Hanımlar merhaba,
Uzun süredir diyet gruplarında başardığınız harika işleri takip ediyorum ancak okumak yeterince güzel geldiğinden üye olmayı düşünmedim hiç. Bugüne kadar.
Çocukluğumdan beri kiloluydum ama son zamanlarda maksimumuma ulaştığı hissediyordum. Bugün yine forumdan tavsiye edilen bir diyetisyene gittim. Ve tartıda gördüğüm kiloya inanamadım. 104! Meğerse korktuğum üç haneli bir sayı görmek olduğu için tartılmaktan kaçıyormuşum son 2 aydırİnanamadım, çok moralim bozuldu. Daha önce 95 kiloyu görünce anında rejim yapıp 12 kilo veren ben 100 kilonun üstüne çıkmışım sonunda. Çok kızgınım kendime. Diyetisyenim bu hafta tahlillerimi yaptırana kadar hafif bir liste uygulamamı istedi. Ama moralim o kadar bozuk ki bir ömür hiç birşey yemek istemiyorum şu an
Aranızdaki sinerjiden çok etkilendim, belki ben de sizin pozitifliğinizden etkilerinirim destek olur, destek alırım diye düşünerek aranıza katıldım.
efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
ben ben benvalla banada bı arkadas olsa cok ıyı olacakkk yarıss falann belkı bıraz daha gaza gelırımm
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
günaydın kızlar
butun hafta resmen bir aşağı bir yukarı cebelleşdim kilomla ama baklaya ne kadar laf söylesem de işe yaradı sanırım.
TÜM SÖZLERİMİ GERİ ALIYORUM YAŞASINNNNN BAKLAAAAA
kiloveren ve sabit kalan herkesi kutlarım,
geçen hafta 92.2 kg
bu hafta 91.2 kg
1 kg
1 saat önce yazmıştım ama interentim koptu ancak geldi bi sürü de yazmıştım ...offf çok mu hava atmıştım ki öyle oldu
bu hafta kendimi tebrik ediyorumbenim için bir ilke imza attım.5 aydır nerdeyse ilk defa 8 den sonra bişey yememeyi başarabildim bunuda ayran detoksuna borçluyum aslında.tüm gün ayrandan başka bişey içemeyince diğer günler nede çok atıştırmış olduğumu anladım...neyse sadede geliiim
geçen hafta:77,7
bu hafta:75,5
GİDEN:2200gr
spor :65 dkcıkkkk
tabi geçen hafta izinli olup bildirim yapmadığım için listeyi sallayamayacağım maleseffffama gönüllerde dereceye girsem yeter dimi
Saat 15:00 de halılarımı almaya gelecek yıkamacılar..Aslında haftasonu kötü olacak ama haftaiçi daha yoğunlarmış..
Bir haftada ancak biter işlerim..Nasılda gözümde büyüyor..
Evimiz çok güneş görüyor yazın sürekli güneşlikler kapalı dün stor perde baktım en azından daha hoş durur düşüncesiyle akşam onun ölçüsüde alınacak..Evin şeklini değiştireceğim kafada planladım çoğu şeyi..:)
Ondan sonra nisan itibariyle bir güzel kendimle ilgileneceğim artık...
--------
gulmacım geçmiş olsun bebişine...
Yenacım bizde baharı yöle karşıladık wallaa
storlar vardı onları temizlettik, düzelttirdik, yeni perdeler alındı (hürrem evi gibi oldu maşallaahh)
ev temizlendi ve hala devam ediyor perler merdelerr
bizde şekil değiştirdik, bu bahar güzel geççek inşallaaahh
stor süper bir seçim, biz 2 senedir kullanıyoruz süper bir rahatlık
şimdiden hayırlı olsun arkadaşımm
senede bir defa silmen yeterli zaten canım hemen kuruyorİyi günlerde kirletin :) Temizliği kolaymı.? dün perdeci sadece silinebilir diyordu..
ayşe yediğimiz sürece o dediğin kiloları bile aşarız malesef o kapasite var bizdeemutlu haftaya yine 8lerde olacaksın inşallah tebrik ediyorum cnm
bende 101,9 gördüm bütün hafta 110 yol alıyorum galiba
hayırlı olsun canım güle güle kullanılsın...yenilik her zaman için iyidir. Bende zebra stor yaptırıcam. Benim ocağım balkonda tek stor var malum gündüz açık oluyor dışardan görünmesi hoşauma gitmiyor...onlar gündüüz açıkken perde kapatıyorsun dışarıdan görünmüyor tavsiye ederim..saat 15:00 de halılarımı almaya gelecek yıkamacılar..aslında haftasonu kötü olacak ama haftaiçi daha yoğunlarmış..
Bir haftada ancak biter işlerim..nasılda gözümde büyüyor..
Evimiz çok güneş görüyor yazın sürekli güneşlikler kapalı dün stor perde baktım en azından daha hoş durur düşüncesiyle akşam onun ölçüsüde alınacak..evin şeklini değiştireceğim kafada planladım çoğu şeyi..:)
ondan sonra nisan itibariyle bir güzel kendimle ilgileneceğim artık...
--------
gulmacım geçmiş olsun bebişine...
tüm evim stor ben bu yıl hepsini sökücem terasta yumuşak kese ile yıkıcam içime sinsin...sökülmesi kolay dert etme...iyi günlerde kirletin :) temizliği kolaymı.? Dün perdeci sadece silinebilir diyordu..
ayşee yürümelisin bence hep hava güzel moralinde yerine gelir...inanılmaz uykum var ve sinirlerim bozuldu sabah sabah
nerde dengesiz var beni bulmak zorunda zaten
öğlen yürümicem yatıp uyucam inşallah keyfim kaçtı oysa sabah gayet enerjıktım off off
ayşe yediğimiz sürece o dediğin kiloları bile aşarız malesef o kapasite var bizdee
yavaş olacak ama olucak canım sen bu hafta normal dikkatli git pora devam et haftaya 100 ün altında olucaksınn
ayşee yürümelisin bence hep hava güzel moralinde yerine gelir...
sen beni soladın gidiyosun maşşallahh
Yrn sabah itibari ile kaçamaksız bir hafta geçirmeyi umuyorum haftasonu zor olucak elbette ama ama minumum hasarla atlatıcam haftaya ne değişecek bakalım yürüyüş en azında haftanın 5 günü 45-60 dakika yaparım yine
bugun cnm hiç istemiyor bakalım arkadaşla birlikte iniyoruz o ne dicek
sen benden daha hızlı veriyorsun canım emin ol hatırlana diyetisyene ilk başladığında nasıl gidiyordu..
teşekkürler liste için ..
ben 16 yaşıma kadar 40 kilolardaydım sonra ne olduysa olan oldu ergenliktir verirsin dediler aMA ben herkezi yalancı çıkarttım veremedim..evlendiğimde de hiç öyle zayıf çıtı pıtı değildim ondan dolayı artık beklentilerim 50 60 değil 70 olsam yeter kemiklerim iri ve etim sıkı ondandır heralde zor kilo veriyorum
şuanda bile 93 olduğuma kimse inanmıyor 75, 80 duruyosun diyorlar ama ben biliyorum ya o yeter
eşim bile ya 85 varmısın diyoooo yok canımmmm daha neler diyorumyalanmı 85 değilim ama ! işte ondandırkiii bugün 1 saat yürüdün sabah kahvaltımı çok hafif yaptım şimdilik hep hayallerimi 85 'e kitledim bekliyorum bakalım inşallah başarıcam ...hep beraber olursak bide olamayacak iş yok gibi
inşallah canım hepimizin kiloları su gibi aksın gitsin artık
sen şanslısın bizim pazar bizim evin hemen üst sokagında
ben 1 hazır 2si birarada içiyorum 1 kahveyi 2 kupaya paylaştırıp içiyorum
evet dün fazla içmişim bu sabah tartı fazla çıktı acaba kahvedenmiydi
yenacım günaydın canım kolay gelsin sana...bende kaç gündür o temizliği yaptım heryer elden geçti halılar koltuklar perdeler camlar pazartesiden beri uğraşıyorum ,dün hazır temizliğim bitmişken gelmek isteyen arkadaşlarım vardı onları kabul ettim, kv geldi 3 tepsi börek açtı bana ıspanaklı lorlu gelde yeme yaniii ,bende kabak tatlısı yaptım hani ezerek yapıyorsun içine ceviz bisküvi üzerinede krem şanti hımmmmm bayıldım yeni tattığım bir lezzet kaç dilim yediğimi hatırlamıyorum,birde olmazsa olmaz mercimek köftesi....artık akşam yemeği yemeye yüzüm yoktu ....yani kendini suçlama bak ben 1 ay önce 108 olmuşken geçen hafta 115leri gördüm bir ay içinde bu hafta ancak aldığımı vermişim ...
geçen hafta 113 bu hafta 112.8...hafta sonu 115 olmuştum ancak aldıklarımı vermişim bu hafta yine....
bugün ben kendimi yeni doğmuş hissediyorum, dün akşam büyük bir kaza atlattım motordan düştüm kucağımda naz ile birlikte 110 kilo halimle kafa üstü yere çakıldım motordan inmeye çalışırken inemedim havada kaldı ayağım arka üstü düştüm..bir anda ölüyorum sandım burnumdan sarı yeşil sular geldi çok korktum çok ağladım o an hep kızımı düşündüm ona kim bakacak diye ,gerçi vay gidene o nasıl olsa büyür de....hemen hastaneye götürdüler beni röntgn çekildi ama 3.5 attım kesin birşey var dedim başım yerinden çıkacak gibi ağrıyordu...inanınki nazar çıktı kaç gündür benim üzerime çok konuşuorlar birde nazın üzerine çok akıllı bir çocuk o kadar laflar ediyorki kendinden büyük herkez onu konuşuyor ,2.5 yaşında ama 4 yaşında çocuk gibi laflar ediyor herkez ölüyor gülmekten bayılıyor ona...bende zayıfladım saçlar değişti çok beğeniyor herkez giyim tarzım değişti tabiii ...neyse allah beterinden korusun verilmiş sadakamız varmış, bir çocuğu giydirip sevindiricem bugün çok az baş ağrısı biraz fazlada boyun ağrısı var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?