcam, sabah erken kalkıp
bide öyle deneyelim

ben demiştim o bakla güzel diyeeee

Yenacım bizde baharı yöle karşıladık wallaa
storlar vardı onları temizlettik, düzelttirdik, yeni perdeler alındı (hürrem evi gibi oldu maşallaahh )
ev temizlendi ve hala devam ediyor perler merdelerr
bizde şekil değiştirdik, bu bahar güzel geççek inşallaaahh
stor süper bir seçim, biz 2 senedir kullanıyoruz süper bir rahatlık
şimdiden hayırlı olsun arkadaşımm

İyi günlerde kirletin :) Temizliği kolaymı.? dün perdeci sadece silinebilir diyordu..

inanılmaz uykum var ve sinirlerim bozuldu sabah sabah
nerde dengesiz var beni bulmak zorunda zaten
öğlen yürümicem yatıp uyucam inşallah keyfim kaçtı oysa sabah gayet enerjıktım off off

İyi günlerde kirletin :) Temizliği kolaymı.? dün perdeci sadece silinebilir diyordu..
senede bir defa silmen yeterli zaten canım hemen kuruyor
biz bir defa siliyoruz bir defada perdeciye gönderiyoruz tekrardan onlar onarılacak bir yeri varsa onarıyor ve temizliyorlar
ya da istersen senin perdeci temizlemem derse, konuşursun, mekanizmasından çıkartırlar kuru temizlemeye götürürsün
bizim burda birisi küvette yıkamıstı ama sonradan takamamış tekrardan, birde zedelenmişti

süpersin arkadaşım tebrik ediyorum seni.demekki azmin elinden hiç bişey kurtulmuyormuş gerçekten.acayip gaza geldim.inşallah bende 30 kilo verdiğim günleri görürüm..

merhabalar herkese hayırlı cumalar diliyorum kilo verenleri tebrik ediyorum süpersiniz
bu hafta yine 92 900 yine aynıyım bir gram oynamamışım buna da şükür sevdi demekki vücudum bu kiloyu gerçi geçen hafta cumartesi günde perişan ettim sonra pazar günü de devam ettim hafta içi topladım ama demekki artılar ancak gitti olsun diyorum yola devam artı yok ya buna da şükür
sporumda 280 dk ama ancak artıları sildim bu hafta daha hareketliydim ama devam yolaaaaaaa herkesi kocaman öpüyorummm

mutlu haftaya yine 8lerde olacaksın inşallah tebrik ediyorum cnm
bende 101,9 gördüm bütün hafta 110 yol alıyorum galiba
ayşe yediğimiz sürece o dediğin kiloları bile aşarız malesef o kapasite var bizdee
yavaş olacak ama olucak canım sen bu hafta normal dikkatli git pora devam et haftaya 100 ün altında olucaksınn
hayırlı olsun canım güle güle kullanılsın...yenilik her zaman için iyidir. Bende zebra stor yaptırıcam. Benim ocağım balkonda tek stor var malum gündüz açık oluyor dışardan görünmesi hoşauma gitmiyor...onlar gündüüz açıkken perde kapatıyorsun dışarıdan görünmüyor tavsiye ederim..
iyi günlerde kirletin :) temizliği kolaymı.? Dün perdeci sadece silinebilir diyordu..
tüm evim stor ben bu yıl hepsini sökücem terasta yumuşak kese ile yıkıcam içime sinsin...sökülmesi kolay dert etme...
inanılmaz uykum var ve sinirlerim bozuldu sabah sabah
nerde dengesiz var beni bulmak zorunda zaten
öğlen yürümicem yatıp uyucam inşallah keyfim kaçtı oysa sabah gayet enerjıktım off off
ayşee yürümelisin bence hep hava güzel moralinde yerine gelir...

sen beni soladın gidiyosun maşşallahh
yrn sabah itibari ile kaçamaksız bir hafta geçirmeyi umuyorum haftasonu zor olucak elbette ama ama minumum hasarla atlatıcam haftaya ne değişecek bakalım yürüyüş en azında haftanın 5 günü 45-60 dakika yaparım yine
bugun cnm hiç istemiyor bakalım arkadaşla birlikte iniyoruz o ne dicek

sen benden daha hızlı veriyorsun canım emin ol hatırlana diyetisyene ilk başladığında nasıl gidiyordu..

Canım o zaman senın de kemıklerın iri desene. Bak mesela benım dıyetısteyım bana sen 50lı kılolarda cok zayıf gozukursun dedi. Kas oranım fazla oldugu ıcın. Sen kendını hangı kıloda rahat hıssedıyorsan o kıloya düş tabii. İlla herkes 55 kılo olacak dıye bir şey yok

yenacım günaydın canım kolay gelsin sana...bende kaç gündür o temizliği yaptım heryer elden geçti halılar koltuklar perdeler camlar pazartesiden beri uğraşıyorum ,dün hazır temizliğim bitmişken gelmek isteyen arkadaşlarım vardı onları kabul ettim, kv geldi 3 tepsi börek açtı bana ıspanaklı lorlu gelde yeme yaniii ,bende kabak tatlısı yaptım hani ezerek yapıyorsun içine ceviz bisküvi üzerinede krem şanti hımmmmm bayıldım yeni tattığım bir lezzet kaç dilim yediğimi hatırlamıyorum,birde olmazsa olmaz mercimek köftesi....artık akşam yemeği yemeye yüzüm yoktu ....yani kendini suçlama bak ben 1 ay önce 108 olmuşken geçen hafta 115leri gördüm bir ay içinde bu hafta ancak aldığımı vermişim ...
geçen hafta 113 bu hafta 112.8...hafta sonu 115 olmuştum ancak aldıklarımı vermişim bu hafta yine....

bugün ben kendimi yeni doğmuş hissediyorum, dün akşam büyük bir kaza atlattım motordan düştüm kucağımda naz ile birlikte 110 kilo halimle kafa üstü yere çakıldım motordan inmeye çalışırken inemedim havada kaldı ayağım arka üstü düştüm..bir anda ölüyorum sandım burnumdan sarı yeşil sular geldi çok korktum çok ağladım o an hep kızımı düşündüm ona kim bakacak diye ,gerçi vay gidene o nasıl olsa büyür de....hemen hastaneye götürdüler beni röntgn çekildi ama 3.5 attım kesin birşey var dedim başım yerinden çıkacak gibi ağrıyordu...inanınki nazar çıktı kaç gündür benim üzerime çok konuşuorlar birde nazın üzerine çok akıllı bir çocuk o kadar laflar ediyorki kendinden büyük herkez onu konuşuyor ,2.5 yaşında ama 4 yaşında çocuk gibi laflar ediyor herkez ölüyor gülmekten bayılıyor ona...bende zayıfladım saçlar değişti çok beğeniyor herkez giyim tarzım değişti tabiii ...neyse allah beterinden korusun verilmiş sadakamız varmış, bir çocuğu giydirip sevindiricem bugün çok az baş ağrısı biraz fazlada boyun ağrısı var.....

gulma sizede geçmiş olsun canım , yavrun nasıl dayandı acaba...ben bile mahvoldum geçeden beri allah saır versin sana bir daha yaşatmasın inşallah...

Yok canım hemen bir günde kahve bişey yapmaz da hazır kahvelerı ben tüketmıyorum. Kendım az yaglı sütle yapıyorum. İşyerınde de ıcerken normal sütle içerdim az yağlı süt yoktu. Sen gene de 2 fıncanı geçme derim ben

Derinciğim boşuna demiyorlar güzellik başa bela diye..dikkat et kendine naz'ı da kendin gibi maviş yaptın.

Allah beterinden korusun canım...Çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…