Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn canım arkadaşlarımmmm
yine güneş açtı ankara umutlarım geri geldi wallaaaa
herkese hayırlı cumalar olsun öncelikle, Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallaaahhhh

Yenacım; geçen hafta kilom: 87.6
bu hafta kilom: 86.6
spor yok

Aman cnm kafada iz kalsada önemli deil aman yüzünde olmasinda ilk anda 3cm gibi açık yaraydi korktum ama kardeşim kanama durduysa kapanir dedi bende mikrop öldürücü ilaçla pansumqn yaptim

valla ız kalmasa ıyı olurdu ama napalım gözune falan bır sey olmadı ya ı-ona sukur canım bızde gun asırı pansumana gıdıyoruzz

yenacımm --- kılom 96 sporr yok

valla banada bı arkadas olsa cok ıyı olacakkk yarıss falann belkı bıraz daha gaza gelırımm

slm kızlar bende hala net yok kilo bildirimi yapıp çıkıcam kilo aynı:90,6 kg spor:140 dak herkeze hayırlı cumalar.

tebrikler canım 30 kilo vermek çok büyük mucize nasıl verdin dr gittinmi kendi başınamı verdin anlatırmısın

çokk geçmiş olsun canım Rabbim korusun bütün yavruları...

geçmiş olsun benimde ilk gribim böyleydi..1 ay öksürdüm...nane limon bal ve tarçın karışımını öneriyorum...
geçen hafta 81
bu hafta 82
gelen 1 kilo
sporum 320 dk

her türlü tepkiye razıyım kızlar haftaya böyle olmayacak inşallah
kilo veren vermeyen uğraşan burda olan herkesi tebrik ederim
sen ki onca kilo vermişsin ne tepkisi ablacım ama tüm suçlu şu kahvaltılar yani ben söyleyeyim sana

önce dün kü menümü paylaşayım...
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
lor peyniri
3 zeytin
domates salatalık

ara
10 badem+1 elma

öğle
1 adet karnıyarık
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık sade makarna
yoğurt

ara
5 badem

akşam
2 tane tahıllı ekmekten tost yani 4 dilim ama ihe nin organik ekmeği gözüme çok küçük geliyor yahu
domates

ara 1 elma

2,5 lt su+ 1 fincan yeşil çay+1 fincan elmalı tarçınlı çay...

kilom
96,3

sporum
285 dk

kilo verme yolunda emek harcayanları şimdiden tebrik ediyorum.

YEna ve Beyzuş ablam şimdiden ellerinize sağlık...

günaydın kızlar

butun hafta resmen bir aşağı bir yukarı cebelleşdim kilomla ama baklaya ne kadar laf söylesem de işe yaradı sanırım.

TÜM SÖZLERİMİ GERİ ALIYORUM YAŞASINNNNN BAKLAAAAA

kiloveren ve sabit kalan herkesi kutlarım,

geçen hafta 92.2 kg

bu hafta 91.2 kg

1 kg

gulma çok geçmiş olsun canım
çok üzüldüm benim küçük kızımın da kaşına dikiş atmışları 5 6 tane vardı seninki gibi ince diktiler şimdi iz yok sayılır sizde de kalmaz çok küçükler daha
bize salıncak çarpmıştı parkta

Hayırlı Cumalar...

Geçen cumadan beri günlük 1 saat yürüyüş 2,5 litre su kaçamaksız ve dikkatli diyetle 100 gram vererek 90 kilo üzeri topiğinde tarihe geçicem galiba...

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 84,1
Bu hafta : 84
Spor: 360 dk.

Olsun yılmak pes etmek asla yok... İyi bildirimler hepinizi öpüyorum...

kilom
96,3

sporum
285 dk

kilo verme yolunda emek harcayanları şimdiden tebrik ediyorum.

YEna ve Beyzuş ablam şimdiden ellerinize sağlık...

süpersiniz kızlar

mutlu haftaya yine 8lerde olacaksın inşallah tebrik ediyorum cnm
bende 101,9 gördüm bütün hafta 110 yol alıyorum galiba

1 saat önce yazmıştım ama interentim koptu ancak geldi bi sürü de yazmıştım ...offf çok mu hava atmıştım ki öyle oldu
bu hafta kendimi tebrik ediyorum benim için bir ilke imza attım.5 aydır nerdeyse ilk defa 8 den sonra bişey yememeyi başarabildim bunuda ayran detoksuna borçluyum aslında.tüm gün ayrandan başka bişey içemeyince diğer günler nede çok atıştırmış olduğumu anladım...neyse sadede geliiim

geçen hafta:77,7
bu hafta:75,5
GİDEN:2200gr

spor :65 dkcıkkkk
tabi geçen hafta izinli olup bildirim yapmadığım için listeyi sallayamayacağım maleseffff ama gönüllerde dereceye girsem yeter dimi

canlarım çıkıyorum ben şimdi.yarın misafir gelecek yatılı.bi sürü iş beni bekler
.yena ve beyza ablama teşekkürler bizle uğraştıkları için.kilo veren,sabit kalan,alsalar bile bu uğurda çabalayan tüm arkadaşlarımıgmnülden tebirk ederimmm

teşekkürler liste için ..
ben 16 yaşıma kadar 40 kilolardaydım sonra ne olduysa olan oldu ergenliktir verirsin dediler aMA ben herkezi yalancı çıkarttım veremedim..evlendiğimde de hiç öyle zayıf çıtı pıtı değildim ondan dolayı artık beklentilerim 50 60 değil 70 olsam yeter kemiklerim iri ve etim sıkı ondandır heralde zor kilo veriyorum
şuanda bile 93 olduğuma kimse inanmıyor 75, 80 duruyosun diyorlar ama ben biliyorum ya o yeter
eşim bile ya 85 varmısın diyoooo yok canımmmm daha neler diyorum yalanmı 85 değilim ama ! işte ondandırkiii bugün 1 saat yürüdün sabah kahvaltımı çok hafif yaptım şimdilik hep hayallerimi 85 'e kitledim bekliyorum bakalım inşallah başarıcam ...hep beraber olursak bide olamayacak iş yok gibi

Son düzenleme:
Saat 15:00 de halılarımı almaya gelecek yıkamacılar..Aslında haftasonu kötü olacak ama haftaiçi daha yoğunlarmış..
Bir haftada ancak biter işlerim..Nasılda gözümde büyüyor..

Evimiz çok güneş görüyor yazın sürekli güneşlikler kapalı dün stor perde baktım en azından daha hoş durur düşüncesiyle akşam onun ölçüsüde alınacak..Evin şeklini değiştireceğim kafada planladım çoğu şeyi..:)
Ondan sonra nisan itibariyle bir güzel kendimle ilgileneceğim artık...

--------

gulmacım geçmiş olsun bebişine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…