Aman cnm kafada iz kalsada önemli deil aman yüzünde olmasinda ilk anda 3cm gibi açık yaraydi korktum ama kardeşim kanama durduysa kapanir dedi bende mikrop öldürücü ilaçla pansumqn yaptim
pazartesiden itibaren sabahları yürümeyi deneyeceğim, annemle birlikte ne kadar başarılı olucam bakalım eğer zaten bu da sonuç vermezse leslie yapıcam, baktım oda sonuç vermiyor artık spor salonu paklar beni
öncelikle aramıza hoşgeldin
aynı tepkiyi bende vermiştim, hayatımda hep 95 te sayacağımı düşünerek yemiştim
sonunda bir baktım 105 olmuşum şok şok şok
soluğu diyetisyen de aldım, sonunda başladım şuanda gayet güzel gidiyor maşalaaahhh
darısı sana canımm
benim en büyük korkum yeniden oraları görmek, o yüzden son gaz ineceğim 55 e sonrada koruyacağım
bu zor yolda vereceğin savaşta hep beraberiz inşallaahhh
tekrardan hoşgeldin, şimdiden bol eksili kilolar gör tartıda inşallaaahh
sende hoşgeldinnn
gerçekten öyle istedikten sonra kadınlşarın yapamaycağpuı hiç bir şey yok
inandım ve gördüm; hayırlı olsun seninde başlangıcın, inşallah bol eksiler görürsün tartındaa
ayyynnuuurrrr
nerelerdesin sen arkadaşım, bir yarışa başladık ondada kaldık ikimizde
hadi senin menüsküs çıktı bende ne çıktıda duyruyotrum böyleee
evet senden bahsetttimm arkadaşımmmm
valla ız kalmasa ıyı olurdu ama napalım gözune falan bır sey olmadı ya ı-ona sukur canım bızde gun asırı pansumana gıdıyoruzz
yenacımm --- kılom 96 sporr yok
efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
çokk geçmiş olsun canım Rabbim korusun bütün yavruları...merhabalarrr
arkadaslarınn canlarımm sormayın basıma gelenlerııı kac gundurrr mahvoldumm
küçük kızım kuzucum kafasını deldı canımm gıttı yavrum mutfaktan eve kosuyordu bırden kafasını kapnının kasasına vurdu ama cok fena kanadı hemen acıle gıttık 5 tane dikiş attılarr yavrum çınlattı hastaneyii adıdııı adıdıııı dıyee içim çok yandı neyseki şimdi iyi salı gunu olmuştu rabbım kımsenın yavrusuna acı vermesınnn
bana gelınceeee dun diş doktoruna gıttım 4 tane uyuşturucu ıgne yaptı doktor hanımm brde canım oyle yandı curuk dıslerım vardı falannn
kac gundur tartılmıyorum cesarette edemedım daha dogrusu inş. 96 da duruyorumdurrr cok koptumm toplayamıyorum kendımııı
inşallah yarın herkezcıklerr kılo verır en az 1 kg eksılmıs olursunuzzz
hereze iyi aksamlarrr...
geçmiş olsun benimde ilk gribim böyleydi..1 ay öksürdüm...nane limon bal ve tarçın karışımını öneriyorum...İyi akşamlar arkadaşlar;
Hala iyileşemedim maalesef...Nasıl grip ve öksürükse anlamadım gitti...Bütün gece öksürükten uyuyamıyorum.Gündüzleri de nereyi uygun bulursam kıvrılıp uyuyorum...Sanırım halsizliğimde grip ilaçlarının da bir katkısı var ama gerçekten çok halsizim...Kendinize çok dikkat edin hanımlar...Bu seneki grip bir tuhaf....
YENACIĞIM;
Yarın tekrar Dr 'a gideceğim...Şimdiden kilo bildirimi yapayım..Spor sonuçlarını da gece yayınlayabileceğim....Kilom: 90
sen ki onca kilo vermişsin ne tepkisi ablacım ama tüm suçlu şu kahvaltılar yani ben söyleyeyim sanageçen hafta 81
bu hafta 82
gelen 1 kilo
sporum 320 dk
her türlü tepkiye razıyım kızlar haftaya böyle olmayacak inşallah
kilo veren vermeyen uğraşan burda olan herkesi tebrik ederim
efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
valla ız kalmasa ıyı olurdu ama napalım gözune falan bır sey olmadı ya ı-ona sukur canım bızde gun asırı pansumana gıdıyoruzz
yenacımm --- kılom 96 sporr yok
kilom
96,3
sporum
285 dk
kilo verme yolunda emek harcayanları şimdiden tebrik ediyorum.
YEna ve Beyzuş ablam şimdiden ellerinize sağlık...
günaydın kızlar
butun hafta resmen bir aşağı bir yukarı cebelleşdim kilomla ama baklaya ne kadar laf söylesem de işe yaradı sanırım.
TÜM SÖZLERİMİ GERİ ALIYORUM YAŞASINNNNN BAKLAAAAA
kiloveren ve sabit kalan herkesi kutlarım,
geçen hafta 92.2 kg
bu hafta 91.2 kg
1 kg
Bence kendınızı sanslı hıssedın çünkü dogumdan sonra kılo almıssınız. Bir de benim gibi küçüklüğünden beri kilolu olanlar var. Başlangıc kılonuz en azında 100 ustu değil. Kendınıze küçük hedefler koyun ama kesınlıkle aceleci olmayın.
Boyumuz nerdeyse aynı. 90-95 arası kılodayken uyguladıgım örnek lısteyı verebılırım
Sabah 2 dılım tahıllı ekmek, 2 dılım lıhht beyaz peynır, 4 zeytın, domates salatalık yesıllık( haftada 2 ek olarak yumurta)
Ara 1/3 tahıllı sımıt veya 10 fındık+ 1 meyve veya 1/2 paket dıyet bıskuvi bunların yanında 1 bardak ayran ya da süt
Öğlen 1 porsıyon tavuk sıs veya 1 el kadar tavuk göğüs veya 3-4 tavuk baget veya 160gr ton balıgı veya 4 dılım beya peynır+ 1 yumurta ıle menemen veya 4 adet ızgaa köfte
Salata( 1 tk zeytınyagı ıle)
1 dılım tahıllı ekmek
Ara 1/2 paket dıyet bısküvi veya 10 fındık + 1 meyve
Akşam 8yk sebze yemegı, yogurt, ıstege baglı salata, 2 dılım tahıllı ekmek
Ara 2 meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?